Skrutt på snabbvisit!

Exet kommer snart förbi, får jag träffa min lilla skrutt!
Jag ska lämna över ett påskägg till henne, sen så glömde jag att packa ner en present som hon så fint slagit in till hennes far, så den ska han också få.

Muffins och Chanel!

Ja igår så fyllde jag år, började dagen med att baka en massa massa muffins!
Sen mötte jag upp Frida i centrum, vi gick hem till mig och käkade lunch i vårsolen, hur mysigt som helst! Sen kom hennes David förbi så då fikade vi lite granna.
Sen kom Mr hem, och sedan även hans päron. Jag fick en present av dom, det hade jag inte väntat mig men det var varmt välkommet ;)
Sen käkade jag och Mr pizza på kvällskvisten, pizzerian måste bli jätte glada på en när man ringer tio i nio och vill ha utkörning när de stänger kl nio.. synd för dom ;)
Sen så fick jag min present av Mr! Två jätte fiinaa nagellack och ett underlack från Chanel! Ja ni hörde rätt mina vänner! Chanel!




Dessa två färger fick jag, de heter Gondola och Blue Satin.


Eskobar

Ohh så länge sen det var man lyssnade på Eskobar.. "Someone New" är ju fin, "on A Train" är lite härligt svängig, och gryyymt kul att sjunga!

Lyssna! Klicka på länken nedan om ni har Spotify!

Blipp?

Tjatar och sliiiter!

Ja det känns som jag tjatar och sliter i folk inför lördagen, har lyckats "tvinga" med mig Anna och Erik! Rooliit! Var as länge sen man hittade på något med dom.
Klara människor: Jag, Mr, A to da M, Simpa, Anna och Erik. Smutt! Hoppas på att lite fler folk ska få tummen ur ;)

Prisa Gud här kommer skatteåterbäringen!

Ja visst sörrö ni, här fick man tillbaka! Så jäkla skönt! Är lika nervös varje år för att jag ska behöva betala.


Baka baka liten kaka

Jag har bakat.. ja inte en massa men ganska mycket. För det första vet jag inte varför? Jag vet inte ens om nån kommer hit, kan bero på att jag inte bjudit hit någon.. Hoppas på att folk förstår att dom är välkomna ändå?
Sen för det andra vet jag inte om det jag bakat är gott.. Hmm ja ja annars hamnar det väl i komposten :)

Ja må jag leevaa!

Japp idag är det min dag, hittills har det inte hänt så mycket..  Har blivit gratulerad av en massa människor på fejjan, rara lilla Heidi ringde och sjöng på finska, om jag inte minns fel så sjöng Frida också :)
Nu sitter jag och väntar på att Frida ska komma hit, och så längtar jag tills Mr kommer hem.
Bjöd över exet och dottern på fika, men de hade "annat för sig ikväll" var inte ikväll jag menade.. Var i eftermiddag. Jaja fuck it.. Skrutt kanske vill fira sin mamma? Och jag kanske vill träffa min skrutt på min födelsedag?
Min mor och far har inte hört av sig för att gratta mig..

"It's my birthday 2003
Wait in for a call from my family

They forgot about me

I got hurt feelings I got hurt feelings
The day after my birthday is not my birthday Mum"

The World's Greatest

För att citera R. Kelly..

Idag så var jag som sagt och handlade på Ica Maxi, David köpte snus. Kom på att det kanske är lika bra att göra det när man ändå har chansen, göra Mr lite glad. Sagt och gjort.

Men om jag var R. Kelly så skulle jag nog lagt till ett "girlfriend" efter "The world's greatest"


Sweet 28?

Vet inte om det är nå höjdare att bli äldre längre.. jag får köra moppe, får rösta, får gå på krogen, får gå på Systemet. Alltså hade jag inte behövt bli äldre än 20... Okeeej jag kan sträcka mig till 21.. men thats it!
Ja men det är ganska nice att fylla år, det vill säga om man får fina paket, annars får det va! ;)

Fick förresten presenter igår! Anna-Maria och hennes Simon var på besök, och så fick jag paket! Smutt! Fick fin fina martini glas i flamingo utformande, eller vad man ska säga.. Flamingo iskuber, små drink parasoll och en kanon fin plastblomma. Jäjj drinkar på balkongen i sommar!


Sööta! Dricker inte Martini men jag tror man kan dricka det mesta ur dessa glas och det kommer vara gott!



Iskuber!


Äventyr?

Idag så har jag vart på tur med David, han skulle handla och undrade om jag ville haka på, och så skulle han lämna tvätt. Det slutade med en liten tur, jag tror jag blev guidad i byns alla små hörn och kanter, var på ställen där jag inte har tillträde, det ni!

Men Spotify skärpning!

Kände nyligen för att lyssna på lite Thåström.. Då fanns inte de äldre skivorna.. "Nähäpp" tänkte jag och beslutade mig för att lite Imperiet sitter fint det med, men det fanns inte ett jota med Imperiet samma med Ebba.. Skandal! Lika mycket skandal som med avslöjandet av vinnaren i körslaget i helgen..

Jakob.. Min Jakob!

