Dirt

You, you are so special
You have the talent to
Make me feel like dirt
And you, you use your
Talent to dig me under
And cover me with dirt

Är verkligen inte min mening, är absolut inte så jag menar, inte på nått sätt.

Too Many Rappers!

Ahh! Vilken dag! Happy days! Såg att Beastie Boys har lagt upp nya singeln på spotify!
http://www.youtube.com/watch?v=HNB8pNqwrKw Kolla upp! med Nas och grejjer, svänger satan! Ser fram emot att få gå och köpa skivan. Japp du hörde rätt, ska gå och köpa skivan. Vissa skivor måste man ha med konvolut och grejjer. Längtar!

                                
                                                                   Kanske införskaffa sig en fin fin tröja?

a.k.a?

Jaha vad har man gjort idag? Jo jag har jobbat, har vart en sån konstig dag idag. Eller folket är det väl som varit konstiga.
Bland annat så var det in en kille som tyckte att allt var sååå dyrt! Han var glad och trevlig och såg bra ut så man blev liksom inte sur på honom (tänk vad man kan komma undan med mycket) Sen så var han ganska iögonväckande, han hade på sina fingrar jätte stora bandage, å då menar jag inte stora så att det blev som klumpar, nej varje bandage förlängde liksom varje finger med typ 15 cm. Såg as märkligt ut. Sen så stod vi och pratade ett tag, skit trevlig, verkade ha vart med om en hel del också. Sånna är alltid roliga att lyssna på.
Sen så kom det in en, kan det vart en indier? Som luktade så illa så jag höll på att spy honom, nej jag överdriver inte. Jag började hulka och fick tårar i ögonen. Var tvungen att vända mig bort och backa ifrån honom, han luktade verkligen bajs..
Sen så var hälften av The Hives inne! Eller två iaf.. Dr. Matt Destruction (Mattias Bernvall) och Nicholaus Arson (Niklas Almqvist) Happy Happy! Jag var lite nervös och lite fnissig, jag kände mig som nån liten fjortis, men vad fan! Nicholaus har ju förövrigt jämt vart min favorit, slog mig att han var så lång som han var. Nu är nog min "favorit" Chris Dangerous (Christian Grahn) såå om du ser detta Christian.. slå mig en pling ;) Ja ja dom verkade som ett par lugna fina pojkar, med attans fin dialekt!

Ja sen efter att jag slutat jobba så var jag förbi Erkan, så vi snackade väl i en timme eller nått. Sen åkte jag hem, och nu sitter jag här och lyssnar på Alice In Chains, se på tusan..


                           
                                     Vigilante Carlstroem, Chris Dangerous, Howlin' Pelle Almqvist,
                                                       Dr. Matt Destruction, Nicholaus Arson                            

So why are you alone?

Wastin your time
When you could be with me
Wastin your time


För övrigt hade jag sjukt jävla kul igår! Var inne i stan med lite folk härifrån, var på Kvarnen. Allt var grymt, bra musik, goda drinkar och bra folk, ja iaf de flesta..
Fler sånna kvällar får jag be?
Fast helst ska de vara gratis..

Har jobbat idag, jobbar imorgon också. 13-18. Värdelöst pass. Hela dagen försvinner. Men men det är pengar! Pengar är bra skit! Får se vad mer morgon dagen kan ha i sitt sköte.. Heter det verkligen så? Nu blev jag osäker..
Sen nästa vecka jobbar jag bara en dag.. Suger men ska samtidigt blir skönt. Jag ska hänga med världens sötaste lilla rödhåriga tjej, sen ska jag åka till mor och far, kanske passa på att hälsa på Heidi om man ändå ska ut dit? Ja jo så får det nog bli.. Ooh kommer ju vara borta från mitt älskade Märsta as länge, fast frågan är ju om det verkligen är Märsta som drar?

Nej, har ätit lite choklad, lyssnat på bra musik (The Airborne Toxic Event och Green Day, obs det gamla!) Så nu är det väl dags att gå och sova.

Blä blä blä

Har just kommit hem från jobbet, så skönt så skönt..
Idag var en hård dag på jobbet, ville inte alls jobba, ville hem, lägga mig under täcket och gråta valfria mängder. Men icke.. Istället var man tvungen att stå på jobbet med ett falskt påklistrat leende, att man sen blev tröstad av den personen som var en del av anledningen till att man mådde skit är ju så oerhört märkligt. Men det hjälpte ju, konstigt nog, är nog nå fel i huvudet på mig.

