Middags sällskap!

Japp jag får sällskap. Underbart. Grymma köttbullar och grymt sällskap, kanske lite grymt hångel, som grädden på moset!

Jag blev erbjuden en lägenhet idag genom Sigtuna Hem. Jag blev eld och lågor, tills jag såg hyran på den.. över sex tusen för en tvåa.. Ehh nej tack.. Den är ju kanon fräsch men jag har verkligen inte råd med så mycket pengar på en lägenhet, sen får den vara hur fräsch som helst..





Planlösning, 57 kvm lägenhet..




Vardagsrum




Vardagsrummet igen..




Sovrummet




Badrummet




Ja det är ju inte så att jag skulle bli ledsen om nån sa "Men du.. det är lugnt, jag betalar din hyra så länge du vill bo där" Okej!



























Asså men kom igen!

Nu börjar jag bli riktigt nyfiken.. Såg att exet hade skrivit på fejjan:"känner att han har lite mer att fundera på än han var berädd på... jobbigt, men det ska nog bli bra. hoppas hjärtat mår bra."
Vad är det han har att fundera på? Sitt lån? Sitt boende? Hur han ska förklara för sitt ex att han har träffat nån? Jag menar.. veem är hjärtat? Hi hi ska bli kul att se vart detta slutar, eller börjar.

Jahapp

Behöver jag ens säga att det inte blev nått eller?
Jag blev lite så där paranoid och inbillade mig att han hittat min blogg och sen blivit rädd, för rätt som det var så blev han även väldigt tyst på msn.. Hmm kan ju iofs ha en vettig förklaring, som t ex att han tittade på hockey.
Jag har tänkt på det där om han skulle hitta min blogg, piiinsamt! Och OM det skulle bli nått mellan oss så skulle det vara pinsamt då också. Då kan man ju fråga sig varför jag fortsätter att skriva? Jag tycker det är kul, sjukt.. befriande? Sen så vet jag inte om han skulle tycka det var så intressant att läsa allt detta.. eller jo förresten, han är ju ganska nyfiken, även fast han har svårt att erkänna det.

Han är fin.

Jag sa det till honom igår.
"Hee detsamma.."
Tänkte att "Oj vad hjärtligt.."
I samma sekund säger han:
"Jag är verkligen jätte dåligt på att få höra sånt där"
Hmm ja det är sant, men inte alls i närheten så dålig som att säga det tillbaka..
Är inte därför jag säger det, säger det för att det är så det är.
Så jag svarade:
"Hmm ja men det är bara att vänja dig.."

Oh! Hoppas hoppas!

Jag kanske lyckas få hit Mr!

Jag säger:

Hmm ska du vara hemma idag?

Mr säger:

hm ja

det är ju snart natt! hehe

Jag säger:

Äsch nu ska du inte vara sån, du kan komma hit och sova juee

Mr säger:

hehe jaa kan kan man väl.. men det känns lite överambitiöst faktiskt

komma hem till dig å lägga sig och sova hehe

Jag säger:

Tycker det låter mysigt jag

Mr säger:

jo visserligen

Ann-Sofie säger:

Jag som har ny tvättade lakaan och allt, du kan till och med få den sköna kudden om du vill

Mr säger:

jag har också nytvättade lakan

Ann-Sofie säger:

Ahaa är det en inbjudan?

Mr säger:

ha ha
kanske det


Ulf Larsson R.I.P.

Ja fan vad folk dör.. fast jag måste ju säga att jag blev lite mer "upprörd" när jag hörde att Patrick dött.
När jag såg att Ulf hade dött tänkte jag "Men.. dog inte han för ett tag sedan?" Märkligt va?
Kommer ihåg när jag såg bilderna på honom efter att ha gått ner sina x antal kilon, tyckte han såg hemsk ut, hemsk och olycklig. Hemskt olycklig?


Väljer att lägga upp en bild på Ulf när han såg ut som han ska, go och glad. "Tjocka människor är roliga" är det inte så man brukar säga?


Inredaaa

Jag vill ha en egen lägenhet, är jag kan inreda som jag vill. Skulle vara så härligt!
Jag har jämt velat ha sånna där gamla biostolar, perfekt i en hall om man vill ha en form av sittplats men något som inte tar så mycket plats. Väggarna i denna hall skulle vara tapetserade med gamla tidningar, sen så måste man ju ha någon form av ljuskälla och då skulle jag vilja ha en sån gammal golv lampa med franskant gärna i grönt, eller sån där vägglampa (lampett?) skulle också vara kanon! Sen så en stringhylla, och ett paraplyställ, sen skulle jag ha den coolaste hallen någonsin!
Satt och kollade lite på blocket, hittade några go bitar..


Biostolar hittade på blocket, 2000:- om jag minns rätt.



Så som väggarna ser ut här, såå skulle jag vilja ha i min hall. Coolt!




Dessa två hittade jag också på blocket, den översta är ju tjusig med sin frans, men det är ju bara att sy på annars. Men som sagt skulle vilja ha en grön i så fall.


Ska aldrig, aldrig flytta!

Nu på kvällen gick jag till Ica för att köpa köttfärs, utanför Ica så träffade jag Annelie, Frida och deras vän Nina(?) Vi pratade lite grann och efter ett tag så lurade dom med mig hem till Frida. Jag hade ju tänkt att köpa mat men Frida sa att hon hade lasagne som jag kunde få,  I love lasagne! Så vi gick hem till henne, käkade, fikade och snackade massa skit! Hur nice som helst!
Är så grymt kul att man kan gå ut här och bara stöta på folk man känner, så har jag aldrig haft det. Det känns hur kul som helst! Som sagt jag ska aldrig flytta härifrån!

Helgens bravader del 2

Ja jag luckas nog få tag i den enda taxin som körs av en svensk, dessutom var han smålänning, hette Patrik och kom från Markaryd. Shit vad jag kommer ihåg bra, har nog bättre minne på fyllan än i nyktert tillstånd. Iaf så beger sig jag och taxichaufför Patrik mot Sumpan och mot Garbos, jag informerar Patrik om att han vi ska hämta upp kan vara en smula full man att han är en skötsam kille. Varför jag kände att jag var tvungen att säga det för vet jag inte, trodde kanske inte att han skulle få åka med annars?
Iaf så dyker Mr upp, shit vad glad jag blev. Var typ det bästa som hänt under hela kvällen. Han sätter sig i bilen och vi börjar alla tre snacka lite. Rätt som det är så vänder han sig emot mig (han satte sig i framsätet) och säger "Hej förresten, har ju inte ens hälsat på dig, hej" Och rätt som det är så pussas vi, vi avbryter pussandet tittar på varandra precist som att "Oj oj vad hände här då? Fast what the fuck!" och så pussades vi lite till. Det är först nu efteråt som jag fattar hur komiskt det var, och hur komiskt det måste sett ut.
Vi åker hemmåt, av nån anledning som jag inte minns så åker vi hem till Mr. Spelar ju verkligen ingen som helst roll, var så länge sen vi var där bara.
När vi kommer hem till honom så lyssnar vi lite på musik. Bland annat en låt som han skickade några text rader av när vi pratade på msn, en lööv song. Vi låg och tok kramades, fick för mig att han såg lite tårögd ut, ja på mig rann ju tårarna så klart. Var så oerhört fint.
Efter ett tag så ska han gå på toa, jag är trött som en tok så jag lägger mig tillrätta i sängen och slumrar nog lite när jag hör världens brak, nått gick garanterat sönder. Jag låg och funderade på vad det kunde vart, handfatet? Duschkabinen? Orkade verkligen inte gå och kolla vad som hänt, i samma sekund hör jag "Aaann-Sooofiiie!" Jag går mot badrummet för att i hallen mötas av vatten, kliver vidare ut i badrummet och ser Mr stå och hålla i delarna av toaletttanken. Vad kan man göra annat än att skratta? Mr skrattar också samtididt som han grämer sig som bara den. På nått sätt så lyckades han pajja tanken när han skulle sätta sig. Anledningen till allt vatten är den där flytgrejjan i toaletten som bestämmer om det ska i mer vatten, inte har nått att flyta på (bra förklarat va?)Så det bara rinner ut en massa vatten. Iaf så "lagar" vi den med hjälp av en gammal sladd, och går hem till mig. Riktigt roligt.
Dagen efter så vaknar vi vid typ kl 15, 16 skulle exet komma med Inez så Mr får lite bråttom att hinna hem. Det var dessutom tänkt att jag och Inez skulle åka till päronen, men jag är alldeles för trött. Hör av mig till Mr och vi kommer fram till att vi ska gå och köpa lite mat och film. Sagt och gjort. Vi käkar, sen lägger jag Inez, så börjar vi kolla på film. Åhh vi har det så mysigt!
Vi hade inte sex på lördag kväll, men jag lät honom så klart inte gå därifrån "tom hänt" nej nej, tog hand om honom i sann Anna Anka style!

