Stockhome

Gillar Stockhome oerhört mycket, finns massa där som jag skulle vilja ha, tyvärr så har de inte allt för mycket på deras hemsida.. Men dessa hittade jag som jag gääärna skulle vilja ha.
Lamfoten: 798:- Lampskärm: 380:- Kakfat: 298:- Och plasttermosarna går loss på 298:-
Kan väl tycka att lampan är lite för dyr för min smak, men attans fin är den! Skulle passa bra i mitt kök! ;)

Håll tummarna!

Ja kan ni inte göra det? För att det ska finnas några biljetter kvar till kryssningen som jag och Mr vill åka. Den 13 eller den 14:e november är kryssningen och är en 50-och 60-tals kryssning. Jag viiiill!

Trötta mammor med barnvagn

Jag och Mr pratade om det här fenomenet om trötta mammor. Dom med barnvagn, trötta, gråa, suckandes, gärna med stripit hår och mysbyxor. Han tyckte att det var underligt att man aldrig såg nå pappor som såg likadana ut. Ehh.. hallå? Var tvungen att då informera honom om att det inte alls är konstigt, hur länge är pappor hemma med sina barn i jämförelse med mammorna? Och när papporna väl "kan" vara hemma med sina knoddar så är dom lite större. Den där gråa suckandes mamman kanske har suttit uppe halva natten och ammat en bebbe med sina såriga bröstvårtor. Det har garanterat inte papporna ni ser!
Är inte så konstigt att "Latte-morsor" har kommit till, kaffe är det enda som kan hålla morsorna vid liv!
Men sen så tycker jag att så där över piffade morsor kan kännas fel, bara fel. Ett exempel jag såg häromdagen på bussen: en ganska ung morsa står med sin barnvagn, hon har fixat hår, knähöga stövlar med en ordentligt hög klack, en kappa som slutar någonstans under rumpan. Hon böjer sig fram för att fixa nått i vagnen och man ser att kappan glider högre och högre upp, "Snart" tänker man "snart ser man hennes kjol" Men icke! Hennes kjol (el. klänning) är så kort eller helt enkelt obefintlig! Sånt känns bara märkligt..
En gång när skrutt var liten var jag in till stan och besökte en vän, hon gick med barnvagnen. Efter ett tag så frågar hon mig varför folk glor på henne "Ja kan det vara så att du har kortkort och skyhöga klackar och går med en barnvagn?"
Förlåt mig för det jag kommer skriva, men det är inte ok att vare sig va en helt nersunkad mamma eller en sån över piffad. Det tar inte jätte lång tid att duscha och tvätta håret, om ni har en barnspya på er tröja.. ta en annan? Om du känner dig trött och hängig varför utsätta dig för sådana irritationsmoment som att åka buss? Gå till Ica? Ta en promenad i skogen eller nått om du känner att du vill ut med bebbe.
Och ni piffade morsor, det är inte så praktiskt med klackar och korta kjolar när ni ska sitta i sandlådan och leka..

Udda vecka..

Gick men skrutt till dagis i morse, hade tänkt att ta bussen men det gick ingen som gick någon bra tid. Skrutt har vart ganska gnällig när man gått med henne till dagis och det kan jag väl på sitt sätt förstå, det är ju en bit. Men det är inte jätte kul att dra en gnällande unge till dagis när man bara vill ligga i sängen.. Iaf så sa bad jag henne att försöka att inte gnälla, och det gick så bra! Hon är så duktig min lilla tjej!
Hela veckan med henne har vart helt sagolik, hon är så fin och klok :)

Bubbelbad!

Inte för mig men däremot för skrutt, efter ett tag så fick jag gå därifrån "Jag vill leka själv" Jahapp.. Blev man iväg schasad inte första gången och inte sista gången heller ;) Tyvärr..

Skrutt vinterklädd!