För övrigt så höll jag på att be en kund dra.. ja dit pepparn växer kan vi säga. Hon kommer med en limpa som hon köpt igår, den gick ut idag, och vill nu byta den eller ha engarna tillbaka för att den var gammal, dessutom allt detta utan kvitto. Jag menar på att hon inte kan byta den utan kvitto, vem säger att hon köpte den igår liksom? Dessutom hade ju inte datumet gått ut när hon köpt den. Och det är väl ändå lite upp till henne att kolla datum? Hon blev as förbannd när jag förklarade att hon inte kunde byta den utan kvitto. Kanske inte ens köpt den hos oss? Tro mig det finns så mycket konstiga människor som försöker med sånna fula valser, nu säger jag inte att det var hennes plan. Men det är ju dom med dom fula valserna som förstört för dom andra. Jag menar.. jag skulle ju inte komma på tanken att gå och försöka byta en vara utan kvitto?! Det vet väl varenda kotte? Sen att hon jobbar på samma "område" som mig kvittar ju. Pucko kärring (ursäkta). Hon skulle komma tillbaka imorgon, jag skrev en lapp till min chef och förklarade.. Sen får vi väl se vems "sida" hon tar..

Adrian Brody hos Kimmel, skulle vilja fika med honom, han verkar rar..

Skulle ju till sthlm i helgen, blir inget med det, blir heller inget Ink Bash imorgon.. Trist. Kommer inte hitta på ett skit denna helg helt enkelt..
En kompis frågade om jag ville dricka öl med henne på Bryggan. Ja varför inte tänkte jag? Sen efter jobbet när jag var på g till bussen så kom jag på att jag hade mina Birkenstock tofflor på mig, inte såå heta att ha på sig på krogen. Lite fåfäng är man ju så jag ställde in öldrickandet. Hon hade ändå dragit hem så det spelade ju ingen roll..

Ja sen så har man ju fått "höra" saker idag som.. ja.. Varför berättar du sånt för? Jag veeet det du säger och jag håller helt och fullt med, även om det inte är dina åsikter. Bara för dig att hajja då?

Du är rar och du är jobbig

Jag kanske haft den mysigaste onsdagen på bra jäkla länge, som en söndag fast på en onsdag, helt underbart vilket fall som helst!
Gårdagen var inte heller så tokig, jobbade slutade vid 18, gick hem till exet och fick mat! Första gången han har lagat mat åt mig, typiskt att det ska komma när vi gjort slut.. Erik var också och hälsade på så vi fikade och snackade lite, det var trevligt. Jag passade på att vika lite kläder till skrutt, badade henne och fixade henne för sänggåendet så fick exet hänga lite ostört med Erik. Sen så drog Erik vid åtta nån gång, inte kort efter så drog jag, verkade som exet blev lite sur. Men allvarligt.. varför? Orkade inte fråga, om han vill nått så får han säga det..
Sen på kvällen så tittades det på film och käkades godis, igen! Fan för mens..

Idag när jag hämtade skrutt så märkte jag på direkten att hon inte skulle vara nå kul att ha och göra med, mycket riktigt. Var och käkade och hon höll på att röjja, inte så farligt men tillräckligt för att man ska bli stressad när man ska försöka käka, eller vad då? Jag ville ju ändå inte ha varm mat.. Sen gick vi in på Ica, och där skulle hon pilla på ALLT! Om hennes far läste detta skulle han säga;"Och vem har hón fått det ifrån?" Ja jaa det kanske är från mig, men om jag river ner något så plockar jag iaf upp det, det gör inte hon. Plus att hon inte lyssnade, var störig som fan och lyssnade inte när jag sa åt henne.. Sen så tycker jag att det känns lite "jobbigt" att behöva tillrättavisa henne ute bland folk, varför vet jag inte.. Kanske lite det att jag vill inte att folk ska tro att jag har en dotter som lyssnar dåligt, nog för att så är fallet, men det är ok om jag tycker och tänker så för att hon är MIN, inte ok om nån annan tänker så.. Ja kanske låter dumt..

Hon har iaf lugnat ner sig nu och sitter här och är så söt! Min lilla älskade skrutt!

Gråtmild?

Jaaa, jag har mens. Känns som om jag gått omkring med tårar i ögonen hela dagen som nån jekla Neve Campbell..

Hittade en ny favvo låt, No Distance Left to Run med Blur. Ack så fin! Fick mina ögon att tåras ytterligare om det är möjligt.

