Ditt jävla pucko!

Jag har vart rosenrasande idag, så där så jag trodde att jag skulle kunan döda!
Skulle skriva till exet på fejjan och berätta att jag kommit hem väl och hade haft det trevligt. Då ser jag att hans komis fru har skrivit följande i hans logg:
"Dottern din under hela sista timmen på kyrkklassen idag "jag dricker öl, dockan dricker öl, jag tycker om öl, det är gott" hahahaha"
Ja det lägger jag ingen större vikt vid liksom, men sen har han svarat på detta och skrev då:
"roligt... hennes morfar o mamma (plus hennes nya killea) har gott inflytande på henne.
Visst, jag är ingen nyckterist men jag dricker inte framför henne..."
Ehh what?
Plus att nån mormon kärring hade kommenterat det exet skrev genom att skriva:
"bra Johan! det är läskigt att vissa gör det...sorgligt"
Ehh what?!
Jag ska berätta vad som är läskigt! Folk som inte kan ta hand om sig själva och sitt hem fast man är över 30, folk som försöker vara bättre än andra men är samma skrot och korn, folk som sätter sig i en kyrka och verkligen tror på Gud, DET är läskigt! Kan rabbla upp lite mer men tycker det där täckte ganska bra.
Jag blev iaf rasaaande! Var på väg att skriva en kommentar till inläggen, men kom på att jag ringer istället. jag ringde, han svarade sen skrek jag och svor som en tok. Han undrade vad det var, jag försökte samla mig och berättade, då försökte han försvara det hela med att han inte trodde att jag skulle se det utan att det skulle bli enbart till henne. Ok.. för det gör det bättre då eller? Pucko.. Sen som vanligt så intog han försvarsställning och började skrika.. Vad fan har han att skrika åt? Efter ett tag så insåg han väl sitt fel och bad om ursäkt, slog honom om det skulle vart tvärtom hur det skulle få honom att må och reagera, han blev lite uppriven och bad om ursäkt och började gråta. Kan han gott ha kände jag. Han frågade om han kunde gott göra mig på nå sätt, ehh nä, gjort är ju gjort liksom.. Sen såg jag att han skrivit som "status" på fejjan: "Ibland är man bara för klantig och skriver saker man inte riktigt menar här på Fejjan, som så klart syns av alla. Förlåt ni som blev berörda."
Hmm? Hur ska det där hjälpa min pappa? Kändes nästan värst att han hoppade på Mr och min pappa, jag kan "ta" att han beter sig som ett svin, jag är van..
Jag berättade för Mr, han bara garvade åt exet, och menade på att han kan ju kanske börja ta hand om sig själv innan han klagar på andra.. Och jag menar, visst vi har väl druckit öl inför skrutt, men det har också exet, men vi har aldriiiig druckit oss fulla. Aldriiig!

Alldeles alldeles ensam..

Inte riktigt sant, men det är så det känns, man har liksom vant sig vid att ha Mr hos sig hela tiden. Det är liksom så jag vill ha det, honom hos mig alltså. Jag såg det ju nästan som ett litet "test" att man kunde bo ihop, gick bra, bådar ju gott ;) var väl inte så att jag var orolig heller.
Han är hemma nu, han har det lite knepigt med sina räkningar och så vidare.. Tycker han kan komma hem så jag bara kan få krama om honom!

Home sweet home!