Nu har jag köpt overall åt skrutt, en tokrosa historia från Lindex. Jag är väl inte helt imponerad men skrutt är och det är väl det viktigaste :)
Så nu har jag skickat en räkning till exet om regnkläder, overall och skor sen är det väl bara att vänta på pengar. Annars jeklar! :)

Social? Nää

Hmm känns som jag försummat en del av mina vänner, jag kan bara försvara detta med (om jag ens ska behöva försvara mig) att jag har haft en underbar vecka med mina två älsklingar och jag har passat på att njuta av tiden med dom så mycket jag bara kan just på grund av att nästa vecka kommer jag inte få chansen att träffa dom så mycket, eller skrutt kommer jag ju inte träffa alls..

Sötaste raraste finaste!

Min lilla tjej har vart hel underbar hela veckan! Hon har vart så glad och busig och snäll och alldeles alldeles underbar! Sånna här veckor känns det extra tungt att "lämna" henne till hennes far.. Man vill bara behålla henne och tokkrama på henne!

Regnig söndag

Jag och skrutt har inte gjort många knop idag inte.. det regnar, hela tiden. Jag förbereder mig för den tunga arbetsvecka som börjas imorgon. Sex av sju dagar ska jag jobba, bara kvällspass. Kommer inte se Mr så mycket..

Boooring!

Jahapp.. Barnet sover fortfarande, jag är hungrig och Mr kommer inte hem idag för att han ska repa, sa jag att jag lyckades pajja kontrollen till tv:n igår? Så det blir ju inget tv bläddrande heller.. Nu ska jag göra mig lite gröt. Bye bye!

Gillar samma!

Satt och läste Fridas blogg nyss (http://fridde.bloggplatsen.se/) ganska kul att hon i sitt "Vill ha collage" har med två klänningar som jag har och en som jag testade idag när jag var på Gina Tricot. Gina klänningen var kanon fin! Satt som en smäck, plus att man fick värsta bröna! Men jag vet inte.. Snart vinter borde man köpa tunna chiffogklänningar då? Antagligen inte..

Den blommiga kommer från Gina Tricot och kostar 249:- kanon fin och jätte skön köp den! Men jag sparar nog mina slantar till denna röda historia från H&M för 299.


Törnrosa..

Idag kom jag och skrutt hem vid halv fyra någon gång, jag var väldigt trött och skrutt var också väldigt trött så jag föreslog att vi skulle vila ett tag, så vi var lite piggare å kunde kika på film och mysa i kväll. Kl sju vaknade jag, och hon sover fortfarande. Ska jag väcka henne? Då lär hon ju aldrig somna eller så vaknar ho astidigt imorgon..

Ung och skön!

Idag var jag in på Pressbyrån med skrutt för att köpa BonAqua Päron (såååå god!) Väldigt trevlig kille i kassan, som dessutom trodde jag var skrutts syster. Woop woop!

Vinterskor och smilande häck!

Ja visst igår var Mr ledig så då skulle vi bege oss iväg på en shopping runda, han hade ju lovat mig nya skor. Han är söt han. Så vi åkte till Väsby centrum. Väsby centrum är inte stort, är ett helt under att vi båda fann varsina par skor, Mr en as snygg skinnjacka, och jag ett par jeans! Japp ni hörde rätt jag äger ett par jeans. Som jag dessutom får på mig och tycker är sköna! Det ni!
Skorna som jag fick är ett par höga ordentliga stövlar, köpte en lammulls sula till dom också, as varma!
Idag när jag tog på mig mina nya jeans så satt Mr och log, han menade på att min rumpa fick ett smil, he he han är söt han! ;)

Lönespec och shopping!

Igår fick jag min lönespec, hej shopping och julklappar! Nä då det blir inge storartad shopping, jag och skrutt var iväg idag för eftersom det hade snöat under natten så tänkte vi köpa en overall. Eller det var hennes ord.. "Det har snöat! Nu måste jag ha en overall! Nu!" Vi stack iväg till Sollentuna centrum, kikade på Lagerhaus (så klart!) hittade ett par gardiner till skrutts rum, dom var på rea och var rosa så både skrutt och jag blev glada.
Sen så skulle vi kika på overall, hade sett en rosa och fin på Lindex men den fanns tyvärr inte i hennes storlek. Hittade ingen overall någon annanstans heller. Så vi fick åka hem utan..