Jag har haft en bra kväll, med film, godis och gott sällskap.
Ibland är livet härligt, vill eller orkar inte tänka på allt jäkla trist så som att jag måste hitta ett nytt jobb, helst ett 9-15 jobb, helst butiks jobb är ju bara det jag kan.. Om jag skulle hitta ett sånt jobb så är det så sjukt mycket som skulle lösa sig! Jag skulle kunna kolla efter lägenhet, jag skulle kunna ha ett drägligt liv, jag och min lilla tös. Men det känns hopplöst, måste ta tag i skiten, tills dess så sitter jag här och är lite så där tårögd..

                                                                   

Fattig igen..

Det första jag gjorde när jag vaknade imorse var att kolla hur mycket jag fått i lön, jag blev.. lite besviken. Tycker jag har jobbat som fan, men det var inget som direkt märktes.. Sen betalade jag räkningarna, blää. Sen kom jag på att jag har en del räkningar som dras automatiskt, kan det heta autogiro mån tro? Så jag är inte ens klar med räkningarna, kommer bli ännu fattigare. Fan fan..

Hade ju tänkt att göra massa nytta idag, gå till arbetsförmedlingen, ringa gyn, tvätta och diska.. Vaknade vid tolv och arbetsförmedlingen stänger 14, tvättstugan var bokad heeelaa dagen, diska är det enda jag hunnit, ringa gyn kan jag också göra, tänkte kompensera det andra med att dammsuga lite..


                                         

Drömde i natt

Inte att jag hade en katt.. Utan att jag min mor och far var ute och gick. Det som var lite märkligt var att vi var ute och gick där ute där jag växte upp, det är ofta mina drömmar utspelar sig där, undrar varför?
Ja iaf så skulle vi korsa den stora herrgården, på trappan till herrgården ser jag mitt ex, eller snarare ex ex om man ska vara korrekt, Thomas alltså. Han och några vänner står där och snackar med en massa andra människor som jag inte känner igen. Helt plötsligt så står jag och pratar med Thomas, berättar att jag brukar tänka på honom och ibland också drömma om honom (määrkligt) Rätt som det är så ger sig mina päron in i samtalet också. Mamma menar på att vi ska börja ses, pappa frågar Thomas varför det tog slut, det kunde inte han svara på, han tyckte ju om både mig och min familj, säger han (i drömmen)
Jag kan ju inte ge nån speciell anledning till att det tog slut.. vet inte om det fanns nån bra eller ens någorlunda bra anledning..
Iaf.. så i drömmen kommer vi fram till att vi ska ses dagen efter. Jag blir jätte glad och berättar det för en vän, som blir lite ledsen och ur det blå förklarar sin kärlek för mig, och använder ordet "älskar" plus att han även menar på att "Men vem är jag att bli ledsen?"
Hmm ja konstigt dröm, men ändå mysigt..

Idag är jag typ dubbelbakis, jag blir ju bakfull om jag äter godis sent på kvällen, får ont i huvudet och känner mig as seg, märkligt men sant. Det var ju inte bara en toscabulle jag tryckte i mig utan en massa godis, dumt. Fick iofs svar på varför denna överkonsumtion skett, meeeens!

Förövrigt så tror jag att det var en kille som raggade på mig, han var trevlig, men du/ni får ursäkta mig för det jag ska skriva.. OM du kille måste snusa lössnus, då får du fan hålla koll på skiten! INTE ha snus mellan varenda tand och sen försöka ragga på mig. Det funkar inte.. Jag är så att jag tycker det är lite hett med killar som snusar, men då ska den sitta på plats eller använda portion.. Bara ett litet tips så där..
Om ni undrar hur jag kan tycka det är hett med killar som snusar, så kan jag ju säga att jag växte upp på landet, hade en pappa som snusade/snusar, min första riktigt stora kärlek snusade. Han snusade Ettan lös, och jag har till och med kvar en dosa från honom i nån låda i förrådet. Den är så klart tom, han lämnade den hemma hos mig nån gång för hundra år, sen är jag för nostalgisk för att slänga den..

                                                 

Mina beslut

Ja  här sitter jag.. en smula berusad och med toscabulle i hela anisktet efter en liten toscabulleincident.

