Mamma saknar

Sin lilla skrutt.. Ibland är det så tomt och ensamt, känns som det är så lång tid kvar tills jag får se min lilla älskling..

Jag försår inte..

Igår så pratade jag och Mr lite på msn, och som vanligt blev det missförstånd. Jag fick för mig att han tyckte det var krystat när jag sa snälla saker. Jag blev lack och sa att jag inte orkade ta det på msn och att vi kunde ta det någon annan gång. Dessutom skulle jag börja stänga butiken. Jag fick sen ett mess där han skrev att han kunde vänta uppe om jag ville prata, ja men vill du? Vi kom fram till att vi skulle göra det. Jag var fortfarande lite sur när jag kom fram, kanske inte så konstigt när det känns som nån pissar på allt fint man försöker säga..
Vi började prata och jag förklarade att det kändes väl si så där när han tyckte att det kändes krystat det jag sa, visade sig att jag missförstått helt. Han tyckte det kändes krystat när han sa sånt, ok det kan jag ta. Han är inte så där jätte bra på att säga att han tycker om mig och att ge mig komplimanger. Han tycker sånt är kanon svårt, medans jag är sån att om jag tycker om någon och tycker han är fin så vill jag att han ska veta. Jag har svårt att förstå att det kan vara så svårt? Han är mer att han visar sånt genom saker han gör, men jag behöver höra ibland också.. Han sa att han också trodde att han inte behövde höra sånt, ehh vem behöver inte höra att han/hon är omtyckt? Jag vill inte att han ska göra en helomvändning och bara drösa saker över mig, men det känns som att jag kanske kommer sluta drösa saker över honom, då han kanske känner sig tvingad att säga nått tillbaka, och så är inte läget. Jag har försökt acceptera att vi är olika, men det är inte det lättaste..
Sen så sa han de finaste sakerna, blev alldeles varm inombords och kunde inte annat än att tokkrama honom!
Kl var ganska mycket och han skulle upp och jobba, så vi gick och la oss, inte utan att ha sex förståss. Sen pratade vi om det, hur grymma vi var, ödmjuka som få. Men vi tycker vi är grymma, han får de "simplaste" sakerna att vara ghuu så sköna! Tänk dig då hur resten är? Ibörjan vi hade sex vet jag inte hur många gånger jag tänkte "Jahaaa är det så här det ska vara" och då har jag ändå trott att jag haft bra sex.
Finns flera bra anledningar för att jag ska hålla hårt i den karl!

Wasa Sandwich

Min nya drog, Wasa Sandwich Skogens Skatt. Smak av gula kantareller, så sjukt gott! Köpte två på jobbet som jag just ätit till sen sen seeen frukost, skulle kunna ätit tio stycken tror jag.

Skitkväll!

Ja jobbade igår, allt gick bra, hade nått att se fram emot också. Mr hade skickat ett mess och skrev att han kanske skulle komma förbi. Att han skrev "kanske" la ju inte jag märke till, försöker ju lära mig att kanske just kan betyda.. kanske. Lika mycket ja som nej, men när jag hör det så hör jag "Ja". Han slutade halv elva, jag började stänga butiken, ingen Mr. När jag hade stängt så började jag räkna kassa osv, ingen Mr. Sen vid 23 ser jag att jag fått ett mess. Han skrev att han fått sällskap på bussen och därför inte kommit förbi. Ehh ok? Här är ju en skillnad mellan tjejer och killar, eller jag kan ju inte tala för alla tjejer men jag vet iaf att många av mina vänner skulle tackat nej till sällskapet för att få träffa sin kille, speciellt då man kanske inte kommer ses så mycket under veckan. Och varför hör inte killar av sig på direkten, så man slipper vänta som ett fån? Nu fick jag ju bara vänta i en halvtimme, men ändå.. 
Om det var tvärtom så skulle jag gått förbi där Mr jobbade och kanske rent av väntat till han slutade, men det är jag. Och jag vet att sånna saker bara är dumt, man får liksom inget för det..
Sen sket sig allt, datorn på jobbet krånglade, sen krånglade skrivaren, det sög verkligen..
Skrev ett mess till Mr när jag var på väg till bussen, skrev nått om att jag aldrig kommer sluta förvånas hur olika killar och tjejer resonerar. Jag skrev så att han skulle fatta att jag inte var arg, fast lite arg var jag ju, nää besviken var jag. Jag fick då ett svar där han skrev att det blev en liten märklig situation (?), han skrev att han var ledsen och ångrade att han inte hälsade på och att han var dum. Jag var inte på det bästa humöret på grund av allt strul så jag valde att inte svara. Men idag så tyckte jag det var inte mer än rätt att jag svarade, förklarade varför jag inte skrivit nått mer igår, och skrev att ja jag tyckte han vart lite dum, men att tjejer och killar är olika.. Fick senare ett mess som inte alls var lika gulligt och urskuldande, jag ville tydligen ha honom hängandes lite längre.. Fy vad hemsk jag är..

Ensam igen och spökena kommer tillbaka

Igår efter jobbet gick jag och mötte upp Mr, sötaste söt. Vi hade kommit överens om att han skulle hålla sig vaken och att han skulle följa med mig hem så vi fick sova ihop, något som vi båda har saknat. Vi kom hem hit och pratade lite granna, och av nån anledning kom vi in på vad Anna hade sagt, det där om Anja. Det var tydligen inte som Anna fått det att låta, enligt Mr så var det en sommarflirt. Jaaa för sommarflirt är ju ett ord man vill höra, informerade honom om att han inte gjorde situationen bättre. Ja jag är sotis, men jag vet samtidigt hur fånig jag är så jag kunde skratta åt det.
Annat är det idag.. Det är som att så fort jag blir ensam, så börjar jag tänka i sneda banor, varför inte bara vara glad?


Fyllekaja!