Ja det är skönt att vara hemma fast jag har haft det riiiktigt bra!
Jag var nervös som en tok måndagen jag skulle iväg, var ju lite orolig för att jag skulle gå vilse, och missa planet eller något annat tokigt.. Gick hur bra som helst! Jag är grym på att resa ;)
Jag sov större delen av resan, vaknade upp och var as hungrig, köpte en as dyr macka, den var inte speciellt god  men den funkade, om jag då bara visste att hela min vecka skulle innehålla sådana mackor ;)
När jag kom fram blev jag lite förvirrad för jag hittade inte vilket bagageband väskorna skulle komma på, jag stod och letade efter "Stockholm" bara det att jag skulle ju så klart letat efter "Estocolmo" Smaaart..
Hittade iaf min väska, nu var det bara att hitta Mr, hade fått ett mess av honom att han stod och väntade på mig, nervös som fan var jag.. Men där stod han! Åhh jag blev så glad, men ändå lite så där blyg, har ingen som helst aning om varför. Vi stod och pussades och kramades ett bra jekla tag! Underbart!
Sen åkte vi för att möta upp Nils, vi mötte upp honom sen åkte vi till hotellet. Hotellet låg väldigt centralt, 1200 för en person i en vecka. Helt ok pris om du frågar mig. De (Mr och Nils) hade tänkt ta ett hotell u
te vid flygplatsen men men det tog alltså 45 min att åka därifrån till stan, då är det ju trevligare att slippa åka så mycket.
Första kvällen gjorde vi nog inte så mycket vi var ut och käkade, jag och Mr beställde varsinn macka, båda kostade lika mycket men det var bara det att Mr´s macka var typ en halv cm hög och istället för pommes som det var på bilden så fick han krossade chips till. Mackan innehöll ost, skinka och en tomat skiva. Min macka var jätte stor! Med pommes, bacon, kyckling, sallad, ost och en massa annat. Detta satte ribban för hur Mr´s mat vecka skulle se ut ;) Det roliga var att han prisade stället innan vi ens fått maten, pga att han såg en skylt där det stod att de pratade engelska (vilket var lögn) och att han tyckte det såg så trevligt ut.. Ja du man ska inte ropa "Hej"..
Dagen efter var vi i en park, satt på en ute servering och drack öl, var så varmt och skönt så jag kunde sitta i linne, hääärligt!
eckan var hur nice som helst! Jag hade det verkligen kanon bra. Träffade en massa trevliga människor, åt gott och drack gott, såg en massa trevliga saker. Det var grymt helt enkelt!
Var ju lite "besviken" att Nils skulle bo med oss, men så här i efterhand så kan jag tycka att det bara var bra. Fick man en chans att verkligen lära känna honom.
Vi har gått så sjukt mycket, inte kosntigt att mina fötter inte ville vara med efter några dagar, TIPS: Inte converse om du ska gå mycket! Var redo att gråta några ggr men det gjorde jag inte, tuff som jag är..
Man har ju druckit några öl också.. Vi var ute på en riktigt krogrunda i fredags. Vi började på ett typiskt spansktställe, såg ut som ett riktigt alkishak. Sen gick vi till ett ställe som på dagarna var en dansskola och på kvällarna var det mer bar, låter väl som en vettig kombo? Eller? Efter det gick vi till ett ställe som var så märkligt.. As trångt, och när man följde strömmen för att komma till det man trodde skulle bli "bättre" så kommer man in i ett rum som är typ 7x7 m, och där folk bara.. står..Finns inget man kan sitta på utan bara stå.. Märkligt.. Sen gick vi till ett as nice ställe! Stort, och mycket folk, bra musik som fan, drinkar som var sjukt billiga om man tänkte spritmängden i dom. Dansade som en tok kan jag säga!
När klockan började närma sig fyra (om jag minns rätt) så började jag bli trött och kände att jag gjort mitt. Så jag säger till Mr att jag är trött och skulle kunna gå hem, får då svaret;"Jahapp? Men hittar du hem själv då?" Ehh med tanke på händelsen när jag fick åka hem ifrån Uppsala själv så trodde jag han hade snappat upp ett och annat.. Men tydligen inte, han var dessutom dyngrak, var väl därför han inte fattade.. Frågade Mr om han var dum i huvudet när han undrade om jag hittade hem själv? Sen gick jag därifrån.. Så jag frågade Nils hur han kände, och han ville dra, så han bad mig att prata med Mr, men förklarade då att jag inte kunde göra mig förstodd hos honom. Så han sa att han skulle ta hand om det, sagt och gjort så är vi på väg ifrån stället.
Mr är sååå full, visst jag är väl inte nykter men långt ifrån så full.. Det blir lite tjabbel när vi ska hem för både Nils och Mr är för fulla för at hitta och jag har ingen aning om vart vi är. Som genom ett under så kommer vi hem, somnar med ryggen åt varandra.. Kul jätte kul..
Dagen efter så pratade jag och Mr, och han bad om ursäkt, han tyckte verkligen inte det var ok att bete sig så. Jag har absolut inget emot att folk dricker men hur kul kan det vara när folk inte förstår vad man säger? Eller vad man menar? Han får gärna dricka men jag tycker det är synd att det ska behöva bli så. Men han tyckte verkligen det var as jobbigt och han bad om ursäkt flera gånger.
Han är så fin, han gör mig glad, men jag tycker det är så synd att jag ska behöva bli arg på honom, men det är ju så det är ibland, tyvärr..
Men vekan var grym! Kan jag verkligen rekomendera!
Tog några få foton med min mobil, måste låna en sån USB-sladd av Mr så kanske det dyker upp lite bilder här.

Upp upp och iväg!

Ett litet inlägg innan jag går till bussen hinner jag med!
Jag är så sjukt nervös, har inte kunnat äta på hela dagen, har sprungit sjuttielva gånger på toa fast jag inte behövt. Mitt uppe i allt kom jag på att jag måste höra av mig till Arbetsförmedlingen för en sån lägesrapport och matchning, sagt och gjort. Fick prata med en skit trevlig karl, som tyckte jag hade stenkoll på läget och gick helt rätt tillväga. Det kändes ju kanon att höra, men då kan man ju undra hur folk brukar bete sig? Ja ja kändes bra att få lite cred!
Nej nu ska nog mamma bege sig till Arlandaaa! Ska försöka växla lite pengar och så ska jag hitta nån form av lås till min väska. Visst jag har inte ett skit av värde i den men ändå..

Puss och kram på er så hörs vi senare!

Nervööös!

Tänk om jag glömt nått?
Känns som att plånbok, pass och biljett är det viktigaste. Och det har jag ju packat ner. Ska nog kolla mitt konto igen så pengarna är där dom ska..
Tvättade håret idag och målade naglarna, imorgon blir det rakning av ben och andra skrymslen som kan behöva sig en omgång ;)
Gäller att planera sånt också vettni, om jag hade tvättat håret imorgon hade det bara vart så där silkit och jekligt, och om jag hade rakat benen idag så hade det vart en björnmatta imorgon. Visst sörrö!
Nej nu ska jag nog försöka gå och lägga mig.
Ohh imorgon vid den här tiden är jag med min älskling!

Inge nupp här inte!

Ja man har ju liksom vant sig vid regelbundet sex. Nå sånt har det ju inte blivit denna vecka då Mr har vart i Spanien.
Nu har jag fått reda på Nils ska bo med oss på hotellet, och vi ska alla dela rum.. Tjohoo.. Alltså jag har inget emot Nils, det jag har något emot är att han ska sova i vårt rum! Inge hett sex som tröst för frånvaron av varandra, inge mjuk och fin älskog efter en veckas saknad.. Va fan ska det va så svårt att få knulla?!

Shopping tur

Jag hade lite tråkigt här på eftermiddagen så jag bestämde mig för at jag och skrutt skulle ta oss en tur till Eurostop. Blev lite shopping, köpte en klänning till Inez som jag tänkte att hon skulle få ha på julafton, ja och på ny år om exet vill det förståss. Sen så köpte jag en stickad klänning som jag har kikar på tidigare.


Denna klänning köpte jag till skrutt på H&M, den kostade 99:- sm hittat! Den är mer lila i verkligheten, gör sig bra mot hennes hår :)


Denna klänning köpte jag åt mig själv, finns på Lindex för 199:- Skit fin, skit skön och skit bra pris!


Längtar!

Åhh nu vill jag bara att det ska bli måndag, det är ju så himla nära nu.. Bara "några" ynka timmar tills jag får träffa min babe!
Shit vad jag saknar honom..

