Boktips!

Jag håller på att läsa "Bit Of A Blur" skriven av Alex James, basisten i Blur. Han skriver helt enkelt om tiden innan Blur och hur dom "blev till" osv osv.. Jag har inte läst ut den än men snart så! OCH jag läser den på engelska, det ni! Jag har bara läst en endaste bok på engelska förut och det var i gymnasiet och det var för att man blev tvingad för att ens få ett betyg i engelska..
Mr har haft den och han har länge tyckt att jag ska läsa den men jag har blivit lite avskräckt just för att den är på engelska. Men det går som en dans, jag är bra mycket bättre på engelska än jag vill tro. Boken finns också på svenska och heter då "Inget annat sätt : blur, britpop och jag" urfånig titel om du frågar mig.. men men..
Mycket Blur blir det just nu.. Boken.. och på grund av boken så vill man ju så klart lyssna på musiken, och för ett tag sedan såg vi filmen som Blur släppt nyligen. Dom har även släppt en ny singel! (Fool's Day?)
När jag gick i skolan (högstadiet) så uppmärksammade jag Blur, blev lite kär i Damon. Men det var typ bara jag som lyssnade på Blur så intresset blev inte så stort.. Insåg rättsnart att Alex vart ju bra mycket hetare än Damon. Undrar om det var här min förkärlek för basister började? ;)



Pengar!

Ja inte för att jag har några, utan att det är läskigt hur beroende man kan vara av dom..
Jag fick ju för ett tag sedan besked om att jag inte kommer få någon A-kassa.. Detta kunde man överklaga och det gjorde jag, de behövde då arbetgivarintyg och uppgifter på hur mycket jag jobbat tolv månader innan det datumet jag ansökte om A-kassa.. Sagt och gjort.. Väntar fortfarande på svar..
Pratade med exet idag, och då sa han att han hade tänkt på en sak, om jag inte får A-kassa kanske jag kan ansöka om Alfa-kassa. Har kollat upp det lite granna.. Verkar som att man inte kan få någon ersättning från dom om man är med i Handels redan, stämmer detta?

Deklarera..blää

Häromdagen så skulle jag deklarrera, och eftersom jag inte hade nått att deklarera (trodde jag) så tänkte jag bara skicka ett mess.. Så när Mr skulle hjälpa mig så ser vi att det står att jag ska redovisa för såld lägenhet.. What? Har försökt ringa Skatteverket i två dagar och först i dag så kom jag fram.. Förklarade att jag inte sålt min del avlägenheten utan skrivit över den på mitt ex. Då visar det sig att jag inte all behöver fylla i blankett K6.. Utan behöver bara skriva en förklaring på "Övriga upplysningar" Jahapp.. ska man bara komma på något bra sätt att förklara det på, suger verkligen på sånt..

Fuck Hello Kitty!

Jag är så sjuuukt trött på Hello Kitty, iaf på kläder.. Vad du än kollar på så är det ett stort jäkla Hello Kitty-tryck på skiten, helst jätte glittrigt och rosa också *får gåshud*
Detta blir ju inte bättre av att exet envisas med att köpa massa Kitty saker till skrutt. Mössa, tröjor, keps.. Senast så var det ett par skor liksom! Nä fy..

Gick in på Lindex och där var det en fröjd att gå in på barnavdelningen, inte en Kitty i syn. Lite söta Mumintroll och Bamse på sin höjd..
Hittade iaf tre så himla söta klänningar, två som jag köpte den tredje fanns inte i skrutts storlek, tur var väl det för då hade jag säkert köpt den också..


Denna köpte jag åt skrutt, 179:-, Lindex.


Denna också.. 179:-, Lindex.


Denna kikade jag på, men det var den som inte fanns i skrutts storlek, även denna kostade 179:- och kommer från Lindex. Köpte även vita strumpbyxor åt henne, ni vet hur fånigt små strumpbyxor kan se ut i bland när man plockar fram dom? Jag höll på att dö när jag plockade fram skrutts storlek i storlek 110... Petite!


Indiska!