Hi hi igår fick jag besök av en liten fyllekaja. Shit vad full han var, och så söt!
Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag hade läst gamla sms som jag blev lite fundersam över. Han berättade att han också suttit och läst sina gamla sms. Han förstod att jag var fundersam, sen så förklarade han hur det gått till. Anledningen till att han var så "anti" var för att jag var hans vän ex, en person som han själv kände att han var så oerhört olik. Han funderade till och med vad jag sett i honom, och antagligen då vad jag kunde se i honom (Mr alltså) just för att dom var så olika. Sen att jag dessutom valt att skaffa barn med denna karl.. Detta kan jag ju iofs förstå.. Sen så berättade han hur det gått till när helomvändningen kom.. Hi hi han var så söt när han försökte förklara hur det gått till, full som en kastrull och använder ord som "uppenbarelse" och meningar som "ta vad livet har att ebrjuda", det sista lät väl inte såå himla possitivt. Lät lite som "Jaha om det är detta som erbjuds då får jag väl ta det" Men allt han sa var så fint..
Sen så berättade jag att jag badat, så vi kom fram till att vi skulle bada. Vi var båda frusna efter att ha stått ute ett bra tag och pratat. Vi gick upp tappade upp ett bad.. Ahh utan att bli för detaljerat så kan jag säga att det aldrig vart ett sånt nöje att bada! Han gjorde saker som han inte gör så ofta, tyvärr! Men han sa att han gääärna gjorde det oftare. Ha ha ha oj oj lille pöjk det där kommer du få äta upp! Grannarna när ju säkert vara jätte glada när vi halv sex på morgonen hade badat klart..
Idag så ringde Anna, Eriks Anna, är några Annor i min vänkskaps krets.. 3-4 st iaf..
Ja vi pratade lite granna, så frågade hon säkert två gånger i olika meningsuppbyggnader om det hänt nå kul på sista tiden. Så jag berättade om mig och Mr. Hon blev inte direkt överraskad, är det väl ingen som blir. Iaf så började hon prata om vilken otur Mr har haft med tjejer. Ja det är ju nått jag inte kan förstå.. Han är ju bland det finaste och raraste du kan tänka dig, men ändå så är det tjejer som inte fattat det. Thank God! Iaf så började hon prata om sin kompis Anja, då har tydligen Mr och Anja haft nått ihopp! Men att Anja till slut dragit sig ur.. Hmm ok.. Kändes si så där att höra. Är inte så jätte kul eller lätt att ha vänner som känner den som man är tillsammans med för dom vet en massa saker, saker som jag i detta fall kanske inte vill höra.. Jag har aldrig tidigare blivit tillsammans med nån som mina vänner känner. Så detta är en ny erfarenhet, och inget som jag är ett så stort fan av. Visst Mr har det kanske "värre" men detta är lite illa för mig. Jag har dessutom träffat denna Anja.. Inte så länge dock men bytt några ord med henne och så dära.. Stack till lite i hjärtat av avundsjuka när det slog mig att dom skulle passa bra ihop, iaf stil mässigt. Mr är lite av en "geek lover" och hon ser verkligen as geekig ut, ni vet stora brillor, tunnt rakt hår, och lite så där märkliga kläder. Allt detta antagligen jäääkligt utstuderat för att ge det där riktiga geek intrycket. Jag är ingen geek, inga förkorta byxor, inga glasögon, inget stripit hår, inte så där trendigt geekig. Fan. Men å andra sidan tänker jag ju inte byta stil heller. Mr får ta mig för den jag är helt enkelt.. Men det känns ändå, mitt ego vill att jag ska vara den första och ända för honom på alla de sätt, tyvärr så är vi i den åldern då det inte är möjligt. Fan vad jag skulle vilja vara 14 igen!


Napoleon Dynamite, nördarnas nörd! Grymt rolig rulle, hett tips!


Jag undrar..

Jag fick ett sms, antagligen av Mr. Men fetersom jag hade för många sms i inkorgen så kom inte messet fram. Så jag började rensa, och dessutom läsa gamla medelanden från Mr.. Jag vet inte.. Jag blev lite, nej jag tar tillbaka det där. Jag blev väldigt fundersam.. Den 4:e augusti hade vi en sms konversation, där han menar att det blir jobbigt att göra saker utan att tänka sig för, menar på att han haft för lite tid för sig själv, han känner sig inträngd, han skrev att det kändes som han hade flickvän fast han inte hade det. Jag ifrågasatte om det skulle vara så hemskt, på det svarade han :"Inte hemskt, men inget jag vill"
Vad har hänt sedan dess? Vad fick honom att ändra sig? Jag borde väl vara hur glad som helst över att situationen är som den är och det är jag! Jag är ju nästintill lycklig! Men jag undrar ändå..

Vad fan händer?!

Allvarligt.. Vad har hänt? Varför sviiiker ni mig? Unika besökare och sidvisningarna har aldrig vart så låga..
Är det inte lika kul att läsa nu när mina kärleksbekymmer inte är nå bekymmer längre utan bara kärlek? Era bittra bittra människor..
;)

Kvälls hångel!

Messade Mr när han hade slutat för att kolla om han ville pussas lite på gården med mig. Det ville han, happy happy!

Torsdag

Mr sov läänge igår, det var därför han inte hörde av sig. Jag var rastlös och ville åka ner till centrum det ville inte han. Sa att jag kunde gå till Ica här i om rådet istället, det orkade han inte heller. Nähäpp.. Kände att jag blev lite irriterad. Jag tänker inte hålla på och krusa för nån, kanske är en dum inställning men det är så jag känner. Frågade sen lite senare om han ville komma över, och det ville han, fast ännu senare. Jag vet att han behöver tid för att göra sånt han tycker är kul, och vi har ju trots allt hängt varje dag i mer än tre veckor. Varför blir jag då sur om han vill göra nått by himself? Så jävla korkat av mig..
Han kom iaf senare, vi snackade, kollade lite kryssningar, och då menar jag inte sån Finlands kryssning utan medelhavskryssning. Vi har pratat om det lite löst att det vore så jekla nice att åka på nå sånt. 12 dagar ombord på en stooor stooor båt, all inklusive, sol och bad, 9,600:- inte jätte farligt. Men men som sagt det kommer ju inte ske på ett braaa tag. Men det är ju härligt att få drömma.
Jag berättade för Mr vad exet hade sagt när jag berättade om mig och Mr. Bland annat så tyckte ju Mr att det var bra för om jag inte hittade någonstans att bo så kunde jag ju bo hos Mr. Hmm.. Jag har inga planer på att flytta ihopp med någon än på ett tag, trivs ganska bra som det är nu faktiskt. Och så sa jag det till Mr att jag inte har några som helst planer på att flytta ihopp med någon, med honom alltså. Kommer inte ihåg exakt vad han sa med det var nått i stil med att det lät som om jag ville försäkra honom om att jag inte ville flytta dit men samtidigt att jag ville höra att jag kunde få. Så var ju faktiskt inte fallet. Han sa att jag fick ju så klart flytta in när lägenheten var klar. Oj oj! Det är stort! Det känns ändå bra att höra, men frågan är om han är medveten om att jag har en liten dotter med mig i bagaget? Sen så lär det dröja innan hans far är klar med lägenheten och det är nog bra på sitt sätt, sen så vet man ju inte ens om vi är tillsammans när den väl är klar.
Hi hi känns så märkligt att använda ord som "tillsammans" helt plötsligt.

Igår så pratade jag med Kim en sväng, berättade att jag och Mr nu var "öppet" tillsammans, hon liksom alla andra sa: "Grattis!" jag frågade vad grejjen var med att gratta, fick då en bra förklaring..
"Ja men Ann-Sofie, ni har hållt på i ett halvår... det är väl klart man grattar" Ahh du tänkte så, ja om inte annat kan man väl gratta mig för min tålmodighet och envishet, fast det kanske är samma sak?