Pyttipanna och helgens bravader del 1

Kom hem och kom på att jag inte visste vad jag skulle äta, slog mig då att jag har ju Krögarpytt i frysen, perfekt!

Ja ska jag börja berätta om min helg? Ok.
Jag ringde A-M för att fråga om hon ville haka på ut, från början var det tänkt att jag skulle åka in till stan tidigare med Inez och att vi skulle hänga alla tre. Men det pallade jag inte så A-M kom hit istället. Vi gick till systemet och köpte lite förnödenheter. Vi käkade med exet. Sen gick vi hem och jag började göra mig i ordning, sen drog vi till pendeltåget, på tåget så får A-M huvudvärk och hon såg inte alls så pigg ut. Jag tyckte själv klart det var tråkigt, av två anledningar, dels för att hon pratade om att åka hem och sen för att jag av rent egoistiska skäl började fundera vad jag skulle ta mig till.. Så jag ringde Marcus, han skulle inte på Dream Theatre som det var snack om men däremot så var han tvungen att vara kvar längre på jobbet. Han trodde han skulle kunna dra vid halv elva, sen så skulle vi ses..
Nöjde mig inte med det för när vi kom fram till Södra så kom jag på att jag skulle ringa André också, han skulle ut men det skulle bli senare.
Sen får jag för mig att ringa Robin, ett ex som jag var tillsammans med för typ tio år sedan. Han var ute och käkade med sin mor och Mats och det blev en sån liten märklig situation. Vi pratade lite, sen efter att vi pratat så fick jag ett mess av honom där han undrade vad jag egentligen ville. Jaaa juust det hade jag tydligen glömt att säga, så jag skickade ett mess tillbaka och undrade om han inte skulle haka på ut. Han var på. Under tiden så har A-M´s huvud blivit bra och hon är helt plötsligt taggad. Bra där! Vi beger oss mot Broder Tuck för det var tänkt att vi skulle på Gush spelning, när vi kommer dit så känns det lite dassigt, så vi sket i det och drog till Kelly´s. Det visar sig att jag fått ett mess av Robin och han undrade vart vi skulle, plus att han undrade om vi skulle knulla. Ehh nä. Saken är ju den att sen vi var tillsammans så har min kropp förfalligt en del kan man ju säga, visst vi träffades för fem år sen och nuppade men det var ju innan jag vart gravid då var jag ju fortfarande ganska fast i skinner och tuttarna satt där dom skulle.. Han tyckte jag var fånig. Hmm må så va, plus att den största anledningen för att jag inte tänker nuppa med honom beror ju på Mr Mister. Men det ville jag inte skriva ifall han skulle nämna det när A-M var med. Iaf så lovar jag bort A-M till honom om han ville ha nått..
Ja iaf vi kommer till Kelly´s, vi hittar Robin. Kul som fan att ses, var ju ett bra jäkla tag sedan. Vi sitter och snackar om vad minns jag inte riktigt, sen så kommer André, det var också kuul! Jätte länge sen jag såg honom!
Jaa just det, det kanske jag ska skriva.. Anledningen för att jag mer än gärna åkte in till stan var för att Mr Mister skulle ut med sitt jobb just i stan. Och vi hade pratat om att mötas upp. Vid nio satt dom fortfarande ute på Arlanda och drack öl, minns inte riktigt hur mycket klockan var när jag fick reda på att de skulle till Sumpan och gå på Garbos.. Hmm jag har aldrig vart där, men jag har hört att det är köttmarknad där, så jag kan väl erkänna att jag inte var helt nöjd med att han skulle dit, så jag tacklar detta på mitt sätt genom att mobba honom för att han ska dit. Så typiskt mig..
Efter ett tag så beslutar sig Robin för att dra med A-M. He he så det kan gå! Han frågade mig om det var ok, om jag inte skulle bli arg och så där. Ehh varför skulle jag? Tio år sen vi var tillsammans, fem år sen vi nuppade sist. Och jag kommer aldrig bli kär i den karln igen, eller iofs man ska aldrig säga aldrig, det är nått jag lärt mig. Jag skulle ju inte vilja "gå på" honom nu, efter svägerskan.. nej nej. Dom gjorde visserligen inte så mycket mer än att hångla, vad jag fick höra iaf.. kan ju hemlighållas saker också..
Jag har messat och pratat lite med Mr under kvällen och sista gången vi pratade så kom vi fram till att jag skulle ta en taxi och åka och hämta upp honom, inte likt mig. Har jämt vart killarna som åkt förbi och hämtat upp mig. Så det kan bli..
Iaf.. vi lämnar André, Robin och A-M tar en svart taxi till Haninge, jag tar en riktig taxi och beger mig mot Sumpan..

Fortsättning följer!


Underbara helg!

Ja det har hänt en hel del i helgen, borde skriva om det för annars kommer jag aldrig göra det men jag vet inte om jag orkar?
Helgen har iaf vart sjukt mysig. Jag träffade Mr först när jag skulle åka hem, jag tog en taxi åkte dit han var och så åkte vi hem tillsammans. Vilken gentlekvinna jag är va? Finns ju inte ens ett sånt ord, är bara för att vi kvinnor jämt beter sig bra, eller hur var det nu?
Iaf så var det en sjuukt underlig kväll, det pallades äpplen, toaletter gick sönder, mängder av sex, en del tårar, folk hookade upp som man kanske inte hade trott, pussar offentligt! (eller ja.. blev lite pusskalas i taxin, kalas är också att överdriva)
Nä får nog ta tag i skrivandet imorgon kanske.

Imorgon ska jag jobba, Mr också. Tänkte att vi kunde åka buss tillsammans, men så jobbar han sent. Så typiskt..
Saknar lite. Pratar med han på msn nu och pratade på telefon med han för bara en halvtimme sen men det är inte samma sak som att vara med honom. Vill bara fråga när vi ska ses..

Manchesterbyxor och migrän

Igår när väckarklockan ringde så var det en viss Mr som inte alls var speciellt pigg, ivanliga fall när han ska till jobbet så studsar han ju upp. Men nu var han ju iofs ledig så då kanske det inte är så konstigt att han inte studsar, däremot var jag ganska pigg. Kände mig redo för att åka en liten tur. Vi hade ju sagt att vi skulle åka till Eurostop. Efter ett tag så kom vi iaf iväg.
Kollade skor på Dinsko tror jag det var, hittade ett par assnygga stövlar! Som jag så klart inte fick i foten i.. Sen så var vi inne på Hi Sport för att kolla skor åt Mr. Hittade inget åt honom, däremot så hittade jag overaller åt Inez. As schysta, helsvarta för 300 spänn, istället för 700-800. Nu har hon ju en overall hon hade förra året så vi får väl se om hon fortfarande kan ha den till att börja med.
Sen gick vi in på Stadium, där hittade Mr ett par kanon fina skor, tror det var ett par Adidas, ett par bruna. Jag hittade kanske ett par skor åt mig också, ett par svarta Puma som var vinterfodrade. Jag vet inte huuur många år jag efterlyst vintersneakers, äntligen har nån hört mina böner! Sen så hittade jag vinter skor åt Inez också, inga jekla 700-kronors-skor! Det fanns två par för under 300 spänn, som var kanon schysta! Riktigt ordentliga saker. Så det känns bra att jag inte behöver bli ruinerad inför denna vinter.
Mr letade efter byxor också, jag har sagt hur länge som helst att jag tycker han ska köpa manchester byxor, men han har jämt låtit så neggo, så helt plötsligt säger han att han ska ha manchester byxor. Så vå går till H&M för att kolla, där hittar han två par, ett par bruna och ett par blå. Såå himla fina var dom, så han köpte båda.
Sen så skulle vi åka hem, så vi satt och väntade på bussen. Så kom jag på att det var ju kanske lite onödigt att jag köpt en remsa, för nu hade jag ju inga pengar att köpa mat för. Han frågade om jag var hungrig, ja blev mitt svar. "Ja men då käkar vi, jag bjuder" Tihii fin.
Sen så åkte vi till Märsta, han höll mig sällskap till min buss kom, under tiden hann han fixa ett nytt bankomatkort OCH träffa hans mamma! Hi hi hon dök upp från ingenstans, lite roligt. Så nu har man träffat henne också. Mr sa det att "Ja nu kommer man ju få höra" Ha ha dom kan få fråga ut honom tycker jag, ska bli kul att höra vad han sagt..
Sen kom jag till jobbet, kändes bra att vara där, sen efter några timmar börjar jag må märkligt, domningar i händerna och börjar sluddra, migrän. Blir lite orolig för det är en ganska obehaglig känsla att helt lötsligt inte kunna prata ordentligt. Ringer min chef och förklarar vad som är på G, "Jaha, vill du att jag ska komma eller? Men jag kommer ju inte vara där förrän om en timme?" Då skulle klockan vara halv elva, ja det är klart jag vill att du ska komma, va fan om jag inte kan prata hur ska jag kunna ta kunder? Visst att det bara är en halvtimme. Och om mina armar förlamas (som har hänt) hur fan ska jag ens kunna stänga butiken?
Jag ringde även Johan och bad honom komma hämta mig.
Johan kom, sen kom min chef och då fick jag åka hem, Johan hjälpte mig hem, jag gick och spydde, sen däckade jag.
Men idag mår jag bra!
Drömde inatt att Mr blev lite sotis för att det var Johan jag hade valt att ringa..



