Ska det vara så jävla svårt?

Tänk att de simplaste sakerna tydligen kan vara så svåra för folk. Om det står att din tvätt tid tar slut kl 11, vad är det du inte förstår?
Min tid började kl 11 kommer ner 5 över och då är det fortfarande tvätt i maskinerna, det är som tur färdigt tvättat men ändå. Så jag väntar tills klockan är 20 över då har fortfarande inte någon förbarmat sig över sin tvätt. Synd! Så jag slet ut tvätten och la dem i de där rullvagnarna, så började jag tvätta min tvätt.
De kommer ju inte hinna torktumla sin tvätt under tiden jag tvättar min maskin, om de inte gick ner sekunden efter jag gick upp. Men det är ju inte mitt problem..

Förra veckans bravader..

I onsdags så drog jag och Mr ut, senare så gjorde Frida oss sällskap. Var bara en liten spontan utgång, men satan vad kul det var! Mamma blev lite på lyset! ;) Jag dansade och sjöng som bara den!
I fredags så skulle Mr repa, ja visst sörrö han har ju äntligen börjat lira lite bas. Iaf.. så var vi hemma hos David och drack lite, sen drog Mr och repa. Jag satt kvar hemma hos David och drack och snackade och lyssnade på en del musik.
Var ganska galet, tror vi var där till fyra.. Mange somnade i soffan och snarkade som bara den, karln blev liksom helt blå i ansiktet när han snarkade, syrebrist de luxe.
Vi lyssnade väl på Trolololololololo ungefär tusen ggr under kvällen, den var väääldigt rolig när man var en smula på pickalurven.
Pratade med en i kretsen där som har vart med på alla fester och liknande men som jag aldrig har pratat med, varför vet jag inte, men skit trevlig var han!
David fick sitt huvud rakat, var meningen från början att jag skulle raka men helt plötsligt stod Gripen där med apparaten i handen så då fick han fixa. Är nog ganska glad över att jag slap raka, för fy fan vad de höll på att härja, de ockuperade fan badrummet hälften av kvällen /natten.
Ja det var en trevlig kväll, svårt att sammanfatta den. Men klicka på länken här ( http://www.youtube.com/results?search_query=trololololololololololo&aq=2sx ) så beskriver den kvällen ganska bra ;)

Katt!

Hej hallå..
Har jag missat att berätta att vi skaffat en liten kissemiss? Skrutt tycker att hon ska heta Yasmin, som mormor och morfars katt, det tycker inte vi. Mr kom med förslagen Bettie eller Betsy, tyckte jag var fina namn. Men rätt so, det är heter katten Kattis.

What the..!?

Jag är urusel på papper, så hemskt dålig! Så att jag ska behöva dribbla med Skatteverket är ju rent ut sagt plågeri för mig.
Är så att jag skrev över min del av lägenheten på mitt ex, jag sålde den inte utan skrev bara över den. Men när jag fick min deklaration så såg det ut som jag sålt den. Ringde Skatteverket och frågade hur jag skulle göra, fick informationen att jag skulle skriva i "Övrig"-rutan hur det gått till. Tyckte det var lite märkligt, jag menar vill dom inte ha nå uppgifter för att det är så det gått till? Nej fick jag höra det skulle räcka så. Efter ett tag så får jag brev från en handläggare där han vill ha underlag för att min del av läågenheten bara är överskriven, hmm ok? Var ju det jag tyckte skulle skickas med från början men men.. Skickade in det och idag fick jag då ett nytt brev från honom, fattade inte ett skit, om jag ska betala eller och jag ska få tillbaka och i så fall hur mycket jag skla betala eller få? Så jag ringer honom, då är han borta till den 31, beslutet ska tas den 30.. Ehh ok? Och iiingeeen annan verkar ha hand om hans "fall" under tiden han är borta, är inte det märkligt?
Men enligt kvinnan jag pratade sist med så ska jag inte behöva skriva eller fylla i något utan bara vänta på beslutet.. Hmm ok..
Varför göra sånt här så svårt för folk som mig? Jag berättade att jag inte fattade ett skit av vad som stod på papperet då börjar hon förklara, ned facktermer! Bra där! Sa just att jag inte fattade!
Ja ja får hoppas att det blir bra..

Heja IKEA!

Satt och gluttade på IKEA's sida (som jag så ofta gör) och hittade dessa för de små! Super söta! Skrutt vill ha allihopa tippar jag på ;) Finns som sagt på IKEA och kostar 79:- st!

Åh bästaste bästa!

Japp Kim var på besök igår, shit det var bra länge sen vi sågs asså.. Illa. Finns allt för många som det var allt för länge sedan jag träffade..
Känner att man inte hann prata så mycket man kanske hade velat, inte så lätt när man har en liten skrutt som säger mamma var tredje sekund.. ;)
Men det var as trevligt!

Krilla!

Japp ikväll drar jag med mig dottern och krillar lite korv på Fourteen. Skönt att ha något att göra, Mr jobbar nämligen till kl 20. Inge kul att bara sitta hemma och vänta, och vänta..

Ljuva sommar!

Är snart slut? Tycker att det känns lite som höst, fast jag svettats som en gris efter att ha lagt golv på ballen. Jag är grym OCH händig. Sa jag att jag är snygg också?

Ahh Scarlett!

Hon är inte bara het hon kan sjunga också! Världen är bra orättvis. Kolla upp Peter Yorn & Scarlett Johansson, låten Relator är grym! Men den är tydligen inte deras utan Sliimy & Yaël Naïm.. Sliimy har gjort en bra version av Britneys Womanizer, också värt att kolla upp!