Night at the Roxbury

Åhh typiskt att denna underbara film ska börja när jag ska gå och lägga mig! Vet inte varför jag tycker den är så skön? Kan vara den underbara musiken och/eller deras grymma karaktärer :)
Första gången jag såg den var för hundra år sedan, jag och Anna (aka Anna-Brita) hade åkt hem till Tobbe i.. Vällingby? Kälvesta? Samma samma? Och så hyrde vi den.. Som sagt hundra år sedan.




Min babe är finast!

Jag tar tillbaka aaallt vrångt jag sagt om Mr. Han är det finaste i mitt liv, eller nä.. tätt efter skrutt är han iaf! Jag är så glad att jag har honom och att han står ut med mig och mina "ideér". Raraste finaste lilla babe. Så jag älskar honom. Jag ska verkligen göra allt i min makt för att få ha honom kvar hos mig.
Som ni kanske förstår har vi pratat och löst allt. Eller det var ju inte så mycket att lösa, mer att lätta sina hjärtan, ta in och förstå. Det är fint att det ibland kan vara så enkelt. Får mitt hjärta att slå dubbelslag av glädje!

Fick för ett tag sedan ett mess av honom där det stod:
"He he en kings of leon låt följd av en the killers låt här på stället.. Hjälper inte direkt i saknandet av dig. :) Puss babe!"

Såå himla fin, just sånna där "små" saker är bland det ljuvligaste!



Han är en röv och jag är en tönt

Ja jag skickade ju messet och hörde inte ett ljud ifrån honom, rätt som det var så blev han online på msn, han hälsade och pratade och allt var frid och fröjd. Misstänkte att han inte läst smset. Så jag frågade.. mycket riktig, an fick hans mobil hade legat på laddning så han hade inte läst messet, bad honom att inte göra det men det gjorde han ju ändå, hade ju jag också gjort.
Han bad om ursäkt, och han menade på att han kunde ju vart lite bättre på att höra av sig, no shit?
Sen så berättade han att han och Nils hade vart i parken där Lucifer statyn finns, fint.. det enda som jag velat göra där. Kändes så där, lite känslan att jaha nu ska dom bli tvungna att gå dit med mig bara för att vara snäll. Mr blev lite upprörd och menade på att han hade tänkt att vi skulle gå dit ändå, och att han gärna gick dit med mig. Fan.. och så börja jag känna mig dum.. Känns som jag allt för ofta är en börda för folk, och att jag måste ursäkta mig jämt och ständigt. Mr bad om ursäkt om han fick mig att känna mig som en börda och att det verkligen inte var så, men det är ju inte bara han. Och då känns det som att detta måste ju bottna i något, eller?
Sen så var vi ganska rara motvarandra, tills han säger att Nils måste låna datorn för att boka hotellet, ehh what? "jo han ska bo med oss.." Ehh ok.. när hände detta? Senast jag hörde något så skulle han bo kvar där dom bor nu. Men nått har ju tydligen hänt.. Om Mr kommer tillbaka online så ska jag fråga vad som hänt..
Ok, aldrig mer att jag åker någonstans i denna konstellation igen.. Jag tycker inte illa om Nils absolut inte! Men jag tror nog att jag nånstans i mitt naiva sinne fått för mig att det skulle bli Me and Mr semester.. Jag menar Nils har ju Thomas.. Hmm fan, jag är så korkad..

Var det dumt eller bra?

Ja jag bröt ihop en smula när Mr bara loggade ut från msn utan att säga "hej då" tycker jag är det minsta han kan göra, sånt är viktigt. Iaf för mig..
Så jag beslöt mig för att höra av mig.. Satt å funderade på om jag skulle skriva ett mail eller ett mess, om jag skrev ett mail så vet man ju inte när han läser det. Jag vill ju att han skulle läsa det på direkten, så då hade jag ju fått skicka ett mess "You got mail" så då tänkte jag att det är lika bra att skicka ett mess på direkten. Skrev så här:
"Oj vad du gör det lätt för mig att bli irriterad på dig. Hade inte tänkt säga nått eftersom du är där du är.. Men tydligen kunde jag inte hålla käften. Jag tycker du har vart ganska dålig på att höra av dig. Visst jag kräver inte att du ska ringa 10 ggr per dag, och jag vet att du hänger med dina vänner, men ändå.. Var det.. Förlåt"

Så här i efterhand så ångrar jag lite att jag skrev messet, för det är nästan två timmar sen jag skickade det och jag har inte hört ett skit.. Pratade med Frida nyss och förklarade hur jag kände, och hon tyckte inte att jag skulle ångra att jag skickade messet "Du måste ju få säga hur du känner!" Det har hon ju rätt i..
Ja ja jag får väl helt enkelt vänta och se..


Fan fan fan..

Nej har inget med låten at göra, men den är fiiin. När jag såg Thåström framföra denna i somras på Peace & Love så grät jag en skvätt..

Iaf.. jag är arg, jag är riktigt jävla skitförbannad. Jag vill inte alls åka till Spanien! Sånt oerhört ointresse från Mr så det är ju helt otroligt. Sitter och pratar med honom på msn och det är bara en massa blajj känns det som.. Kände att jag blev kortare och kortare i mina svar, men jag pallar inte. Säg nå vettigt annars var tyst..
Nu vill han att jag ska vara glad, ja det är ju troligt. Han förstår inte ens att det är han som gör mig arg, jag har vart så nära några ggr att bara ta upp att jag tycker han kunnat höra av sig och bla bla, men det är ju så sjuukt svårt at ha sånna samtal på msn, det går ju liksom inte.. Bara att reda ut saker öga mot öga kan ju ta sitt lilla tag och vara svårt nog det..
Han ska nu spela NHL med sin vän men han kommer tydligen fortsätta vara kvar på online, ok, vilken tur.. Fan fan fan, samtidigt som jag vill prata med honom vill jag bara informera honom om vilken röv jag tycker han har vart..


Whats up whit the huvudklappandet?