Then fuck it!

Här för ett tag sedan blev jag så glad när jag fått en inbjudan till ett evenemang på fejjan, det var en Halloween maskerad! Tjoho så kul tänkte jag! Sen så läste jag beskrivningen till maskeraden och helt plötsligt lät det inte lika spännande. Inte alls faktiskt.. Planen var att vi skulle sitta ute och grilla och dricka. UTE! Vad tänkte hon/dom med? Kul att sitta ute när det var as kallt ett bra jäkla tag, visst man kan klä på sig men då försvinner ju halva grejjen med maskerad. Det stod också att om det blir för kallt så kunde vi bege oss hem till en av tjejerna som stod för evenemanget. OM det blir för kallt? OM? Det har snöat  två gånger hittills i år. Jag skrev i loggen att min högstadröm har ju alltid vart att klä ut mig till inuit och klickade sedan på "Tack, men nej tack knappen"

Jobba jobba jobbaaa!

Snart är det vinter och då blir det jul och då ska julklappar köpas och ge bort. Tur att jag ska jobba sex dagar nästa vecka, bara kvällspass, bra pengar. Inte så kul med tanke på att jag inte kommer träffa Mr.. Skrev ett mess till honom och berättade att jag skulle jobba sex dagar nästa vecka, och att det var pengar som vi behövde.. Skrev han tillbaka "Pengar najs.. Kärlek mer najs" Hi hi så sant så!

Allergisk?

Idag ringde exet och frågade vart vårdcentralen hade tagit vägen.. Han berättade att skrutt hade haft jääätte ont i magen i går och att hon vaknat i natt av att hon hade haft ont plus att hon haft ont på morgonen. Så han hade bokat tid åt henne. Han ringde efter att dom vart där och allt såg bra ut men läkaren föreslog att vi skulle undvika mjölkprodukter för det kunde ju vara så att hon var allergisk mot mjölk. För han berättade att hon fick inte mjölk hos honom så ofta.. What?? Det är typ det enda hon får hos mig, inte ofta den ungen får saft eller nått annat med socker i för den delen. Iaf.. så hade hon vid två tillfällen fått mjölk och det var tydligen då hon fått ont i magen.. Hmm ok.. Känns lite märkligt, för förra veckan när vi var hos mormor och morfar så åt hon gräddglas varenda dag, och drack mjölk, och det var inge problem. Då måste det ju kommit från ingenstans?
Jag tror att mitt ex har överreagerat en smula, men det är väl bra att kolla upp det om man blir orolig iofs..

Lite jobbigt..

Igår fick jag lite psykbryt. Mr ska jobba sent två dagar här sen är han ledig två dagar sen jobbar han hela helgen, jag såg bara problem framför mig. Idag känns det dock bättre, gick över så fort skrutt kom hit :)

Drygt att vänta!

Ja det är så drygt att bara sitta och vänta på att åka till jobbet, det är nackdelen med att jobba stägning och inte ha något inbokat, man baaaraaa väntar på att klockan ska bli 17 så man kan gå till bussen, lite små trist men vad ska man göra liksom?

Tallrikshyllan

Sen när jag har målat min (eller Mr's farmors) tallrikshylla så ska den få lite fina saker i/på sig, dessa skulle göra sig attans bra där!
Såå söööta! Speciellt katten med hatten och pianot! Hittas på Lagerhaus och kostar 49 kr/st.

Bättre en back i hallen än ett hack i...

Vi har ju en kanon stor hall, den är typ lika stor som vardagsrummet. Det håller nu på att bytas golv, men det har inte kunnat göras så mycket på grund av stambytet. Ett klinker är i af köpt, som ska läggas vid dörren, låter nice. Sen ska det bli fyra meter garderob, vilket jag välkomnar med öppna armar! Får alla mina klänningar den plats de förtjänar! :) Men sen har jag hittat en liten möbel som gärna får flytta hem till oss..
Visst är den väl fin? Hittade den på Åhlens hemsida, är måtten 100x30x54 perfekt att ha i hallen när man vill sitta för att snöra på sig skorna eller vänta på sambon som måste piffa håret. Kostar 795:- tycker jag är helt ok, skulle verkliiigen vilja ha denna. Ska nog kolla upp den när jag fått lön!

