Esser!

Sitter och lyssnar och lyssnar på Esser, riktigt bra, grymt bra! Han har ju så skön dialekt också. Plus att han är fin, riktigt grym stil har han. Diggar frippan som fan!
Kolla in låten "Headlock" här: http://www.youtube.com/watch?v=HHQCOkSGnKs
Eller varför inte "I Love You": http://www.youtube.com/watch?v=6vsZXlKYlnU

Vart ska man börja?

Ja.. jag börjar väl med julafton, det var hur trevligt som helst! Vi var sammanlagt 14 pers, en katt och två hundar, härligt! Vi åt sen var det dags för julklapps öppning, blev så stolt över min lilla skrutt för hon var minsann inte rädd för jultomten! Hon lämnade inte hans sida mer än nödvändigt under hela tiden han var där. Skrutt verkade nöjd med sina julklappar, men bäst var nog en kjol som hon fick av sin moster, en svart tyllkjol, hon var så fin i den, när det var dags att sova så ville hon till och med sova i den, men det fick bli pyjamas till dotterns stora besvikelse..
Jag fick en bok av min syster som vi pratat om tidigare som tydligen ska vara grymt bra, har inte börjat läsa den ännu, har inte funnits tid men jag ser framemot att börja med den. Av min andra syster fick jag hemmagjord saft och torkade trattkantareller, fin fina presenter! Sånt där lyxigt när man bor i "betongen". Av Mr så fick jag ju klockan jag pratade om tidigare, så himla fin! Plus att han köpt en julklapp till! Ett jätte fint halsband, själva "hänget" är en blomma. Så sött!
Senare på kvällen så ringer Mr, han hade gått ut en sväng och träffat en gemensam kompis till oss som berättat att mitt ex hade raggat på henne på maskeraden som var när vi var i Madrid. Han hade även tafsat på henne och betett sig riktigt illa. Saken är den att den här tjejen är förlovad med en kompis till Mr. Han(exet)  hade stått och berättat för henne att han verkligen tyckte om tjejer med former och att det vore en fröjd att få vakna upp bredvid henne. Det säger jag inget om, hon är en grym tjej, förstår honom helt å fullt! Men hon har kille, och om jag minns rätt så har han tjej?
I fredags åkte jag till Märsta för att det skulle bli utgång, vi förfestade hemma hos David, eller hos Thomas kanske man ska säga? Thomas lånar Davids lägenhet undertiden han är i Australien nämligen. Jag drack gin och tonic och tyckte det var underbart att vara tillbaka i Märsta och träffa alla trevliga människor! Sen går vi till garaget, där träffar jag Emma, som tjejen heter som exet tidigare raggat på, saken är den att vi kommer sjukt bra överens och det är alltid så himla roligt att träffa henne. Så vi pratade om allt möjligt, så kom vi in på vad exet sagt, så berättar hon även en sak som hon inte sagt till Mr.. Enligt exet så ville jag bli påsatt i röven varenda morgon medans allt han ville var att mysa och bli killad på ryggen, what?! Jag vet inte vad jag ska säga så jag säger det igen: What?! Är ju nå fel på karln, sen så berättar Mr att en annan gemensam kompis till oss berättat att exet har sagt att nästa gång han ser Mr så ska han spöa ner honom, ja men det är ju moget, hur gammal var du nu igen? 7?
Träffade exet i söndags, han körde mig till jobbet och jag fick en julklapp, ehh? Har han dåligt samvete eller? Saken är ju att det som han sagt blivit sagt vid ett å samma tillfälle och det var ett bra tag sedan, så han kanske, kanskeee tagit sitt förnuft till fånga. Kan man ju hoppas..

Paloma Faith

Lyckades också snubbla över Paloma Faith, en ganska speciell flicka.. Hennes röst fick mig lite att tänka på Amy Winehouse. Kan jag också tipsa om, låg tyvärr inte så många låtar uppe på Spotify, men det kommer nog.

MGMT!

Oh oh hittade av en slump en låt som spelades på ett ställe när vi var i Madrid, MGMT med låten Kids. Shit vilket ös det blev på stället! Varenda kotte dansade som besatt! Var fan ett av de roligare ställen jag någonsin har vart på!

Påleri!

Detta inlägg har med sex att göra så ni känsliga läsare kan ju sluta läsa.. nu!