What to do?!

Ahh har så tråkigt!
Skickade ju ett mess till Mr imorse och skrev att han kunde höra av sig om han kände för att hänga. Han har fortfarande inte hört av sig.. Hmm han vill väl kanske inte hänga, svårare än så behöver det ju inte va. Eller så har han inte ens vaknat..
Ja tråkigt har jag iaf, tydligen hungrig också. Har jag nått att sysselsätta mig med iaf! ;)


Nu var det gjort!

Hade ju tänkt att i måndags berätta för exet om mig och Mr men vågade inte.. Pratade lite med Mr om detta, han erbjöd sig att vara med, men det kanske bara skulle kännts som vi försökte provocera honom, så jag tackade nej. Men det var rart av honom att erbjuda sig.
 Igår kväll så kom jag fram till att jag idag skulle ringa. Kanske var efter mitt fisande som jag kom fram till detta, lättare att tänka när man inte har en massa luft i magen, vad vet jag? Så idag när jag gick från skrutts dagis så ringde jag exet, berättade lite hur helgen såg ut och så där. Sen var det bara att ta tjuren vid hornen..
Jag: "Jaa.. så var det en sak som jag hade tänkt berätta för dig i måndags men visste inte hur jag skulle säga. Du kanske haft dina aningar men jag och "Mr" träffas."
Exet: "Njaa jag har väl inte haft mina aningar men jag är ju inte direkt förvånad. Ja men vad kul då, grattis"
(Ehh vad är det med det här grattandet?)
Exet: "Ja som du kanske fått reda på så har jag också träffat nån"
Jag: "Jo jag har förstått det, har bara väntat på att du kanske ska berätta nått"
Exet: "Utan att det ska låta hårt, så tycker jag skrutt är viktigast och har valt att sätta henne i första rum. Så jag har valt att inget säga till dig"
Ehh va?! "har valt att sätta henne i första rum"? Det är inget man väljer det är så det ska vara, självklart! Men skit samma, jag tycker det känns skönt att fått det ur mig.

Fis-Fia

Igår så kom Mr hit, MIN Mr! he he
Iaf vi tittade på tv och snackade, ja du vet. Under hela kvällen hade jag kännt mig lite gasig, men som den tjej jag är så vågar jag ju inte lätta på trycket.. Jag är så där att i början av ett förhållande håller jag allt sånt inne, pruttar och likväl skit.. Detta resulterar ju i sjuk magknip då och då. Så jäkla (o)nödigt..
Iaf så efter ett tag så känner jag att jag börjar bli trött, men jag säger inget. Om jag sagt nått så hade jag ju kunnat sova och dessutom passa på att lätta på trycket. Nä istället så lägger jag mig till rätta i soffan med mina ben över Mr`s knä. Och somnar! Och när jag vaknar är jag inte pruttnödig längre! Ahhh! Jag har ju antagligen legat och tok fist karln på benet! Stackarn! Får väl se om han hör av sig idag eller om han är för traumatiserad..

Morgon mys

Imorse hade jag en dotter som var på sitt värsta humör.. Hon var helt hemsk.. Var riktigt skönt att lämna henne på dagis kan jag säga, kanske låter hemskt men så är det..
Sen gick jag hem till Mr, fick plinga några ggr på dörren innan han kom och öppnade. Vi låg och mös i hans alldeles sprillans nya soffa, blev lite pill, tihiii. Mr har inte så mycket pengar så han kom på att vi skulle gå med den pant vi hade.. Hmm jag erbjöd honom att låna lite pengar men det var inte aktuellt. Vi köpte lite mat bland annat små laxbullar som i nån pasta sås, riktigt gott fakiskt. Sen så somnade vi i soffan.. Sen gick jag och hämtade Inez, har suttit här och funderat på om jag ska höra av mig. Men jag visste att han ville vara lite själv så jag valde att inte höra av mig. Rätt som det var dök han upp på msn och berättade att han hade försökt ringa, han undrade om vi skulle hänga. Åhh ja men det är ju klart!
Ber om ursäkt för ett sjukt osammanhängande inlägg, men det får ni ta.
Nu ska jag gå ut och möta upp min stiliga karl, tihi.


Det har hänt!

Det är med blossande kinder och darrande händer som jag skriver detta. Jag .. jag är så glad!
Idag fick jag mitt första "puss", ahhh happy! Vi satt och skrev på msn och så skulle han gå och lägga sig så skrev han "puss!" med utropstecken och allt! Shit, dessa fjärilar i min mage lever om som fan!
Tänk vad ett litet ord kan göra mycket, detta är stort, rent av gigantiskt!

Hur gör man?

Har ju lagt upp bilder på exet på FB, nu undrar jag.. Visst ska man väl ta bort dom? Eller? Känns ju kanske inte rätt mot vissa (det vill säga Mr) att jag har bilder på mitt ex där. Jag skulle ju vara måttligt glad om han hade bilder på sitt ex..

För övrigt kommer exet hit idag, ska hämta sina cigg och lämna skrutts mössa.. Kanske ska ta och berätta om mig och Mr? Ahh blir lite jobbigt känns det som. Fast å andra sidan så har han ju hoppats att jag och Mr ska bli tillsammans, det har han ju sagt två ggr.. Får skylla sig själv ;)

Lite updatering då.. Kollade på FB.. Hade tydligen redan tagit bort bilderna på exet, var det "problemet" ur världen..
Angående om att prata med exet så fegade jag ur.. Så feg, såå feg. Jag är fan 27 år men vissa saker tycker jag är så jobbigt. Oerhört dåligt..