Vet inte om jag lagt upp det som jag hittat på Indiska´s hemsida.. Men då blir det en repris om inte annat!
Jag och Mr ska kanske på en liten shopping runda i helgen, då läär jag ju besöka Indiska!


Fin! Tror också att Mr skulle gilla denna, då han har pratat om att han skulle vilja ha en oljelampa, denna finns på Indiska för 99,50! Inte alls dyrt!


Ohh fina krokar! Skulle vilja ha dessa i hallen eller i badrummet! När man har en fin hall och badrum förståss.. Står att de kostar 39,50 och det lär ju vara styck. Också från Indiska.


Försöker hitta kjolar som INTE är enfärgade eller jeanskjol, hittade denna på Indiska. Såå söt! Bara ett litet linne och sen en kofta till när det blir kallt. Såå sött! 249:- på Indiska.



Denna är kanon fin! Jag gillar stickade och virkade kjolar (denna är virkad) för det blir så fint fall i dem. Är dock lite synd att denna är vit, hade vart fin i turkost tycker jag, kanske kan man färga? Hmm.. Kostar 399:- på Indiska.


Men klänningar är ju min grej, har försökt att rensa ut lite klänningar, men jag använder ju faktiskt alla! Är ju det jag använder (och kjol). Denna är iaf kanon fin! Är lite synd att den inte är mer urringad i halsen men det är ju inte en sån modell.. Jag trivs inte så bra med höga halsringningar. Sätt på mig en polo och jag dör.. Denn kostar 299:- på Indiska.


Åh! Åh! Åååhhh! Vill haaa, så himla söt! Blir alldeles glad i själen när jag ser denna, och ett par vita tygskor till, snyggt! Måste man ju köpa skor också, attans! ;) Indiska 249:-



Världen är liten!

Jag satt just och kollade om nån hade lagt upp nå nya spännande kort på fejjan, så såg jag att en gammal killkompis från högstadiet var taggad på ett kort, klickar på kortet.. Och så dyker mit gamla ex´s Thomas storasyster upp på kortet! Tillsammans med min gamla kompis och en massa annat löst folk.. Men shit vad märkligt ändå..

Härlig start på dagen?

Imorse så satt jag och Mr på balkongen och njöt.
Rätt som det är ser jag exet, han går förbi här när han är på väg till sin bil nämligen.
När jag såg at han såg mig så vinkade han, han såg glad ut och svängde in på den lilla vägen som går utanför våran balkong. Jag frågade hur det gick igår och lite sånt, sen sticker Mr ut huvudet från balkongen för att hälsa på exet. Det var så märkligt.. man kunde verkligen höra när exets mungipor föll i backen.. Och blev lite tomm i blicken och skulle heltplötsligt gå..
Hmm undrar om han fortfarande tycker det är så jobbigt? Det har gått ett bra tag plus att han har ju haft sin beskärda del av kvinnor, och har väl fortfarande..

Jobba Valborg

Känns si så där.. Från början kändes det ok.. Men sen? Inte helt ok..
Mr lär grilla och dricka bira med med sina vänner i S-parken, frid och fröjd. Men så såg jag att David skulle höra av sig till Mr´s ex om helgen.. Ska hon sitta med min babe och grilla och dricka öl medans jag vänder korvar? Hmm känns inte helt ok..
Ja jag veet det var aas länge dom var tillsammans men det spelar ingen roll.. Jag fattar liksom inte hur han kan vart tillsammans med henne, visst hon är snygg och så där men så sjuuukt, ja.. otrevlig, osmidiga.. Hlet uppsnurrad i sig själv.. Vi pratade om det för ett tag sedan, och hon sa att hon var likadan då när dom var tillsammans, eehh ok? Varför är man tillsammans med en sån? Han menade på att det tog ju faktiskt slut sen också. Jaa visst men efter åtta månader? Plus att dom kände varandra innan? Han fattade inte innan dom blev tillsammans att hon var elak? Sen tog det ytterligare åtta månader innan han fattade? Ja du.. vad säger man? Korkade karl?

Jobb och ensamkväll? (varning för känsliga tittare!!)