För er som är kvar så väntar något extra ;) Nä nu ska jag inte överdriva.
Iaf.. för ett tag sedan så hade jag och Mr sex, så när det liksom börjar närma sig för honom så frågar jag "På eller i?" Han tittar konstigt på mig och utropar"Va?!" Undrar vad det är han inte har hört så jag försöker igen: "På eller i?" Nu har den sexuella aktivitet som pågick för ett tag sedan tagit sig en paus. Mr tittar på mig med frågande blick "Vad då påleri?" Ha ha haa, jag upprepade då vad det var jag hade sagt och det var inget om påleri även om pålerit som pågick var grymt. Antar att det är sådana små missförstånd som sker när ens kärlek inte riktigt har samma hörsel som "normala" människor, jäkla musiker.
Efter sex så berömde jag hans förmåga att påla ;)

Mina finaste

Denna veckasom var har vart underbar! Dottern har vart en liten ängel, och Mr han är bara för fin.
Mr var förresten med på skrutts Lussefirande, har jag berättat det? Hennes pappa hade tydligen inte tid, men som min mor (skrutts mormor) sa så kanske man får ta sig tid för sånt! Jag håller absolut med! Tror sånt är viktigt, mina päron har alltid vart med om det vart nå jippon i skolan eller liknande. Iaf så kom han då inte för han hade inte tid.. Men istället så följde Mr med! Det betydde oerhört mycket för mig. Var ganska kul när vi kom in där så såg skrutt mig så då sprang hon fram emot mig så såg hon Mr, då gjorde hon en tvärsväng och sprang och kramade om hans ben, det var fint. Sen bakade vi pepparkakor, käkade gröt sen sjöng barnen, sen var det hemgång.

Mr och jag har pratat om det här med att bo, han ser det ju redan som att vi bor ihop, vi har ju inte sovit utan varandra på flera månader. Jag var ju tvungen att fråga hur det känns, och han tyckte bara det kändes bra. Tihii!
Så kom vi nog fram till att jag kommer nog flytta dit när hans pappa är klar med hans kök!

Igår så började vi prata om ett gammalt nupp till honom, jag förstår inte varför jag ska irritera mig på det. Jag menar jag ska ju verkligen inte ha åsikter om nått när det gäller sådant, Gud ska veta att jag haft min del av "sexkakan". Men det är ju skillnad, så klart! Sen kom vi in på annat men rörande ämnet sex, och han förklarade en del. Oj.. Vill inte gå in exakt på vad han sa, men det var bara såå fint! Han är nog den finaste människa jag träffat, oj OJ! vilka dumma kvinnor som låtit honom gå omärkt förbi.. Han sa sånna fina saker så jag grät en skvätt. Bland annat sa han "Jag tror vi är bra för varandra" Ja men vet du vad det tror jag också! Vi satt i säkert en timme i mitt badrum och pratade, och ni som har vart här vet ju att mitt badrum kanske inte är det flottaste stället i världen, men med kärleken så spelar det absolut ingen som helst roll..

Idag ska jag jobba, jobbar sent, Mr också men han slutar halv 23 jag slutar 24.. Men han ska komma hit sen när jag jobbat klart.

Jag måste förbi exet idag och kolla om jag fått nå paket avier, väntar på 3 st! Det ni! En från H&M, en från Triwa och en från kitsch.se

Nej nu ska jag kolla till mina tranbärsmarmeladgodisar, sen ska jag nog bege mig.

Puss på er!

Jag vinde ju!

Ja visst! Jag vann en tävling här för ett tag sedan! Så nu väntar jag med spänning på mitt pris. Jag blev verkligen tokglad när jag fick reda på att jag vunnit, ni kan ju fråga Mr om ni inte tror mig :)
http://ilovekitsch.blogg.se/ här ser ni vinnarna, inklusive mig!
Kitsch är förövrigt en av mina absoluta favorit sidor, jag bara älskar alla deras små prylar. Kan sitta hur länge osm helst och bara kolla och kolla. Fram över, efter jul, så ska jag kanske unna mig lte shopping från sidan! :)


Fixa dona!