Kryssningen

Ja planen var att alla "deltagarna" skulle åka in kl 16. Sen helt plötsligt var det folk som skulle åka in tidigare, redan vid kl 14, för att käka och kanske ta nån öl innan. Av någon anledning så åkte jag och Mr in vid 15, verkligen mellan de två andra "gängen".
Vi möter upp David och kompani på en bar på söder, beger oss under viss stress iväg till båten. Men vi kom som tur fram i tid, vi får våra kort och beger oss ombord på båten. Jag och Mr fick samma hytt, men det finns ju två sovplatser till så vi trodde ju inte att vi skulle få vara själva.. Och det stämde, vi hade ett stycke Börre i våran hytt! Hi hi han är en rolig filur den där Börre, brukar säga att han ser ut som den där katten i Alice i underlandet, ni vet han med det stoooora leendet? Om ni vet vad han heter informera mig gärna om det!
Sen gick vi och käkade, jag ville ju ha buffe men icke.. Men det funkade ju ändå. Jag gick iväg med David och dom andra en sväng. Under tiden så har tydligen Per frågat Mr om det är nått mellan oss. Per och Nisse hade tydligen disskuterat det, jag vet inte exakt vad Mr sa men han sa som det va. Tihiiii! Skulle så gärna velat vara där och hört konversationen..
Sen blev det Tax Free, sen blev det hyttdrickande, desto mer alkohol, desto mindre gjorde vi för att "dölja" det mellan oss, var ju sagt att vi skulle berätta ändå.. Inte för att jag tror att folk blev så chockade, men det känns som en del kanske tror att vi fann varandra på kryssningen..
Jag och Mr hängde mest hela tiden, var riktigt nice! Men jag var samtidigt lite orolig för att han kände sig tvungen att stå vid min sida hela kvällen, så jag sa det till honom att han inte var tvungen, men han ville. Bra svar!
Vi gick och dansade till skit musik också, shit vad kul det var! Är ju några riktigt störda killar det där alltså. Det blev allt från dirty dancing, tango, "tåget" till dance battles, grymt som fan! Mr gick iväg för att pinka, var först när han kom tillbaka som det slog mig att han vart borta ett tag. Jag bad honom att röva bort mig från dansgolvet, man är ju inte 17 längre liksom.. Han berättade att han berättat för Davids bror Håkan om oss, han hade tydligen frågat. Sen av nån anledning gick vi till våran hytt, och av nån anledning som jag tror man kan benämna med "alkohol" så blev det lite disskusioner. Inte saker tagna från luften utan några små saker som jag tänkt på. Det var bara det att det tydligen inte alls var några små saker för Mr, han blev riktigt sårad.. Bland annat så sa jag att det känns som att jag och nu även "folket" är gladare över det vi har än vad han är.. Det var inte så populärt, kan jag ju kanske nu förstå. "Jag har ju för fan suttit och skrytit över dig för Håkan!" Ops.. Klart det är kul att höra, men hur kan det då komma sig att det är Håkan som får höra det och inte jag? Mr är verkligen jätte dålig på sånt där.. Han har jätte svårt att säga saker som jag tycker är "små" t ex "Jag tycker om dig". Han får det att låta så krystat och ansträngt, och ja visst alla är vi olika, och jag är väl kanske inte direkt van vid att sånt ska vara så svårt.. Och jag får väl helt enkelt ha överseende med det och hoppas på att han kanske blir bättre på sånt, jag är tjej, jag behöver faktiskt höra sånt.
Det hela slutade med lite försoningssex, som så klart fick sig ett litet avbrott då Börre skulle in i hytten. Han beslutade sig att gå därifrån efter ett tag. Mr såg sen att han hade skickat ett argt mess, pinsamt! Jag tycker ju själv att sånt där verkliiigen inte är ok. Mr brydde sig dock inte lika mycket, skönt att det är åt det hållet för engångs skull. Tror vi gick och la oss vid fem någon gång. Jag och Mr delade på en sån där liten hytt säng.. Fanns ju tre andra sängar med då hade man ju inte fått sova tillsammans.
Dagen efter när vi kom uåpp till frukosten så tyckte jag att både Nils och Börre blängde.. tyckte det kändes skit verkligen.. Som tur var så kom söt Per och sa att vi skulle sitta vid dom, så kändes det lite lugnare..
Ja kan ju säga som så.. Det var ju som sagt jag och enbart killar jag åkte med, Daniel som fyllt år och var anledningen till att vi skulle åka hade tappat ett bord på sin fot kvällen innan så han stannade hemma.. Men folk tog hans plats och de platser som var över, men det var fortfarande bara killar. Vet ni hur illa killar tydligen kan lukta? En hytt med typ tio killar luktar död.. Plus att det är en massa skit prat, nej inte "skit snack" utan prat om att bajsa.. Helt sjukt. Jag som gick omkring med sjukt uppsvälld mage under hela kryssningen hade inte velat nå annat än att tömma.. tarmen.. Men icke! Men däremot dom där andra jävlarna, gjorde ju inget annat! Fusk. Sitter nu här, fortfarande förstoppad. Hinkar i mig kaffe för att få fart på det men inget händer.. Ja ja nog om mina tarmar och dess innehåll..
Det var iaf en nice kryssning! Och Mr var så himla fin! Shit..
När vi kom hem så hängde vi här, käkade la oss och kollade på tv, båda somnade och vaknade vid tjugo i ett. Sen var vi vaken ett tag ;) Sen gick vi och la oss igen, stackars Mr skulle ju jobba idag.
Idag kommer skrutt! Som jag har längtat! Har märkt att det blir värst när helgen börjar närma sig, då är man ju liksom sååå nära men ändå inte på nå sätt. Jag har köp lite grejjer som hon ska få idag, bland annat ett frukost "set" i form av en plast tallrik och ett plastglas, båda är orange med vita prickar, lite retro och ack så fina. Sen så köpte jag en PEZ med Hello Kitty på. Av två anledningar, jag fick aldrig nån sån när jag var liten och jag ville verkliiigen ha en sån, sen så gillar skrutt "katten". Skrutts ord är mammas lag, ibland ;) Ska hämta henne om nån timme, så jag ska se till att få undan disken nu så jag slipper stå med det när hon kommer.
Ja just det.. Nu vet ju dom flesta om mig och Mr, till och med skrutt vet ju om oss. Den enda som inte vet nått är mitt ex, hur faan ska man berätta en sån sak? Har ju inte gått så där jätte lång tid sen vi gjorde slut, sen så känner han ju Mr. Ge mig tips på hur man kan/ska berätta!! Han kommer hit idag för att hämta sina cigg, tänkte om man kanske ska berätta då?

Fredag

Hmm jahaa, så vad händer idag då?
Jag är ganska dålig på att skriva när Mr är ledig, kanske inte är så jätte konstigt. Varför sitta framför datorn när man kan hänga med honom? Jag har även kommit på att nu för tiden så finns det inte så mycket "spännande" att skriva, för allt är bra. Visst är det väl märkligt?
Jag blev iaf sotis igår. Mr berättade om nå gammalt pök, och jag blev sotis. Jag sa det att "Jag har en känsla, och jag tycker INTE om den" sen var det tyst ett bra tag.. Sedan var jag tvungen att förklara mig. Han tyckte det var sött, ja kan jag kanske förstå till viss del.. Sen så sa han att han hade ju blivit sur när jag berättade att Danne tagit mig på brösten. Och sa att det kanske fanns en anledning till att han inte ringt och grattat Danne, oj oj.. Jag kände mig lite.. glad/nöjd/stolt/? över det hela. Samtidigt som jag inte vill komma mellan vänner så där.. Men jag måste säga att det kändes skönt att bli sotis, men det kändes ovant.. Kan ju inte minnas senast jag blev sotis. Sa det till Mr "Ja men det är ju skönt, tecken på att man inte är helt död inombords.."