Travis

Ahhh måste ha med lite eye candy! Shit han är fin, han skulle jag vilja ha mulattbarn med. Om jag varit Katy Perry så skulle jag aldrig släppt honom. Travis McCoy.

Mäh..

Vafan då.. Var nått jätte viktigt jag skulle skriva om så glömmer jag det! Ahhh jag börjar verkligen bli gammal!

Maat!

Är hungrig som ett djur, vaknade i morse och var jätte hungrig, kan det kanske ha nått att göra med att jag rör på mig? Visst jag var ju hungrig förut också men inte på samma sätt. Nu känns det mer som att det är en mer välförtjänt hunger (om det finns nå sånt) Ja jag kommer nog vara lite tjatig här ett tag fram över gällande min träning. Bara att använda ord som träning är väldigt ovant för mig. Saken är den att jag försöker röra mycket mer på mig och hittills har det gått bra, när det gäller maten så har jag inte gjort ni direkta ändringar, jag tänker inte totalvägra godis, cola och pizza men kanske skära ner på det.. Jag har inget direkt mål att jag ska gå ner si och så mycket på en månad, jag är glad om jag går ner något alls och om jag får bättre ork. Jag måste ha rimliga "mål" annars kommer jag bara ge upp.

Åh men åh!

Har du sett nå så fint?! Får typ en ögonorgasm när jag tittar på den! Den skulle vara så fin med ett par svarta nätstrumpbyxor och ett par svarta kilklackar. Nämen jag har ju båda sakerna! Vilket sammanträffande! ;) Sen locka håret lite och en svart liten siden rosett i håret, fiiint!
H&M 299:-

Åhhh tråååk!

Jag tog kvällspasset idag för jag och Mr hade inga planer och jag tänkte att de ska väl repa ändå, igår får jag reda på att Danne som fyllde år igår sagt för länge sedan att han skulle vilja käka och kolla match på Corner. Jahapp, jag hade tänkt att gå ut imorgon men om alla går ut idag så kommer inte en kotte vilja gå ut då. Mr bad om ursäkt för att han glömt att berätta det, och visst det är klart jag förlåter honom finns ju knappt nått att be om ursäkt för men ändå så är det lite trist. Men det är bara att bita i det sura äpplet och åka och jobba medan de andra barnen leker och har kul..

Träning

Igår så cyklade jag 30 min på träningscykel, gick till centrum 20 min sen simmade vi i 45 min, sen på kvällen gick jag hem med Mr.
Idag hinns det nog inte med någon träning men jag tänkte sätta mig en stund på cykeln, det vill säga om inte röven är för öm..

Tack!

Frida för en fin dag igår, tack för mat och tack för den fin fina lampan! Mr tyckte också den var fin :)

Polis polis potatisgris!