Ja jag får ju inte glömma att jag köpte ju en jacka till Inez också, visst är den cool? 299:- på H&M´s pojkavdelning.


Äntligen!

Japp äntligen så har spotify lagt upp soundtracket till "Into the wild", ni som inte sett filmen se den! Det är en order! Den är så sjukt bra. Shit den får mig att fulgråta. Sen så kan ni kolla upp soundtracket till filmen också. Är Eddie Vedder (sångaren i Pearl Jam) som gjort all musik. Shit är så bra, han har ju en sån sjukt bra röst. Grym!



                                                                    


Jag kan leva med..

...att bli kallad "Darling"
Absolut. Inga som helst problem.


Han tycker om mig

Japp det gör han, han sa det flera gånger, säkert två.
Vi satt här hopkurade, så där tätt och ihopslingrade, nästan så man inte kunde avgöra vart det ena benet började och den andra armen slutade. Så frågade han nått i stil med:"Hade du kunnat föreställa dig att det skulle bli så här för ett halv år sedan?" Hmm nä men det är klart jag hoppades.
Sen så pratade vi lite om våran "situation". Ni som läser det som nu kommer att skrivas kanske har svårt att förstå hur bra det är, kanske har svårt att förstå hur man överhuvudtaget kan vilja sätta sig i denn "situation". Jag tycker det är kanon bra och har faktiskt inte alls svårt att förstå.
Han sa bland annat det som han alltid har sagt, det som får det att hugga till i hjärtat, att han inte vet om han tycker tillräckligt mycket om mig för att det ska vara grunden för ett förhållande. Samtidigt som han säger att han tycker om mig och så där, jag frågade honom om han tyckte mer om mig nu än för några månader sen "Ja det är klart! Nu känner vi ju varandra bättre. Klart jag gör det" Ja du Kim du hade rätt, jag har väl fått dom vibbarna jag också men inte vågat hoppats..
Men samtisigt så fick jag bekräftat att vi har nån form av förhållande, han tycker däremot inte om att sätta namn på saker, kan tänka mig att han menar ord som "tillsammans", "pojkvän", "flickvän". Han frågade hur jag kände, och jag sa att jag trivdes med hur situationen var. Han sa då att han trodde att jag skulle tröttna "För det gör tjejer" Han menade på att tjejer vill att det ska "hända" saker, och visst det stämmer men samtidigt så har vi hållt på så här i ett halv år. Varför skulle jag tröttna nu? Som Heidi sa:" Ja men vem vet vad som kan ha hänt om ytterligare ett halv år?" Jag säger inte att jag inte kommer tröttna, men det är väl bara ta det som det kommer och hoppas på det bästa?
Han är även orolig för att hans "utrymme" ska försvinna om han inleder ett förhållande, jag tror att det är ett sånt klassiskt orosmoment för killar när ett förhållande analkas i horisonten, tror att de blir så jekla skitnödiga. Iaf så förklarade jag att jag aldrig skulle komma på tanken att förbjuda den jag är tillsammans med att ha "sitt". När man var yngre så brydde man ju sig inte om sånt. Men säg att jag och Mr var tillsammans och jag förbjöd honom att göra nått. Vad blir resultatet? Jo han blir missnöjd och sen så skulle jag må dåligt för att han är missnöjd, allt detta för att jag har förbjudit honom att göra det han vill. Med exet kunde jag ifrågasätta om han var tvungen att jobba så länge, eller repa så mycket, men vi har en dotter tillsammans och det var mest för hennes skull som jag inte ville att han skulle hitta på tusen saker, utan träffa henne istället..
Jag pussade honom på pannan vid nått tillfälle och sa:" Du är fin" mitt hjärta fladdrade till en smula när han sa "Du också"
Sen så frågade jag om det var ok om jag pussade honom hej då när han gick på morgonen. Är så många gånger man stått där i dörröppningen och liksom "Ehh.. ja.. hmm.. ha det så bra då så hörs vi..eeh." Och så har man vinkat lite lamt. Han frågade nått, minns inte exakt.. men nått i stil med "Som pojkvän ock flickvän typ?" Hmm nej, svarade jag, mer för att bara känna att du inte kommer hit bara för att hänga och sen kanske nuppa. "Men så är det ju verkligen inte, är ju inte därför jag kommer hit, jag behöver inte ens göra det, nöjer mig med att kanske bara mysa" Ahhh hallå? Tjejer huuur kan ni ha undgått denna lilla go bit? Helt otroligt. Han är fin!
Sen gick vi la oss och hade sex, oj oj. Härligt att käka piller igen, känns som "avsluten" blir som dom ska, om ni förstår vad jag menar?
Han började sent idag och slutar sent, så klart. Så frågade jag honom om han inte kunde komma hit imorgon kväll (alltså idag) "Ja det skulle jag ju kunna göra men det blir ju ganska sent?" Hallååå! Det gör inget! Är ju inte så att jag lägger mig kl åtta, sen så är det ju så att om han skulle ringa mig kl fyra på morgonen och fråga om han fick komma över och sova så skulle jag säga ja.. Men vi får se om han kommer, han sa ju iofs att han skulle göra det, men mycket hinner hända.
Jag frågade även vad han skulle göra på fredag, jag är ju barn "fri" så jag hade tänkt att kanske ta mig en liten utgång. Då berättar han att han ska ut med jobbet, dom ska ha typ avtackning för hans chef, och dom skulle ut i stan. Så säger han "Men gå ut du, så kan jag ju komma dit du är sen" Raring!
Imorse när vi satt och käkade så sa jag "Undrar om man skulle till Eurostop?" Mr:"Åh mäh, låter ju kul. Kan du inte åka dit imorgon så kan vi åka tillsammans?" Ojoj han tar initiativ till att fråga om han får följa med på saker som jag ska göra, nog första gången det händer. Så klart så struntade jag i att åka dit idag, tar det imorgon, med ypperligt sällskap.
Oj oj det sades så mycket rart och fint under gårdagskvällen och morgonen, fick mitt hjärta att fladdra som en liten fjäril. Fint! Tyvärr så minns jag ju inte allt, men om jag kommer på nått mer så förstår ni ju att det dyker upp här.
När han skulle gå så följde jag honom till dörren, stod och pratade lite. Sen så sträcker han sig efter mig och vi pussades.

Trött!

Ja jag borde kanske gå och lägga mig en stund så man är pigg till personalmötet, inte för att jag vet om det spelar någon roll. Om inte annat för att vara pigg till ikväll ;)

Jag hämtade min efterlängtade parfym idag, först blev jag lite orolig, luktade inte som jag mindes den (mindes iofs inte alls hur den skulle lukta) men nu när den liksom "satt" sig så luktar den kanon gott! Tycker jag iaf.. Jobbigt om folk runtikring mig tycker att jag luktar bajs..

Lämnade Inez på dagis idag, denna vecka ska hon vara hos sin pappa. Jag trodde inte jag skulle ta det så hårt men jag höll på att börja lipa när jag frågade henne om hon älskade mig och hon sa "Jaa!" och log stort. Finaste finaste lilla skrutt.

Satt och kollade lite kläder igår, hittade så jäkla fina stickade klänningar! Riktigt höstmys, med tanke på att klänning är det jag använder så är det ju smutt med lite varmare grejjor inför vintern. Hittade två kanon fina på Indiska och en på Åhléns, vill ha vill ha vill ha! Men dom kostade ju tyvärr en del, som allt annat.

Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite i Nikki Sixx´s Heroin Diaries får se om jag kanske somnar också.

Puss påre!

Märklig

Ja du är märklig, märklig och konstig. Jag har sagt det många gånger och du kommer nog få höra det ett antal gånger till. Men som jag sa, det är en bra sak att du är märklig.
Allvarligt, du säger verkligen sånna saker som man inte säger till en bästis. Men om det är det vi är, visst.. Imorgon kommer du hit, jag föreslog tisdag, för du är ledig på onsdag tänkte att en liten sovmorgon skulle sitta på sin plats. Men du föreslog som sagt att vi skulle ses redan imorgon. Visst inga problem. "vi hörs efter jobbet" japp det kan du fet hajja att vi ska Mr!
Och mamma käkar piller! Bara att kliva på´t! ;)

Spanien

Ja du, vilken jäkla kväll.
Vi ska ju som sagt åka till Spanien. Idag trodde jag inte att det skulle bli av, iaf inte för min del. Och jag är väl kanske fortfarande inte heelt säker, de andra har redan bokat. Kvar är jag. Hoppas att det ens finns biljetter åt mig när jag ska boka, och att jag ens har fått pengar då.. Sen så ska alla andra stanna två veckor, medans jag nog bara kommer kunna stanna en vecka, har ju en liten skrutt också. Så jag kommer få åka hem själv också.. Ja vi får se hur det blir, jag väntar först på pengarna sen får vi se.
Men jag skulle ju kunna åka enbart för att få bo själv med Mr på vandrarhem. Mmm!