Japp om en timme så beger jag mig till jobbet, ska jobba till kl 18, Mr slutar kl 17. I mitt egoistiska sinne kan man ju tycka att han kan åka hem och göra middagen klar tills jag kommer hem. Men nej, han ska hem till Daniel och kolla UFC. Jag ska ju jobba resten av veckan så det blir ju inte så jätte mycket umgås, och jag sa att jag tyckte det var märkligt att han då prioriterade Danne, han är nämligen ingen "sån" kille, förutom nu då.. Han förstod inte alls vad problemet var och att han var ju ledig i helgen och bla bla.. Ja men jaaag är inte! Han förvandlades från Mr till en "vanliga" kille, är läskigt att det kan slå om så fort.
Mr skiljer sig oerhört från alla tidigare killar jag träffat och vart tillsammans med, så man blir lite bortskämd med att han är en bra kille. Så när "killgenen" slår in då blir man lite överraskad.
David fyller år idag också, och han bor ju hos Danne för tillfället så då kan dom ju passa på att fira honom med lite UFC. Svettiga blodiga karlar vill ju alla ha.. eller var det bara jag?


Joe Daddy Stevenson har fått lite smisk..


Personalfest

Mina päron kom hit i fredags för att hämta skrutt, vi fikade och jag fick ett strykjärn i födelsedags present! Tjoho! Nu kan vi göra pärlplattor igen!
När dom hade åkt kände jag mig lite hängig, trodde att det var på grund av att jag inte käkat. Så jag började fixa mig och åkte sedan iväg och mötte upp Mr.
Dom hade dukat upp långbord när vi kom dit, jag och Mr hittade ett bord som var helt tomt. Perfekt kände jag.. Det var en massa folk från Mr´s jobb men jag kände inte alls för att mingla..
Fredrik Wikingsson var där och var konferencier, det skulle även delas ut priser till folk som gjort bra ifrån sig inom service. Förövrigt så den enda som var där som jag kände (förutom Mr) var nominerad och vann! Fin fina priser, skumpa, en liten statyett och 15.000 i resecheckar!
Såg ju även Alcazar.. Ja de varken växte eller något annat. Alltid kul att se "live" uppträdanden på sitt sätt..
Jag har vart på denna festen två gånger tidigare och det har jämt vart så sjukt bra mat, i år var det inte lika spännande.. Tror de hade lagt ner pengarna på priserna istället kändes det som.
Var ju även på förra årets fest som jag började hänga med Mr, så vi satt och var lite nostalgiska.
Ja jag skrev ju tidigare att jag var lite hängig av början av kvällen.. det satt i.. Hade ont i huvudet och mådde riktigt dåligt, men det kom och gick.. Så jag kämpade vidare. Men jag drack inte så värst mycket..
Ah! Måste ju berätta en händelse! Jag skulle gå på toa, det där med toaletter har dom inte tänkt igenom inför dom där festerna, i lokalen finns det nämligen bara två(!) damtoaletter. Gick iaf in och köade, och det var sånt jävla liv där inne, sex kvinnor på en yta som inte var mycket större än 2x2 m som tok kacklade! Om man då tänker på att jag hade en härlig huvudvärk vid detta tillfälle så kan man ju kanske förstå hur kul det var.. Så kommer det in en till tjej som undrade om det var kö "Ja det är kö, det är vi två sen tror jag det är hon" sa en tjej och pekade på mig. "Jaha" suckar tjejen, "Nä men det är ok, jag drar nu" sa jag som fått nog av kacklet. Då frågar en av tjejerna "Fick du nog nu?" jag log och svarade "Ja det kan man säga"
Går till andra toaletter en bit bort och går tillbaka, när vi kommer in så är det några som hugger tag i Mr och börjar prata med honom, så presenterar han mig för dom och då ser jag att det är samma gäng som stod på toaletten! De är kollegor till honom.. Först tyckte jag det var lite pinsamt, sen slog det mig att det var fan inte jag som stod och kacklade som ett par äggsjuka hönor!
Innan kl var tolv så drog vi, vi bestämde oss för att ta en vända förbi Garaget.
Vem ser vi vid dörren om inte mitt ex? Mr blev lite nervös, vi har ju inte träffat honom sen jag berättade att vi var tillsammans och det lär ju va typ ett halv år? Iaf så märkte jag att Mr försökte lirka sig ur min hand, förstår honom, känns bara onödigt på sitt sätt att göra det värre, samtidigt som det inte ska spela någon roll..
Vi pratade lite granna innan vi gick in, iaf jag och exet. Jag och Mr gick in och köpte varsinn öl, efter ett tag ser vi att han står och kramar på någon tjej (en av de gamla tanterna säkerligen, läs tidigare inlägg) Sen så drog han, så han kanske got lucky eller något.
Ingen annan vi kände var där så det var ju lite trist.. Men i det stora hela så var det trevligt!