Var en sån konstig dag igår, jag var in på Apoteket för att köpa nässpray (så klart) och in kommer en alkisgubbe och letar efter näsdukar. En apotekets anställd som stått och plockat upp varor går för att hjälpa honom. Om hon hade vart smart så hade hon även öppnat en kassa så kunde han få betala den lite snabbt så dom kunde bli av med honom. Men det gjorde hon inte utan han snurrade runt där i butiken , sen så såg jag honom ta nått ur en hylla stoppa det på sig och gå. Jag hade precist kommit fram till en kassa för att betala så jag berättade detta han i kassan blir helt ställd "Ehhh va? Vilken gubbe?" Ja vilken gubbe tror du? Har dessutom bara vart in en gubbe resten har vart kvinnor! " Ehh ehh såg du vad han tog?" Neeej va fan ska jag springa efter honom och gripa honom också? Gjorde det jag kunde berättade det jag såg.. Ingen gjorde nått. Ja ja deras problem.
Sen när jag kommer ut från centrumet så är det några ungar som slåss, jag tror först det är på låtsas men sen när jag ser hur den ena killen faller i marken och killen över honom börjar mata så förstår jag att så inte är fallet. Full av adrenalin börjar jag skrika, tokskrika " Sluuutaaa! Snälla kan ni bara sluutaaa!" Det gör dom. Vet inte om det beror på mig eller på att killen som slår har fått nog. En bit bort står några fjortis tjejer och ropar på killen som slagit, när han kommer fram till dom så kramar de honom! What! Vad är det för nått? Sen är det en annan kille som klagar på att ingen har gjort nått, ja men vad fan det är dina vänner du kunde ju kanske klivit in då? Jag plockar upp telefonen för att ringa och kolla vart Tant F är, i samma sekund som första signalen går fram så slår det mig "Va fan nu kommer de ju tro att jag ringer snuten!" Smart av mig, hon svarar inte, jag går en bit mot hennes lägenhet, ringer Mr. Han svarar inte heller ringer Frida igen då är hon redan vid simhallen, jag berättar vad som hänt och ber henne möta mig. När jag går förbi så står alla kvar, rätt som det är så vänder sig typ tio pers mot mig och kollar sen är det nån som börjar skrika "Polisen polisen! Här kommer polisen!" sen fortsätter några andra "Har du ringt polisen nu då?" Så jäkla onice, visst dom kanske vart i 15 års åldern men ändå.. Mötte Frida sen gick vi och simmade..

Nä!

Nu ska här cyklas lite med Brittan pumpandes i hägtalarna! Yeaha!

Jackan på väg!

Bestämde mig för den gröna jackan jag hittat på H&M, skulle för ett tag sedan beställa den. Efter att gått och skjutit på det ett tag (why? dunno) Iaf så kollade jag efter jackor idag igen för att kolla om det fann något annat man skulle kunna tänka sig, så såg jag att min storlek kommit in igen! Thohoo! Så jag beställde på direkten!
Jag har fått lånas Mr's skinnjacka, den är as snygg men en smuuula för liten då den är S och jag drar iaf en L, plus att den knarrar..
Så det ska bli nice med en egenjacka, lagom tills jag har fått den så blir det väl så kallt så man får dra fram vinterjackan..
Några som har riktigt snygga kappor är KappAhl! Skit snygga och sitter riktigt bra men jag kände inte att jag ville lägga runt en tusenlapp på en jacka/kappa..
Alla kapporna kommer från KappAhl, den svartvita pepitarutiga kostar 999:-, den vitsvarta med svarta ban runt ärmar och fickor kostar 999:-, den helsvarta nere till vänster kostar 899:-, den helsvarta med päls på kragen kostar 999:- och den övers på bilderna kostar även den 999:-. Alla är verkligen kanon fina!

Irritation!

Jag kan inte påstå att jag tyckte speciellt mycket om mitt ex's pappa, av många olika anledningar, vissa som jag inte tänker ta upp här.. Men bland annat var han väldigt bra på att liksom bara kasta ur sig saker utan att tänka sig för, har var riktigt osmidig i sina uttalanden ibland. Som en gång när skrutt var liten så sa han nått i stil med "Tycker du att du har fina kläder på dig?" Jag brydde mig inte för jag trodde han pratat med någon annan, men då visar det sig att han pratat med skrutt och sedan vänder han frågan till mig "Tycker du verkligen hon har fina kläder på sig?" och syftar på skrutts kläder! Jag blev så paff så jag kunde inte ge honom nå bra svar. Jag ser till att skrutt alltiiid är hel och ren, om hon har minsta hål på en tröja eller liknande så slänger jag den! Jag skulle inte gå omkring med trasiga kläder så varför skulle hon?
Ja ja nog om denna berättelse, in på nästa..
Idag satt jag och kollade mitt ex's status och så hade han skrivit:

"illtrollet på soffan, Bolt på tv och snart blir det korv o makaroner, med "kepchup"... ibland har man det bra."