Håravfall

Igår så var jag ju hemma hos Anna på tjejkväll, det var trevligt, var dock lite ovant att umgås med bara tjejer så där, tjejer är ju inte min starka sida. De få tjejkompisar jag har försöker jag iaf hålla hårt i. Men det var nice, vi käkade alldeles för mycket och pratade säkert alldeles för mycket också. Skrutt var med och hon var en liten solstråle, uppförde sig exemplariskt, om man får säga så utan att låta som nån jävla pretto morsa.
Sen så kom Erik hem, trodde han skulle säga nått om hur det blir med lägenheten men icke. Men dagen därpå så berättade han att han och hans bror skulle försöka börja sälja den i november.. Ok. Dom frågade hur det kändes och så där, hmm ja hur tror ni? Men samtidigt är ju inte det nått dom kan ta hänsyn till. Knepig situation både för mig och dom.. Mest för mig skulle jag iofs tippa.
Kom hem och mådde skit.. Inez somnade och tur var väl det för jag satt här och grät ögonen ur mig. Under tiden pratade jag med Mr Mister på msn, han gjorde väl sitt bästa för att få mig att tänka possitivt men jag kände mig bara så ledsen och bitter (så klart!)
Sen så ringde Erik och berättade att han pratat med sin bror, och de hade kommit fram till att de skulle sälja först efter stambytet, det vill säga om typ ett år. Det är bra för mig. Samtidigt som jag inte förstår varför dom inte tänkt så tidigare, jag menar om man vill ha en sån stor vinst som möjligt så väntar man väl in sånt dära? Visst hyra och sånt under ett år blir ju lite pengar att betala, men det betalar ju jag. Plus att det kommer ju inte ens upp i närheten av vad ett heelt nytt badrum kostar. Jag kommer iaf få betala Eriks brors ränta, det var väl vilkoret han hade. Hyran kommer bli 400 spänn dyrare men det kan man väl ta, jag har ju nånstans att bo liksom..
Skickade ett mess till Mr Mister och tackade för att han stod ut med mig trots att jag var en sån bitterfitta, jag fick ett rart mess tillbaka som värmde mitt hjärta.
Ja ni kanske undrar varför jag har "Håravfall" som rubrik och jag inte har skrivit ett skiiit om hår? Jo men visst sörrö här kommer det; Jag tappar hår som en tok, så där som man gjorde efter förlossningen, men det är ju kanske inte jäätte konstigt med tanke på att man gått omkring och oroat sig för att bli hemlös. Idag när jag stod i duschen så stod jag och grät för att jag tappade så mycket hår..


Vem hade kunnat ana?

Ohh att dagen kunde bli så trevlig!
Pratade med Mr Mister på msn, han pratade om att han skulle till Ica och köpa snus, sen efter ett tag så sa jag att jag skulle till Ica och köpa en tandborste, genomskinligt? Nää inte så farligt va. Iaf så frågade jag honom om han skulle haka på, det ville han. Så vi gick genom den lilla parken som finns här i området för dom hade någon form av jippo, jag och Inez kollade lite på några kalvar dom hade, då träffade Mr några som han kände, då gick jag undan lite kändes som en bra idé.. Sen efter ett tag så märkte jag att han betedde sig konstigt så jag frågade om vi skulle gå "Ja, gärna blir så himla familjärt" Det kanske låter illa, men jag förstår vad han menar och accepterar det..
Gick till Ica och köpte det vi skulle ha, sen kom vi på att vi var lite hungriga så vi kom fram till att vi skulle käka pizza. På vägen hem kom vi fram till att vi skulle sitta ute på gården och picnica lite. Var himla mysigt. Sen så satt vi där ett bra tag, vi käkade godis och snackade lite. Inez var sitt gamla goa jag, ena sekunden as glad för att nästa sekund vara en riktig argbigga, men det är väl lite charmigt, eller nått..
Sen så kom ett av barnen på gården förbi, hon hade med sig en jääätte liten sköldpadda, det roliga är att jag pratade med Mr Mister bara för någon dag sedan om att jag tyckte han skulle skaffa en sån. Iaf sköldpaddan var sjuuukt söt, och sjukt liten som sagt. Den hette Alex. Känns ju som ett vanligt namn ett barn ger en sköldpadda? NOT! Dom ska ju heta saker som "Sköldis" eller "Skalman", you know..
Det bästa med denna dag är att det roliga inte är slut, ska snart över till Anna och ha lite seriöst brudhäng! Grymt!

Puss å hej!

R.I.P. Mr Pink

Igår så kom sjuka Sam över för att käka lite blåbärspaj, Inez låg i sängen för hon skulle sova. Så ropade hon på mig så jag kikade in hos henne för att se vad hon höll på med, då höll hon i Mr Pink! Hon hade dessutom lyckats skruvat isär den och pajjat den. Jag blev generad och skärrad, plus att Sam undrade vad vi höll på med. Jag berättade, tror han tyckte det var lite kul, jag tyckte det var pinsamt.
Nu tycker jag det känns sorgligt, Mr Pink var fan grym..

Vad gör man?

Jaha nu sitter man här, igen. Skit på tv:n. Mår illa efter att ha tryckt i mig varma mackor (japp plural). Inget roligt sällskap på msn. Man skulle ju kunna gå och lägga sig, men det känns ju jävligt trist..
Det värsta är att trots jag är spy mätt så är jag godis sugen.. Värdelöst.

Huuur kunde jag glömma!

Japp japp här kommer det lite skvaller, nyheter, information. Ja kalla det va fan du vill ;)
Igår så pratade jag med Sam så berättade han att mitt ex hade skrivit på sin status på fejjan att livet hade fått en vändning och att han var så hiiimlaa glad. Var tydligen flera stycken som hade kommenterat det och det var flera som "Gilla" det. Vet inte om Sam frågade om jag visste vad det berodde på men det måste han väl ha gjort, jag sa att jag trodde att han träffat någon. Han har ju vart så jäkla hemlig plus att han vart på så sjukt bra humör senaste dagarna, har ju vart kul att prata med honom till och med. Sam undrade om jag inte var nyfiken, jo visst är jag det men då är ju inte så att jag håller på att gå sönder. Det som jag tycker är lite märkligt det är ju att han sa när vi gjorde slut att det skulle ta såååå lååång tid innan han träffade nån ny, iofs det är ju lätt att säga, jag menar man kan ju inte veta hur lång tid det tar, men det är kanske därför också som man inte ska säga nått?
Idag iaf så kollade jag exets profil på fejjan, såg jag även att det stod "Johan är nu inte längre singel" Se på tusan, då är det väl sant. Kändes lite märkligt, blev absolut inte ledsen, jag hoppas bara att hon tycker om Inez och är bra emot henne. Det är det viktigaste. Jag berättade för Heidi, Heidi tyckte att Johan skulle berätta om han träffat nån ny, jag förstod inte riktigt varför, det har ju inte jag med att göra men visst vi har barn tillsammans. Äsch, tack vare internet får man ju reda på saker ändå ;)

Sötaste lilla skrutt

Hur härligt är det inte när man går för att hämta sin lilla dotter på dagis och när hon ser en så börjar hn skrika:"Maaammaaa! Miiin maammaa!" Hihi hon är för god, mammas lilla hjärta.
När vi kom hem så mös vi lite, kramades och la pussel, så klart!  Sen var det dags för mat, blodpudding är billigt och bra, bra på det sätt att det innehåller järn och jag tror jag har en viss järnbrist för jag är jääämt trött.
Sen så gjorde jag nya inbakade flätor på henne, hon blev så fin så. Eller hon är ju alltid fin så klart. Nu börjar klockan bli läggdags för den där lilla fröken. Så nu blir det tandborstning och saga!


