Snövit!

Igår lekte jag, skrutt och Mr "Snövit och de sju dvärgarna" var dock inga dvärgar med (synd). Endast Snövit, prinsen och häxan. Gissa vem som fick va häxan? Jo jag! Man tackar.. Skrutt var Snövit och Mr var prinsen. Så jag blev dödad medan dom gick och skulle gifta sig, men jag fick till slut vara med på bröllopet för att sjunga och spela så dom skulle ha något att dansa till.. Sen fick jag gå till sängen och dö igen. Ligger där och väntar på att dom kanske ska komma tillbaka, icke.. Ropar på dom och frågar om dom har glömt mig? Då kommer skrutt "Blunda dumma häxa du är död" Okej okej.. Hon går tillbaka till sitt rum där Mr är, eller förlåt jag menar "prinsen" så hör jag henne säga "Det var bara häxan som ropade" Mr "prinsen" svarade "Jahaaa var det baaraa häxan"
Hmm tack för den ;)

Mina finaste!

Igår kväll så satt vi samlade i soffan som vilken Svensson familj som helst, typ.. Iaf så "slet" jag tag i min dotter tok kramade henne och viskade i hennes öra "Mamma älskar dig" Hon tittar på mig ler stor och säger "Jag älskar dig" Hon tittar på Mr och säger med ett lika stort leende "Och jag älskar dig" Mr svarade med "Och jag älskar dig" Åh så fint, höra mina två vackraste utväxla sådana meningar, behöver jag säga att jag grät?

Sluta röööör honom!

För ett tag sedan så stötte jag och Mr på en tjejkompis till honom inne i stan. Jag har träffat henne förut och tyckte inte om henne så mycket då, tyckte inte om henne mer denna gång.. Hon kramades lääänge och väääl med honom och skulle hela tiden hålla på att peta och ta på honom, what the...!? Hade så god lust att be henne sluta peta på honom men det gjorde jag inte, så klart..
Nån dag efter så börja vi prata om att vi träffat henne, jag var ju as irriterad efter händelsen men sa inget, men kände att eftersom det nu var på tal igen och jag inte var lika arg så berättade jag för honom varför jag blivit irriterad, kändes som hon dissade mig och att det var sååå kul att träffa Mr. Men om du vill träffa honom så är det väl bara höra av dig? Ni bor för fan i samma lilla håla.. Ja och så tog jag upp petandet och kramandet, och förklarar att om jag träffar en killkompis som har en tjej med sig men som jag i vanliga fall är kramig med så tar man ju lite hänsyn till henne. R-E-S-P-E-C-T. Så gör iaf jag. Då säger han att han tyckte att hon var väääldigt avståndstagande mot vad hon brukar vara. Eh ok.. Ja ja tyckte iaf att det var illa, ni skulle vart med så skulle ni förstått.. ;)

Inte mycket till bildbevis..

Hittade bara några få kort från helgen, så klart inga på mig.. Snyggast på plats och ändå inga kort tagna? Hur kan det komma sig?
Jag lockade och satte upp Fridas hår, hon blev sååå fin snuttegumman!


Frida och hennes Davve.


Lägger upp en bild så man ser lite hur det ser ut på stället iaf..


Vägen dit var lång.. och väldigt lerig..

Farmen rockar!

Jag, Mr, Frida och hennes David var på Farmen i helgen. För er som inte vet vad Farmen är för något så är det Arlanda street cruisers klubblokal. De hade två band där, ett av banden var riiiktigt duktiga. Fan man dansar så svetten sprutar, men satan så kul det är. Ska se om jag lyckades ta några kort..

Hejj hopp!

Ny vecka nya möjligheter. Denna vecka har inte jag ett endaste jobbpass inbokat. Och idag så kommer skrutt hit! Som jag har saknat det lilla stycket. I lördags när jag var ute på balkongen så gick hon och hennes far förbi. Jag ropade på dom så de kom och pratade lite, jag höll på att börja gråta när jag såg hur glad skrutt blev, hon hoppade och tjoade "Mamma, mammaaaa!" Mammas lilla hjärtegull!

Länge sen sist!

Ohh jag har haft en alldeles underbar helg! Trots att Mr har jobbat!
I lördags så hängde jag och skrutt med Annelie och Max, är ju så himla bra att de bor så nära. Då är det bara att kika över! Sen så kom Mr hem och vi bestämde oss för att ha en liten picnic i parken här i kroken. Var så himla mysigt! Fint väder, skrutt sprang omkring och lekte med de andra barnen medan jag och Mr låg på en filt i solen och pussades. Härligt!
Igår så var vi hemma hos Mr's päron, är så härligt att skrutt tycker om dom så mycket och att dom tycker om henne. Man var ju lite orolig så där i början att de kanske skulle tycka lite illa om att deras son träffar en tjej som redan har barn och så där.. Man vet aldrig med folk. Men jag hade ju verkligen inte alls behövt oroa mig! Så skönt!