Så hade folk kommenterat hans status med saker som barn uttalar fel, som tex pangkaka, fopboll osv. Så hade han pappa skrivit : "Mmm en vecka att bli bortskämd" Jag tog det väldigt illa och skrev då också en kommentar : "Japp för hos mor sin får hon bara bröd och vatten, titta på nyheterna och leka med pinnar."
Men nu när jag läste det så kom jag på att han kan ju mena att hans son blir bortskämd.. Så jag tog bort min kommentar, men förstå att man är så van vid att en människa är ganska dum och plump och missförstår då så hårt när han faktiskt menar väl.. Ja se människor :)

Sova sova sovaa!

Hela dagen igår var jag väldigt trött, men jag hade gett mig fan på att jag skulle träna. Sen så var jag så glad för Mr skulle sluta tidigt. Efter att jag gymmat så åkte jag ner till centrum för att möta upp honom, sen gick vi och handlade, åkte hem och åt, duschade, jag la mig på sängen och somnade. Tror klockan var nio när jag somnade. NIO! Så tidigt har inte jag gått och lagt mig på säkert 20 år.. Sen så sov jag till nio. Jätte skönt men jag blev lite irriterad att jag sov bort en kväll med Mr, frågade om han blivit sur för att jag somnat. "Mäh! Jag kan ju nite bli sur för att du är trött." Hmm så sant så :)
Men imorse hade vi en lång morgon tillsammans, låg kvar länge i sängen sen gick vi och avnjöt en god frukost tillsammans.

Har lite ont..

Här och hääär! *pekar*
Var och gymmade igår med tant F. När vi var typ klara så kom det fram en tjej och frågade om det var första gången vi var där, hmm är det så uppenbart? ;) Sen så gav hon oss lite tips om hur vi skulle träna, det roliga är ju att det som hon sa hade vi själva kommit fram till en stund innan.
Och så tänker jag så här.. Om man som slank och fit tjej ser två mindre slanka tjejer och bestämmer sig för att ge dom råd på det sättet? Vad vet hon om hur vi känner oss när vi står där i salen, det krävs en del viljestyrka att faktiskt ta tag i sånt och säga till sig själv "Visst jag är inte den mest vältränade i salen men det är därför jag är här" Visst hon kanske menade väl men det kan också bli så fel, kan bli så att man inte vågar sätta sin fot där igen och går hem och äter kakor istället..
Idag ska vi simma, om nån kommer fram till mig och säger att jag inte kan simma så slår jag han/hon på käften.

Myys!

Varm liten katt i knätt som spinner för fulla muggar, ibland kan livets ljuva stunder vara så enkla.

Har jag berättat?

Att jag har världens bästa dotter? Hon är det finaste och raraste som finns!
Och i bland så säger hon sånna fina saker till sin mor så att modern får lite tårar i ögonen. Jag menar är det konstigt när hon säger saker som: "Vilken underbart vacker klänning du har!" eller "När jag blir stor ska jag ha långt och fin hår, som du!"
Älskade lilla skrutt vad skulle jag göra utan dig?

Baby love!

Sitter här och saknar mitt hjärta, han slutade kvart i ätta istället för åtta. Kanske inte låter så mycket men det gör en hel massa. Så nu sitter jag här och bara väntar..

Tröött!

Imorse så blev det en liten promenad till skrutts dagis. Sen hem igen, på hemvägen får jag ett mess av Tant F som undrar om vi ska simma. Klart vi ska. Jag gick dock hem för att ta mig en liten power nap för jag var så sjukt trött! Sen var det bara att knata tillbaka för att simma. Efter det blev jag hembjuden till Tant för lunch. Riktigt trevligt. Sen blev det lite häng och klippning av Tants hår. Sen knatade jag hem och nu sitter jag här.. Och är så trött så trött! Inte bara i huvudet utan i kroppen. Känns dock skönt för då kanske jag somnar tidigt och det är bra för imorgon ska jag upp och jobba tidigt, tiidiigt!