Åhh myyyys

Åh jag är så glad!
Igår så jobbade jag så efter det så skulle jag hänga med Mr Mister, gick omkring hela dagen och var alldeles glad. Såg fram emot att få träffa honom, kanske pussas lite och vem vet? Kanske lite nupp? Jag fick sluta tidigare, det var ju bra för då skulle jag ju komma heeem tidigare, till det som väntade mig. Iaf gick jag på toa och till min förtvivlan så får jag mens! Jag höll nästan på att börja lipa, så jävla typiskt.. Men jag såg det goda i det hela, jag kunde börja käka mina piller! Alltså mina p-piller. Så jag var tvungen att gå till Apoteket. På väg dit slog det mig att jag vet ju inte hur mycket skiten kostar, jag kollade mitt konto och hade 406 spänn kvar, hmm ok. Gick till Apoteket och frågade vad pillrena skulle kosta "160 kr" It´s a deal!
Jag kommer hem diskar lite, sätter mig framför datorn. Mr Mister är online, frågar vad han gör och om han inte ska komma över. Sagt och gjort. Han kom hit och vi käkade och kollade på tv, sen när vi käkat så diskar han! Jag blev alldeles varm i hjärtat, satte mig på en stol och bara njöt. Fan vad härligt.
Sen kollade vi på lite mer tv, käkade popcorn och drack mammas hemmagjorda saft. Härligt! Sen så kände jag hur trött jag blev så jag sa det "Jag tänkte duscha sen tänkte jag nog lägga mig" Han tittade lite underligt på mig och sa "Ehh ja asså jag hade ju tänkt och sova här, ehh om det är ok?" Hihi söta lilla du jag hade nästan tagit förgivet att du skulle sova här, och det är klart det är ok, mer än ok, super ok!
Vi la oss, jag hade funderat några gånger under kvällen om jag skulle säga nått om att jag hade mens, men jag våågade tydligen inte, Så jävla fånig. Men det blev lite kel, tror han hajade hur läget låg till iofs.
Sen så vaknade vi, myste en massa och kollade på Dirty Dancing hihi. Min mobil ringde typ hela tiden av någon anledning, jag valde att inte svara. Så ringde Mr´s mobil, och han svarade inte heller. Sööt!
Sen vid fyra klädde vi på oss, han gick hem och jag gick och hämtade skrutt. Tur att jag har sällskap av den lilla donnan annars skulle jag nog längta ihjäl mig, eller nä kanske inte, men en smula..
Jag sms:ade Mr och berättade att jag köpt en ost, hela kvällen igår tjatade jag om ost. Han sa att han hade ju kunnat ta med sig ost om jag sagt till, men det skulle ju kännas dumt. Iaf fick jag ett mess tillbaka där han grattade till min ost så berättade han att han kände sig sjuk igen, jag hävdade att det underbara sällskapet han haft hade hållt sjukdomen borta. Han skrev tillbaka "Vi säger så för att det låter bäst :)" Charmig.. Berättade att jag tänkt bjuda över honom på hemmagjord blåbärspaj, men jag visste ju typ svaret eftersom han just sagt att han kände sig sjuk igen. Så det får bli någon annan gång..

Snällt snällt

Idag kom päronen över vi skulle köpa bältesstol till Inez, blev dock ingen för dom hade ingen här i Märsta. Så jäkla typiskt.. Men vi gick och åt på en resturang som ligger nere vid centrum, shit vad gott det var! Åt som en tok! Härligt. Pappa bjöd, han är snäll han, ja mamma också så klart.
Sen åkte vi hem hit och pratade lite, Inez fick visa sina skills med pusslet och det var trevligt.

Sen fick jag besök, på min begäran iofs. Eller nej jag bad honom komma med en sak och han kom över och hängde. Det var snällt, han var jätte förkyld men ack så söt. Vi gjorde inget speciellt, jag kom på att jag inte hade något att ta mig till jobbet med, så jag fick låna hans busskort. Rart, but whats friends for?
Det var mysigt att se honom, känns som om det var evigheter sen men det var bara i lördags. Vi gjorde inget, jo jag klappade lite på honom thats it. Imorgon ska jag jobba sen är det sagt att vi ska hänga, jag sa det till honom idag "Fan ta dig om du bokar in annat" Han sa då att han skulle stänga av telefonen så att ingen skulle kunna ringa. Kommer han ju INTE göra men iaf, tyckte det var rart.
Han hade testat nån nu parfym på jobbet, visst den luktade gott men den luktade som pappa inte som honom..

Ahh! det verkar bli av med Spanien resan! Blir i november, vi blir iaf tre pers. Jag, Sam och Nils, sen vet man ju inte det kan ju haka på fler människor, vore ju smutt som fan! Nils hade tydligen sagt att han funderade på att stanna i två veckor, det vette fan hur pigg jag är på. Det hela beror ju på hur det ser ut med Inez och så där. Jag kollade flyg och boende idag, flyg och boende för två veckor skulle bli 3800 om jag minns rätt. Det är fan ingenting! Sen blir det ju mat kostnader och lite sådant junk. Ohh vore så nice! Vädret i Madrid kan dock tydligen vara lite opålitligt i november, från strålande sol till spöregn och lite kyligt. Ehh jahapp.. Fan man får packa ner allt möjligt skit med andra ord.. Ja ja nu kanske jag inte behöver tänka på det än, måste ju få lite pengar först.. Exet skulle ner till banken imorgon och prata lån med dom, det låter bra, Är alltid en start.

Nej nu ska här sussas, ska upp tidigt och sen ska jag iväg och jobba. Tänkte hinna duscha och raka benen, så jag är slääät och fiiin :)

Puss och god natt!

Patrick Swayze

                                    


I måndags avled Patrick Swayze i cancer, 57 år gammal. Min barndomskärlek. Hörde tidigare i år att han fått cancer, men då lät det som om att han skulle klara sig.
Vet inte hur många gånger jag sett Dirty Dancing, tror utan att överdriva 100 gånger är för lite. Fick den på dvd av exet bland annat. Jag älskar musiken, han är snygg, hon är söt, jätte rar kärlekshistoria, den har allt!
Andra filmer där han är med som är värda att se är Yound Blood, där även en ung Rob Lowe är med.. Sen så klart en annan gammal favorit, Point Break, där Keanu Reeves faktiskt har huvudrollen.
Tillbaka till Dirty Dancing.. Jag kan ju nästintill alla repliker i filmen (nörd) men den har ju några som jag tror ALLA kan.

“ This is my dance space. This is your dance space. I don't go into yours, you don't go into mine.”

" I carried a watermelon"

Och så klart klassikern!

“ Nobody puts Baby in a corner”

Jag sa ett tag att om jag satt i ett hörn och en karl kom fram och sa just den repliken, honom skulle jag gifta mig med. Råkade faktiskt ut för det, men jag valde att inte gifta mig med, han var full och jävligt dryg. "Nästa gång"


                                     

Hittade lite roliga saker på nätet när jag satt och kollade runt..


Coolaste väskan du kan tänka dig! Finns att köpa på: http: //www.themerchandisingshop.co.uk/shop/eventshop/product_detail.php?itemid=2422

  Ohh vad jag vill ha denna t-shirt! Funderar på att köpa.. Just "I carried a water melon" är nog min favvo replik. T-shirten hittar du på: http://www.tshirtplace.co.uk/index.php?main_page=product_info&products_id=34


Hedning!

Jag har länge länge tänkt att gå ur kyrkan, men har vart lite "rädd" för vad som händer om jag gör det. Men jag har aldrig tagit reda på vad som händer. Förrän idag, inte ett skit händer kan jag säga.. Så jag har nu fyllt i min blankett, har inte kunnat skriva ut den så jag mailade den till min far så får han skriva ut den. Får väl se om han försöker övertala mig att inte göra detta imorgon när vi ses. Tror iofs inte det.
Känns bara så onödigt att vara med i Svenska Kyrkan med tanke på att jag inte är troende, dom som är det kan få ha det för sig själva..
Om du själv har funderingar på att gå ur så kan du kolla denna sida http://www.uturkyrkan.se/ där kan du även läsa vad som "händer" om du går ur kyrkan.

Trött!

Kom just hem, igen..
Och tröttheten bara flöt över mig. Känns som jag gjort 20 000 saker idag. Det har jag inte, inte ens 20 saker. Jag har gjort två saker, två ganska viktiga saker. Arbetsförmedlingen har jag ju berättat om. Nu här senast var jag hos Mödravårdscentralen, var ju drop in tid idag så jag var ju beredd på att få sitta där ett tag, tror jag väntade i knappt en kvart. Fick träffa en "tant" som jag känner igen från då jag gick där och var gravid, tyckte inte om henne då och jag tyckte inte om henne nu. Inez var på strålande humör och ville prata med mig en hel massa, det kan ju vara svårt då jag försökte lyssna på vad "tanten" hade att säga. Det som fick mig att bli förbannad var att "tanten" flera gånger sa "Kan du lyssna på mig?" "Hörde du vad jag sa nu?" Som om att Inez skulle vara nån form av störningsmoment.. Sen så fick jag inte inte mina vanliga p-piller för hon fick reda på att jag haft migrän, så jag fick minipiller. Ja ja bara dom funkar och fyller sina funktioner så är väl det skit samma. "Funktioner?" tänker du nu? I plural? Japp, jag vill ha mindre ont vid mens, vill ha mindre mens och vill kunna pöka utan att det blir nå kids. Mindre ont vid mens skulle dom fixa, angående mensen så kunde det bli så att man inte fick mens alls, det gör ju inte heller nått, sen så skulle dom ju så klart hindra en mot att bli gravid, förutsatt att man tar dom då man ska..
Så nu nästan längtar jag till min mens kommer så jag kan börja knapra, iofs så måste jag hämta ut skiten. Undrar hur mycket sånt där kan kosta måntro?