Igår var jag ute med Kimpan, kort men intensiv kväll! Höll bland annat på at dö, Kim också tror jag. Ytterst märkligt..
När vi kom tillbaka till Märsta gick vi till Garage, var jag och Kim plus typ tre andra, behöver jag säga att det var dött? Iaf sen kom Kims karl med vänner, det var där nånstans som huvudklappandet började, jätte märkligt. Kändes som jag var fem igen och folk skulle ruska om en i håret :)

Pepp som fan!

Kom just hem, lill skrutt har blivit hämtad av mormor och morfar. Nu sitter jag här och väntar på Kimpan babe och lyssnar på lite Black Sabbath, jag är en sån jäkla hård tjej alltså! ;)

Oj, vad hände nu?

Stod och diskade och lyssnade på Sufjan Stevens när jag heltplötsligt kände "Nä, jag vill inte. Jag vill inte åka till Madrid" Känslan är kvar men försöker nu komma fram till varför jag känner så. Beror det på att jag är orolig över resan? Är jag orolig över "språkbarriären"? Är jag orolig över Mr´s brist på.. hmm love and affection? Eller har jag bara resfeber? Hoppas på det sist nämnda, just nu skulle jag vilja gråta en skvätt.
Jag börjar med att byta musik, det kanske kan hjälpa...

Kan det inte bli imorgon idag?

Imorgon kliver jag upp lämnar skrutt på dagis, går hem fixar mig lite. Klockan 10.45 kommer päronen och hämtar mig sen ska vi gå på julmarknad i Steninge, ohh kommer bli så mys! Gillar julmarknader. Får se om man hittar nå nice!
Sen klockan tre så slutar Kim och då tar hon tåget hit, sen så blir det väl fix och piff, sen bär det av mot den stora staden S to da T to da H to da L and to da M.. Fan är så fett hiphopisch ;)
Vet att vi ska käka, sen blir det Vampire Lounge, sen får man väl se vad som händer. Om vi blir kvar i stan eller om vi beger oss "hemmåt"..


Älskad och saknad?

Idag så ringde jag Mr, blev så glad när jag hörde hans röst. Verkade dock som jag var den enda som var glad. Vi pratade kanske i tre min.. Tjoho.. Förstå att vi inte pratat med varandra sen i måndags, jo visst på msn  och sms. Men det är ju inte samma saak!
Fast samtidigt så vet jag ju att han inte är ett så stort fan av att prata i tel, men han kan väl göra en uppoffring?

Tvättstuge tjuv!

Japp här i området härjar en tvättstuge tjuv, är ju inte så att han snor med sig hela tvättstugan utan han/hon snor tvättider! Idag kom jag 11 minuter för sent till min tvättid, ingen fara vill säga, men nån hade tvätt i den ena tvättmaskinen.. Jag blev måttligt imponerad.. Skrev en lapp att jag skulle uppskatta om hon/han inte använde mer av min dyrbara tvättid. Idiot.. Som tur var så använde tjuven inte torktumlaren för att torka sin blöta tvätt. Ha ha så nånstans så sitter tjuven med en lägenhet full av blöt, droppande tvätt, kan du ha din jävel!

Vaknade av skönsång!

Vaknade av att skrutt sjöng "Mr är toki, Mr äääär toookiiiiii!" Var en gång när vi stod och väntade på honom som vi kom på denna lilla truddelutt. På det sista "toki" så går hon gärna upp i en hemsk falsett också. Men jag tycker det är lite sött. Hon har sjungt den sen senare idag också. Plus att hon trodde det var Mr jag pratat i tel med när jag tidigare pratade med Heidi. Undrar om hon också kanske saknar Mr?
Var tvungen att fråga, hennes svar var ;" Mmmm nej" Nähä.. men det gör hennes mor!

Angelika

Ja du.. Vad säger man? Du är ju inte riktigt riktig, men här sitter jag och garvar så tårarna sprutar, så något rätt måste du ju göra!





Sunshine

Then some dude came down to touch the Mother
Mother touched, and dude ain't here no more
Suck your woman down

Japp sitter och lyssnar på lite Alice in Chains, vet att Mr tänker på mig när han hör denna, speciellt efter några händelser som innefattade hans vän och mina brön (pattar,lökar,bröst,tuttar)

Tycker förövrigt att det är irriterande att jag ska behöva messa honom för att höra att han saknar mig, visst är väl tur att han saknar mig men skulle ju inte sitta fel om han hörde av sig. Men vill inte skapa en dissuktion på sms liksom, han får ta lite skit när jag kommer ner, jag kan ju sitta och reta upp mig på den 4 timmar långa flygresan dit ;)


Smul och mamman i storstaden

Idag så åkte jag och smulan in till stan för att träffa ex svägerskan A-M. Var bra länge sen vi sågs, hon pluggar så det är ibland svårt att få ihop saker och ting. Nästa vecka åker ju jag till Spanien och den 28:e tror jag det var så drar A-M till Utah och kommer vara borta ett tag, så vi såg till att hinna ses innan vi båda drar.
Var trevligt men det kändes som om jag inte riktigt kunde prata om allt, typ Mr.. Mr är ju hennes vän också plus att hennes bror är ju trots allt mitt ex. Hon menade på att hon inte tyckte det var nå konstigt och att det inte var nå problem om jag pratade om honom, men jag tror henne inte riktigt..
Det var iaf trevligt, det som var mindre trevligt var humöret på min dotter.. Visst hon var trött men då kan hon väl bara somna? Eller? Nej hon somnade på bussen hem, så dags då..

Sitter och slö kollar på Stockholm-Arlanda, snart så står man där och kränger korv, imorgon för att vara exakt. Funderar på att åka in lite tidigare och passa på att gå förbi X-change och fråga dom om de tycker att jag ska växla lite pengar.. Och om de tycker det så växlar jag ju så klart!


Underbar trekant!

Mmm kan det blir bättre? Jag, Ben & Jerry, det kallar jag trekant!
Efter en dag på stan med en mindre nöjd dotter så känns det fint att sätta sig i soffan med en bägare med Ben & Jerry Half Baked.. Prisa Gud! ;)

Sicken röv!