Jakob Hellman finns nu på spotify, var på tiden. Fanns inte senast jag kollade. Igår så lyssnade jag och Mr på Jakob på LP, myys! Även skrutt tyckte det var mysigt, vi hittade henne diggandes på soffan!


The Yardbirds

Lyssnar på Still I'm sad, bra skit!


Men asså.. What the?!.. Vad tror du?

Jag är ganska trött på folk som ska berätta för mig hur jag ska söka jobb. Gärna när de tipsen de ger mig är det jag gjort de senaste 3-4 åren..
För ett tag sedan så fick jag just sådana tips av en kvinna som jag tycker oerhört illa om, det värsta är att man inte fick en syl i vädret så man kunde säga "Men du stumpan.. Jag vet. Det är inte jag som är korkad.."
Idag så råkade jag ut för det igen, inte av samma person (thank God!) men iaf.. Jag blev riktigt trött, så efter att han gett mig tipsen så skrev jag det "Men du vad tror du jag har gjort de senaste tre åren?" Då menade han på att det visste han inte för jag hade ju inget sagt. Då svarade jag i stil med "Att du har inte frågat sen så har jag väl inte fått en chans att säga något" För även han är ganska.. ja jag vet inte om egenkär är rätt ord, men han gillar att prata, mindre bra på att lyssna och avbryter gärna..
Jag vet att folk bara vill väl men.. det är bra.. tack.

Det som är lite komiskt är att dessa två personer är vänner, och tjejen i sammanhanget är Mr's ex.. Har jag berättat om henne? Tar det senare.. en märklig historia..

Rött hååår!

Ja jag hade ju rött hår där ett tag, sedan färgade jag det rödbrunt så nu är det.. ja rödbrunt.. Men det känns lite trist.. Skulle vilja ha rött, jätte rött..



Coco Rocha har fiiin fint hår på denna bild!




Christina Hendricks har lite ljusare rött men ack så fint!




Marcia Cross också lite ljusare rött, fint fint men vilken ska man satsa på?


Infarkt eller inte?

För ett tag sedan fick jag ett mess av exet där han frågade om jag hade numret till Vårdcentralen. Visst, skickade över det men tyckte samtidigt att det var lite konstigt. Är ju inte jätte svårt att kolla upp om man har dator, eller en mobil. Ja ja, jag hade inte skrutt den veckan så jag frågade om det hade med henne att göra, det hade det inte. Jag ville inte inte fråga ifall han skulle känna att jag rotade.. Fast det är ju egentligen bara ren omtänksamhet..
Vi pratade en tid efter och då kom vi in på hans besök hos Vårdcentralen, då berättar han att han haft känningar av hjärtat! Jag blev lite orolig men han berättade att dom tagit lite prover och att det inte var någon fara, bara lite stress. Okej..
Jag berättade ju att han har börjat gå promenader? Iaf så igår hade han skrivit på fejjan(!) att han vart och köpt träningskläder och nått i stil med "så inge mer infarkt, tack!"
Vad nu då? Har han haft en infarkt ändå? Eller vill han bara ha lite empati? Illa att jag ens misstänker det.. Sen om det är så att han fått en infarkt så borde inte jag behöva få reda på det genom facebook för fan! Han är fortfarande far till mitt barn och jag bryr mig så klart om honom!
Sen är jag sååå trött på folk som missbrukar (eller vad man ska säga) facebook. Häromdagen gick det att läsa att ett gaammaaalt ex till mig skulle på skiktröntgen. Var jätte många som skrivit och undrat vad det var som var på gång, vissa var kanske genuint oroliga medans det känns som andra bara var nyfikna.. Men han hade inte svarat på en endaste kommentar. Men varför skriver han ens en sådan status då? Han måste ju hajja att folk kommer fråga?


"Ät inte vid datorn!"

Hur många gånger fick jag inte höra det när jag bodde hemma? Var det något som fastnade? Inte direkt va.. Så idag satt jag och käkade min lunch i godan ro. Rätt som det var dök en fussili rakt ner på tangentbordet. Typiskt..


NU!

Nu! ska jag göra mig i ordning för att hämta min lilla älskling på dagis.
Ha det så bra i solen alla!

Får jag komma då eller?

Mr blev bjuden på bröllop e helgen av två vänner till honom. Jag informerade de lyckliga tu att jag inte aaalls var det minsta avis, och att jag inte aaalls ville gifta mig. Bara för att det är "alla" flickors dröm att gifta sig behöver det inte aaalls vara min dröm.. Inte alls, verkligen.
Jag vill verkligen gå på bröllop.. Så jag frågade Mr lite snyggt om jag fick följa med. Det var klart tyckte han, hmm undrar om brudparet håller med? Ha ha synd för nu har jag redan kollat upp klänning som jag skulle kunna tänka mig att ha på bröllopet! ;)