Mina beslut denna kväll vet jag inte om de var de bästa, fick ett erbjudande, fint så fint. Men av nån anledning, säkert för att verka "stark" så sa jag "Tack men nej tack" Det ångrar jag nu.. Men det var säkert bra, eller nått..
Höll på att inte komma hem, stegade dit taxi bilarna brukar stå och det var heelt tomt! Inte en kotte till taxibil. Och här kommer det pinsamma.. He hee. Ni som bor här i krokarna där jag bor vet säkert Taxi 020´s hela tel nr.. Trodde jag visste det, ringde och det tutade upptaget.. Tyckte det var konstigt så jag ringde 118 118 för att få reda på nr, jag kände mig jätte dum och fnissade en massa när den lille Anton på 118 118 sa nr så fnissade han också.. Nr är nämligen 020- 20 20 20.. Ha ha! Pinsamt! Lyckades inte få tag i nå taxi för dom svarade fortfarande inte (hade ringt rätt första gången kanske jag ska säga) Så jag ringde David och frågade om jag kunde slagga på hans soffa, det var inga probs men på vägen dit hittade jag en taxi som körde mig hem. Tack! Så nu sitter jag här.. med ansiktet (och datorn) full med toscabulle och ångrar mig lite smutt angående kvällens beslut.. Jag vill höra Kim säga nått i stil med "Ja men det var bra gjort!" Men istället så får jag väl krypa. till sängs..

Jag beer dig/er att ha överseende med min stavning,, stavar som en kratta i vanliga fall och nu är jag dessutom berusad. Ok?

Men fööölj instruktionerna!

Ja jag jobbade igår, kom en massa indier, som så klart skulle ha simkort.. Blir tokig. Måste ju säga att Comviqs påfyllnads koder är bra mycket lättare, nu hade vi inga Comviq. Däremot hade vi Telenor.. Hmm om nån chef på Telenor läser detta (hööögst troligt eller?) så ber jag er att göra er påfyllnads "ritual" lättare för mig som säljer dessa och för turister som inte pratar svenska..
Först fick jag hjälpa dom att välja engelska som språk, och trots att jag uppmanade dom att följa instruktionerna gång på gååång så slutade det iaf med att jag fick stå och knappa in dessa koder. Det funkar liksom inte när man har andra kunder.. Fuck.

Har lyssnat på Jurassic 5 idag, har jämt tyckt att låten "Thin Line" är så himla bra, idag för typ första gången gick det upp för mig vad låten handlade om.. Jag är inte så snabb jag inte..

Nä får se vad man ska hitta på idag, är ledig, ska ha skrutt hos mig idag och heelaa dagen imorgon. Hennes dagis har nå planerings dagar torsdag och fredag. Men på fredag jobbar jag så då ska hon vara hos sin pappa.

Nej nu ska jag nog gå och ta mig nått att dricka..

Garaget och Gush

Oj oj har vart en full späckad helg..
I torsdags packade vi skrutts lilla övernattningsväska och begav oss till mormor och morfar, ingen var väl gladare än hon skulle jag tro.
I fredags så var det förfest hos exet, vi var väl typ runt tio pers som mest, en av dom som kom var Micke Anna-B´s ex. Han och mitt ex har ju en hel del gemensamt. Jag och Anna-B var överens om första gången dom träffades att vi hade skapat ett monster.
Sen begav vi oss ner till Garage, var redan glad och en "smula" berusad när vi kom ner. Kändes bra då jag inte hade allt för mycket pengar att bränna på krogen. Var så himla rooliit! Kan inte ge nå exempel på vad det var som var så roligt utan det var väl helheten kan jag tänka, massa trevliga människor är ju underbart!
Efter ett tag så kommer exet och berättar att Sam blivit utslängd, tyckte jag var himla märkligt. Så jag gick ut för att höra vad som hänt, då var det typ en vakt som hade plockat ut honom. Antagligen för att han tyckte att Sam var för full, tyckte jag var jäkligt märkligt. Visst han var väl inte nykter men vem fan var det? Får han väl slänga ut varenda nisse på stället. Iaf gick jag in för att höra om exet kunde prata med Josef om att Sam kanske kunde få komma in igen, men det gick visst inte.. Så jag gick ut och pratade med Sam igen, sen av nån anledning som jag inte minns.. Blir jag och Sam arga på varandra så jag drar in, när jag kommer tillbaka in är det inte en kotte där. Stöter på en bekant som var med på förfesten som berättar att alla dragit. "Ehh jahapp.." Kuuul, kan inte folk kanske ringa innan dom bara drar? Fick reda på att dom iaf hade letat efter mig.. hmm ja det var ju snällt.. Ja ja jag går ut för att kolla om jag kan hitta Sam så man kan få sällskap hem, hittar ingen Sam. Ringer Sam som berättar att han tog en taxi hem. Irrar omkring på busshållplatsen och känner mig så där lagom övergiven, känns ännu mer hopplöst när jag märker att det inte går nå buss, Sam undrar vad jag då ska göra "Ja jag får väl gå hem!" Som jag nämnde tidigare så hade jag ju inte jätte mycket pengar och hade ju verkligen velat slippa betala en taxi. Sam menar på att jag kan ju inte gå hem, så jag tar mycket motvilligt en taxi.
Någon gång under kvällen har jag bett A-M att knyta mina skor, då jag hade en alldeles för kort och snäv klänning för att kunan knyta dom själv. Visst det gjorde hon. Var först när jag kom hem som jag märkte dubbelknutarna.. Dubbelknutar är inget du vill hålla på och trixa med när du kommer hem och är full. Jag var på väg att hämta en sax och klippa sönder skiten men det löste sig.. Dagen efter "skällde" jag lite på henne, hon ska nog få igen. Mohahaha!