Japp min lilla röv, min lilla babe, Mr så klart. Han skickade ett mess och helt plötsligt var alla aggresioner som bortblåsta, se på tusan.

Inte nog med det så blev mina lussekatter huuur goda som helst! Vilken tur de människor har som kommer få smaka.. ;)

Din lilla röv..

Jag är lite irriterad.. Det ni! Hör väl kanske inte till ovanligheterna dock. Men det som hör till ovanligheterna är att jag är irriterad på Mr..
Han åkte i måndags, skickade inget mess när han kom fram. Var jaaag som fick skicka ett mess och höra hur allt gårr. Vi har inte pratat i tel.. Och de två ggr vi pratat på msn så har han vart off, som vanligt iofs. Men borde man inte vilja prata med sin respek tive om det ser ut som det gör? Han är ju inte världsbäst på de oskrivna "reglerna" i ett förhållande, saker som för en annan är självklara är inte så självklart för honom.. Fast det känns som om det bara är common sense..
Nu regnar det också.. Fuck..
Hoppas att lussekatterna blir bra iaf..


Jag är en tjockis

Japp, jag är en tjockis, iaf om man ska tro H&M. Är inget dom har sagt, men det behövs inte..
Ni vet de där fin fina klänningarna jag la upp bilder på för ett tag sedan? Hmm den enda som jag fick på mig och fortfarande kunde andas i var den svarta med dragkedja. Ja ja ok tänkte jag den var ju billig också (99:-) så why not? Hmm skulle jag beställa den, då finns den inte längre! Däremot har dom sänkt den blåa jag HELST ville ha till 99:- typiskt..
Så det blir nog en klänning jag har, en leopard historia från Lindex. Har bara använt den en gång, så det får funka.. Sen vet man ju inte ens vad som händr på nyår, om det inte blir fest så har iaf jag och Mr egna planer!

Onsdagsbak!

Nej inget speciellt med min bak.. samma gamla saggiga röv.
Men idag står det lussekatts bak på schemat! Men nu så dök babe (aka Mr) upp på msn så jag skjuter nog på bakandet en stund, måste dessutom gå och låna elvispen av exet, den har degkrokar och grejjer..

Ihh vet ni vad jag gjorde igår? Jag beställde grejjer på H&M.. jag som har så mycket pengar.. får väl försöka trösta mig med att det var på rea.. så det blev en slipover, nån form av blus och ett par ballerina skor. Har ingen aning om jag kommer få på mig dom men jag hoppas.. Då slipper jag ha klackar å mig på ny år. Vet jag en som blir glad iaf..

Hmm sitter som sagt och pratar med Mr på msn, han är ju inte så lätt pratad där i vanliga fall. Då tycker man ju kanske att det ska vara lite annorlunda då vi inte sett på fleeeraa dagar och inte pratat alls. Men icke.. känner en liiten irritation smyga sig på mig.. Fan.

Soooov!

Fan jag somnade vid sju idag, vaknade senare av att min dotter tyckte jag var tråkig så gick hon och la sig i sin egna säng. Hon är duktig hon!
Jag är sjuk trött iaf, varför jag inte gått och lagt mig vet jag inte, eller jo det vet jag.. Jag hoppas på att Mr ska dyka upp på msn..

Skickade ett mess till Mr där jag gav honom två alternativ, antingen kommer han hem eller så ser han till att det blir måndags snabbt. Inget svar.. Kanske inte har mobilen på.

Imorgon ska jag åka in till stan och träffa A-M, kan ju inte kalla henne "svägerskan" då hon inte är just det, svägerska, iaf inte till mig.. Ja ja vi ska ses i stan vid Åhléns kl 16.

På torsdag ska jag jobba 12-17.

På fredag ska jag med mina päron till en julmarknad här borta i Steninge, sen ska Inez få åka med mormor och morfar hem för mamma ska ut med Kimpan! Vamire here we come! Äntligen!

Ja denna vecka kommer kanske gå ganska snabbt ändå.. Längtar till måndag då jag får träffa min babe! Han har sagt att han ska komma och möta mig på flygplatsen, jag kommer säkert börja gråta.. Är ju så blödig. Som min syster sa "Åh ett riktigt filmåterseende!" Ja jag är glad bara han kommer och möter mig..

Nej nu ska jag nog förbereda morgondagens kläder åt mig och skrutt, allt går ju så mycket snabbare på morgonen om man har plockat fram sånt. Spar säkert in 5 min på klädvelande..

Puss och god natt!

Åh babe!

Sitter och pratar med min babe på msn.. Shit vad jag saknar den lilla jäkeln! Och då åkte han bara igår, huuur ska jag överleva detta?
Jag åker ju dit på måndag, så nästa tisdag ska vi gå på fotboll Real Madrid mot Zurich, Champions League match tydligen.. Ska bli roligt! Biljetterna kostade 300 spänn så vi lär ju sitta längst bort bakom ett skynke, typ. Men man har iaf vart där!
Känns konstigt att han är borta, och att jag snart också kommer vara där. Kanske inte världens smartaste uttalande men det är så det känns. Jag och min babe på semester!

Brunett i page!

Oj oj.. Köpte hårfärg idag, tänkte att jag skulle bli brunhårig. Köpte en ganska ljusbrun färg med namnet "Guldbrun" lät ju bra. Ville ju liksom inte ha allt för mörk färg plus att jag ville få bort det röda, sen när jag väl stod där i badrummet så hittade jag en sax.. Kipp klipp! Tadaaa en page! Klippte kanske lite mycket men det behövs för mitt hår är så slitet.. Sen började jag färga.. Sköljde ut färgen för ett tag sedan och det blev kanon mörkt, nästintill svart. Så jäkla värdelöst med tanke på hur jag kämade för att gå från svart till rött.. Ja ja håret är ju blött så det lär ju bli ljusare..
Kanske jag som går till en frisör imorgon, helst inte då det kostar plenty of money!

Så olika..