Oj.. Lite jobbigt

I lördags så var vi ute en sväng, vi åkte hem till David och Danne, Thomas med sin tjej kom förbi (minns tyvärr inte vad hon hette..) Sen så fick vi skjuts ner till Bryggan för Danne hävdade att Gush skulle spela, medans jag var hundra på att det skulle vara nästa helg. Det visade sig att jag hade rätt..
Så vi drog till Garage istället, var riktigt nice. Men lite märkligt. För två tjejer som jag vet att exet pratar med var där, och en av dom tyckte jag tittade lite konstigt på mig.. Eller mer som att hon visste vem jag var.
Man blir ju lätt extra känslosam när man är full. Så jag har märkt att saknaden efter skrutt och alkohol brukar vara en dålig kombination, gör att jag saknar henne ännu mer än vad jag skulle gjort om jag var nykter. Inte alls kul.. Så jag tog det ganska lugnt i lördags för jag orkade verkligen inte med någon sånt..
Sen när jag och Mr var på väg hem från bussen så började vi prata om henne. För ett tag sedan satt vi och pratade så sa hon att hon älskade sin pappa, "Ja och pappa älskar dig massa!" sa jag då. "Älskar du mamma då?" passade jag på att fråga, då får jag till svars "Näää, men jag älskar pappa, ska älska honom jätte mycket!"
Förra måndagen då jag skulle hämta henne så blev hon inte glad när jag kom utan grät efter hennes pappa, det är ju kul.. Man försöker hålla skenet uppe för att man inte ska brista ut i gråt där på dagis.. Så Mr frågade hur det känns när hon säger eller gör något sånt. Ja hur det känns? Ja det känns piss jobbigt, men jag vill tro att det kan vara likadant för exet. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.
Idag såg jag på facebook att exet hade skrivit "2 timmar på Barnens Djungel + Prommenad med vovve + bad = trött Dotter"
Jag kan ibland få för mig att dom har det så himla roligt och hittar på en massa saker, men samtidigt så tror jag inte det.. Men det skulle verkligen vara jätte jobbigt om det var så. Jag försöker trösta mig själv med att det i längden ger mer att bara umgås.. Men vad fan vet jag?
Plus! Att jag sedan såg att hon som jag såg på Garage, hon som tittade igenkännande (eller nått) på mig hade kommenterat det han skrivit. Då var det tydligen hon dom vart ute på promenad med. jag vet inte vad jag tycker om detta.. Johan har sagt att han inte tänker dra in Inez förrän han vet att förhållandet är på riktigt, visst nu behöver det ju inte vara nå förhållande. Men bara det att exet beger sig ut på promenad är ju för mig ett under! Jag tror att han har följt med mig på promenad två ggr och då varvi ändå tillsammans i nästan fyra år. Men men det är väl bra, på många sätt och vis.
Känns iaf bra att jag ska få hämta skrutt idag, jag hoppas hon blir glad. Annars kan det hända att jag springer hem och gråter..

Just can`t get enough

When I`m with you baby
I go out of my head
I just can`t get enough
I just can`t get enough
All the things you do to me
And everything you said
I just can`t get enough
I just can`t get enough
We slip and slide as we fall in love
And I just can`t seem to get enough

Depeche Mode – Just Can't Get Enough (Single Version)

Without you I'm nothing

Placebo Feat. David Bowie så himla fin Placebo – Without You I'm Nothing (Single Mix) (Feat. David Bowie)

Sitter och kollar på bilder på Fejjan från i somras, shit vad jag längtar.. Allt är så mycket lättare på sommaren. Vad du än hittar på så känns det som att det blir kul och trevligt bara för att solen skiner lite granna och det är grönt ute.
Hittade en massa bilder på Mr också, shit vi gjorde en del roliga grejjer alltså. Om denna sommar bara blir hälften så trevlig så är jag glad, men det är så klart jag hoppas att den blir ännu roligare!
Jag skulle med Mr vilja åka på någon festival, helst Peace & Love, men vi får se för jag har skrutt den veckan, och jag vet inte hur pigga mina päron är på att vara barnvakt en hel vecka.. Men det löser sig, får jag hoppas..
Sedan har jag lite planer för skrutt också.. Skansen är så klart givet! Kanske mest för att mamma vill dit. Sen så tänkte jag kanske en dags kryssning så hon får åka stooor båt. Käka, köpa lite taxfree, sitta på däck och äta en glass. Men jag skulle vilja hitta på nå mer, det får inte kosta skjortan, men tar gärna emot tips. Kanske en tripp till Borstbol och Falun kanske?


Jobba kväll

Ja det är inte jätte kul, eller på sitt sätt är det mysigt, det brukar vara ganska lungt.. Men det är inte kul med pressen att man måste hinna med att i tid så man slipper sitta och vänta på en buss i en halvtimme eller att man ska räkna kassan fel så det blir någon super diff. Håll tummarna för mig att det blir ett smärtfritt arbetspass för mig. Börjar kl 18 så då kan ni ju sända mig en tanke.
Mr slutar kl 20, sicke fusk! Jag bad honom komma förbi när han slutat eller liknande så kan han få en slant så han kan hitta på något, OCH köpa smör. Jag är hans sugar mama.

Helg och saknad

Ja ju längre veckan går desto mer saknar jag min skrutt, usch vissa tycker att helgen är härlig men för mig kan den ibland bara vara hemsk. En enda lång väntan och längtan till måndagen..
Funderar på om man kanske ska hitta på nå lite "extra" nästa vecka? Kanske gå och bada, kanske gå till Barnensdjungel, som var ett tips från exet. Ja vi får se vad vi hittar på. Vill att hon ska vara här nu min lilla älskling..