Idag ringde jag A-kassan, fick reda på att jag inte skickat in arbetgivarintyg.. Nähäpp? Och vad fan var det jag skickade in då? Kärleksbrev? Puckon..
Idag tvättas det, senare när jag har hämtat skrutt så bär det av till centrum, ska köpa lite bakgrejjer så jag har nått med mig till mor och far på julafton.
Igår så ringde Frida och berättade att hon blivit bjuden på en kryssning av en kompis så hon kunde inte vara barnvakt. Lite oturligt men jag förstår att hon vill åka på den, det skulle vart en överraskning men hennes kompis var tvungen att avslöja det när Frida sa att hon skulle vara barnvakt. Sånt som händer, ska ringa mamma snart och höra med henne igen om hon inte kan tänka sig att vara barnvakt på lördag, annars så får jag prata med exet, men då får jag åka in på söndag och hämta henne, blir ett jekla åkande.. Så jag kanske får strunta i Eddie Izzard helt enkelt..
Det har vart prat om att Mr och hans vänner skulle ut och käka i helgen, men det har liksom inte blivit något bestämt, men så rätt som det var så kläckte han ur sig att "Ja ikväll så blir det väl att åka in till stan" Ehh jaha.. Frågade då vad han skulle göra där eftersom jag inte hängde med, då ska de tydligen ut och äta, trodde han. Ja du, du lär ju få mycket till mat för dina 50 spänn.. Han får ju så klart låna pengar men då får han fråga, jag tänker inte erbjuda honom.. Låter det vrångt? Ja kanske..

Julklapparna klara!

Har försökt hålla mig sysselsatt så att man inte ska behöva tänka på tråkigheter..
Så jag har slagit in de sista julklapparna till syskonbarnen och så har jag beställt julklapp åt Mr! Ja visst sörrö, jag har äntligen hittat en julklapp åt honom! Han har ett tag pratat om att han vill ha en klocka, så igår kom vi att prata om det och då slog det mig att jag sett i en tidning ett klockmärke som heter Triwa, som jag tyckte hade grymt snygga klockor. Så vi kikade, så för Mr blir det en Carbon Dandy.


www.triwa.se





För mig så blir det, inte för jag har en aaaniiing ;) En Green Brazil, jag är ju lite mer för färger än vad Mr är.



Sen så kan man ju hoppas på en Orange Revolution i födelsedagspresent ;)



Och varför inte en Purple Gold, i typ Alla hjärtansdagspresent? ;)



Nej inte bli girig men jag skulle absolut vilja ha alla deras klockor, dom är grymt snygga! Helt i min smak! Kanske ett liten julklapps tips till er som ännu inte är klara? Ni kan till och med få det inslaget och klart! ;)


Kära morfar..

Jag har mått lite märkligt idag, har vait as trött. Lämnade Inez på dagis, kom hem och sov. När Mr gick upp för att gå till jobbet vaknade jag till gick upp och pussade honom hej då, sen gick jag och la mig igen och sov till kl 14.30! Helt sjukt!
Vid tio nån gång hade pappa ringt men jag orkade inte svara samtidigt som jag tyckte att det var konstigt att han ringde, han hade även lämnat ett medelande. Men jag ringde inte och kollade det, det var först när jag kom hem som jag lyssnade av medelandet, då berättar pappa att morfar dog idag kl 9.. Usch verkligen så hemskt! Morfar har alltid vart lite av en favorit, och han var den sista av "gamlingarna" kvar, och nu är även han borta. Han hade tydligen fått lunginflammation, igår hade han mått bra och idag så dog han, hade gått så snabbt. Man får väl trösta sig med det..
Tokgrät ett tag, tyckte synd om Inez hon blev lite rädd. Ville inte ringa mamma då utan kände att jag var tvungen att samla mig lite. Efter ett tag så ringde jag, var pappa som svarade han behövde bara säga:" Hej Sockergrynet! hur är det med dig då?" Så brast det för mig igen.. Han tröstade mig, sen fick jag prata med mamma när jag hade samlat mig för andra gången, men det brast ju igen när jag fick prata med mor. Var ändå skönt att hon tog det så pass bra som hon gjorde, var också en tröst.





Vitt skit!

Eller hur var det nu igen? Imorse när vi vaknade var det helt vitt utanför, skrutt trodde inte på mig när jag sa att det hade snöat.
Sen var det bara att pälsa på sig och bege sig med skrutt till dagis. Det kändes ändå helt ok med snö, jag hataaar ju ivanliga fall snö men det var riktigt mysigt. Blev så fint ljus och skrutt verkade oerhört glad över det vita på backen, hon blev ännu gladare när hon kom fram till dagid och fick reda på att de skulle åka pulka!