Sol!

Nej nu ska det nog solas lite!
I nästa inlägg så tänkte jag skriva lite om min och Mr´s fredag!
Bye så länge!

Gamla tanter ju!

Igår när jag skulle gå till Ica för att köpa lite grejjor OCH träffa favvo Frida så stötte jag på skrutt och exet i en lekpark, pratade lite med dom, sen var jag tvungen att dra vidare. Sen när jag kom tillbaka från Ica så var dom fortfarande kvar och lekte. Jag hade inge bråttom till något så jag satte mig och pratade med exet och lekte lite med skrutt. Tycker att det är skönt att man ändå kan prata, även fast han får en del fixa ideér för sig..
Iaf så pratade han så himla mycket om två kvinnor, jag kände igen deras namn (tror jag sett dom på fejjan) Funderade varför han pratade så himla mycket om dessa två, men så slog det mig att det kändes som han försökte förvarna, liksom smygberätta att "Dom här träffar jag" Va fan det skiter väl jag i! Kom och berätta när det är seriöst istället?
När jag kom hem så kände jag att jag var ju tvungen att facebook spionera, så klart! ;)

En av tjejerna hade skrivit i hans logg och tackar för skjutsen i morse, då hade han svarat:
"anytime... inte bokstavligen, att jag kör dig varje gång, men det var så trevligt att sitta o prata med dig att jag inte ville att du skulle åka så tidigt"
Ohoooo! Slick Rick!

En annan: Han och en tjej pratar lite fram och tillbaka om lördagen det sista han skrivit i konversationen är : "jo då, det var trevligt, o hade väldigt bra nattsällskap"
Men what?! Ofta man lägger ut sånt där att man har fuckat i helgen.. Inte jag som har heelaa min familj på fejjan, ja ja hans probs..

Ja sen var jag ju tvungen att kolla hur dessa kvinnor såg ut, och det slog mig att alla såg sååå gamla ut.. Visst han är 77:a men dom där kvinnorna såg ju ut att vara närmare 40. Fast samtidigt så är det nog lättare för honom att "få något" i den åldersklassen än i 25 års åldern. Jag var ju bara ett velande mellanting ;)

I love Maria Montazami

Hon är ju bara så söt! Hennes sätt släpiga sätt att prata, hennes toffsar.. Nej förlåt! Tassels! Hennes jätte hår! Att hon kan shoppa en kudde som kostar lika mycket som en månadslön (om inte mer) utan att blinka. Hennes förkärlek till ostbågar.

Citat:
"Stå där och skryta som en annan.. skrytnisse.."
Nej nån skrytnisse vill man ju inte vara!

Citat:
"Det hade vart lättare om jag var ful i allt då hade jag kanske vart fin i nått"
Tihi sötaste!


Maria Montazami om sitt läppstiftsberoende:
http://www.youtube.com/watch?v=Q838Uf2Z2e8


Fakta:
Maria Montazami, född 1965 i Västerås, blev under det sena 2009 en av deltagarna i TV3-serien Svenska Hollywoodfruar.År 1987 åkte hon på semester till Los Angeles, USA, för att hälsa på sin syster. Hon stannade sedan i Los Angeles för att först arbeta som au pair och senare som servitris på en restaurang.
Där lärde hon känna ägaren Kamran Montazami, som ursprungligen är från Iran och som hon senare gifte sig med. Ett par år senare blev Kamran Montazami en mycket rik och framgångsrik mäklare och
de flyttade till Laguna Niguel, Kalifornien, där de har uppfostrat fyra barn: Sara , Hanna , Emma och Nicholas. Idag är Montazami hemmafru.