Brudhäng

Gick över till Frida en sväng för att hjälpa henne färga sitt hår, slutade med att vi klippte också. Riktigt fint faktiskt om jag får säga det själv.. Hon verkar också nöjd, hon vågar väl inte säga annat!
Usch vill inte vara själv idag, tycker Mr kan komma hem tidigare..
Jag är dessutom sjuukt godis sugen.. Nämnde jag att jag har 24 spänn på mitt konto?

Vänner

Visst är det väl konstigt att en del människor ska det vara så svårt att ens lyckas prata med i telefon, man lyckas alltid ringa förbi varandra å så kanske man glömmer..
Medans andra räcker det med att man pratar med på msn å rätt som det är så sitter man och dricker kaffe hemma hos någon.
Det ska vara så med alla, varför kan inte alla mina vänner flytta till min lilla by? Det är fint och ganska mysigt här :)

Manscaping

Jag och Mr satt och tittade på ett avsnitt av Rachel Ray för ett tag sedan, då var det om "manscaping" som Kyan från Fab5 förklarade att det var som "landscaping" fast på en man, no shit! Iaf så var det tre oerhööört håriga karlar med som skulle få testa tre olika sätt att bli av med sitt hår. Alla tre var väl lika dåliga skulle jag säga.. Nu har ju jag bott ihopp med en sån där grizzly så jag känner ju till lite om ämnet.. Jag har inget problem med hår på karlar, me like, det är manligt. Det vill säga så länge det inte sitter på ryggen, och så länge det inte växer över halsrinningen när de har t-shirt, sen håriga knogar är ju inte heller så hett, speciellt inte om man är tandläkare eller pizzabagare..
Iaf.. Mitt ex hade en hårig rygg. Som vi brukade vaxa, han hade inga som helst problem med det, alltså smärtan. Han tyckte rent av det var skönt. Han fick aldrig några utslag eller liknande heller, jag brukade köra på Weet varmvax, samma som man har till benen. Jag kan ju säga att Weet funkar inte på mitt benhår, har försökt flera ggr men håret sitter kvar, tror jag har hullingar på mina hårsäckar. Jag brukade vaxa mina armar förut, där funkade det prima! Nu använder jag det mest till mina håriga kinder, funkar också fin fint.
Eftersom jag får sånna sjuukaa utslag när håret i bikinilinjen börjar växa ut igen efter rakning, så tänkte jag en gång "Vafan! Nu testar jag att vaxa!" Hade då mitt Weet hemma, kletade på, satte fast remsan och drog. Trodde jag skulle dö av smärta men det var inga problem. Men sekunden efter att jag dragit bort remsan så visar sig ett kolsvart, jag överdriver inte, det var ett kolsvart blåmärke i ljumsken på mig! Såg ut som någon hade misshandlat mig grundligt i ljumsken.. Summa sumarum, jag tror att det finns bättre vax att använda i dom områdena än det jag hade, kanske ska testa ett just för de känsligare regionerna.
Jag har även testat att vaxa mig i armhålorna, gör inte så ont som man kan tro, och man blir så sjuukt len!

Oj nu blev det ju inte så mycket "Manscaping" utan mer om min egen "scaping" iaf.. Igår så klippte jag Mr, han hade blivit sjukt långhårig i nacken och runt öronen så det fixade jag, blev riktigt bra! Kanske ska sadla om till frisör?
 Sen blev det lite annan "manscaping".. Sluta läsa om ni är känsliga!
Är en speciell känsla att sitta med ett "paket" i handen och en rakhyvel i andra, tillit är ett ord som dyker upp i huvudet. Det måste ju vara ett tecken på absolut tillit om en kille låter dig ha ett vast föremål i ena handen och ett stadigt grepp om hans mandom. Det är kärlek det!

Ledig!

Japp, jag är ledig idag. Känns bra, ska försöka städa lite. Diska har jag redan gjort, har slängt in lite i tvättmaskinen också, sen är det en massa skit som ska röjjas bort. Men jag har ingen brådska.. Jag har hela dagen på mig!

Dagens mest spännande!

Jag har fått ett kärl till våra matavfallspåsar så här ska det börja sorteras! Härligt!

Gitarrplink!

Jag har aldrig vart så där mycket för gitarrplink, men något har hänt.. Bon Iver i mitt hjärta! Det är så himla fint! Melankoliskt men ändå glatt, på nå vänster.. Måste du kolla upp! Låten "Skinny Love" är ett hett tips..


Justin Vernon är Bon Iver

Sen så har vi ju mitt kära Iron & Wine, ohh så bra. Kolla upp låten "Boy Whit a Coin" och allt annat så klart! Kolla gärna videon till "Boy Whit a Coin" på youtube, vet inte vad det är med videon men den.. ja den berör mig för att använda ett klyschigt uttryck. http://www.youtube.com/watch?v=G_1Zz9ud83I


Sam Beam från Iron & Wine, hur kan man inte gilla en Sam?