Så här såg skrutt ut på väg till dagis i all den nya snön.

Sen gick jag hem till en varm säng med en sovande Mr, somnade tydligen om och vaknade vid kl 12, kändes väl si så där. Vi kom sen fram till att vi skulle åka ner till centrum och köpa en pulka åt skrutt, så jag gick och hämtade skrutt och gick sen till bussen där vi mötte upp Mr.
Nere i centrum gick vi in på leksaksaffären där jag hittade en pulka, sen gick vi och fikade (hutlöst dyrt!) på Brödboden. Vi hade tänkt att möta up David och Thomas men de var i Väsby centrum och shoppade. Då kom Mr med den brillianta idén att vi skulle gå till en backe så Inez kunde få åka lite pulka. Blev så glad när han föreslog det! Han fick ta Inez i pulkan (han tycker det är lite "läskigt" att dra barnvagnen..) så när vi gick där i snöyran så kände jag mig bara så himla glad! Sånna mysiga små saker som gör mig så happy!
Så vi gick först till en liten backe och åkte sen testade vi på en lite större, min dotter är en modig liten tjej måste jag säga! ;)
Sen gick vi till Corner för att möta upp David och Thomas för lite käk. Harry kom sen dit, och Janne och precist när jag och skrutt skulle gå så kom Jannes tjej Emma, hon är kanon trevlig! Synd att man inte träffar henne så ofta bara..
Sen så blev det lite knas när jag skulle gå.. Det lät som om Mr skulle haka på, sen när jag kommer tillbaka från toan så frågar Thomas(?) om Mr kan få stanna kvar. Ehh ok? Ja men det är väl upp till honom, blev inte kanon glad då han inte heller gjorde nån ansträngning till att pussa mig hej då eller liknande, så då sket jag också i det. Kånkade iväg på pulka, barn och barnvagn, kollade mobilen och såg att exet hade ringt, han frågade om jag hade hittat barnpassning till på lördag, sen så kom vi fram till att han skulle hämta upp oss, det var nice.
Skickade sen ett mess till Mr och berättat att vi kommit hem och så där, då får jag ett mess tillbaka där han skriver att han är på väg hit, jahaaa men om jag inte vill ha dig hit då? Inte för att jag inte vill men jag hade god lust att säga nått, är ju trots allt en bitterfitta! ;)

Puss och god kväll!



Till vildingarnas land el. Where The Wild Things Are

Såg på nån blogg en tjej som skrev om filmen Where The Wild Things Are, och tyckte att filmen lät både mysig och bekant. Filmen är baserad på en barnbok som på svenska heter Till vildingarnas land och är skriven av Maurice Sendak. Har lyssnat lite på soundtracket till filmen som gör av Karen O And The Kids, lite gulligt och märklig musik.
Sen idag när jag var på Ica så hittade jag barnboken! Den bara låg där! Och jag känner igen den som bara den! Skrutt stod och slet i nån Mamma Mu-bok men här sa mamma "Neeej" blev "Till vildingarnas land" istället! Den är ju absolut inte så där färgglad och grann, och ganska fula bilder, säkert för ett barn som är van vid klara färger och gulliga figurer, men jag tycker den är sååå rar!
Julklapps tips kanske? Till barnen som gillar sagoläsning?






Nytt försök..