Maria har även en blogg som jag kommer följa slaviskt: http://www.amelia.se/blogg/maria-montazami

Det som också är lite kul är att jag behöver inte tjata på Mr för att få titta på Svenska Hollywoodfruar, han tycker nämligen Maria är minst lika rar som jag tycker! Igår när vi kollade och han insåg att han inte skulle få se Maria hålla sitt tal, för att det visas i nästa program och när han då kom på att han jobbar sent nästa måndag, ja då var det inte långt till tårarna ;)

 


Musikkaa

Kolla in Artic Monkeys, du kommer inte ångra dig! Så sjukt bra!

Joan!


Om jag hade hål i öronen så skulle jag köpa dessa på studs! Eftersom Christina Hendricks är det hetaste som någonsin visats på tv.. Finns att köpa på http://www.etsy.com/shop/Cajsita


Fluffig dröm


Gina Tricot kan dom också. Se så fin! Jag kanske kanske ska på bröllop i sommar.. En kompis till Mr ska ju gifta sig, borde väl jag få haka på? När de skickade inbjudan så tror jag inte de visste att Mr skaffat sig tjej.. (Alltså jag) Iaf denna klänning finns som sagt på Gina, kostar 249:- och är ju så fin! Köp den vettja!


Hittade även en bikini på Gina som jag skulle vilja ha, det är OM jag hade mindre tuttar och en mage och lår som jag vågade visa.. Överdelen kostar 99:- underdelen får du för 79:-

 


Kapp Ahl i mitt hjärta!

Satt och kollade lite kläder, H&M, Gina Tricot.. och av en slump så kom jag in på Kapp Ahl´s sida, hittade en flik som hette Vintage "Nice tänkte jag" klickade och blev kär! Shit hittade så mycket fint!


Klänning från Kapp Ahl, 249:-


Se ett sånt fin förkläde! Tänk att i sommar servera nybakade bullar och saft med det där runt midjan! Tjusigt!
Kapp Ahl, 199:-



Söt!
349:- från Kapp Ahl


Ahh oooh! Kan inte låta bli att utstöta små ljud när jag ser denna klänning, låt den bli min? Please?
399:- Kapp Ahl


Så fin! Tänk ett midsommarfirande i denna, eller varför inte ett giftemål?
Kapp Ahl 499:-


Ja vad ska man säga? Så fint så det gör ont..
Kapp Ahl, 499:-


Fin fin halternecktopp från Kapp Ahl för 279:-


Hittade denna söta lilla klänning till skrutt!
Kapp Ahl 299:-


Denna är ju för söt! Men fanns inte i skrutts storlek, man kan ju iofs pressa i ungen ;)
Kapp Ahl 199:-



 





Fekke!

Japp imorgon smäller det! Imorgon ska jag och Mr på fest på våran gemensamma arbetsplats. Förra året så var ju första gången vi hängde, han hade ingen att festa med och.. ja inte jag heller.
Iaf så ska det bli nice, de brukar ha grym mat, och mat är ju något som ligger mig varmt om hjärtat :) Sen blir det uppträdanden..Alcazar.. Kanske inte lika hett men ändå..
Så imorgon  på eftermiddagen så kommer min mor och far och hämtar skrutt. Hoppas de vill stanna på fika? Tänkte baka. Lika bra att jag ringer senare och frågar..
Så idag ska jag färga håret. Igen! Jag har äntliiigen hittat rätt röda nyans.. Har ju som sagt kollat överallt. Häromdagen var jag på ÖB och där av en slump så hittade jag exakt den rätta röda. Den var dessutom av mitt favorit märke (Mood) och den var ännu billigare än vad den brukar vara, 39 spänn!