Farah Dibah

Jag skrev ju häromdagen att min pappa gått och kallat mig för Esther Williams i några dagar? Kom på idag att han förut kallat mig för Farah Dibah, för att han tyckt att jag var så lik henne. Helt ok det också, stilig kvinna. Kejsarinna och grejjer..

http://sv.wikipedia.org/wiki/Farah_Pahlavi



Fattig som en kyrkråtta...

Ja satan vad det gått pengar under denna vecka hos mina päron, man tror att man ska spara på pengarna genom att vara hemma hos sina päron, men icke.. Eftersom dom bor ute på landet så kostar det ju tuuuseltaals kronor att ta sig någon annanstans..

Familjeträff!

Imorgon så kommer min syster med man och barn, tror inte de äldsta barnen kommer följa med så hon tar "bara" med sig tre av hennes frön. Slog mig idag att hon har fem ungar, starkt jobbat! Hon är en grym mamma och jag skulle inte bli det minsta förvånad om det skulle komma en liten unge till, eller varför inte två? ;) Hon hävdar att dom bor för litet för fler barn, bygg ut säger jag!

Mr kommer också imorgon, vi sitter och pratar på msn, har pratat i tel innan också. Utan att jag blev irriterad och arg, se på tusan!

Röd röd röd är mössan på mitt huuvää!

Jag har virkat lite i veckan, har gjort en mössa, en röd. Nu ska jag bara sticka en liten rosett att ha på, kan nog bli redigt snyggt! Lägger upp en bild sen när den är klar.
Bara att lägga in en beställning sen ;)

Ut i skogen!

Idag var jag, skrutt, mor och far ute och plockade svamp. Vi hittade lite grann men det var skönt att bara vara ute, riktigt nice. Skruttan knatade på riktigt bra, jag visade henne stensöta och visade att man kunde käka det, hon var inte så impad av mammas påhitt dock..

Mys!

Idag har min dotter vart så sjukt rar och mysig, en godnatts sömn gör under för alla :)
Vi var och hälsade på Heidi idag, nice som fan. Trist att det går så långt mellan gångerna, hon hävdade att det var ett år senast vi sågs, helst sjukt ju.. Jag föreslog att när hon flyttar tillbaka till B-town att hon ska byta vecka med sitt ex så hon och jag kan ha våra döttrar samtidigt så kan man ju hitta på något alla fyra! Plus att vi är "barnfria" samma veckor då så man kan hitta på något skojj :)

Saknar..

Jag är inte så bra att vara utan min Mr.. Jag går och saknar honom så att hjärtat mitt blöder. Sen när jag väl pratar med honom så har jag liksom inget att säga, blir nästan lite blyg. Plus att jag har lätt för att irritera mig på honom.. Ja märkligt jag vet! Som idag så ringde han vid.. tror kl var vid 18.. Tyckte det var märkligt att han redan var på väg in till stan för att möta sina vänner. då berättar han att han slutat en timme tidigare. Då sa jag "Det var ju konstigt att du kan sluta en timme tidigare när det gäller grabbarna?" Han har nämligen vid ett annat tillfälle slutat tidigare för att han skulle repa, och så var det ytterligare nån grej vid ett tredje tillfälle. "Tänk att jag förstod att du skulle säga det" fick jag till svar och ett litet skratt. Jätte kul. Jag märkte att han själv tyckte det var märkligt, eller vad för ord man nu ska använda.. Säg att jag skulle vid några tillfällen sluta tidigare för att hänga med mina vänner men aldrig göra något sånt för honom, ja jag är ganska säker på att han skulle bli lite.. sårad. Men men.. Plus att han inte kommer hit förrän på lördag för att bandet ska spela in på fredag, och han slutade ändå så sent så han hade inte velat sätta sig på en buss hit.. Oookeeej men du hade ju kunnat sluta en timme tidigare på fredag då, Mr babsie! ;)

Fikadate!

