Sthlm here we come!

I helgen ska jag och Mr Babe inte bara flytta utan vi ska också åka till stora staden, jag ska bland annat besöka Bolagret för att kolla lampor till köket (Skrutts rum?) och kanske införskaffa mig en pedalhink till badrummet. Dom har nämligen fin fina pedalhinkar, är sugen på en knallgrön eller varför inte en rosa? ;)
Ska även besöka Swahili Bobs för att kika lite tatueringar! Kolla in deras sida dom är grymma! http://www.swahilibobs.com/ Speciellt Klara!
Sedan ska jag även dra med mig Mr till Sivletto, han har aldrig vart där och jag tror han skulle gillat! http://www.sivletto.com/

Flytt i helgen då, tjoflöjt!

Japp vi ska flytta, men bara temporärt tills dom är klara med stambytet hära. Vart vi ska flytta? Jo hem till Mr's päron, tjoho. Dom är kanon, men det är ju liksom inte hemma..

Släng er i väggen Frölander och Alshammar!

Igår var jag och Tant Frida och simmade, OCH som vi simmade! Vi var som fisken i vatten, delfin, sjöjungfru, you name it! Summa sumarum vi var grymma! Idag är vilodag sen kör vi imorgon igen!
Idag tänkte jag ta en liten promenad ner till stationen så man får röra lite på sig iaf!
Lasse Lasse.. Har jag berättat att våran käre lille Lars har raggat på mig en gång för hundra år sedan? Det ni! ;)

Måndag igen..

Varannan måndag är så konstig. Som denna idag, då man ska lämna ifrån sig skrutt och inte se henne på en vecka.
Hon är så fin, för en gång skull så fick jag en puss när jag skulle gå (hör inte till vanligheterna) Men så tyckte hon att pussen var för kort och hon ville ha en "Bamsepuss!" Klart mammas skrutt ska ha en bamsepuss!

Åh my babay love!

Jag har världens raraste Mr!

Even Flow

Japp sitter och kollar på jackor och lyssnar på Even Flow med Pearl Jam, sjukt bra låt! Lyssna på den eller dö! Ehh ja..
Ja sitter som sagt och kollar jacka, tror nog att det får bli den gröna från H&M men hittade en kanon söt historia från smartgirl.se
Visst är den söt? Små taxar som pussas! 729,75 DKK kostar den, vad det nu är i svenska..
Har ju en kavaj från H&M med pudlar på, tänkte att det är bara att köra på!

Sötaste lilla skrutt!

Nu ligger hon utslagen på mage på golvet och ritar, så som barn gör.
Hon är det finaste för mig, på en tät andra plats kommer Mr så klart. Jag har det bra som har två såna finingar i mitt liv!

Födelsedags fekke!

Idag så ska vi till Anna och Erik som ska ha en gemensam födelsedags fest i sin lägenhet i Solna. Vi ska dit en sväng, Mr jobbar imorgon och jag har ju Skrutt så det blir inge långvarigt.
Johan ska dit och med min tur.. otur med andra ord så är säkert Vanja där, sa till Mr att jag trodde att hon skulle dit så då kunde dom ju hångla lite för gamla tiders skull. Mogen tjej va?

Usch hemska drömmar..

Jag drömmer så sjukt ofta att Mr lämnar mig, vaknar jämnt av att jag gråter.
Inatt (i min dröm) så klagade han på att jag ville pussas för mycket, att jag rent av var lite klängig. Jag sa då på skämt "Du är väl inte kär i mig" Han tittar bort och säger "Nä jag är ju inte det.." Vaknade, grät och kröp nära så nära Mr jag bara kunde..

Stor dag idag!

Japp idag har bland det största hänt på säkert 28 år. Jag har köpt gymkort! Japp ni hörde rätt. Så nu blir det benvärmare, svettband och cykelbyxor i bästa Erik Prydz andan! Njaa.. Kanske inte, men inte långt ifrån! Nu jäklar ska det tränas!

Big boobies!

Jag har idag vart och köpt bh, behövde jag verkligen kan jag säga. De jag har håller inte upp sakerna som de ska, knappt de håller ihop.. Hittade en kanon fin mörkblå historia, som jag testade satt bra men satt lite löst runt om. Tjejen som hjälpte mig sprang iväg för att hämta en i bättre storlek. Kom tillbaka med 70 I. Satt som en smäck!! 70 I!! Kände mig som värsta glamourmodellen där jag stod med min "smala" bringa och stora pattar. Det är iofs långt ifrån verkligheten iofs.. Jag är ju inte blond! ;)

Nostalgisk

Då och då kan jag bli lite nostalgisk när det gäller gamla vänner som man inte hört av på ett tag, både frivilligt och ofrivilligt. För ett tag sedan så fick jag för mig att jag skulle höra av mig till just en sådan, en gammal vän. Men det gjorde jag inte, så slog det mig varför ska jag? Finns ju sina anledningar till att vi inte umgås och hörs längre. Och antar att hon måste vara nöjd med situationen eftersom hon inte heller hört av sig. Så jag väljer att inte..

Blå eller grön?!

Det är den stora frågan just nu, jag har ingen höstjacka och det blir för varmt med vinterjacka nu och att ta på sig sjutton tröjor under en sommarjacka känns så där..

Den blåa kostar 399 och den gröna kostar 299 båda från H&M