Vecka utan skrutt

Ja denna vecka ska skrutt vara hos sin pappa, känns väl si så där just nu kan jag säga. Men hon var verkligen jätte glad över att det var hennes pappa som skulle hämta henne efter dagis. Det är ju kul, för henne.. Hoppas hon får en bra vecka min lilla älskling!

Åh vet du/ni? Igår fick jag ett mail på FB av min syster, eller halvsyster! Det märkliga är att jag bara för nån vecka berättade för Mr att jag hade en syster som faktiskt bodde här i "byn". Så vi har mailat lite granna, jag tycker det är as kul! Har väl kanske inte träffat henne sen jag var.. ja kanske 5? Hon är min pappas dotter men dom har ingen kontakt, jag vet faktiskt inte varför det blivit så. Känns lite tråkigt måste jag ju säga, men det kanske finns nån "bra" anledning..

Igår somnade skrutt jätte tidigt, det förklarade väl hennes humör, hon var helt enkelt trött.
Så märker jag att jag får lite abstinens, efter Mr. Så jag skickar ett mess till honom och informerar honom om detta. Då skriver han att han kan komma förbi. Ohhh så glad jag blev! Han är bra rar! Plus att vi pussades på direkten när vi möttes, ute på gården och allt! ;) Sen så hade han dessutom med sig en parfym till, Tommy Hilfiger Dreaming. Luktar riktigt gott! Tack baby! ;) Inte för att han någonsin kommer få läsa detta men ändå ;)

Ohh idag ska jag jobba, börjar kl 12 och slutar kl 18. Detta innebär att jag ska åka buss med Mr. Han brukar få skjuts av en arbetskompis, men då jag slutar samtidigt som honom så brukar han åka buss med mig. Igår berättade han att hans jobbarkompis hade ifrågasatt varför han åkte buss istället för att åka med honom. Jo för att han är snäll!

Skit väder

Vilket jäkla ruttet väder det har vart heelaa dagen. Och dottern har väl vart så där lagom rolig att ha att göra med idag. Hon har vart sååå gnällig. Det hela har ju gjort att jag inte heller har vart på så bra humör. Pratade med min mor och även fast hon var så rar så kun inte låta bli att bli irriterad, det gjorde mig sur på mig själv..
Åh senaste veckan har ju vart så underbar! Mr har vart här varenda kväll och hängt med oss. Raraste rara. Igår så höll vi om varandra när vi satt i soffan, det är inget ovanligt men igår så gjorde vi det under tiden skrutt var vaken. Hon verkade inte tycka att det var nå konstigt. Till slut så låg hon med sina fötter i mitt knä medans jag och Mr satt och höll om varandra. Behöver jag säga att jag stormtrivdes? När dessutom skrutt somnade så, så blev jag alldeles varm i hjärtat.
Igår så skulle Mr kolla på fotbollen med sina vänner och så var det snack om utgång, men han hörde inget från sina vänner så det slutade med att han var här, vi tittade på fotbollen och vm i lindy och bugg. Ett gammalt ex´s lillebror var nämligen med och tävlade, var kul att se!
Idag är Mr hos sina päron, tror inte jag kommer träffa honom nått idag, känner av en smula abstinens. Har ju träffats varenda dag i två veckors tid nu. Kanske varit därför jag vart så lättstött.. Vem vet? Hjärnan är ju en märklig märklig fettklump.
I fredags så pratade vi om det där med svartsjuka, Mr erkände att han kunde bli lite sotis. Det är helt ok för min del, lite sånt måste det finnas. Är ju bara ett tecken på att den andre bryr sig. Han hade tidigare berättat att han haft en ganska dålig dag på jobbet för han hade tänkt en massa. Så berättade han att han hade tänkt i banorna om jag skulle göra nått, typ i stil med "Fan ta henne om hon skulle..", "Men så kom jag på hur knepigt du haft det, det senaste halv året. Och då kändes det inte som jag hade nån rätt att tänka nått"  sa han sen. Och jag blev glad över att han liksom har blivit medveten om att jag inte haft det så lätt när det gäller oss. Men jag är glad över att jag inte gjorde nå "dumt", och att jag inte gav upp tanken på honom. Det lönade sig ju tillslut att vara lite envis. Sen ska man väl kanske tillägga att han har ju inte haft det så lätt heller..

Förresten..

Igår så stod jag och Mr och pussades lite på gården, det var mörkt och tomt och klockan var mycket, ingen risk för att bli sedda alltså.. Så sa jag att jag tyckte att han pussades bra, att vi pussades bra. Han höll med. Berättade att han aldrig fått höra sånt förut. Så jäkla märkligt, visst att han inte har tusen ex i ryggen men nån kunde väl sagt nå snällt till karln?
Så frågade jag hur länge han vart tillsammans med sitt ex och lite sånt, fick reda på att det var hon som gjort slut med honom. Dumma dumma flicka, men jag tackar henne. Annars hade dom kanske fortfarande vart tillsammans..

Badkar

Idag när jag gick från skrutts dagis så hörde jag några äldre prata om badkar, "Ja men om ni ska göra er av med ert badkar så vill bönderna ha det, ha vatten i till sina djur. Börjar bli brist på sånna där"
Hmm då slog det mig.. Om 50 år så kanske kossorna och hästarna står och dricker ur jacuzzis i sina hagar..
Bubbelvatten? Nån?

Nu händer det grejjer, ja jäklar!