Ja så där ja! Ny tag! ;)
Har ju som sagt vart med om en del braa saker på sista tiden.
Jag och Mr pratade för ett tag sedan om hur livet sett ut om vi träffats tidigare, vi tycker nämligen båda två att det är synd. Sen så kom jag på det att då skulle jag ju inte haft Inez, då säger han "Ja men du kanske hade haft en Anuz med mig" Ha ha haaa ja tanken var ju rar men ja.. Just Anuz är väl kanske inget jag skulle döpt min dotter till trots Z:t ;) Plus att det inte skulle blivit min lilla skrutt då ju..
Mr är för övrigt väldigt kluven tror jag när det gäller barn, har ju förut trott att han inte velat ha barn, för att sen säga de mest överraskande possitiva saker när det gäller barn för att i nästa sekund vara tillbaka där han började.. Känns så där. Vill inte ha barn nu men nån gång kanske man vill? Och om jag skulle bli med barn så tror jag inte att jag skulle klara av att göra en abort.
I måndags så jobbade Mr sent, jag åkte och handlade med David och Robban, vi lagade mat (läs: jag) sen kollade vi på Ice Age 3. Pratade en sväng med Mr, han lät lite märklig.. Sen fick jag skjuts hem av David, sen lite senare kom Mr.. Den stackarn var sjuk och hade verkligen haft en skit dag på jobbet, det gör mig ont att se honom så nere.. Han var sjuk hela veckan och det är helt omöjligt att få en läkar tid här i krokarna, men till slut fick han en tid på akuten, tyckte jag lät märkligt men men.. Det visade sig att han hade streptokocker, så han fick Kåvepenin som han ska käka i tio dagar. Men trots sjukdom så har vi haft en grym vecka!
I lördags så var jag även på middag hos hans päron, det ni! Usch, tycker sånt där är så svårt, jag har bara dåliga erfarenheter av "svärföräldrar".. Men jag tror det gick bra trots allt.
 Var så kul när jag stod där i hallen och klädde av mig så kom hans mor och far för att hälsa på mig, Mr är ju inte lång, och det är verkliigen inte hans päron heller. De är väl alla runt 165, de såg såå små ut när de kom emot mig, var nästan så jag ville lyfta upp dem och bolla lite med dom ;) Sen under middagen satt jag och funderade på om de verkligen hade nått i skåpen högst upp..
Måste ju också säga att det känns konstigt att komma hem till en killes päron så där och dom vet inte ett skit om en, tidigare fall så har ju killen pratat med sina päron om en, men inte Mr, han är inte som alla andra karlar/pojkar/män/killar..
Sen så frågade Mr mig om jag ville följa med honom, hans bror och broderns flickvän på Eddie Izzard på Hovet. Visst tänkte jag, kan ju vara kul. Brodern hade sagt att Sam kunde ta med sig en polare, men han svarade då att "Jag hade nog tänkt ta med mig tjejen" (förövrigt så går jag tydligen under namnet "tjejen" verkar det som) Iaf..  på det så får Mr svaret "Even better" av sin bror, då blev jag lite glad. Sen så kom jag och Mr på att vi kanske kunde ge det till varandra i julklapp eftersom vi båda inte har en idé om vad vi ska ge varandra. Så Mr skriver ett mess till brollan nått om biljettern, då visar det sig att brollan tänkt att bjuda oss båda! Oj oj! Biljetterna kostade runt 600 spänn, vi kom fram till att brollan kunde ju betala Mr´s biljett så kunde Mr betala min. Men brollan ville bjuda oss båda, eh ok.. Han har ju liksom inte ens träffat mig och så där. Verkligen jätte snällt.
Jaaa var nog allt.. Kommer jag på nå mer så.. lär jag ju skriva ner det. Nu är Mr på väg hit, han tröttnade tydligen på att titta på David när han spelade tvspel ;)

Go natt på er!

Ha ha haaa!

Men asså vad hände? Jag skulle skriva om allt kul som hänt på sista tiden, allt fint som blivit sagt och allt mys som ägt rum. Men så på två futtiga sekunder (typ) så känns allt som bortblåst och jag är as pissed. Jävligt nödvändigt.
Irritationen beror på att Mr ska hänga med sina vänner, jätte hemskt eller hur? ;) Nä men han skriver ett mess och berättar att han kanske ska över till en polare, men om dom inte hör av sig så kanske han kunde komma över? Nä men va fint. Sen när blev man andrahands alternativet? Eller kanske alltid har vart det? Försökte svara så "bra" jag kunde. Sen fick jag ett mess igen (dumt att ringa, nä just det det är ju dyrt) där han skriver att han knappt hann hem innan de hörde av sig och att David ska hämta upp honom men att han kanske kunde höra av sig om det inte blev för sent.. Ehh hallå? Kl var då tjugo i nio, kl är redan ganska mycket. Jag har liksom dottern denna vecka.. Ska man ju upp ganska tidigt imorgon iaf..
Fan, jag ogillar att bli sur över sånt här. jag är inte sur att han ska hitta på saker.. Jag blir sur över att han inte ens kan ringa, jag blir sur över att det känns som jag är plan B och att han hör av sig (alltså skickar ett mess) senare när klockan redan är mycket..
Men nu har iaf mina aggresioner lagt sig en smula och jag skickade ett mess och bad om ursäkt..
Men jag orkar iaf inte skriva om allt fint ikväll, ska diska och byta vatten på mina fiskar.

Puss påre!

Mitt i natten ju!

