Kooom dåå!

Vid halv 12 fick jag ett mess från Mr då var han klar på sjukan och väntade på att hans päron skulle hämta honom. Han skulle hem till dom och käka och duscha, sen skulle han höra av sig. Detta är fyra timmar sen. Ring då! Koom dåå! Som jag skrev igår, han åker dit och kommer säkert bli kvar där. Känns inte så kul.. Men men..
Usch vill ju bara ha honom här så jag kan få ta hand om och krama :(

Fredag kväll! Partyyy!

Eller? Jahaaa.. nää inge party? Nä just det.. Sitter ju här helt själv. Och dottern somnade ju för flera timmar sen. Fast jag har det ju ganska bra ändå som slipper ligga ensam på ett sjukhus iaf..
Skickade ett mess till Mr tidigare där jag skrev att jag saknade hon och tänkte på honom och en massa annat sånt där kärleksdravel ;) Inge svar.. Han kanske sover? Skulle jag nog göra, vad gör man annars på ett sjukhus? Förutom att bli frisk då.
Nej jag ska nog ta och kolla på lite True Blood, Mad Men blir det ju inget med förrän Mr kommer hem igen..

God natt på er!

Mr på morfin

Pratade just med Mr, han lät ju inte så jätte kaxig kan man säga. Han hade tydligen fått åka ambulans in till sjukhuset, fått morfin på vägen dit men det hade inte hjälpt.. Han skulle få ligga kvar över natten, så jag frågade hur han skulle komma hem imorgon. Han berättar att hans päron skulle hämta honom, och att dom nyss hade vart där. Det kändes verkligen jätte trist att höra, eller det är väl fint att dom åker dit. Känns mindre fint att det inte var jag som åkte dit, eller kunde åka dit. Usch nu ska jag inte få detta att handla om mig, min älskling ligger på sjukhus, har blivit opererad och har ont. Men ändååå så kan jag inte låta bli att störa mig på att hans päron fick möjligheten att träffa honom.. Hörde han av sig till dom innan mig? Säkert.. Får se hur det blir imorgon, om han vill hit.. Vem vet han kanske stannar hos sina päron?
Nä nu får jag ge mig.. Tycker så synd om Mr.. Vill inte att han ska ha ont, önskar att jag var hos honom så jag kunde få krama honom. Jag ska försöka knåpa ihop ett sms till honom nu.

Min biologiska klocka är liten och rosa

Ja jag försöker att inte grunna allt för mycket hur Mr mår, men det är svårt..

Nu ska jag iaf försöka lägga upp bilderna som jag inte lyckades med tidigare idag..

 


Denna klänning hittade jag när jag var i Kista med skrutt och Mr, vårt uppdrag var att shoppa up mina presentkort. Denna hittade jag på Carlings (hade inget presentkort där..) men det kostade enbart 99 spänn! Och den satt verkligen som en smäck! Helt underbar klänning! Det är en riktig sommarklännings som gör sig bäst utan tjocka tights och koftor så den får vänta in våren/sommaren.


Bilderna blev inte så bra, försökte ta en bild när jag hade klänningen på mig men det gick inte alls, så det fick bli en "galgbild" och en tackig close up. Ser du att det även är små gröna larver i äpplena? Sött!


Om man kunde plocka fram min biologiska klocka så skulle den antagligen se ut så här.. Rosa och..


..och väldigt väldigt liten!
Närå.. Mr hittade denna klocka på Åhléns (där hade jag presentkort) och den var ju bara för söt för att inte få följa med hem, om jag minns rätt så kostade den 25 kronor!



Detta var några av de saker som jag lyckades shoppa ihop, köpte även ett nytt fint nagellack från IsaDora, Summer Red heter färgen. Fast det är ju ett tag kvar till sommaren..


Älskling på akuten

Skickade ett mess till Mr för ett tag sedan, och strax efter kl 16 fick jag ett mess av honom, var inget konstigt med det för han har rast då. Men sms:et var desto konstigare. Han låg på Danderydssjukhus, hade fått åka in akut och var nu opererad och låg och vilade. Fick en jätte konstig känsla, så bisarrt. Mådde illa och grät en skvätt. Han skulle ringa senare. Shit vilken kväll.. Vill bara att han ska komma hem, fast jag vet inte när det kan tänkas bli och om han vill komma hit. Är väl iofs bättre att han är här en ensam hemma..
Min stackars krake..