Nu, nuuu duu händer det grejjer!
För det första har jag och Mr umgåtts varenda dag hittills denna vecka. Det trodde jag inte då jag har skrutt och han har en förmåga att bli lite nervös.. Har väl svårt att hantera två vackra flickor, en kan vara nog så svårt.
Kan väl börja med att berätta att David kom förbi idag, han var hemma och var "sjuk" och uttråkad så han kom förbi för att dricka kaffe och prata om sina kärleks bekymmer. Var riktigt trevligt! Härligt att folk bara kan komma förbi så där, har sagt det förut och säger det igen, jag ska aaldriig flytta härifrån!
Sen så åkte han hem och jag gick för att hämta skrutt på dagis. Hon blev som vanligt kanon glad och skulle visa mig att hon kunde klättra som spindelmannen. Ehh ok.. det hela gick ut på att hon ställde sig på räcket till en liten byggnad på gården. Hmm asså jag vill inte vara den som är den, men jag har sett allaa spindelmannen filmerna och han är lite mer avancerad än så. Visst hon är bara två..
Sen gick vi hem, jag började förbereda mat, skickade ett mess till Mr, fick ett svar där han typ bjöd in sig själv. Sånt funkar för mig, speciellt när det är en stilig och trevlig karl! Jag berättade att David vart över, och han berättade att han pratat med David och bjudit över honom också, men David ville inte komma för han hade redan vart i området idag. Mr hade frågat vad han gjort här och svaret han fått var att han druckit kaffe, inte sagt ett ljud om att han vart hemma hos mig. Konstigt. Men sen så ringde han och frågade om han kunde komma förbi och om han kunde ta med sig Roberth. Som tur var hann jag och Mr pussas lite innan dom kom, dom var inte här så länge, skönt.. Ville ju pussas!
Igår kom vi fram till att vi ska gå på en dejt, jag frågade om vi inte skulle gå och se filmen "Upp", ja den teckande, älskar tecknade filmer. Iaf verkade han lite anti, menade på att det skulle ju bara vara en massa barn i biografen, ehh nää inte om man går på den engelska.. Så frågade jag om det blev för mycket dejt för honom, men det tyckte han inte. Var mer att det var klart vi skulle gå på dejt, käka Pizza Hut innan, lämna av mig vid min port, puss på kinden, sen gå hem.. Eller slutet på dejten skulle vara valfritt, tihi.
Så idag började han prata om kryssningen, så frågade han om man kanske skulle berätta för folk. Jag spelade dum och undrade vad vi skulle berätta? "Jahaaa om oss?" Jag såg framför mig hur vi samlade ihopp alla 15 deltagarna, ställer oss framför dom och säger nått i stil med "Vi har något på gång" Det var inte riktigt så han hade tänkt sig, konstigt va? Jag föreslog att vi någon gång under kvällen skulle pussas, det tyckte han lät som en bra idé, och inte göra nån stor grejj av det. Japp så så blir det nog! Tjoohoo! Vi ska bli offentliga efter typ flera, fleraa månader av smussel! Nu händer det grejjer vettni!
Det som är lite märkligt är att Heidi sa något om att "Ja men på båten kan ni ju "komma ut""
Ja det var väl det, jag är riktigt glad. Han gör mig glad, vi är så lika men samtidigt så olika, han är så fin, ibland ser det ut som han har hela världens bekymmer på sina axlar och jag vill bara krama bort det. Han är kanske bland det finaste just nu, ja efter skrutt då så klart!

Så fel så fel..

Jag träffade exet idag, vi skulle till HSB och skriva över kontraktet på honom. Sen så berättade jag att jag skulle på kryssning, och att det var jag och 15 killar. "Ja då lär du ju kunna hitta nån att knulla med" Ehh ok.. låtsades spela lite generad. Så säger han "Ja Nils lär väl följa med" Ehh ok.. igen. Jag frågar varför han nämnde just Nils "Ja av dom killarna här utifrån så borde det vara han som ligger bäst till, ni har ju en del gemensamt och du får nå visst i ögonen när du ser honom"  Ha ha, ja vad säger man? Efter 4 år tillsammans och han känner mig tydligen inte riktigt riktigt, visst Nils är fin och trevlig, men han är ju inte Mr.. När och OM han får reda på mig och Mr så kommer han nog bli en smula förvånad känns det som, men han har ju faktiskt två ggr sagt att han hoppas att jag och Mr ska bli tillsammans. Man ska vara försiktig med vad man önskar för det kan slå in..

Tjejkväll!

Igår hade jag och skrutt lite tjej kväll, vi borstade varandras hår, jag målade naglarna på henne, och så dansade vi till Britney Spears. Härligt!
Det som är lite kul det är ju att Inez inte är speciellt förstjust i musik, eller hon tycker om sina barnvisor och sånt där, hon går ju jämt och sjunger. Men "vanlig" musik står inte jätte högt i rang plus att hon typ aldrig dansar, men till Brittan shejkades det ordentligt kan jag ju säga!

Nu jäklar!

Ja nu smäller det! Jag ska färga håret, är på tiden kan jag ju säga. Köpte en färg igår som ser lovande ut, Schwarzkopf Brillance. Ska bli rött, jätte rött. Håll tummarna för mig nu!






Ibland kan jag sakna mitt svarta hår.. är ju inte helt omöjligt att jag går tillbaka till det. Men däremellan blir det kanske nån mörkbrun färg.. Var ju ett jäkla meck att bleka ner det svarta håret kan jag ju säga, fyyy fan. Aldrig mer..
Jag skulle ju helst vilja ha samma färg som hon i H&M reklamen, helst samma hår över huvudtaget, sjuuukt fint!


Nu hittade jag tydligen bara en liten bild, men det är bara gå in på H&M´s hemsida om ni vill se hur det vekligen ser ut!

Pratade med Frida på Msn, hon skulle tatuera sig idag. Jag är så avis! Jag känner att jag vill göra min flamongo nu..

Skickade ett mess till exet och frågade om jag kunde gå förbi hemma hos honom och hämta Inez jacka och fixa lite med hans dator. Har inte fått nå svar så jag tar nog och färgar håret istället!


Ottan!

Japp japp.. här vaknar man i ottan! Vaknade innan väckarklockan ringde! Kan ju bero på att lillskrutt vaknade, men det kändes bra. Även fast jag bara sov typ 5 timmar.. Skrutt somnade också sent så jag förstår inte varför hon vaknade.
Hon var så himla söt på dagis, ville inte alls att jag skulle gå sen rätt som det är så säger hon "Hej då mamma!" och vill ha en puss och en kram. Ha ha då tyckte hon väl att det var dags för mig att gå. Hon är rolig hon.

Sötaste söta.. som socker!