Nämen!

Var ju ner till Arbetsförmedlingen för att lämna in meriter. Trodde att det skulle ta hur lång tid som helst, men det var inga problem. Gick hur smidigt som helst, plus att han som jag pratade med var riktigt trevlig och vettig. Han tyckte att jag hade strålande arbetserfarenheter, det var ju kul att höra! Så nu ska här skrivas grymmaste CV:et i historien sen är det jag som ska åka ut på en tur och visa upp mig och dela ut CV:n!

Ohh jag har en sån där snyggdag idag, men till skillnad från Missextra och Kissie så händer det bara då och då. Dom är ju så snygga hela tiden... Ehh..
(om du har tråkigt och mycket tid över så kolla upp dessa brudars blogg, hett tips)

Snart ska jag hämta skrutt, sen ska vi bege oss ner till Mödravårdscentralen, mama need´s some pills!


Sweet Dreams

I dubbel bemärkelse.. Ska snart gå och lägga mig, hoppas då på sweet dreams. Plus att jag sitter och lyssnar på låten Sweet Dreams med Beyoncé, tycker den är så jäkla cool! Fan om den här skulle spelas när jag var ute skulle jag dansa som en tok!
KIM! Var denna låten jag försökte komma på vad den hette när vi satt i bilen till David.

Planerna för veckan ser grymma ut! Imorgon så blir det arbetsförmedlingen och gyn, ja de två sakerna är väl kanske inte jätte grymma.. Men nödvändigt. Tisdag kommer mamma och pappa och hälsar på. Men jag måste nog erkänna att jag ser nog mest fram emot onsdag, kanske blir det en torsdag också? Ja jag hoppas. Men då hoppas jag också att jag får sova.. Sist var han ju bra jäkla märklig ha ha! Tror att det är alkoholen som gör att han beter sig så. Har vart med om det tidigare med honom. Tar min hand och lägger den på sin snopp, vet inte hur många gånger jag tog bort handen men han placerade den där igen, trodde aldrig att jag kunde tröttna på att ta honom på snorren men det kunde jag tydligen ha ha ha! Jag berättade för honom vad han gjort under natten, vi skrattade båda. Sen så sa han att han tydligen brukar bete sig så, då berättade han en liten anekdot med nån annan tjej, då skrattade jag inte längre.. Det var ju inte lika kul, eller hur?

Bittterfitta over and out

Ps. Ha ha kom att tänka på hur han skulle reagera om han kom över denna blogg adress, låt det aldrig ske!

Sooov sooov

Jag och lillskruttan har myst så mycket idag! Och jag har fått så mycket pussar och kramar, helt otroligt! Finaste lilla raringen!
Efter maten gick vi en sväng till Ica, jag skulle köpa lite bröd och mjölk och grejjer, OCH godis! Jag har vart så sugen på godis i två dagar nu så jag tyckte det var dags. En gång i veckan är väl ok? Så jag köpte lösviktsgodis OCH två stycken Brejk! Jag kommer inte trycka i mig allt men det kan ju vara nice med lite omväxling.. He he vem försöker jag lura? ;)



                                                

CK Summer!

Jag har ju faktiskt fått två parfymer, men jag har ändå inte kunnat släppa CK Summer. Så idag beställde jag den från NordicFeel, vet inte om det var jätte smart då jag inte vet hur det kommer se ut med pengar nästa månad, men det borde inte vara nå problem..
Så här står det om den:
"CK One Summer 2009 öppnar upp med mynta, gurka, lime och bergamott för att övergå till vattenackord, gröna äpplen, rosmarin och vattenlotus. Doften avslutas med rom, sandelträ, träiga noter och sjögräs."
Dom fyra sista målande orden för att beskriva hur den doftar är ju spännande, "rom, träiga noter och sjögräs" Jag kommer lukta pirat med andra ord! Coolt!

                     
                                                       


Ethan Embry

När jag gick i gymnasiet så blev jag tipsad om en film som hette Empire Records, tror bara jag sett den en gång och DÅ tyckte jag den var jätte bra, plus att Mark var ju så söt. Mark heter Ethan Embry på riktigt. Han var med i en film på tv häromdagen som på svenska heter "Alla var där", den har jag också sett för hundra år sedan, om jag inte minns fel så heter han Preston i den filmen. Inte allt för länge sen så såg jag "Celeste in the city" och där är han med, spelar Kyle.
Ja summa sumarum är att han är pojksöt. Riktigt söt.
Filmerna kan jag absolut tipsa om, om man gillar High School filmer!

                                             
Så här såg han ut i Empire Records, söt liten pojke, vill minnas att han skejtade i den filmen. Gjorde ju säkert sitt till också. Hade ju en förkärlek för "sådana" pojkar.


                                                              
Lite äldre men ack så fin, han är så där söt. Han måste ju bara vara snäll? Man kan ju inte se så snäll och söt ut och sedan vara hustrumisshandlare, eller?

What the fuck

Hmm ja jag messade Mr Mr igår och hörde om det kanske kunde bli nån liten promenad idag. "Kanske det" fick jag till svars. Hmm nu fick jag mess av honom där han skrev att han blivit väckt och hämtad så det blev ingen promenad. Kul. Jag svarade "Oj tack för den" för jag blev lite putt, känns som man måste hitta på nått så jeklaaa kul för att få med honom, eller typ tjinga honom. Nä usch.. Kan iofs nu känna att mitt mess var lite väl kort.. Men det är ju lite sent nu, messet har ju gått fram, fan. Jag har ingen rätt att bli sur, men det blir jag ju så klart.. Och han skrev ju faktiskt "kanske" i sitt mess, han skrev ju inte "Ja visst". Jag är dålig på det där med "kanske" jag ser det alltid som en möjlighet, fan måste sluta med det, blir ju bara besviken..

Världens sötaste lilla pusselläggare!

Lilla skrutt kom hit idag, hon blev jätte glad! Åhh jag blev så klart också glad! Det första hon säger är ty att hon ska lägga pussel, sagt och gjort. Och nu står hon här och lägger det om och om igen. Hon är så duktig! När jag får lön så ska jag nog ta och köpa kanske två nya pussel till henne.
Hon fick en massa My Littles Ponys av Kim, hon tjoade som bara den när hon såg dom, men sen så lockade pusslet igen. Otacksamma unge ;) Nä då, hon har nog saknat sina pussel när hon vart hos sin far skulle jag tro.
Nej nu ska jag klura lite på lunch, sen kanske jag ska tvätta, borde gå ut en sväng också. Ja ja puss så länge!


Ledbruten

Man kan säga mycket saker om min soffa, den är färggrann, liten, mönstrad, billig, cool. Men att den är bekväm det vore att ljuga. Vaknade just up efter några timmars sömn i denna lilla historia, nu kan jag typ inte röra på mig..
Som jag trodde så kom han inte förbi idag, vi pratade lite på msn, thats it. Han var inte inloggad på msn när jag vaknade så jag kan tänka mig att han åkt hem. Så jag skickade ett mess men han svarade inte, så jag kan tänka mig att han sover. Klockan är ju ganska mycket, man kanske borde gå och sova. Skrutt kommer ju imorgon, kan ju vara nice om jag är pigg då. Åhh hoppas det är fint väder, då kanske vi kan gå ut på en promenad eller leka i nån lekpark. Tycker det är mys att min lilla tjej kommer imorgon!
Kanske kan få med sig Mr Mr, ut på en promenad? Ja ja don´t get your hopes up.

A mutant is very dangerous to you because he flies faster than you do, and shoots at you

Japp sitter och lyssnar på Beastie Boys idag igen, är ju inte många dagar kvar tills dom släpper sin skiva! Happy!