Sen så har vi ju Sufjan Stevens. Underskatta inte en banjo säger jag bara! Så jäkla bra! Låten "For the Widows in Paradise, For the Fatherless in Ypsilanti" är riktigt vacker. Klicka här för att se ett så fint youtube klipp: http://www.youtube.com/watch?v=d4tkiGvV_ek  
Han har haft med en låt i O.C som heter "To Be Alone Whit You" fin fint.


Sufjan Stevens


Ang. Flight of the Conchords

Dom ska spela på Cirkus (Sthlm) den 24 Maj, biljetter finns att köpa på Live Nation.
Dom har släppt ny skiva som finns på spotify, finns en massa klipp på youtube att kolla upp, plus att ni måååste ju se deras serie med samma namn. Roligt!

Igår och idag

Igår när jag kom hem så var Mr's pappa här och fixade med köket, det är inte så att jag inte uppskattar det han gör men det var inte jätte kul igår när man hade huvudvärk och han höll på att hamra med golvet. Men fint blir det!
Som den gode flickvännen så hade jag middag klar åt Mr när han kom hem, jag er snel.
Vi tillbringade kvällen med att dricka te och mysa i soffan.
Av någon anledning har jämt Mr så oerhört bråttom på morgonen, och även fast han stressar så går det liksom inte fortare, utom det får snarare motsatt effekt.. Så imorse när jag förfört honom så hade jag lite (vääldigt lite) skuldkänslor. Så under tiden han stod i duschen fixade jag frukost åt honom. Jag borde vara den ultimata flickvännen, snabbis och färdig frukost vad mer kan en karl behöva?;) Jag borde få Nobelpriset..
Idag jobbar jag också, slutar kl 18, och Mr slutar 17.45 så vi ska åka buss hem tillsammans som förr i tiden. Mysigt, konstigt vad sådana små saker kan vara bland det mysigaste. Jag är glad!

Flight of the conchords!

Har jag berättat att dom kommer till Sverige?! Och att dom släppt ny skiva?! Lycka!
Har jag berättat att jag är kär i Jemaine? Den mörke, med dom fylliga läpparna, snygga polisongerna, och fiinaa ögona?
Har jag berättat att när jag skulle visa en bild för Majsan på honom så pekar skrutt och säger "Mr!" Ja dom är väl lite lika, skulle nog vilja påstå att Mr är en blandning av båda karlarna i Flight oc the conchords..





Om jag bodde själv..

Vilket jag är oerhört glad över att jag INTE gör! Men OM jag gjorde det så skulle jag fylla mitt hem med dessa godbitar:

  
Sicken söt liten volangkudde! Kanske inte så skön att vila huvudet på men ack så skön att vila ögonen på!
H&M Home 99:-


Roskudde från H&M Home för 99:-




Titta! Ser exakt ut som sockervadd, jag        
älskar sockervadd och så klart dessa
kuddar. H&M Home 99:-




Sötare än socker! H&M Home, 129:-   
            
 
Coolare än coolast! 49:50:-







Påslakansettet med rosor kostar 199:- och det prickiga med volang kostar 249:- från H&M Home.


Spetsduk 199:- H&M Home

När jag visade liknande saker för Mr häromdagen så sa han:
"Om jag ville bo som min farmor gjorde hade jag inte rört nått i lägenheten.."
Jag tar det som att han inte är lika inne på blommigt, spetsar och liknande som jag.. ibland kan vara.

Usch vad mycket "Detta VILL jag ha" det har blivit nu.. Så är det ju, när man inte har pengar då hittar man som mest grejjer, det vet ju varenda kotte!
Men jag kan visa er tapeten som jag hittade som både jag och Mr föll för! Tihi!


Är den inte underbar?! Me looovee! Gissa vart vi pratade om att ha den? Helt crazy :)



Sonia Rykiel for the kids!

Iaf för mitt barn!
Satt och kollade lite kläder till skrutt och så visade det sig att allt fint jag hittade var från Sonia Rykiel! Inget "fånigt" rosa, med krimskrams. Utan klara härliga färger med enkla mönster.



 


Tröja, 199:- H&M




Topp, 149:- H&M




Strumpbyxor, 99:- H&M



Kjol 149:- H&M



Cardigan, 199:- H&M



Titta! Dockan är ju nästan lite lik skrutt! Samma frisyr och hårfärg! Även denna från Sonia Rykiel, du kan få din alldeles egna lilla skrutt för 199:- ;)


Cardiganen och kjolen är ju sååå fina!