Framtidsplaner

Mr har pratat om att han skulle tycka att det var så kul om vi jobbade typ i samma galleria eller centrum, då kunde vi åka dit tillsammans, äta lunch tillsammans för att sen på kvällskvisten åka hem tillsammans. Sen jobba där hela våra liv så vi kommer vara kända som det där gamla rara paret. Han är fin min karl. Visste inte att det fanns killar som fanstiserade ihop ens framtid så som jag själv kan göra.
Idag kom jag nog på det bästa iaf! Jag ser framför mig hur vi delar ett kontor i vårt framtida hem, med skrivborden mittemot varandra. Jag sitter och författar och illusterar barnböcker medans Mr skriver hockeyartiklar till webtidningar och vanliga tidningar, vi kan bolla idéer och tankar, gå ner på stan för en långlunch, kanske en kaffe och lite hångel. Komma hem och jobba några timmar till innan man sen går för att hämta skrutt på dagis, komma hem laga någon god middag, inge stress, inga direkta måsten.

Så skulle jag absolut kunna ha det! ;)

Smärta!

Jag har så sjukt ont i ryggen.. Vet inte vad jag ska ta vägen. Borde kanske ta en värktablett men skulle helst se att det gick över av sig självt..
Nu ska jag kolla på "Familjen Annorlunda" En kompis till en kompis hennes pappa ska tydligen vara med..

Kattnappad!

Ja mina päron var här och kattnappade tillbaka deras katt. Tyckte jag var lite vrångt gjort. Men samtidigt skönt.. Nu kanske Mr har lite tid över att klappa på mig istället för den där pussyn..
Iaf så var det tänkt att mian päron skulle stanna på en fika, så jag var upp till Ica och köpte lite gott till kaffet. Ja sen när min mor ringer så säger hon att dom inte hinner stanna för fika. Jahaa.. ok.. Det var ju dumt. Nu har jag en massa fikabröd här hemma.. Hej då Beach 2010 liksom..

Besök?

Denna vecka ska jag få besök kanske två gånger! Det ni! Jag och Annelie pratade om att ta en fika för hon är tydligen ledig några dagar nu i veckan. Sen så messade Kim igår och frågade om jag hade tid och lust att ses, det har jag! Så hon ska antagligen komma hit på onsdag, om jag minns rätt. Mr är också ledig så han ska också haka på. Kom att tänka på en sak när jag frågade Mr om han ville hänga med oss. I tidigare förhållanden har det oftast vart så att man alltid har hängt med killens vänner, men när det har kommit tillfällen för oss att hänga med mina vänner så har det vart "Nä men du har roligare om du hänger med dina vänner utan mig" typ. Varför är det så? Jag har underbara vänner, inga konstiga, knepiga, otrevliga människor, men alltid när jag har umgåtts med dom så har jag gjort det själv. Så därför blev jag glad när Mr sa att han ville följa med, att det skulle bli trevligt att kanske lära känna henne lite. Det är så man ska tänka! Åh Mr.. Du är så fin.

Nej nu ska jag gå och tvätta, små kalsipper i storlek S! ;)

Måndag

Imorse så var vi alla tre väldigt trötta, jag och Mr somnade nog vid tre och skrutt somnade också sent. Men det var bara att "skutta" upp när klockan ringde klockan åtta imorse.
Igår kväll när skrutt skulle lägga sig så säger hon till mig:"Jag vill sova i sängen med dig, Mr och Yasmin" (hon sa visserligen inte Mr..) Naaww, sötaste söta. Både jag och Mr höll på att smälta, men hon fick sova i sin säng ändå. Men visst vore det mysigt med alla mina raringar i sängen tillsammans :)
Yasmin är förresten min mor och fars katt, vet inte om jag skrivit om henne? Vi har vart kattvakt sen i torsdag. Och hon är kanske världens mysigaste katt! Oerhört trevlig och kelig, men samtidigt väääldigt skev katt, på ett underligt och roligt sätt.
Så nu har jag och Mr börjat kolla katt! Det ni!


Dottern tillbaka!

Åhh min sötaste lilla rara.. Man skulle kunna tro att jag pratar om Mr, men icke! I morse så kom exet hit med skrutt, hon var på strålande humör. Fast hon såg lite sliten ut, hon har nämligen vart sjuk här i veckan. Hon har haft feber och spytt på nätterna. Så hon är lite mörk runt ögonen flickstackarn.
Nu ligger hon och sover, antar att hon fortfarande är lite trött efter veckan sjukdom, men hon är iaf här :)

Serie tips!

Ohh jag har kanske funnit den bästa serien någonsin! Mad Men! Om du inte vet vad jag pratar om så tycker jag att du snarast ska kolla upp det!


Folket i Mad Men.



Betty, Joan och Peggy. Fiinaa kläder!


Min favorit är iaf Joan Holloway, som spelas av Christina Hendricks. Kanske det snyggaste jag sett på bra länge. Jag är en smula kär i henne..


Psykbryt eller bara skev?