Ja helgen var grym, verkligen.
Ganska tidigt i går så kom Mr hit, han var riktigt bakfull.. Men som man bäddar får man ligga!
Jag lagade mat sen blev det fika med kanelbulle, så klart! Var ju kanelbullensdag och allt! Nej jag hittar inte på, det finns en sån dag. Bra dag om du frågar mig. Jag väntar nu bara på "Munkensdag", "Dammsugardagen" och några andra trevliga rackare..
Sen gick vi och la oss.. Och hade barnförbjudna saker för oss, saker som vi är bäst på, och det är inte enbart enligt mig.
Sen låg vi och pratade en massa, vi kom överrens om att det är tråkigt att sova, men man måste ju.
Åh han är för underbar att sova med! Jag kan somna på hans arm, han kan sova tätt tätt ihop, om man vaknar och lägger sig mot honom så vaknar han till och kramar tillbaka. Var läänge sen jag var med om sånt mys. Imorse så vaknade vi typ samtidigt, låg och kramades och myste, sen ringde hans väckarklocka, och han tryckte på snooze! Oj oj trodde jag aldrig skulle hända. Sen så skuttade han iväg till jobbet..
Jag hämtade min lilla skrutt idag, åhh så jag har saknat! Och OJ vad glad hon var! "Min mamma! Min mamma! Miiiin maaammaaaa!" Hon är härlig. Sen åkte vi till Eurostop för att köpa overall till henne, hon tycker ju det är så kul att åka buss. Tycker jag är kanon bra, med tanke på att det lär hon ju få göra med sin gamla mor ett tag framöver..
Shit vad jag skämde bort henne idag.. "Jaha du vill ha en glass? Klart du ska ha en glass!", "Jahaaa du vill åka den där lilla karusellgrejjen? Klart du ska!" Osv osv.. Ha ha nä så farligt var det nog inte, men jag ville att det skulle vara lite speciellt. Köpte den där braiga (läs: billiga) overallen, den var även väldigt fin, blev en mörkgrön.. Nu kommer hon verkligen se ut som en liten pojke, med tanke på att hon har en svart mössa med robotar på, är inte så många "tjej färger" som matchar bra till den gröna färgen..
Jag köpte två tights åt mig, mina börjar bli aningen slitna, testade även ett par byxor på H&M.. Kanske var det värsta jag sett.. Man kan sammanfatta det så här.. Jag gav kameltån ett ansikte.
Sen åkte vi hem, när jag sitter och väntar på att bussen ska åka från stationen hem, så kliver Mr på! Härlig överraskning! Så jag frågade om han skulle äta, hade tänkt att fråga om man fick bjucka på nått. Men han ska ju ha matlåda och sånt där. Sen så undrade han vad jag ville äta, om han kanske skulle ta med sig något. Nu var det ju han som bjöd in sig att äta med mig och skrutt, jag blev glatt överraskad som ni kanske förstår.
Vi käkade, sen efter ett tag så la jag Inez, sen så myste vi lite (en jävla massa mys hela tiden! ;)) Är så härligt att kramas lika mycket med armarna som med hjärtat.
Igår när vi låg i sängen så frågade jag honom vad som hänt, han undrade då med vad, "Ja, allt detta mys, så har du inte vart förut" Han tyckte att det var märkligt men att det kanske var sant. Jag sa då att "Ja du får ju inte bli allt för socker sött sliskig då kanske jag blir avskräckt" då svarar han nått i stil med "Ja, men det är ganska troligt att jag kommer blir det" Naaaww!
Tillbaka till ikväll.. Vid halv tolv gick han hem, himla trist men jag vet ju att det är så det är. Undrar om han skulle sova över här om Inez hade egen säng?
Åh åh åh! Det måste jag ju berätta, idag när jag gjorde mat så gick jag ut i rummet för att se vad de hade för sig, då sitter Mr lite lagom avslapnat i soffan och liggandes, lutad emot honom ligger Inez och ser så där avslappnad ut som bara ett barn kan göra. Tror det syntes ganska väl på mig hur glad jag blev.

Allvarligt!

Man kanske inte ska svartmåla vissa saker här, men nu skiter jag i det. Vaaad du än gör så köp inte mobil hos Phone House i Väsby centrum. Jag pajjade min telefon för bra länge sen, lämnade in den, dom skulle ge mig ett kostnads förslag efter två veckor, blev över tre veckor innan det kom. Sen när man skulle bekräfta att man ville laga den så fick man inte tag på dom, sen när man väl fick det så hände det inte så mycket mer. Jo jag fick ett sms om att min mobil skulle vara klar, åkte dit för att hämta den. Då får jag reda på att dom skickat tillbaka den utan att laga den, på grund av att jag inte accepterat kostnadsförslaget.. Ehh va? Så den fick skickas in igen, dom tippade på att det skulle ta en vecka. Jag ringde nu efter säkert tre veckor, och han som svarade visste inte alls vad som händer.. Fint. Han sa att han skulle ringa verkstaden och puscha på lite, mm gört.. Får väl se vad som händer. Vore ju fan lättare för dom att ge mig en ny telefon för fan! Nötter..


Kan.. inte.. hålla.. mig..

Nej jag är inte nödig.. Jag kan bara inte att låta bli att skriva ett mess, har inte hört nått och jag vill iaf höra nått innan jag somnar. Ska jag kanske vänta till efter hockeyn? Ja så får det blir!

Min lilla tjej

Idag när jag kom från jobbet så klev jag av busshållplatsen efter min, för då kunde jag gå förbi exet arkering och kolla om bilen var hemma. Om den var det så tänkte jag ringa och fråga om jag kunde få träffa Inez en sväng. Bilen stod inte där, det var ju tur at jag gick förbi "slapp" jag ju ringa i onödan, synd att jag inte fick träffa min lilla skrutt.. Pratade med henne häromdagen, höll på att börja gråta, hon lät så stor och pratade så duktigt. Kändes som jag inte träffat henne på flera år.. Saknar henne massor, nästa vecka blir det ordentligt med mys kan jag ju säga!

Jag har nu fått mina pengar från exet, shit känns så jäkla värdelöst att jag ska bli tvungen att leva på dom pengarna. Jag hade ju velat lagt dom på en lägenhet.. men icke.. Fan asså..

Orolig? Naaaww

Hihi
Måste ju berätta. Näst nästa helg ska ju jag på kryssning, en vän till mig fyller år. Iaf så är jag ensam tjej med 15 killar. Igår när Mr var här så betalade jag kryssningen, och så pratade vi lite löst om det. Så säger Mr att han är orolig. Hmm? Ja han var tydligen orolig för att jag inte skulle ha kul, för att jag skulle vara ensam tjej och så där. Men raraste, det skulle ju liksom inte vara första gången jag är ensam tjej. Men det var attans rart av honom!

Ohh härliga liv!