Dagen efter var det meningen att jag skulle gå på Gush, dom skulle spela ute på Arlanda Street Cruisers "lokal", men då ingen annan verkade vilja åka dit tänkte jag skita i det. Jag visste att Frida skulle dit men det hade vart nice om nån mer som jag kände hade hakat på.
Iaf så åker jag ner till David för det var en del som var där och hade grillat, när jag kommer ner är det bara Sam där. Sen kom Malmen och David. Alla andra hade tydligen dragit och repat. Sen rätt som det var kom exet och skrutt! Så vi satt och snackade lite, gungade med skrutt och så där. Sen skulle exet dra så jag följde med honom till Ica för att köpa godis. Kommer tillbaka till David då kommer Danne och Robban, så har Nyllet också dykt upp. Dom sitter och förtär nån form av alkoholhaltig dryck. Sen efter ett tag så kommer en full Anna med en mindre full Erik, Fredrik och Elvira i släptåg. Dom ska åka och se Gush. Anna lyckas övertala mig, Sam, Nyllet, Malmen och David att haka på. Spontant! Efter att ha irrat omkring i skogarna vid Benstocken så hittar vi fram. Trots ett ihållande regn så har vi attans trevligt, vi satt mest ute och drack öl och hade det bra. Det var först när Gush spelade som vi gick in. Var riktiiigt bra, hade as kul!
Två höjdar kvällar på rad, smutt. Men jag kan ju säga att man var inte lika smutt på jobbet.. Sen att det dök upp dryga indier gjorde ju inte saken bättre... Ville bara strypa dom, annars gick det som en dans. Men det ska bli skönt att vara ledig imorgon, ska passa på att städa och fixa lite här hemma innan jag går och hämtar skrutt. Sen får vi se vad vi hittar på, hoppas det är fint väder så kanske vi kan vara ute, kanske gunga, kanske cykla. Ja vi får helt enkelt se vad som händer.

Tycker att min mobil kan komma nu, så kan man ju förgylla blogg inläggen med lite fin fina bilder. Men det lär ju tyvärr dröja..

Nu ska här sovas!

Trötter

Ja och då menar jag inte att jag är en gråhårig dvärggubbe som bor med sex andra gråhåriga dvärggubbar. Nej, jag är trött, på grund av en väldigt lång och ibland hjärtskärande msn konversation så gick jag och la mig vid halv två, och jag skulle upp kl 5.. Gick väl helt ok ändå.. Men shit vad jag inte tål folk på samma sätt när jag är trött, jag är nästan hemsk, bara nästan. Trodde jag skulle mörda en indier idag som ville köpa simkort till mobilen, jag visste inte ens att man kunde bli arg på indier? De låter ju liksom så roligt.
Kom hem och föll i koma som varade i två timmar. Sen hämtade jag skrutt på dagis där hon bjöd mig på en glass i form av en liten sandhög liggandes i sin hand, hon är snäll hon.
Sen käkade vi, jag tvättade, sen gick jag hem till exet, tvättade, lagade mat, var med om en märklig situation och städade. Ja jag är hans städerska, du kan kalla mig Olga.

Mäh? Jag var ju redo..

Rätt som det var så dök han bara upp, jag var redo.. Redo att presentera honom för skrutt och familj, redo för giftemål med allt det innebär. Så får jag reda på att han är gift och har en son..
 But why Brandon Flowers? Why?

                         

Plåster? Påse? Kådis? Koden? Hur var det nu igen?

Ja Kim kommer hit idag, vi pratade vid tio nån gång, nu är klockan halv 12.. Ja ja hon hade ju lite att fixa innan hon drog. Om det är nån jag gärna väntar på så är det Kim :)

Jobbade igår, gick väl så där med tanke på hur trött jag var. Jag erbjöd en kund ett plåster när jag menade påse. Han tyckte det var jätte kul, jag också eftersom felsägningar är bland det roligaste som finns. Jag skrattade så jag grät och blev dessutom en smula generad? Ja varför vette fan, men det bidde jag.
För ett tag sedan så var det en tjej som köpte en refill kod, skulle räcka över koden och hennes växel och säga "25 kr tillbaka och där har du koden" men istället så beslutar sig min hjärna för att få mig att säga "25 kr tillbaka och där har du kådisen" Whyyyy? Inte nog med det så säger jag "Kådisen? Ja eller koden som det också heter" kunden hade inte ens hört min lilla felsägning första gången ju..