Igår var Kim här! Åhh det var så trevligt! Men tiden går så snabbt och vi träffas alldeles för sällan..
Vi (iaf jag) hade hysteriskt kul åt en sak som Kim hade tagit med sig till Inez, jag hävdar att det var en mössa i form av en spindel, medans Kim menade att det var en bläckfisk (vi är lite oense) Sjuukt snygg blev man i den, skrattade så tårarna sprutade!
Så hängde vi lite, sen kom vi fram till att vi skulle käka med Sam, Börre och David. Så vi gick förbi Sam och hämtade upp honom, sen åkte vi till ett Kina hak nere på "byn". Åkte hem till David och käkade. Hängde lite och drack lite ciiideeer, Kim drack dock inte för hon var tvungen att åka hem senare, var lite synd men det kommer fleeer gånger!
Kom en massa folk förbi, var as kul! Bland annat så kom "folkets" vän Thomas förbi, han bor i Spanien så jag har inte träffat honom innan. Han var as trevlig.
Sen vid tolv drog Kim, det var synd men det var kul att hon stannade så länge som hon ändå gjorde.
Sen drog vi till Garage, det var trevligt. Det enda jag drack där var två öl, sen helt plötsligt så var kl 3 och dom stängde. Tiden hade bara flygit iväg!
Det blev en taxi hem eftersom bussen slutat gå. Jag fick även besök, ack så trevligt..
Vi gör verkligen allt som ett par gör när vi är ensamma, är så konstigt.. Kim nämnde det att det måste ju vara svårt att när man är ute och blir lite full, då blir man ju gärna lite extra kramig, att det då finns en som man "brukar" få krama på men att det då inte går för att man är ute bland folk. Ja det är svårt, jag tycker det är svårt mest hela tiden.. Jag vill kunna pussa och krama närsomhelst. Förutsatt att han också vill så klart..
Igår när vi kom hem så satt vi på min säng och höll varandra i handen och pratade, rätt som det var så frågade han mig om det var nått jag ville fråga. Jag sa nej. "Ibland så ser det nämligen ut som tusen frågor rinner över ditt ansikte när du tittar på mig" Ehh ja så rätt du har, men jag kan inte fråga, rädd för svaren, rädd för att det ska förstöra det vi har, vad det nu är vi har..
Var en grym kväll/morgon iaf, blir alldeles lycklig i själen.
Vaknade i "morse" och såg fram emot en möjlig dag i sängen med mys, lite mys blev det. Sen så ringde hans telefon, och jag hörde att det bestämdes saker. Han var tvungen att dra nästan på direkten.. Ahh så trist! Men han sa: " Vi kan ju kanske ses ikväll?" Hmm "kanske"? Trodde det var jag som var expert på att trycka in dom där "dåliga" orden.. Han kommer i vilket fall som helst inte komma hit ikväll, han skulle hänga med sin vän och göra nörd grejer, som den mys-tönt han är :)


Geee miiig!

Cola, godis och sällskap!


Oro

Ja jag känner en viss oro i kroppen, lite stressad på nå vänster. Satte mig ner för att komma underfund med varför jag känner så här. Så kom jag på det.. jag har inga planer för kvällen, eller jo planer finns men inga planerade planer. Förstår du? Kim kommer hit (jippiiee) sen blir det tydligen bira och grejjer, men mer än så vet jag inte.. Jag skulle vilja ha meeer planerat. Typ:

16:15 Kim Kommer
16:16 Häng med Kim påbörjas
17:30 Hänget avbryts på grund av mat
18:00 Mat har ätits
18:01 Häng med Kim fortsätter
19:30 Färd ner till Sätuna påbörjas
19:45 Anländer hos David (?)
19:46 Samslaget häng påbörjas
20:30 Cider kanske?

Osv osv..

Ja nu överdriver jag en smula, men jag skulle vilja veta om det blir nå alkohol relaterat häng och i så fall vart? Jag vet att det inte är alla som har samma planerings behov som jag, men det är väl kanske för att jag är morsa, sen så har jag alltid velat veta vad jag ska göra.. Men sen när jag väl gör.. ja vad det än är så är jag öppen för förslag och spontan. Såå jag är ju inte riktigt ett planeringsfreak. Så det såå..

Men bara Kim kommer nu så blir jag glad, eller gladare!


                                           
Om du googlar Kim är det tydligen denna Kim (Lil Kim) som först dyker upp, detta är INTE min Kim. Min Kim är mindre blond, mindre negress och mer påklädd. Iaf senast jag träffade henne.

The Streets

Kom igår på att the Streets är ju hur bra som helst! Lyssnade ju en hel del på dom, enligt spotify så släpptes "Original Pirate Material" 2002, det var väl då det började. Sen såg jag dom på Hultan, tror att det var jag och Marcus som såg dom. Var iaf riktigt jekla bra!

Igår var en underlig kväll.. Vi typ, grälade.. Han sa saker som fick mig att känna mig lite dum, jag hade tydligen gjort och sagt saker som inte var helt ok. Men om jag visste att det var så hade jag ju inte sagt eller gjort så.. Och att det blev en "grej" gjorde att jag kände mig dum, han försökte försvara det hela med att det inte var nån fara. Men det måste det ju vart.. Annars hade det ju inte blivit en "grej" Jag förklarade att det hela fick mig att känna mig dum, det var inte hans mening, och det tror jag. Men det hela kändes bara så jekla onödigt..

Sen så pratade vi om den konstiga situationen som uppstod hos Danne när vi kollade på fotbollen, det faktum att vi inte pratade med varandra. Och han hade också tänkt på det,men menade på att det är väl klart att det blir så. Ja tydligen, men är det inte märkligt att vi kan umgås själva huur bra som helst men inte ute bland folk? Känns som att vi kan umgås normalt innanför mina fyra väggar eller hos honom men så fort vi sätter en fot utanför porten så blir det annorlunda. Folk vet ju också att vi umgås en massa, jag skulle ju börja fundera om jag såg oss, "Men vad då.. Varför pratar dom inte med varandra?"
Det pratade vi också om, var han som tog upp det, det faktum att vi hänger varenda dag. Eller hela tiden var det ord han använde. Men han tyckte det var trevligt, han har aldrig umgåtts med nån så mycket som vi umgås.. (hmm borde inte det betyda något?) Så sa han det "Att det är ju tur att vi inte umgås så mycket med nån annan för då skulle vi ju inte kunna hänga så mycket som vi gör" Detta fick mig att utstöta ett litet "Naaaww" för jag tyckte det var rart, men han sa att han inte sagt det för att vara rar, nähä men det läät rart ändå!
Han sov här, ack så mysigt. Vaknade i morse och kramades lite, har aldrig hänt förut. Följde honom till dörren för att låsa, tänkte ge mig på att ge honom en puss som Kim sa, men jag vågade inte.. Åh så feeg man kan vara!

Idag kommer Kim hit! Tjohoo! Hon kommer hit efter jobbet, shit vad vi ska hänga! Vi kommer ju rent av tröttna på varandra ;)


Är det jag som är dålig nu?

Jag gick och hämtade skrutt idag, sen så gick vi och plockade lingon. Eller jag plockade, Inez gick mest omkring och sjöng, men det var bara mysigt!
Sen när vi är på väg för att gå till den större skogen för att kolla lingon så ringer skrutts pappa och ber om ursäkt att han inte hört av sig tidigare men han hade sovit. Jag skickade ett mess till honom i morse och undrade om det var ok om jag gick förbi och hämtade min post. Sen trillade poletten ner på mig, kollade vad klockan var, nästan halv fem.. Och han vaknat nu? Alltså har han vart hemma idag.. Då undrar jag varför jag hämtar henne om henne om han är hemma? Och det är ändå hans vecka denna vecka.. Känns så fittigt att det ens ska behöva bli en grejj, saken är ju inte att jag inte vill ha Inez, det är ju att det ska vara rätt liksom.
Vi gick dit efter våran lilla promenad, Inez knatade in och började ta av sig skorna. Exet menade på att "Neej dom ska du ju ha på dig du ska ju följa med mamma" Hmm. Jag frågade då vad han skulle göra, och han skulle åka och lämna havre till nån kompis. Jag sa att jag tyckte det var trist att han inte "ville" ha henne när han ändå var hemma och när det ändå var hans vecka. På det svarade han:"Jag visste inte att vi börjat med varannan vecka.." Hmm ok, jag har sagt "I september börjar vi" sen i början av augusti..Men men..
Han "gick med" på att ha Inez idag, jag frågade dessutom Inez om hon ville vara hos pappa och det ville hon. Sen när jag gick så gav exet mig en sån blick som gjorde mig bra sugen på att klappa till honom, jävla röv.

Word!

"Well, now Obama´s in office we´ve got someone who can actually take care off things. So we can go back to being stupid"

Adam Yauch, Beastie Boys

3 april 2009

är nog ett datum att kanske lägga på minnet. Jag vill påstå att det var då det hände, hörde det där lilla "klicket".
Fast igentligen så hörde jag ett jätte litet klick tidigare, låångt tidigare. Var när jag och Kim var ute, minns att jag sa till Kim "Åh han är så liten och söt man vill bara lyfta up honom och gaahh!" Det lilla "gaahh":et betyder i detta fall, krama och gosa ihjäl.
Aril.. det är sex månader sen, man kanske tycker att jag borde hajja att inget kommer ske.. Men jag kan inte släppa taget. Var ett bra tag sedan vi ens pratade om typ oss.. kanske borde ta upp det. Jag vill ju tro att det faktiskt är bättre nu än vad det har vart tidigare. Fast jag har fått för mig att hela detta inte har så mycket med mig att göra, tror ibland att han bara vill vara själv..

Åh förlåååt förlåååt för att jag maler på om detta, men det upptar en ganska stor del av mitt liv..



                                                                                    
                               


Mmmacka..