Spionera på gammal vänskap

Ja det är nått jag är bra på och fyller stor del av min fritid med..
Jag smygläser en gammal kompis blogg, eller jag vet inte om hon vet att jag har adressen men jag har ingen aning om hur hon skulle kunnat lista ut det? Iaf.. Vi stod varandra nära, väldigt nära under flera år, men utan att gå in på allt för mycket detaljer så kändes det inte som riktig vänskap. Hennes blogg kollar jag då och då, känns konstigt att veta vad hon åt till middag igår, att hon hälsade på sin mamma och att hon är med barn igen utan att prata med henne. Om jag tycker det är synd? Nä det kan jag inte påstå, kanske låter hårt. Men vi har alltid vart väldigt olika och det känns som att vi bara gled ifrån varandra mer och mer.. Folk i min omgivning tyckte länge att jag skulle säga upp bekantskapen med henne, men det är svårt.. Att göra slut med en vän är som vilket avslut som helst.. Och när hon var bra så var hon riktigt bra, plus alla minnen man har tillsammans. Men det håller ju inte för ett förhållande inte ens ett vänskapligt sådant. Iaf pricken över I:et var när jag gjorde slut med mitt ex, hon frågade inte hur jag mådde inget sådant alls, utan hennes fråga var "Jaha, och vart ska du ta vägen nu då?" Fine! Det var nog.. Svarade inte på det, svarade sedan inte när hon ringt (vilket hon förövrigt slutade med ganska snabbt) Ingen större förlust med andra ord.. Jag har andra nya och gamla vänner, riktiga vänner som gör mig glad och jag tror faktiskt jag gör dom glada också..
Men det känns som att man någon gång kommer stöta på henne. Kan bli en ganska märklig situation, men jag hoppas jag kan hantera det bra..
För ganska länge sen så fick jag en vänförfrågan av hennes syster på facebook, jag undrar varför? Jag menar det var ju inte så att vi stod varandra nära ens när jag umgicks med hennes syster? Men men.. Vänförfrågan ligger fortfarande kvar..
Varför jag fortsätter att läsa hennes blogg vet jag inte ens om jag ska vara ärlig, den är riktigt riktigt tråkig. Skulle nog som läsare tycka att min var roligare, så klart!

I'm in love! (varning för klyschor!)

Ja jag är jätte kär, jag älskar och är lycklig. Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan honom, han ställer upp och när jag tackar honom så säger han saker som "Ja men det är väl självklart" Nä det är inte självklart men det är fint att du tycker det.
Min raraste finaste.

Brudhäng och korv

Igår gick jag hem till Frida och Malin, Empa var också där, med sin lilla gravida hund. Det vi gjorde var att lägga pärlplattor, prata skit och gräma oss över att Fridas karl inte jobbar på pärlfabriken längre.
Sen så facerejpade jag och Malin Frida, ohh var så roligt. Hon var säker på att vi gjort något med hennes säng, lagt en korv i örgottet eller liknande.. He he ja just det hur gammal var jag nu igen? Ja jag får skylla på att man blir som man umgås! ;)

Om ett tag så ska jag åka och jobba, känns bra. Har fått fyra pass denna vecka, bra skit.
Fast det är helt värdelöst att jobab mellanpass, alltså 12-18. Man hinner inte göra något vettigt av dagen.. Mr Babe slutar vid åtta så jag funderar på att ta mig en sväng förbi Frida ikväll också. Nått kul måste man ju få göra..

Love H&M!

Varför kan inte jag få frikort hos H&M? I would be very happy then..


Fin fin klänning från H&M, vit och blå randig, 199 spänn! Som hittat!


Jag har kommit på att jag skulle vilja ha ett par röda skor till sommaren, tänkte mig ett par röda lackballerina. Men så hittade jag dessa och är nog tvungen att tänka om. H&M, 129 spänn!


Världen är bra liten

Detta är en lite märklig historia, iaf för mig. Det börjar precist innan jag och skrutts pappa blev tillsammans..
Jag hade träffat en kille på en av internets lite suspekta sidor. När jag flyttade hit till byn så hade jag ingen dator så han fick mitt nr, vi messade lite och en dag kom vi fram till att han skulle komma till Kontrast efter att han hade vart på Foo Fighters spelning. Det gjorde han inte.. Men jag la inte ner någon energi på det.
En gång i början av min och Mr vänskap så var vi hemma hos honom och han hade sin msn igång, då såg jag ett välbekant "nick".. Jo visst sörrö! Han från den suspekta internetsidan som inte kom! Jag frågade hur dom kände varandra och fick reda på att dom gått i samma skola. Okej.
Nu för bara nån månad sen kom han på tal igen, och Mr ville veta hur det kom sig att jag kände honom. Och jag berättade.
Tänk om jag och killen från den suspektasidan skulle börjat hänga? Då kanske jag träffat Mr mycket myycket tidigare! Iofs då hade jag inte träffat exet och inte fått någon liten skrutt, så det kanske är lika bra det..
Iaf.. nyss så satt jag och födrev lite tid med att spionera på folk på fejjan (yeah, thats what I do when I have time to kill) Och kollade då upp killen från suspekta sidan, vi har tre gemensamma vänner på fejjan, inte jätte konstigt då två av Mr andra vänner också gick samma skola.. Men så av en slump så klickar jag på killens syster, då har jag även en gemensam kompis med hans syster! En av mina jobbar kompisar. Liten värld..
Kanske ingen jätte spännande "historia" för er<men för mig är den förbluffande.. Känns som det bara kommer rulla på, år efter år ;)

Asså what! En liten uppdatering.. Kollade in foton han lagt upp, då fanns det bilder från Spanien då han var där med sin syster, rätt som det var slog det mig att jag vet vems hans syrra är! Vi har jobbat tillsammans en gång på Pressbyrån, hon var ganska mycket yngre, men astrevlig. Shit va märkligt..

Nyvaken!