Ja nu har ju babe (A.K.A. Mr) varit framme i Madrid i säkert vart framme i alla fall två timmar. Jag skulle hört av mig när jag kom fram.. Men det gör inte han. Sånt som jag tycker är självklart tänker han inte på, för han är liksom inte van att behöva tänka så.. Är ju så märkligt på sitt sätt. Jag är inte arg på honom, inte det minsta men jag tycker det är synd. Han kunde väl ringa, eller bara skicka ett mess! "Hej baby jag är framme nu, allt gick bra. Puss" Jag veeet iofs att han hade dåliga batterier men jag tror inte det är anledningen till att han inte hört av sig, faktiskt..
Ja ja.. ;)

Lite psykbryt

Min chef ringde och erbjöd mig några arbetspass i december, det dumma är att alla tiderna var de veckor jag kommer ha Inez, slutade med att jag fick jobba typ 4 pass i december månad, tjohoo. Sen märkte jag att jag inte alls skulle ha skrutt på julafton! Jag ringde Johan och frågade om ett pass som jag inte var säker på om jag kunde ta. Så frågade han mig om jag fått många pass, när jag svarade så bröt jag ihop.. Fan känns verkligen så jäkla surt att jag inte kan jobba så mycket jag vill.. Inge jobb, inga pengar, inga pengar inge bostad.. Så jag grät en skvätt, exet var snäll och undrade om jag ville ha Inez på julafton så kunde han ta henne på ny år, det uppskattades enormt!

Hur var det man gjorde nu igen?

Jag har vart ifrån min karl sen kvart över 13 idag.. "Jahaa?" tänker ni nu.. Era puckade as, det är as länge! Vi har säkert de två-tre senaste månaderna träffat varenda dag och nu kommer det dröja en vecka innan vi ses igen. Inte ok..

Trist!

Idag åker Mr till Madrid, han står nog i incheckningen ganska exakt nu. Skickade ett mess till honom där jag skrev :
"Jag kommer sakna dig så sjukt mycket! Puss på dig love!"
Får tillbaka:
"Åh kommer sakna dig med babe! Älskar dig puss!"

Fyyyy faaaan vad det kommer bli en lång jävla vecka alltså, inte alls kul..

Tur att mammas lilla älskling kommer idag! Som jag har saknat henne, hon är ju världens finaste, är glad över att jag har henne. Som hennes far sa för ett tag sedan "Vi har sagt och gjort en del dumt mot varandra men henne gjorde vi bra"

Fredag å fest!

I fredags så kom Anna och Danne hit, vi bestämde för ett tag sedan att vi skulle gå ut. Då jag inte har världens bästa ekonomi så blev det utgång i Märsta (Anna, vi får ta Sthlm en annan gång!) Det var inte heeelt bestämt att Mr skulle följa med, men jag lyckades muta hit honom med fördig matlåda och öl ;) Kan väl säga att jag vet hur en slipsten ska dras iaf när det gäller min karl!
Tidigare på dagen hade jag häng lite granna med David, han var och klippte sig, så var vi på systemet och Willys. David är rolig han, inte riktigt riktig.. Vi pratade om att vi kanske kunde komma förbi honom på kvällen och det tyckte han lät som en bra idé.
Iaf.. Anna och Danne kom hit, vi drack lite, iaf jag och Anna. Sen senare kom Mr och så drack vi lite till. Mr tog det ganska lugnt för han skulle ut dagen efter så han visste inte hur långvarig han skulle bli. Sen åkte vi hem till David, var bara han och Sandra där. Så vi drack lite till, riktigt trevligt! Tror att Anna´s Danne fann en själsfrände i David, sånt tycker jag är roligt.
Sen kom Robert och Magnus förbi, men då hade vi bestämt oss för att dra vidare så det var ju inte så länge man hann prata med dom. Men men dom träffar man ju hela tiden ;)
Sen gick vi till Garaget.. sen gick vi in till KC, hade väl kanske inte så där jätte höga förväntningar på det stället men shit vad kul jag hade! Tror att Anna hade kul också, dansa som tokar gjorde vi medans killarna satt och snackade. Men på slutet så fick jag faktiskt upp Mr på dansgolvet, eller var väl så att rätt som det var så stod han där. Så jag fick dansa med min love. Han hävdar ju att han inte är dansant av sig men varenda gång vi har vart på ett mer dansställe så har han dansat!
Var riktigt trevligt! KC är fan helt ok bara man har rätt människor med sig helt enkelt!
Det som var attans trevligt var också att Mr stannade hela kvällen! Anna och Danne sov hos mig och jag sov hos Mr. Han skulle upp och jobba dagen efter men jag fick ligga kvar ocj sova. Hade dåligt samvete för att jag tjatat på honom att följa med ut så jag skrev ett mess och bad om ursäkt. Men det var inga problem, han var glad att han följt med. Skönt!
Fick ett mess av Anna som informerade om att de vaknat, så jag gick över. Hi hi dom var väl inte allt för pigga, Anna var nog "värst", då hon tjatade om att hon ville ha fett gick vi iväg för att käka pizza och få lite cola i oss.. Det är ju guld värt när man är bakis!
Sen gick vi hem hit och slappade lite, sen åkte Anna och Danne och jag gick och la mig några timmar då jag skulle jobba på kvällen..
Sov ungefär två timmar sen såg jag att jag fått mess av Mr där han skrev att han skulle kompa och sluta vid 16 och undrade om jag ville ta en fika med honom innan jag började jobba kl 18. Det är klart!
Så vi möttes upp så tog vi en fika i Sky City, åhh det var så mysigt! Alldeles mörkt och stilla, och där satt man med babe..
Sen var det bara att bege sig till jobbet, medans Mr skulle på en födelsedags fest för sin jobbarpolare..
Men jag åkte så klart hem till honom efter jobbet :)

Älskar dig också!