Ja här sitter man, fast man borde sova.. Kom hem för ett tag sedan. Har jobbat idag/kväll. När jag jobbar sent så måste jag komma hem och varva ner, finns ingen chans på jorden att jag kan lägga mig och somna på direkten.
Mormor och morfar ställde upp som barnvakt åt världens sötaste lilla skrutt. Jag bjöd över dom på adventsfika imorgon, det minsta jag kan göra känns det som..
Jag har smsats med Mr lite på kvällskvisten, han verkar ha det trevligt. Det är bra det, bara han inte har det för trevligt så han bestämmer sig för att stanna, chansen är väl kanske inte så stor iofs.
Vi pratade i tel tidigare idag också, rätt som det är så börjar han prata konstigt jag säger "Va?" men då slog det mig att han pratade ju finska.. Var tydligen hans kusinbarn som kommit in i rummet där han satt och han bad dom gå ut så länge han pratade i tel. Hi hi glömmer bort att han är sån där halvfinne, är ju inte ofta man hör honom prata finska, typ aldrig. Slog mig att jag tycker det är lite hett, hmm kan ju bero på att jag är sjukt kär i karln och allt med honom är hett!
Imorgon kommer han hem, han kommer ännu senare än vad han trodde, först var det 19, sen lite efter 19 och nu är det helt plötsligt 22.. Slutar med att han inte kommer hem alls. Vi ska iaf sova ihop, jag längtar!
Inatt får jag sova alldeles ensamen, känns så där.. Ingen liten skrutt som kommer komma imorgon och fråga "Sober du mamma?"

Lite semester bilder!



På tisdagen var det kanon fint väder, denna dag gick vi en tur i Buen Retiro Park. Där vi kollade in statyn av den fallna ängeln och som ni ser även drack öl..


Mr var så klart också med


Här är statyn med den fallna ängeln, gjord 1922 av Ricardo Bellver folk hävdar också att detta är den enda kända publika statyn av satan. Det som är lite roligt är att några vänner till oss var i Madrid i somras tror jag det var. Och dom letade och letade efter denna staty för dom tyckte det var så coolt. Så hittade dom den (trodde dom) tog en massa kort och la upp på fejjan, men så visar det sig att det inte ALLS är den statyn. Vet inte om nån har sagt nått. Jag ska ju erkänna att jag är lite sugen ;)



Monument över Alfonso den XII, "1902 utlyste man en nationell tävling för att uppföra ett monument över kung Alfons XII. Vinnare blev arkitekten José Grases Riera med ett storslaget projekt uppfört i brons och marmor, bestående av en stor pelarrad med ett stort antal skulpturer som omger ryttarstatyn av konungen, vid ena långsidan av parkens stora vattendamm." (kapat direkt från wikipedia) Det var iaf riktigt mäktigt, man kunde hyra små båtar och ro omkring, hade vart lite mysigt. Men det hade väl blivit jag som fått ro Mr och Nils.. Dammen var fylld med as stora guldfiskar (nej inga karpar) var helt oranget under vattenytan, helt sjukt! Är lite nöjd att jag fick med det hånglande paret , är exakt vad jag skulle gjort om jag var dom!

 
Sen var vi på fotboll! Real Madrid - Zurich var riktigt coolt! Arenan heter Estadio Santiago Bernabeu och tar 80 400 pers, 80 400! Förstår ni hur stor det är? Efter en match på Stadion så är det ju kaos med folk utanför, men det flöt på så sjukt bra när alla lämnade denna stadio. Kan ju säga att det blev ett jäkla liv när Ronaldo sprang ut på plan ;)


Pojkarna under matchen


I staden fanns en husvägg som helt var klädd i grönska, petunior och murgröna och en massa annat. Hur fint och coolt som helst! Nils fotograferar den fina väggen, medans jag fotograferar den fina väggen OCH den fina Mr! Mr som har mina skor för att jag själv kunde inte gå i dom själv på grund av blåsor och ömma fötter, så jag fick traska i hans, tur att vi har lika stora fötter ;)


Ytterligare en bild på väggen


Lite hotellhäng


Finaste Mr!


Enda kortet som togs på mig under denna resa och det fick man ta själv och det blev så här snyggt.. Ja ja jag bjuder på det..


Den här bilden kanske man inte ska lägga upp av två anledningar, ni ser att det regnar och ni ser att vi är vilse. Men vi kom fram och det slutade regna!