A-M berättade om en gammal klass kompis som hade jätte stora fylliga läppar, det gick tydligen inte en dag utan att folk ville känna och peta på dom, en dag så fick hon väl nog och skrek. "Skit i min mun!" Behöver jag säga att jag uppskattade det nå enormt? Nä inte det nä.

Det där med att prata är knepigt.. På mitt jobb så är det en del invandrare, vissa pratar bättre än andra sen finns det ju dom som man inte riiiktigt förstår, för att då få kunden att upprepa sig så klämmer man ur sig ett litet "Ursäkta?" Vet du vad dom gör då? Jo pratar HÖGRE, men du.. spelar ingen roll om du pratar högre du bryter fortfarande..

Hände en rolig sak i helgen också, jag och A-M satt och pratade så kom David och vi började båda hojjta "Daviiid!" glatt. Rätt som det är så börjar han peka på A-M, hoppa och hojjta " Iiihhhbläääeee äckel!" Men han förklarar att han bara hade ett kryp på fingret och av en slump pekade på A-M. Ja ja om du säger det så..



                                                              
                                                                                        Äckligt kryp

"Du är ju en sån ängel"

Har vart hemma hos mina päron från fredag till idag, har vart hur skönt som helst! När vi väl kom dit vill säga, det tog sitt lilla tag. Jag och UL är väl kanske inte helt vänner kan jag medge. Men men.. det var nice hos päronen, gjorde inte så mycket jo sydde ju! Jag vill bara inflika att jag har världens bästa föräldrar, dom är grymmast! Bara så ni vet!

Idag kom exet och hämtade mig (tur det så jag slapp bråka med UL och SL) blev typ irriterad på honom så fort han kom dit, han hälsade knappt och började dalta med skrutt, varför? Fanns ingen anledning, ok om hon slagit sig eller var ledsen men nu var hon bara gnällig för at hon var nyvaken. Vilket fall som helst så åkte vi hem, jag skulle sminka mig (göra mig vackrare ni vet) och exet skulle duscha och raka sig.. Sen hämtade vi upp en gemensam vän som också skulle till Anna och Erik. Åkte till Coop köpte lite bröd till mina kräftor, exet köpte lite matgrejjer till sig och eftersom han hämtat mig hos mina päron så betalade jag hans som tack för hämtningen helt enkelt..