I onsdags var jag och Mr lediga, så vi åkte in till stan för jag skulle bland annat köpa fler kakeldekorer.. Vi bestämde oss för att käka på Åhléns. Så när vi satt där och pratade så kom vi in på att vi inte ändrat vårat "civilstatus" på Fejjan. Och då sa jag: "Det finns två saker jag inte tänker göra först, det ena är att jag inte tänker ändra på fejjan först, det andra är att jag inte tänker säga jag älskar dig.. först.. ehh.. när och..om jag gör det eehh.." På detta svarar Mr: "Hmm konstigt att jag inte sagt det" Det är här nånstans min hjärna slutar fungera medans min handsvett börjar fungera alldeleees utmärkt. Jag börjar svamla och rodna och svettas ännu mer för jag försöker förstå vad det är han menar.. Då tar han mina händer och säger: "Ann-Sofie, jag älskar dig" Och preciiist där börjar jag gråta! Så klart! Blir ju självklart kanon glad och det tar ett tag innan jag samlat mig och kan säga : "Och jag älskar dig" Naaawwww! Sött va? Sen är det lite så där fånig stämmning, lite blygt och fnissigt. Så säger Mr: " Jaha och där förstörde jag stämningen genom att säga konstiga saker" Jag tyckte ju så klart det inte var nån fara och att stämningen var lite charmig. Sen rätt som det är så börjar dom spela "Somethin´ Stupid" med Robbie Williams och Nicole Kidman! Ni vet:
"And then I go and spoil it all
by saying something stupid
like: "I love you""

Hi hi hiii är inte det ganska komiskt?

Sen tog vi en tur på systemet, för jag föreslog att vi skulle dricka lite, var ju ändå onsdag. Sen kom vi hem vi drack lite sen gick vi en sväng till Garage.. Sen åkte vi hem, shit vad fulla vi hade blivit. Helt hemskt.. Tror aldrig jag har sett Mr så full någon gång ;) Sen på torsdagen gjorde vi väl inte så mycket.. Slappade och myste!


Har hittat en till!

Ja jag har hittat en klänning till som skulle kunna vara nått till nyår.




Denna är också så klart från H&M..


Får väl se om det händer nått överhuvudtaget på nyår, min syster på pekade att det var ju lååångt kvar, nej kära syster det är det inte alls! Bara nån månad, och jag vill ha lite koll, som vanligt...


Aldrig en tom säng

Hmm kan ju kanske låta lite märkligt, men min säng är aldrig tom. Jag har det riktigt bra, när jag har skrutt här så sover ju hon i min säng för att hon inte har någon egen, sen när hon är hos sin far så sover ju en viss liten Mr här. Det är underbart!
Nu ska skrutt få egen säng, blir nog att mor och far kommer hit med den på fredag. Det som är lite synd det är att på måndag så åker Mr till Spanien.. Undrar hur det ska gå? Ligga alldeles själv i min stora säng medans skrutt sussar sött i sin (förhoppningsvis). Kanske slutar med att hon får sova i min ändå..
Jag har inte riktigt fattat att det är så snart som Mr åker, hur ska jag klara en hel vecka utan att få träffa honom?! Vi har ju träffats varje dag den senaste tiden.. Usch, verkligen inget jag ser fram emot..

Aj som f** vilken smärta!

Jag skulle stryka lite på tygpåsen som jag sytt, så var det lite svårt att komma åt där jag ville stryka, rätt som det är så hör jag ett fräsande.. Då har jag lyckats trycka strykjärnet mot min hand. Det märkliga är att det inte gjorde så ont då, men nu.. Aaaaj! Det som också var lite märkligt det var att sekunden efter jag bränt mig så kände jag liksom hur huden krympte ihopp.. Ihh lite äckligt. Nä nu ska jag gå och smeta lite salva på skiten..

Måndag.. igen!

Idag hade jag tänkt att dammsuga, jag har inte ens rööört den där förbaskade dammsugarn. Jag fick sy dille istället! Sytt som.. ja fan rent ut sagt! Fixade till en gammal lamskärm, den blev rosa med rosa bollfrans, as fin blev den! Sen har jag sytt två förvaringspåsar, en i vaxduk och en i ett gammalt gardintyg, även den fick bollfrans, sen så sydde jag även en klänning åt skrutt! Produktiv tjej alltså!

Jag var ju på Ikea igår, var ju tänkt att jag skulle köpa en säng åt skrutt, så blev det ju inte då mor och far har för liten bil.. Idag så ringde mor och sa att hon kanske kunde låna ett släp på jobbet, så kunde hon och far köpa den på fredag och sen köra hit den. Snällt!! Åhh vore ju sååå nice! Tack mor!

Hoppas allt går vägen med tanke på att det är fredag den 13:e..


Shopping!

Jag var på Ikea idag, me like Ikea. Alot. Köpte två kuddar, en som ska hem till babe och en som jag själv behåller. Sen köpte jag även en blomma åt honom, det ni! Sen så köpte jag lite grejjor till mig själv, köpte ett tårt dekorations set, med spritsar och allt möjligt kul. Köpte även galgar till mina klänningar, de har liksom häng tre-fyra st på varje. Så jag fixade det nu här på kvälls kvisten, passade även på att räkna dom.. Är 21 st! Tjugoen jekla klänningar! Girlie girl..
Vad köpte jag mer på Ikea? Hmm inget mer tror jag..
Sen åkte vi till Rusta, köpte jag vantar åt skrutt, en rosa ljusslinga, schampoo och balsam, och man kan ju inte åka till Rusta utan att köpa Tupla! Mm bland den godaste chokladen du kan hitta!


Farsdag!

Grattis alla pappor på Farsdag! Hoppas ni slupit dom gamla slipsarna och strumporna..
Jag firade min papa genom att ge honom en kram (så klart) och senare så fick jag tre st jäätte stora Anthon Berg, sånna där marsipan limpor ni vet. Han gillar dom. Min mor tyckte inte jag behövde köpa nått, han väntade sig inget. Ja men just därför ska man kanske fixa nått litet iaf?
Skrutt fick spela in ett röstmedelande som jag skickade till hennes pappa.

Så alla pappor ha nu en fortsatt trevlig kväll!

Why?!