Ja de senaste dagarna har verkligen vart grymma. Har vart så där riktigt, riktigt glad. Stort leende, så där så att man tackar att man har öron så det är nått som stoppar mungiporna.
I onsdags så sov Mr över här, när vi skulle gå och lägga oss så började vi prata om oss (smart att göra det när kl är typ 2 på natten) Jag grät, log, kände mig dum, grät, skrattade och grät lite till.  Det han "alltid" sagt när det gäller oss är att han "vet inte om det är så här det ska vara" och om han inte känner "tillräckligt" för att det ska vara ett förhållande. Innan hade han sagt att han tyckte att vi hade ett förhållande, så jag ifråga satte hur han då kunde säga "vet inte om det är så här det ska vara". Förklarade att jag kände det som att detta då dög för honom i väntan på att träffa tjejen som får honom på knä. Så var det inte menade han på, och förklarade att hur fan kunde han veta hur det var det skulle kännas? Och att det kanske var så det skulle vara för oss.
Oj det är verkligen svårt att återberätta, det låter jätte negativt, men icke! Snarare tvärtom.
Summa sumarum, han tycker om mig, massa? Och vi har ett fårhållande, oj.. är vi tillsammans då? Fast han sa ju igen att han inte är så där att han vill namnge saker.. Sen så pratade vi lite om när/om vi ska komma ut med det. Tror ju iofs dom flesta "vet", folk är ju inte dumma. Vet inte om vi kom fram till nått, jo att den dagen han ger mig en puss "offentligt" så vet jag, jag har inga problem med att "ha" de som det är nu, men det är upp till honom att ta det till the next level.. sen får man väl se, kanske inte ens blir nå next level.
Torsdag morgon gick han upp, jag höll på att dö så jag låg kvar i sängen, skulle inte börja förrän kl 11. Innan väckar klockan ringer så drömmer jag värsta mardrömmen, vaknade av att jag grät.
I drömmen så bodde jag och Inez hos mina päron i huset där jag växte upp, så minns jag att jag står framför huset, pga en massa stormar så har det blivit stora sprickor i husgrunden, sen rätt som det är så ser jag hur hela huset bara ger vika! Då slår det mig att Inez ligger där inne och sover! Jag bara rusar in i spillrorna av huset, gråter som en besatt och bara letar efter henne, någon säger åt mig att sluta leta, att vi kommer hitta henne för eller senare. Jag förstår inte hur denna människa kan säga så, hon menade på att Inez var död och låg kvar där hon låg. Hemskt! Rätt som det är så ser jag Inez ligga i en säng i det enda hela rummet i hela huset. Shit vad lyckan och lättnaden bara spred sig i bröstet på en, helt sjukt. Hemsk hemsk dröm..
Snoozar efter att ha vaknat från drömmen, sen så väcks jag igen av att det ringer på dörren "Fan!" då slår det mig att dom ska komma och kolla mina rör, i samma sekund så slår det mig att jag är naken. Slänger på mig en tröja och byxor, de har ju huvudnyckel så de skulle ju kunna komma in när som helst. Öppnar dörren och utanför står två unga pojkar i Blåkläder, ehh.. hej.. Ber dom komma in, tar mig en titt i spegeln och förstår varför de såg så chockade ut när jag öppnade dörren. Håret står på ända, jag funderar hur eller om jag någonsin kommer få ner min lugg som står raaakt upp, jag är svullen som en tok om ögonen efter nattens gråtatack, detta toppas med att ha gammalt smink utsmetat i ansiktet. Snyggt.. Ja jag glömde nämna att jag hade sjukt skitigt hår också..
Hinner inte duscha för rörsnubbarna håller på att fixa i mitt badrum, off and away to work then! Det bästa med att jobba till kl18 är att man kan få sällskap av Mr.
Vi hade planerat att vi skulle åka buss tillsammans, åka till Systemet, käka nått, sen åka hem och dricka lite för att sen kanske gå ut. Vi båda var lediga i fredags, klart man ska gå ut på en torsdag då!
Vi kom hem, under tiden jag duschade så fixade Mr maten (LYX!) sen så käkade vi, drack och lyssnade på musik. Efter en öl och en cider 7,0 så var jag typ full.. Mr försökte få tag på nån av sina vänner som kanske kunde tänka sig att haka på, inge resultat. Vi kom fram till att vi skulle gå till Bryggan, sagt och gjort!
Vi kommer dit och hamnar vid ett bord bredvid några små Hammarby-Aik-Dif-supportrar, de lät en heel del, så vi flyttade på oss. Det vara karaoke kväll.. hmm ja alla ska och kan inte sjunga, så enkelt är det ju. Men det var riktigt kul ändå.
Vi tog en svart taxi hem. Kommer hem och lägger oss, sen så går Mr upp för at lyssna på musik, jag kände att jag blev irriterad, för det var han som först hade vart trött och ville sova och nu var jag as trött och då skulle han lyssna på musik. Frågar om det är HIM han lyssnar på, "Ja, det är det" och på det svarar jag "Ja, det låter ju verkligen skit" Braaa där, jävligt bra sagt. Blir så tyst, så tyst från hans plats i soffan.. Sen efter ett tag hör jag hur han håller på att klä på sig, då var han på väg att gå! Jag blev så arg, hualigen. Ni vet så där arg så man är förbi "skrika och slå" man bara är hårt sammanbiten på nå vänster, jag sa det åt honom att om han gick så var det bra med det, jag kände att om han gick så hade jag verkligen lagt ner allt. Han stannade men han kände att han inte ville gå och lägga sig. Efter ett tag så får jag nån konstig känsla, så jag går upp och ser honom sitta i soffan invirad i min filt och inte se allt för glad ut. Sötaste raraste..
Sen gick vi iaf och la oss..
Dagen efter så skulle vi åka till Kista och shoppa lite. Vi låg läänge i sängen innan vi kom iväg. Komme rfram till Kista, vi käkar, jag träffar en gammal kompis där vi käkade, eller en bekant till mig men en kompis till A-B.
Sen så började vi shoppa, Mr eller jag, hittade en massa fina kläder åt honom, tror iaf han köpte tre st skjortor och så köpte han en cardigan, han köpte en vit skjorta med blåa rutor på, han testade den tillsammans med cardiganen som var mörkblå, så jäkla fin! Stod och fånlog. Tror han tyckte om att jag tyckte han var så fin som han var. Sen så köpte han ett par skor också.
Jag skulle kolla på jacka, och det gjorde jag också. Hittade en aaas fin historia på Vero Moda, en sån där i typ lite filt aktigt tyg, och så var den rutig, orange och svart om jag minns rätt. Den var kanon fin! mr tyckte det också, dock var den liite liten. Plus att jag inte vet om det är en sån jacka jag vill ha, vill ha en super varm, och det var nog inte den där. Kollade jacka på Stadium också. Sen köpte jag en jätte fin munkjacka som jag har kikat på tidigare, köpte även två klänningar på Indiska.
Sen åkte vi hem, kollade på hockey och tok myste!
Eftersom jag skulle jobba idag så gick Mr hem, jag somnade iofs på två sekunder så det kanske inte gjorde nått..
Idag efter jobbet hann jag med en tidigare buss, så när kl var elva över 13 så var jag redan på Märsta station, fick då ett mess av Mr! "Ehh jaha å varför är du så glad för det?" Jo för att det inte är ofta han hör av sig först, plus att det var lite rart att han mindes när jag slutade, tihii. Jag började svara på hans mess men kom på att jag ville ringa istället, han hade vart och klippt sig, var tydligen jätte kort, ja jag är lite orolig.. Iaf så frågade han vad jag skulle göra ikväll, sa att jag inte skulle göra nått. Han berättade att han skulle repa med David och att han sen kunde höra av sig. Jag tog det med en nypa salt men han hörde faktiskt av sig vid kl 18, dom skulle käka, kolla film och kanske gå ut, men han skulle höra av sig senare. Oj detta känns som ett eldprov, kommer han verkligen höra av sig en tredje gång? Jag är en smula skeptiskt faktiskt, men blir ju så klart kanon glad om han ger det!

Nej nu ska jag duscha.. Och plocka min ögonbryn.


Denna köpte jag på Stadium, 299;-