Imorgon ska jag och skrutt bege oss till min gamla hem"stad" vi ska ha en fika date med Heidi! Fan ska bli riktigt kul, var kanon länge sen sist. Synd att man inte träffas så ofta som man kanske skulle vilja.. Men imorgon så smäller det! :)

Uppsalalalaaa

japp idag var jag och min mor på shopping tur till Uppsala, skrutt fick stanna hemma med morfar.
Jag skulle inte shoppa nått för jag hade ju tänkt gå ner i vikt och då är det ju inge idé att shoppa. Modern stod för den större delen av shoppandet men jag lyckades få några julklappar av mor ;) Två stickade kjolar från Gina och sedan en stickadklänning/topp från H&M.



Kjolen från Gina kostade 99 spänn! Som hittat! Köpte denna mullvadsbruna och sedan en grå. Fin fina i höst och vinter!


Enjoy the Silence

Njuta av tystnaden.. På landet.. Fuck hell! Är aldrig tyst här ut! Små inomhusvattenfall som står och porlar dygnet runt, speedway på högsta volym, en värmepellets maskin som knorrar, rasslar och dunkar, och hur man sen kan lyckas överrösta allt detta oljud med att smaska jordnötter, det är helt magiskt för mig..

Esther Williams

Min pappa har i två dagar gått och kallat mig Esther Williams. Helt ok, det tar jag som en komplimang. Det tyckte också han att jag skulle göra.

 


Jag rymde!

Japp ni hörde rätt. Efter att ha sovit/bott/tillbringat en natt hos Mr's päron så kände jag att jag inte skulle klara det, inte denna vecka, var inte det minsta sugen på att bo där. Så jag tog mitt pick och pack och gick och hämtade skrutt sen vid fyra så kom min pappa och hämtade oss och körde hem oss till sig.
Igår morse så hade jag och Mr en liten dispyt om att jag inte ville vara där, han kunde inte riktigt sätta sig in i situationen.. Så när jag lyckades byta bort mitt pass som jag skulle haft på torsdag och när allt började lösa sig så kände jag en såådan lättnad. Det är sjukt igentligen.
Det som inte kommer vara så kul det är ju att jag inte kommer få träffa Mr förrän i helgen, fast jag har sett till att vi ska hålla oss sysselsatta så tiden går snabbt :)

Snajdigt värre!

Detta inlägg och det förra är skrivet från min mobil. Woop woop! ;)

Nu då? Nähä.. Men nuuu då?

Jaha.. Ja jag åkte ner till Mr i replokalen för jag trodde vi skulle ut. Ok.. Det var två timmar sen. Har sällskap av Jonas och Camilla. Eller hade.. Det var innan Jonas försvann och Camilla somnade. Iofs kan man ju knappt prata med varandra här nere ändå, sånt jäkla liv. För en liten stund sedan hörde jag att detta skulle vara sista låten dom repade. Håll tummarna för mig..

Ahhhh!!

Trååkigt! Har sååå tråkigt! Och det är fredag och jag är ledig, känns inte rättvist på något sätt. Själv har jag vart hela dagen för att jag har var tvungen att fixa här hemma. Ingen simning blev det heller, ångrar som fan att jag inte gick ändå.. Hungrig är jag men det finns inget här att äta (jo då men jag orkar inte fixa) Så jag har ätit några vinbladsdolmar.. Tjoho..
Enda braiga som hänt är att jag nyss fick ett mess av Mr som skrev att han skulle komma hem innan repet, my baby love! :)

Packa pappas packsäck?

Åhh det suger! Packa för en månad är inte det lättaste kan jag säga, visst man kan ju gå förbi hemmet och hämta om det är nått som saknas men det är ju ändå ganska skönt att ha allt på plats liksom..
Så ska man försöka få med sig lite prylar till skrutt också, leksaker alltså, men det är ju iofs bara att ta med sig det hon leker mest med.. Kattis..

Gåshudsmusik!

Var tydligen nån (tjej?) som hade sjungit en Antony & the Johnsons låt på Idol (igår?) Såg honom på tv för ett braa tag sedan men glömmer alltid bort vad han heter när man väl sitter här och väljer musik på Spotify. Men nu, nu så! Sjukt speciell röst men ohhh så bra! Dundergåshud!