Vi kom hem till Anna och Erik och det var en massa folk där men det kändes lite uppdelat, men så kan det ju va inna alkoholen gjort sitt.
Jag sydde ju som sagt varsin väska åt Anna och Erik, Anna fick en jätte mönstrad historia med ett stor "E" på och Erik fick en grön med ett jätte mönstrat "A" på. Dom blev jätte glada! Var verkligen as kul att se!
Efter ett tag så kändes det som att folk började slappna av lite, då kommer exet och säger till mig "Du får säga till när vi ska åka hem" Jag blir lite undrande, varför ska vi alla åka hem? Och eftersom jag då börjar "slappna av" så känner jag att jag gärna vill stanna, så jag tänker att det är lika bra att fråga exet om det är ok att jag kanske stannar och om han åker hem med skrutt? Då kommer han tillbaka och säger nått i stil med:" Jag tänkte köra hem er nu" Ehh va? Jag säger då att jag tänkte just höra med honom om det är ok om jag kanske stannar? Då svarar han:" Jag hade tänkt att jag kör hem er och sen kommer tillbaka" Ehh ok? Då blev jag lite sur och tyckte att det var så där att han bara tog för givet att jag skulle åka hem. Kanske ska tillägga att han kvällen innan vart ute med några vänner. Iaf.. Så var helvetet igång, jag tyckte att man kanske kunde "turas om" att hitta på saker. Ge och ta lite. Medans han tyckte att jag hade ju haft skrutt hela dagen då kunde jag fortsätta med det, saken är den att vi inte haft nå speciell "fördelning" på när vi ska ha henne. Men det är nog nått vi måste se över för att slippa diverse konflikter.. Jag vill ha varannan vecka, men jag är inte så säker på att exet är med på det.. Vi började iaf tjabbla, båda tyckte väl att "jag har rätt" så är det ju, men vid ett tillfälle sa han:"Ja men stanna då, så åker jag hem med skrutt" Saken är den att om jag skulle låtit honom göra det så skulle jan sääkerliigen hålla det emot mig om det skulle hända något. Så jag sa det:" Ok, men om jag stannar så vill jag inte höra ett skit om det, du ska inte kunna hålla det emot mig" Han blir då skitlack och menar på att jag tror ju verkligen det värsta om honom, nä jag tror inte det värsta om dig, jag råkar känna dig, väldigt väl. Men ok tänkte jag, men innan jag stannade så ville jag prata med exets syrra och höra om jag kanske kunde åka med henne hem . När jag går fram till henne och säger att jag vill prata så verkar hon inte så pigg på det, jag säger att detta handlar inte om att ta nåns parti utan att jag vill fråga en sak, jag känner ändå att jag vill berätta löst vad det är som har hänt. Då kommer exet, känner att jag kommer av mig, vad ska jag säga? Är ju så arg så jag har svårt att prata som det är. Jag går då för jag blir så förbannad att han dyker upp, exet frågar om jag inte ska fråga hans syrra, jag skakar bara på huvudet, så börjar HAN fråga henne om jag kan åka med henne. Då lackar jag helt! Jag kan prata för min egen skull, är tvungen att lägga band på mig för att inte vråla åt honom, det blir nå konstigt mellan ting där jag grymtar åt honom att inte säga ett skit. Vi går till bilen i tystnad, han pratar lite med skrutt. Är så arg, så arg..
När vi stod och pratade så var det flera gånger jag kände "Nu kommer jag slå honom, om han inte håller käften så slår jag honom" Pricken över i:et var ju när han sa;" Du är ju en sån ängel, ja men allvarligt du vet ju precist hur man ska bete sig och gör alltid rätt" Huur jag kunde motstå att slå mig trött är för mig ett under? Jag bet ihopp, tittade på honom och sa:" Ja du, du vet ju verkligen vad du ska säga för att göra mig förbannad"
Det enda jag sa till honom under bilresan var att jag inte tänkte följa med honom hem till hans päron imorgon. Känner inte riktig för att sitta där med hela hans familj.. Han svarade då att han skulle hämta skrutt vid fem.

Jag ringde mamma när jag kom hem, hon var den enda som svarade. Jag har skrivit det tidigare men jag skriver det igen, mina päron är grymmast.

Jag sitter här med sån huvudvärk, spännings huvudvärk skulle jag tro.

Jag hör skrutts tunga andetag, hon somnade strax efter att jag läst Tom Tumme för henne och killat henne lite på ryggen. Världens finaste lilla tjej. Känns så dumt att vara så arg på hennes pappa, men tyvärr så är det så. Och det ska inte hon behöva lida för.

Nu ska jag kolla upp lite sånna nödvändiga saker på internet, känns som jag har en del sånt att fixa.. Håll tummarna för mig är ni snälla, Återkommer senare.

Jag är smart! Rent av genialisk!

Har ju klurat en del på vad Anna och Erik ska få i förlovningspresent. Så kom jag på det! Jag kan ju sy! Så helgen hos mamma kommer det vara syjunta! Jag säger inget mer än så, ska försöka ta nå kort och lägga upp här. Vet inte hur jag ska hinna bara, men jag kanske kan få min kära mor att hjälpa lite? Eller kanske skrutt?

Fuck fucking

Jag tappade för ett tag min sprillans nya mobil i backen (jag skyller på André då det var han som ringde när jag tappade den) iaf.. den fick en spricka i displayen men funkade som vanligt, men efter nån dag så säckade den ihopp totalt, ville inte alls vara med. Så jag lämnade in den där jag köpte den, de sa att jag skulle få ett kostnads förslag på reparationen efter nån dag. Tog måånga dagar kan jag säga, så ska jag ringa in för att säga att jag vill ha den lagad, det är här problemet kommer. Vet inte hur många gånger jag har ringt till dom, hatar att behöva jaga.. Men nu så fick jag äntligen tag på dom! Tjoho! Får man se hur lång tid det tar innan den blir lagad och jag får tillbaka telefonen.. Tills vidare får jag stå ut med min gamla mobil, som funkar lite när den själv vill, ett tag funkade inte 8:an som den skulle men nu har den bytt så nu är det 2:an som inte vill vara med. Plus att gå bakåt i menyerna är ett.. ja ursäkta.. helvete.. Men snaart så, snaart får jag tillbaka min ögonsten.