Det var hit vi försökte hitta antagligen, en irländskpub som vi var några gånger på.. Helt fantastiskt bild för övrigt! blir full i skratt varje gång jag ser den.


Ha ha haa!


Vi var även på Starbucks och drack Frappe!
Dom hade inget problem med att stava Mr´s namn..


Inte heller Nils´s namn var svårt..


Som jag anade så skulle inte mitt namn bli lika lätt, hon i kassan uttalade det korrekt men han som skulle göra frappen hade lite problem.. Tror han frågade tre ggr. Huuur kan mitt namn bli Antony? Det är dessutom ett killnamn, men han insåg att det var fel å så fick det bli Sofy? Eller står det Safy? Ja det är inte så lätt med dubbelnamn ;)


Naaawww!


Gator i Madrid


Killar på gator i Madrid


Nej love.. det kommer inte bli någon hiphopare av dig.. :)


Babe posar i nya fina tröjan.. Jag köpte ett par skor och det gjorde Nils också, shit vad skor dom har i Madrid! Våtdröm för alla tjejer :)


Detta Café gick vi förbi en kväll, visst det är felstavat och jag hoppas det kommer dröja innan hon bli mama (mamma) men ändå det var lite roligt tyckte jag :)


Vårat schema för hela veckan.. På lördagen gick vi ut och på söndagen åkte vi hem.. Buhu..




Den där förbannade spellistan!

Sitter fortfarande och lyssnar på spellistan som jag fick av Mr, och klart som fan blir jag tårögd..
Känns som det är evigheter tills på söndag, han kommer hem vid 19, har redan frågat honom om han vill sova med mig, jag börjar iofs 6.30 dagen efter men han kan ju sova kvar och komma förbi med mina nycklar sen, fördel med att jobba på samma arbetsplats ;)
Saknar honom som fan.

Jobb imorgon!

Japp min chef ringde om frågade om jag ville ha stägningspasset imorgon, men eftersom jag har Inez var jag tvungen att fråga mamma och pappa om de kunde ta Inez. Det var inga problem, så jag ringde tillbaka till min chef för att informera henne om att jag kunde jobba. Anleningen för att jag fick passet var för att hon hade fått ryggskott. Iaf.. när jag berättat att jag kunde jobba så kan man ju tycka att det inte finns så mycket mer att säga, feeel.. Sen så pratade vi, eller hon i nästan 40 min om hennes rygg och andra åkommor. Hmm ok fine, jag har inge problem att lyssna på folk men när de bara maler och maler på så orkar jag till slut inte lyssna. Sorry.

Inredning!

Satt och kollade på en sida som heter roligaprylar.se och hittade då dessa:


En tapet med serietidningsmotiv! Är det inte huuur coolt som helst? Skulle inte ha nått emot att pryda mina väggar med dessa. Finns hos roligaprylar.se och kostar 995:-/rullen


Ha ha riktigt geek varning! Även om jag inte är något Star Trek fan så är denna fontapet hur grym som helst! Finns hos roligaprylar.se för 1795:-


Dessa väggdekorationer blev jag sjukt glad över att se för jag hade tänkt att i min hall måla nå motiv från Super Mario, men dessa är ju bara att klista upp mindre slit, mindre bök! Också dessa finns hos roligaprylar.se och kostar 895:- På bilden har de använt flera förpackningar.


Ärenden!

Ärenden är väl att överdriva.. Ärendet. Var bara ett. Ja nog om det gramatiska felet..
Kom ju på här för ett tag sedan att jag bara hade en karta p-piller kvar, så har jag liksom glömt bort det. Sen idag så kom jag på att jag har bara p-piller till på söndag! Inte bra, så jag ringde och ursäktade mig att jag var ute med så kort varsel, men det var inga problem. Fick en tid halv 12 så det var bara att skutta ner till bussen. Var en ny barnmorska, verkade as trevlig och ung! Se på tusan.
Tog bussen hem och klev av uppe i centrum för att hämta ut några kartor på direkten.
Messade Mr och frågade hur det var med honom, han var ju på begravning idag. Allt hade tydligen gått bra och det hade vart fint. Skönt att höra. Så messade vi lite allmänt och han skrev att han älskade mig, svarade att "Ja och det är du tvungen att göra i minst ett år till för det är så länge jag har p-piller" ;)
Nu sitter man här.. har uträttat ärende, messat med Mr, pratat med Heidi, och Frida. Klockan är lite över ett men det känns som jag har hunnit göra så mycket idag, märkligt..
Heidi skulle på julbord med sitt jobb ikväll, lite avis är jag. Och Frida skulle till Garaget..
Jag har köpt lite snarre till mig och skrutt som vi ska avnjuta ikväll, kanske lite Ice Age också skulle jag tro.. Så min fredags kväll blir inte så illa den heller! :)

Julshopping!