Har just kommit hem från Danne efter att ha tittat på fotboll med Danne (såklart) Börre och Sam. Det var nice att hänga lite.
Exet ringde idag och var på väg hem från jobbet för han kände sig lite hängig, han undrade om det var ok om han hämtade Inez från dagis. Ja det är klart för annars skulle dom typ inte träffas nånting denna vecka så det tyckte jag var bra.
Plus att det skulle ge mig en möjlighet till lite närgånget häng.. Men så blev det så klart INTE. Tror det beror på att jag rakade benen och lite andra regioner. Är nämligen så att så fort jag gör mig "fin" så blir det inget action. Men däremot när man är hårig och stickig som ett jekla piggsvin, dååå jäklar!
Sitter nu här och känner mig lite.. frustrerad? Men till min tröst har jag knäckebrödsmackor och O´Boy. Inte illa det heller.



                                                                          

"Ny" garderob!

Var ner i mitt gamla förråd och hämtade hit en massa gamla kläder som jag ju trodde skulle passa nu, och visst sörrö! Nu har jag utökat min garderob med 6 kjolar, 1 jacka, 3 t-shirts, 8 linnen, 1 långärmad tröja OCH.. hör och häpna två par JEANS! Det du! Jeans! Kan inte minnas senast jag hade jeans på mig, men det känns bra. Fick lite kvälls besök och jag tror att han försökte kolla hur min rumpa såg ut i jeans, eller jag är ganska säker på att så var fallet, fast det känns lite konstigt att säga. "Hallå! Han ba försökte spana in min röööv!" Ja men så var det, han sa ju till och med "Jag vill ju också kolla" sa då att han fick kika i smyg..
Det är ju också en grej.. Jag spanar inte på mina vänners rumpa (ledsen Kim, Angelika, Heidi mfl)

                                                
                                                          Inte jag.. min röv är större, mer av det "goda"


Allt man behöver i livet?

Kom att tänka på en sak som utspelade sig i somras. Inez var och hälsade på hos Anna och Erik, dom var nere vid stranden och Annas hund Idefix höll på att springa omkring nere vid stranden och letade.. snok? Ja iaf så frågade någon Inez vad Idefix letade efter. Så stod hon och tänkte ett tag för att sedan säga "Vänner.. och mat" Ja vad mer behöver man?

                   
           

Gräsklippare

Min dotter är rädd för allt som låter, men framför allt motorcyklar och gräsklipare.
Här om dagen så ringde exet, Inez hade just förklarat varför gräsklipparen låter så illa, jo den skriker för att den är så rädd för gräset. Så klart! Så nu vet vi det.


                                                   

But whyyy?

Efter att ha levt mitt liv i 27 år och några månader så borde jag inte längre bli förvånad när saker skiter sig för mig. Som tex att det tog 40(!) min att åka från Märsta till Upplands-Väsby, det är två stationer! Sen när jag väl kom fram så var den lagade mobilen jag skulle hämta inte lagad, jahap bara att vänta i två veckor till..
Plus att jag var på jobbet, lyckades skrapa ihop typ 4 pass den närmaste månaden.. Värdelöst.
MEN! det gick iaf bra hos arbetsförmedlingen! Fick prata med en grym handläggare som inte tvingade mig att gå den där jävla introduktionskursen, det tackar jag ödmjukast för!
Plus att jag var på H&M och lyckades få på mig massa med kläder av en viss storlek som var aaas länge sen jag fick på mig! Happy! Hittade en as fin klänning, blev sååå kär! En grå, kort, med trekvarts ärm, kostade 199:-, inte mycket, men jag började översätta dom kronorna i mjölk, middagar och en massa nödvändigt. Det var med en klump i halsen som jag hängde tillbaka den..
Men imorgon ska jag gå till mitt gamla förråd och hämta hit kläder som jag förut växte ur men som nu kanske passar igen. Håll tummarna!

Kvällen var iaf trevlig, lite kort men trevlig. Man får ju inte bli girig. Var ju en bra kväll igår också.. nä den var inte "bra" den var GRYM! Maahh gaahh alltså..


                                    

                                                                      Fin klänning, H&M,199:-


Bästis?

Kom att tänka på en sak, ack så deprimerande.. Att få höra "Ja men du har ju typ blivit min bästis" Vad är det för fel på tjejen, kanske du tänker nu. Det är väl jätte härligt att få en sån säker vänbekräftelse, kanske du också tänker. Och ja absolut du har rätt, men om det då är från en människa som du kanske skulle vilja vara lite mer med än just bästis då är det inte så kul.. Men det var inte det jag kom att tänka på, nu kommer jag till det.. Jag skulle inte vilja påstå att vi är "bästisar". Man är inte bästisar om det bara är ena parten som ringer, ena parten som tar initiativ till att hitta på saker, ena parten som gör att ens chans till vänskap ens finns.. Fast det kan ju också vara skillnad på vänskap mellan tjejer och tjejer, killar och killar. Hmm ja så är det ju säkert.. Men jag tycker inte det är så kul ändå..

Jag känner mig lite bitter, jag har stått och smidit planer i duschen, just då verkade dom kanon. Nu är jag inte lika säker..
Min bitterhet beror nog på att jag är hemma, ensam, på en lördag, folk är ute och roar sig och jag har inte ens nån att prata med på msn..
Sen så finns det ju annat som snurrar i huvudet, typ att jag inte fått nå mer tider på jobbet, jag kanske inte har nånstans att bo snart, jag har ett ex som inte verkar förstå hur långt nere i skiten jag kan hamna vilken dag som helst.. Fast samtidigt varför ska han bry sig? Jo jag är mamma till hans barn, och eftersom det är jag som (tydligen) kommer få vara hemma med henne så kanske han borde tänka på henne iaf. Genom att tänka på henne kan han kanske fixa lite pappadagar så att jag kan jobba så jag har pengar till saker som t ex mat till hans dotter..
På måndag ska jag till Arbetsförmedlingen, jag har inte jätte bra erfarenheter av dom, tyvärr. Men nu har jag inget annat val än att ge dom en chans till. Jag måste få pengar från något håll..
Nytt jobb? Ja tack, jag vill ha ett butiksjobb 9-15 fem dagar i veckan, tack! Nä det måste inte vara ett butiksjobb, bara ett jobb, blir prima..

Hem ljuva hem

Ahh jag och skrutt har vart hemma hos mormor och morfar mer kända för mig som far och mor. Har vart kanon trevligt! Snackat skit, ätit och druckit gott, precist som det ska va!
Men idag så åkte jag hem, kände att "Nä nu får det vara nog"
Åh åh åh vad skönt det var att komma hem, eller iofs så kom jag "hem" alldeles nyss typ, jag och skrutt gick förbi hos David och hängde lite. Var en del folk där också, trevligt som fan. Det som var jäkligt märkligt var att folk inte drack, och det är ändå lördag! Vad har hänt? Känner inte igen dom, blev lite rädd..

Jag ringde Johan idag för att skrutt ville prata med sin pappa, sen när jag väl pratade med honom så ville hon inte prata, så jag tänkte då kan man väl små prata lite bara så där. Men han verkade vilja avsluta samtalet på direkten bara för att Inez inte ville prata. Så frågade jag när han skulle träffa Inez. Då säger han "På måndag" Ehh jaha? Bara? Intressant.. en dag på typ två veckor? Han som tyckte så synd om mig när jag inte skulle få träffa henne på tre dagar.. Ja mig gör det inget att hon ska vara hos mig, jag är ju ändå "ledig" men ändå..

You say you’re looking for someone
To pick you up each time you fall
To gather flowers constantly
and to come each time you call

Jag tror att jag kan ge sken av att va sån, men jag tror inte det.. Jag tror jag är mer självständig nu än vad jag var för.. fyra år sen? ;) Visst jag vill "ha nån" men jag behöver inte bli omhändertagen av "dig", men jag tar gärna hand om dig.. Om du vill..

Idag när vi var hemma hos David så spelades Dirt, kände mig lite obekväm på nå sätt. Jätte märkligt, var även märkligt att se hans ansikts uttryck, lite dyster..
Men det kan ju betyda va fan som helst eller inget alls.. Jag vill kunna läsa tankar, fast bara selektivt läsande, vill inte kunna läsa sånt som kan såra mig eller andra, fast iofs.. Skulle kanske bli lite misstänkt om man försökte läsa och det bara var tyst hela tiden iofs..

Förövrigt är det höst! Snart är det höst på riktigt! Ni vet gulröda löv, regn och en doft av jord. Ah härligt! Gömma sig i mössor, handskar och stora halsdukar.
Här i kroken finns en fotbollsplan, och runt denne är det ett högt Gunnebostängsel, och i detta stängsel växer det nån form av klätterväxt (vet inte namnet, pinsamt kanske..) som på hösten blir knallröd! Har fått för mig att jag skulle vilja ha ett kort på mig och dottern med detta som en bakgund, och att jag och skrutt enbart är klädda i gult, orange och rött. Ja det kanske inte låter så spännande, men i mitt huvud är det fint iaf.. Får styra upp det..

                            

Spöke

Var du verkligen här eller är det min hjärna som spelar mig spratt, några få tecken finns. En tandborste, ett halvdrucket vattenglas, doften av dig på mina lakan. Jo visst var du här.