Yes you heard me..
Vaknade första ggr 06.12 för att Inez började röjja, hon har tidigare jämt vaknat vid åtta, vad hände undrar jag?
Sen gick vi till dagis, Mr följde också med. Vi passade på at blåsa lite såpbubblor när vi väntade på att han skulle bli klar, kändes så där härligt vårigt.
Inez var så himla glad över att hennes pappa skulle hämta henne, tror hon tycker hennes pappa är roligare än mig. Fast det känns som att så är det alltid..
Iaf sen när Mr och jag kom tillbaka så skulle vi käka våfflor så att Mr  skulle ha käkat något innan han började jobba, börjar nämligen jobba kl 13 och jobbar till 23, så hans matlåda blir ju till middag istället.
Men av någon anledning hamnade vi i sängen där vi båda tok slocknade och sov till typ 12. Grymt skönt. Mr gick upp men jag somnade tydligen om..
Det är ju ett tag sedan men jag glömde bort att jag höll på att blogga och började med annat istället, så som att plocka och färga ögonbrynen, och vaxa ansiktet! Yes you heard me, jag är luden, jätte luden. Inte så där fjunigt fint som en persika utan mer som en rambutan.. Så denna tid på året när solen börjar titta fram är ett helvete för mina ludna kinder. Ser ut som jag har en aura runt mig. Och visst det kan ju vara fint, om det inte vore för att min aura är av hår!



Inte jag..


Jag..


Angelika.. This is for you..

http://sv.wikipedia.org/wiki/Testistorsion


Min dotter är ett geni!

Skrutt skrev just sitt namn! "innnnnnneeez" skojja att mamman blev stolt. Tror att hennes far har legat i hårdträning med henne :)

Cupcakes och skallebank

Japp i lördags var det då kalas. Folk skulle komma hit vid fem, det gjorde dom inte dom kom vid typ sex. Men men folk kom ju iaf :) Så vi var väl runt 13 pers, vi började här hemma med fika och öl. Sen så åkte vi ner till Bryggan för lite käk och lite mera öl. Var riktigt trevligt!
Men jag mitt pucko hade väl kanske inte världens bästa omdömme, då jag gick och dansade med en kompis till Mr. Inget med det, men jag hade ju kunnat säga till Mr att jag gick och dansade, han fick nu reda på det av en kompis som la fram det så som att Mr skulle bli sur. Han trodde väl att Mr skulle storma iväg av svartsjuka. Konstigt hur folk tror att man kommer reagera eller hur man "ska" reagera, fuck that.
Sedan när vi skulle hem så märkte jag på Mr att det var något men han sa inget, så kommer vi till busshållplatsen så kommer inte bussen förrän om 20 min, aaldriig att jag står i endast nylonstrumpor på benen och väntar på bussen så länge, så jag börjar gå. Mr följde med han trodde jag var sur för att jag gick så snabbt, försökte förklara för honom (bäst jag kunde då min tunga inte ville lyda min hjärnas signaler) att jag frös som satan och kunde och ville inte gå långsammare. Efter ett tag så började Mr skrika efter mig och fråga vad som var problemet, jag försökte förklara att jag inte ville prata, då jag inte kunde prata.. Tror inte han fattade vad jag menade med det..
Rätt som det är så säger det "Switchs!" så ligger jag på backen! Jag har halkat och slagit på ändan, stenhårt. Om ni hörde och kände en duns med efterkommande skalv, någon gång efter kl 02 så var det jag.. Mr kommer fram för att hjälpa mig, det enda jag kan få ur mig är "Rör mig inte!" Charmig tjej..
När vi kommer hem går jag och lägger mig..
Dagen efter så redde vi ut "problemet", resten av dagen tog vi det oerhört lungt, jag tror aldrig jag har vart så bakfull någon gång, så pizza, godis, mys, film och cola passade mig alldeles utmärkt!
Har jag sagt att snart är det jag som fyller?! Tjohoo..

Fixa dooonaa!

Jobbade igår kväll.. Kom hem vid 1. Imorse vaknade jag kl nio och började röjja, jag har dammsugit, svabbat, tvättat, röjjt balkong och håller nu på att baka.
Mr sa igår "Du behöver inte stressa ihjäl dig, du behöver inte göra ett skit det är bara en födelsedag" Ehh vänta nu.. Han kan ju uppenbarligen inte känna mig? Jag vill ju fixa och dona, och ja jag blir alltid stressad men det hör till, slog mig just att det är endast vid sådana här tillfällen jag blir stressad. Weird..
Idag så fyller som sagt Mr år.. Så messade han för ett tag sedan och bad mig föra över lite pengar för han hade inga och var hungrig.. Men jag har inte hans konto nr och det hade inte han heller. Så han får svälta.. På sin födelsedag, stackarn.. 
Nej nu ska jag duscha, baka dom sista muffisarna, klä och sminka mig sedan är jag nog redo!

Mardröm!