Eller är det samma samma?
Jag och Mr skulle åka och träffa Thomas och compani, det är Thomas sista kväll i Sverige, han åker tillbaka till Madrid imorgon. Så helt plötsligt så blir jag jätte låg.. Mr bad mig att sätta mig med honom i soffan, sen ville jag bara gråta.. Och jag har verkligen ingen som helst aning om varför. Kände mig verkligen som en ubertjej där jag satt med darrande underläpp och ögonen fylda till bredden med tårar utan att veta varför.
Jag sa att jag inte var så sugen på att åka någonstans utan att jag nog ville stanna hemma. Känns inte som jag skulle vara något vidare sällskap plus att kl redan hunnit bli 21. Men jag bad Mr att åka, han ville inte men jag sa att jag tyckte han skulle åka, är ju trots allt Thomas sista kväll.
Jag vet inte om Mr blev besviken, mycket möjligt, men det skulle inte kännas rätt att åka.. Men å andra sidan så kanske jag skulle bli på bättre humör av att hitta på nått, men det är lite sent att ångra sig nu..

Tack och hej

Musse Pigg för fan!

Min dotter är ett konstnärligt geni, och här har ni beviset!


Musse Pigg! Det ser man ju klart och tydligt! Med öron och allt!


199, magisk tal?

Har hittat lite tokroliga klänningar, även dessa från H&M (såklart!) Och alla kostar 199:- styck!


Ett litet rosa paket



Ja hemma hos mig ligger det ett litet rosa paket och väntar på sin ägare..



I paketet ligger det ett par fin fina långkalsonger till Mr!
Det ser ut som det är röda ränder men dom är faktiskt rosa! :)



Var förbi Erkan och snackade lite skit och hittade dessa, fick dessutom en väldigt snäll rabatt. Tack Erkan!


Vårkläder!

Ohh har hittat så mycket fint på H&M, helt otroligt!


Fin fin kofta, 199:-


Sötaste tröjan! Tänk till en svart snäv kjol! Ack så snyggt! 199:-


Ohh denna är ju också så fin! 299:-


Om denna klänning är så skön som den ser ut att vara så skulle jag antagligen bo i den! 249:-


Denna är ju också så himla fin! 199:-


Jeanskjol är ju ett måste! Denna är ju så cool med dragkedja och grejjer, och eftersom jag var tvungen att slänga en jeanskjol häromdagen så "måste" jag ju köpa en ny. Eller hur? 199:-


Så cool, så cool! Jag skulle ju vara tvungen att ha ett par svarta nylontights under för att dölja min fula lår men jag tror det kan funka ändå. Frida tyckte att den skulle bäras med ett par röda träskor, röda skor vore grymt men det där med träskor vette fan ;) 299:-


Snygga glajjer är alltid nice, hade ju helst sett att de var knallröda men turkos är nästan lika bra. 49:50:-


Söta mockaskor passar ju fin fint till klänningarna! 199:-


Ohh sånna läckra! 99:-

Ja allt detta för "enbart" 1990:50.. Ja så nån som har två tusen som ligger och skräpar?


Musik att ha sex till

För hundra år sedan så pratade jag och Mr om musik som man skulle vilja ha sex till, jag har jämt velat ha sex till Beastie Boys Son of Neckbone, har ingen aning om varför men den är bara så där soft! Häääär kan du lyssna på Son of Neckbone: http://www.youtube.com/watch?v=WyQi_Mf7wjY

I alla fall så hade Mr lite tankar angående det där med "sexmusik", man kanske skaffar sig så höga förhoppningar så blir det bara pannkaka. Inget, jag säger inget kan bli pannkaka med den karln! I vilket fall som helst så tipsade han om en sång med Pulp - Pencil Skirt. Jag minns att jag lyssnade, tyckte den var bra men det var inte så mycket mer med det, så idag lyssnade jag på Pulp, kom att tänka på den låten och kollade upp texten..

"When you raise your pencil skirt
like a veil before my eyes
Like the look upon his face
as he's zipping up his flies

Oh I know
that you're engaged to him
Oh, but I know
you want something to play with baby

(chorus)
I'll be around when he's not in town
I'll show you how you're doing it wrong
I really love it when you tell me to stop
Oh it's turning me on

You can tell me some lies
about the good times that you've had
But I've kissed your mother twice
and now I'm working on your dad oh baby

(chorus)

If you look under the bed
then I can see my house from here
So just lie against the wall
and watch my conscience disappear now baby

(chorus)

I only come here
cause I know it makes you sad yeah
I only do it
cause I know you know it's bad
Oh yes I know that it's ugly
and it shouldn't be like that oh
But it's turning me on"


Oj oj.. nån "dold" tanke bakom tipset tro? ;)

Lyssna på låten hääär: http://www.youtube.com/watch?v=GtYk_icWOVQ

Har du någon "sexlåt" som du vill dela med dig av? ;)









Snaaart så!

Oh oh! Jag har ju en del att skriva och en del bilder at lägg aupp, bland annat från nyår. Hade tänkt att fixa det idag men jag städade lite (väldigt lite) och nu ska jag väl kanske snart träffa Frida för lite försenad lunch, men det kommer inlägg snart.
Puss på er så länge darlings! :)