Saknar min lilla skrutt

Skrutt är det finaste i världen, hon är sin mors ögonsten. Har inte träffat henne på flera dagar nu, hon har vart hos farmor och farfar för att både jag och exet har jobbat, exet skulle vara ledig men var tvungen att hoppa in och jobba, inte helt otippat.. Men imorgon är jag ledig! Så då har jag tänkt att jag och mammas skrutt ska åka till mormor och morfar och bara mysa! Ska bli härligt, ska packa lite badkläder så kanske man kan ta sig ett dopp i mormors pool. Ska även försöka få tag i en förlovningspresent till Anna och Erik, det är ju fan inte det lättaste, får inte vara för dyrt med tanke på att jag är fattig, sen vill man ju gärna att det ska vara nå personligt med lite tanke bakom liksom..

Nästa helg hade jag tänkt att få världens bästa Kim att bege sig hit till min lilla by, vi har pratat länge om att gå ut. Dock i den stora staden, men det blir ju oftast så attans dyrt när man beger sig ut på nå längre utflykter. Så då tänkte jag att den lokala rockkrogen kanske skulle vara ett bra alternativ. Nästa vecka fyller även exet år så jag frågade honom vad han hade för planer. Han hade inga, så berättade jag om den lokala krogens evenemang, han lät inte jätte impad. Okaj okaj, tänkte då att han kanske kunde ta skrutt så kunde jag få hänga med Kim. Men så idag så såg jag på allas våran cyber vän fejjan att han skulle dit, alltså till krogen. Jaha, då var det bara att tänka om.. Eller så får jag fixa barnvakt, saken är den att jag jobbar både fredag OCH lördag så jag hinner ju inte riktigt bege mig någonstans, tar ju sitt lilla tag att åka kollektivt. Visst jag kan träffa Kim nån annan gång, men det är ju så typiskt..

Nu ska jag ta och ta tag i dagens bestyr, som består av att först duscha och sedan tvätta sen ska det jobbas!

Längtar tills imorgon då jag får träffa min skrutt

Mitt sår..

Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när,
du stack ett hål i min kevlarsjäl.
Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl.

Denna låt har kommit att betyda en hel del för mitt lilla hjärta senaste tiden..

Borde sova men var tvungen att lyssna på lite musik så här efter jobbet. Dagens låt, trots "Kevlarsjäl" är ändå "Only you" med Caesars. Lite nördig men ack så rar. Vem kan låta bli att le av textrader som:
"I don't think you're the smartest girl on the block
But I don't mind"

Eller:

"We've syncronized our heartbeats
And we got the same size in shoes
Yes we do!"

Rart! Tycker det är fina kärleksförklaringar. Du kanske inte är den snyggaste eller smartaste men för mig är du allt.

Jag tänker inte vara en sån där.. bitterfitta!

Välkommen till en något bitter och sur litten fitta, neeej inga sånna där könsrelaterade pH problem. Mitt kön ser/känns/luktar(?) nog som de flesta andra kvinnors kön. Kan hända att jag är lite hårigare än en genomsnittlig fitta. Ja ja nog om mitt kön, det kommer säkerligen dyka upp mer om den vare sig jag vill eller inte.

Igår kunde man höra hur hela min värld rasade samman, krasch boom, lite som i den gamla teckande Batman serien om ni minns? (jag älskade förövrigt den serien, brukade titta på den med min pappa när jag var liten) Iaf.. i går rasade allt! Jag fick reda på att han som äger lägenheten som jag bor i ska sälja den, om kanske två månader. Panik! Jag blev typ lovad ett år! Är inte hans fel, han äger den tillsammans med sin bror och hans bror har velat sälja den länge.. Synd bara att jag ska ha sån fucking otur att dom ska sälj den just nu. Eller varför är jag förvånad, tur.. det är inget jag blivit välsignad med.
Så jag har kollat hyreslägenheter här där jag bor, finns typ inga. Inga som jag skulle ha råd med iaf. Exet erbjöd mig att flytta tillbaka, hmm ja jo det går ju men helst inte. Skulle bara kännas konstigt..
Sen så var det en massa andra saker igår som fick mig att bara vilja gråta en skvätt, men det gjorde jag inte. Man är väl ingen liten cry baby! Eller ehh jo just det, det är jag ju faktiskt..

Idag har solen skinit lite på mig! Och detta utan att jag ens dragit upp persiennerna.
Skulle kolla mitt konto, varför vet jag inte för igår hade jag 43 spänn på mitt konto, japp du hörde rätt. Fattig som en kyrkråtta! Men iaf så tittade jag, tappade hakan. Helt lötsligt var det tusenlappar som blänkte där på mitt konto. Prisa Gud här kommer skatteråterbäringen!!

Välkommen till min nya blogg!