Drömde imorse att jag och Mr bodde i nå slags kollektiv, kan ha vart en studentkorridor.. Det konstiga var att jag inte stötte på Mr och att folk tyckte att jag skulle undvika honom, rentav strunta i honom.
Så får jag tag på honom, så frågar jag honom att det känns konstigt, att folk betett sig konstigt.
"Har dom bett dig att hålla dig ifrån mig?" Ja det var min känsla ja.. Så säger han att det inte finns något mellan oss, inget alls och att det aldrig funnits det heller. Men att han trott det och ville verkligen att det skulle vara på riktigt men att det inte funkade..
Jag vaknade upp och storgrät, ja ja.. jag fulgrät. Ni vet darrande underläpp, snorade, hulkade, ja hela klabbet.. Var tvungen att krypa nära Mr som så klart undrade vad det var. Efter ett tag då jag lyckats svälja den stora klumpen jag haft i min hals så kunde jag berätta.. Och så klart fråga: "Så du tänker inte göra slut med mig?" Det tänkte han inte. Tur..

Mördare..

Japp jag har mördat.. Eller det var nog dråp. Det var ju inte planerat..
Igår så skulle jag och Mr bära över det sista från min gamla lya, det vill säga en spegel, en blomma som är oooerhööört känslig för kyla (som därför fick låna min kofta) och mina fiskar. Mina fiskar som är uppfödda i min mors och fars damm, jag har väl haft dom sen innan Inez föddes. Alltså mer än tre år! Vi var lite oroliga att de skulle frysa så vi skyndade oss hem. När vi kom hem så levde de.
Jag tyckte att det var lika bra att diska ur deras kupa, så jag hällde över dom i en tillbringare och började diska deras kupa, i varmt varmt vatten.. Sen så kom jag på att vattnet dom var i var ganska skitigt å det ville jag ju inte hälla tillbaka i deras nydiskade kupa. Så jag fyllde en glasskål med vatten. Så börjar jag hälla ner dom i skålen.. I samma sekund som jag hällde ner dom så slog det mig att jag hade ju hällt det varm varma vattnet i den skålen! Behöver jag säga att de dog snabbt?
Usch.. Hade liksom förträngt det tills Mr var så snäll att påminna mig om detta för en stund sedan. Tack..

Tjohooo!

Jag är (typ) tillbaka igen!
Anledningen till att jag inte skrivit på at länge är att datorn som jag lånade av Mr pajade..
Hmm ja shit vad grejer det är som har hänt.. Vet inte vart jag ska börja..
Min vän som jag lånade lägenheten av betsämde sig för att sälja, så jag och Mr har blivit sambos!
I lördags så var vi på IKEA och köpte (för hård?) säng och sen så flyttade vi, i söndags morse väckte skrutt oss vid halv åtta, sen så fixade vi här hemma heelaa långa dagen, vi prioriterade skrutts rum (japp hon har ett eget här också) Vi tyckte att det var viktigast att hon hade sitt klart men efter som vi är så grymt effektiva så hann vi med allt!
Är helt sjukt att gå omkring i min babes hem och se mina saker stå här.. Hemma hos oss!
Skrutt verkar stortrivas, det är bland det viktigaste, för oss båda tror jag.

En tråkig sak som hänt är att jag fått avslag från A-kassan, alltså inge pengar, man kan be om en omprövning och det kan dom ju ge sig på att jag tänker! Jag ringde till deras kundtjänst för att ställa lite frågor, bland annat så frågade jag lite naivt vad jag nu skulle göra för att få lite hjälp. Då hänvisar hon mig till soc? Hur har hon mage? Varför ska jag sitta och betala en medlemsavgift om jag inte får hjälp när jag behöver det? Hon jämförde det med att det var som vilken försäkring som helst.. Ahh ok..?
Förresten så tycker jag att A-Kassan kunde skicka sina anställda på charmkurs, eller kanske behövde hon sig bara ett nyp?

Jag har pratat med Mr om min blogg, han vet ju att jag har en men han vet ju inte adressen, och detta är det första inlägget som jag skriver på hans dator. Så om han vill så är det ju inte svårt att kolla upp, men han lovade mig faktiskt att inte spionera. Är nog lika bra att han låter bli, jag tror att han skulle kunna ta väldigt illa vid sig av gamla inlägg och det har jag sagt till honom också. Men vem vet? Nyfikenheten kanske övervinner förnuftet?

Ja det har ju hänt en del saker som jag måste skriva, men det blir inte idag för jag ska gå och sussa, för imorgon är det jag som kl 05:00 studsar upp ur sängen med ett leende på läpparna redo att möta dagen! Japp jag ska jobba imorgon..

Förresten så fyller min far år på fredag, men han är inte hemma då. Han och min mor åker till Vietnam  den 3:e, de lämnade deras katt här i lördags.. Hon är förövrigt det dummaste och osmidigaste i kattväg..

På lördag fyller mr 26! Mitt lilla småsmisk, och snart så fyller jag själv 28.. Det är inget ni behöver lägga på minne förresten, jag vill helst bli ihågkommen som den 21 åring jag en gång var, sval, naiv, vacker, oskuldsfull, (smal) ;)

Ja jag och Mr var i Uppsala för ett tag sedan och firade lilla Anna som fyllde år, det var as nice!
(tack Anna, var jätte trevligt synd att det går så långt mellan gångerna)


Snabb kollade lite i Annas blogg nyss och hittade denna från våran utekväll i Uppsala, kan ni tänka er bitterfittan på vimmelbild! Det ni!
Fan så heta vi är! ;)