Jag pratade med Annelie och lyckades "lura" med mig henne att ta en sväng ner i centrum och kolla julklappar. Skulle bara kolla till alla kids. Kändes som jag irrade runt där hur länge som helst, men så här i efterhand måste jag säga att det gick ju ganska smärtfritt, kan dock inte tala för Annelie ;)
Sen så gick vi och käkade på Brödboden och snackade "lite" skit. Riktigt trevligt om du frågar mig!
Tack Annelie! ;)
Sen så kom jag hem och tänkte att jag skulle kolla julklapp åt Mr, hade ju tänkt köpa den där Penguins tröjan han har pratat om, då visar det sig att ingen som har den tröjan skickar till Sverige! Ok det sög ju verkligen.. Men då tänkte jag att då kollar jag biljetter till Buddy Holly iaf.. då visar dom inte den i Sthlm nästa år! Allt bara föll samman! Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på till honom, så himla värdelöst..

Jag vill inte skryta..

Men jag har fan den bästa karln! Han är det finaste, raraste, vettigaste, charmigaste, hetaste, roligaste som någonsin har vandrat i ett par manchesterbyxor!
Igår kväll var det sagt att det skulle bli popcorn och Ice Age 3, det blev istället en massa massa prat och en massa massa sex. En helt underbar kväll/natt med andra ord! Eller morgon blev det ju nästan, sist jag kollade klockan så var den vid fyra.. Under hela dagen har jag fått helt underbart fina sms av honom, så där "hej-jag får andnöd-hjärtklappning-och-rodnar"Jag tänker ge er ett smak prov på en liten del ur ett sms jag fick.. Läs och.. njut?
"Hej min rara söta fina härliga underbara :) Du är konstant i mina tankar idag."
Åh vad har jag gjort för att förtjäna detta? Antagligen något grymt! :)

Mina mössmongon!

Jag var hos Frida idag och fikade med henne och Annelie. Ni är ju bara för goa! Frida hade köpt sig en ny vintermössa som vi alla var tvungna att testa, och fick oss då på köpet ett gott skratt :)


Sötaste lilla Annelie


Söt även med en "björnfitta" på huvudet


Bitterfitta med "björnfitta", fast jag tycker mer att jag ser ut som ett rysktbarnhemsbarn..


Världens bästa älsklingar!

I måndags så kom Mr hit, Inez hade sovit sen länge. Vi satt och tittade på tv och lite sånt där. Sen började klockan bli mycket så jag frågade om han ville sova över. Nu går ju det eftersom skrutt har egen säng. Och till min förvåning så får jag ett "Det är klart" Oj oj..
På morgonen när Inez vaknade så kom hon över till min säng och frågade "Vem det är?" Jag svarade att det var Mr, "Jahaaa" sen var det inge mer med det, förutom att hon var världens goaste lilla tjej. Sen när Mr gick så sa vi hej då både jag och skrutt, sen när han gick så ropade hon efter honom "Puss och kram!" Ha ha hon är go det lilla monstret!
Igår kväll så var skrutt fortfarande vaken när Mr kom hit, vi tittade på tv (vi gör andra saker också!) så pussade jag Mr, skrutt har tidigare skrikit "Sluutaa!" om man har pussats. Men denna gång log hon stort lutade sig fram och gav Mr en puss! Åhh det var så fint, blev tårögd, så klart!
Och Mr har även sagt att om det är så här på mornarna är det ju inga problem. Nä precis! :)



Världens finaste lilla tjej!


Ahh knullimun!

Måste tipsa tipsa tipsa!
Sia´s Violglass, så sjuuukt god!


Vettigt budskap

igår när jag gick ut en sväng såg jag att mina grannar skrivit ett litet budskap på sitt köksfönster med sån där snöspray som man använder just på fönster och liknande. Iaf stod det "GOD JUL" och så hade de ritat ett stort fredstecken, tyckte det var lite fint.. Blev lite glad när jag såg det.