Va fan är det med mig? Är lätt retlig som fan, bli arg och irriterad på allt idag känns det som. Har fått be min kära lilla dotter om ursäkt för att jag blivit arg för ingenting alls, shit känns verkligen skit..
Sen så var jag tvungen att avsluta ett samtal med Mr för jag kände att jag höll på att börja ryta åt honom också.. Plus att jag sedan satt och störde mig på att han inte sa så mycket på msn. Ja men hallååå? det var väl tur det annars hade jag väl blivit arg över nått han sa.. Jävla skev man är.. Kan vara nån form av ägglossning kanske? Jävla skit hormoner! Men jag tycker ändå inte att man kan skylla helt på sånt..

Svårt!

Oj oj vilket tjej problem jag har nu.. Jag är ju på jakt efter någon snajdig ny års klänning, har hittat några stycken. Hjälp mig! Vilken är finast?







Fin fin blå historia från H&M, inbillar mig att det kan bli smutt med mitt röda hår?



"Lilla svart", så fin och riktigt kanon billig! Också från H&M.



Sen har vi ju denna lilla silkiga historia.. Så klart från H&M.


Så hjälp mig! Vilken tycker ni?
Skulle helst vilja ha alla tre.. men så blir det nog inte..


Nu så!

Japp nu ska jag ta mig tid att skriva lite, har gjort en del nytta denna vecka också!
Bland annat så var jag in till Uppsala, var på ett möte/intervju för SSP på Arlanda, så håll tummarna så kanske jag får ett jobb. Fast det bästa med besöket var ju att Anna var med, var verkligen as länge sen vi sågs. Men det får det bli ändring på tycker jag! Hon var också med på SSP mötet så ni får hålla era tummar lika mycket för henne!
Vi pratade lite om att kanske gå ut någongång framöver, får se om man lyckas få ihopp nått, vore as kuul!
Men om jag har riktigt tur så kanske jag får träffa henne redan idag! Tjohooo!

Annars är allt prima! Jag och Mr sa "puss" till varandra här om dagen, var faktiskt han som sa puss först! Det du! Sen har vi kommit fram till att vi ska vara lediga den 31 dec och 1 januari så man kan hitta på nå nyårsfirande tillsammans.
Hade tänkt att gå hem till exet och fixa min internetbank, då får jag reda på att datorn är trasig. Mindre bra.. Får väl helt enkelt söka upp en bank..


Ang. spellistan!

Ja fick ju som sagt en spellista av Mr, och jag undrade hur mycket looove thoughts det var bakom, vad jag förstod så var det bara love thoughts! Eller så hör man vad man vill höra..

"Would you believe me when I do you
You are the queen of my heart
Please don't deceive me when I hurt you
Just ain't the way it seems"
Love Buzz - Nirvana

Fint oh såå fint!
Nästa sista raden där "Please don't deceive me when I hurt you" är ju attans passande, med tanke på att jag planerade ju att "bedra" honom när han var som "värst" och sårade mig en massa. But I didn´t.

Senare ska jag skriva lite mer om min dag, den har vart as nice! Tack Anna! Det får vi göra igen!

"Ska bara.."

Som Alfons sa, jag har sagt hela morgonen att jag ska börja skriva mitt CV, men hela tiden har det kommit saker emellan. Jag har ju även låtit sakerna kommit emellan iofs.. Första så ringde Heidi, klart man ställer upp för en vän i nöd, så jag pratade med henne. Under tiden ringde Anna, misstänkte att hon ville prata om imorgon, hon har ringt förut men jag har vart jätte dålig på att höra av mig tillbaka, förlåt.. Men nu så ringde jag henne iaf så vi pratade lite granna om hur vi ska styra upp morgondagen, ska bli trevligt att träffa henne, lär ju hinnas med lite skitsnack får jag hoppas!
Efter att jag pratat med henne kollade jag upp hur bussarna och tågen går imorgon, kollade även upp den där hjälp sidan för att skriva ett CV. Men rätt som det är så kom jag på att jag var tvungen att lyssna på lite musik, har ju fått en spellista av Mr. Sagt och gjort! Efter att jag lyssnat på några låtar så kände jag att jag var tvungen att skriva här, är ju nämligen med en del fina låtar med fin, fina textrader. Önskar att det finns lite tanke bakom låtvalen, eller det är klart det gör, men lite lovee bakom, you know.. Måste nog fråga ;)

"and i feel the light in the night and in the day
and i feel the light when the sky's just mild and grey
and i feel the light when you tell me it's okay ..
cos you're so great and i love you"
Blur - You´re so great


"Why'd you think I let you get away
with all the things you say to me?

Could it be
I like you?
It's so shameful of me
I like you"
Morrissey - I Like you


"Follow me now and you will not regret
Living the life you led before we met
You are the first to have this love of mine
Forever with me 'til the end of time"
Black Sabbath - N.I.B.


Några av de låtar som är med på spellistan, är kanske inte jätte konstigt att jag hoppas på att det ska finnas lite love thoughts!

Nuu ska jag skriva CV!





Vad är skillnaden?

Innan vi var tillsammans så var vi ju praktiskttaget tillsammans, allt var frid och fröjd. Men det känns som att så fort vi kom fram till att vi var tillsammans "på riktigt" så dök problemen up. Inga stora grejor, men fortfarande saker som inte fanns där innan. Vad är skillnaden? Varför kunde det inte fortsatt som innan eller var det dags att nått liksom dök upp?
Ja det är som sagt inga stora saker, bara små skit saker som dessutom rett ut sig men ändå känns så onödigt..

Idag kom världens finaste lilla rödhåriga tjej hit. Hon har vart jätte go och rar men något trött. Hon blev lika glad över att hon skulle få lägga sig som tidigare idag när hon fick glass. Kan ju fråga sig om det är nå fel på flickebarnet..

Usch jag har kanon trist, kl är snart nio och Mr håller på att käka. Tror inte han kommer komma hit idag.. Ingen tycker det är tråkigare än jag..

Käraste raraste Kim fyller snart år, klurade på födelsedags present. Har nog kommit på nått nu, men vi får se ;)