Snöö!

Japp snöar som bara den, men jag trotsade vädret och köpte solskydd åt skrutt!


Fan ta Eyjafjallajökull!!

Neeej jag ska inte flyga någonstans, tyvärr..
Jag jobbar som bekant på  Sveriges största internationella flygplats, kan ni gissa vilken?
I fylle fall.. så är det ju vulkanutbrott på Island, askan från utbrottet började sprida sig över Norge och vidare in i Sverige. Då askan kan få motorerna på planen ur funktion så ställde de in en del flyg.. Klockan 18 när jag slutade hade de ställt in allt flyg.. Idag så ringde min chef och berättade att de skulle inte ha öppet än längre till 18 idag och kanske kanske ha stängt imorgon.. Det vill säga inge jobb för mig. Va faan! Jag som jobbar så sällan så ska en vulkan jekel få förstöra? Min chef skulle iaf ringa tillbaka efter 15.. ok.. kl är nu 15.52.. Och berätta hur det blir..

Min sambo har en älskarinna

And her name spells H-O-C-K-E-Y..

Kärringar! Del 2

Jag och skrutt var ute och lekte i lekparken, solen sken allt var härligt.
Jag satte mig en stund på en bänk, kanske 5 meter ifrån mig så håller skrutt på att kollar in en grill som står där, ni vet en sån där grill som är gjord av stora betongblock ser det ut som. Iaf.. Hon höll på att dra lite i ett av grillgallrena, men brydde mig inte så mycket om det. Är ju inget som direkt kan gå sönder. Rätt som det är så är det en kärring som vrålar från sin balkong: " HAN kan ju inte leka med grillen, du får ju ta bort HONOM därifrån!" Jag blev så irriterad, är det verkligen nödvändigt att stå och skrika på folk från balkongen så där? Och bara för att min dotter har en blå jacka så är hon en kille? What about the pink Hello Kitty mössa hon har då? Samtidigt som kärringen skriker så blev skrutt skrämd ryckte till och höll på att tappa gallret, allt var ju lungt till kärringen började skrika.. Skrutt började gråta, och gråta, jag frågade henne varför hon var ledsen "För att hon skrek på mig.." Jag tröstade henne och sa att det var inget att bry sig om..Tantjävel! Jag sa inget till kärringen, jag menar vad ska jag säga? Stå och skrika tillbaka känns inte riktigt som min grej.. Men vem vet? Om jag råkar ut för nån annan kärring så kanske det smäller..

Kärringar! Del 1

Vad är det kärringarna i min lilla håla har missat? Det är vååår man ska vara glad! Men det har tydligen undgått dom..
För ett tag sedan så skulle jag och skrutt åka på en liten shopping runda. Bussarna går inte så ofta dit vi skulle så vi fick gott vänta i dryga halvtimmen. Det är ofta ganska många andra barnvagnar som ska med så ibland har det hänt att man inte får plats..
I alle fall.. Så kommer det en kärring med en pirra med en stooor jekla väska på.
När busen väl kommer så ser man hur kärringen laddar och springer för att hamna exakt framför de bakre dörrarna (där man kliver på med barnvagn) och ställer sig där BARNVAGNAR och RULLSTOLAR ska stå, inte kärringar med pirror! En annan tjej med barnvagn går ombord och jag, sen är det en tredje barvagn som vill på men det finns ju ingen plats.. Så då frågar den andra mamman som är ombord om kärringen inte kan tänka flytta på sig? "Näää vet du vad! Jag har stått och väntat på den här bussen i nästan en timme!" Och? OCH?! Ska mamman som inte kom ombord få stå och vänta med sitt barn i en timme också? Bara för att kärringen ska gå på loppis med sin pirra? Det är ju så irriterande. Hon kunde föllt ihopp pirran och lagt den på ett säte, men icke.. Resten av resan satt jag och smyg blängde på henne.. Det bästa var när skrutt pekade på henne och frågade mig "Mamma.. Varför står hon där?", "Ja du det vet man inte" blev mitt svar..

Lång!

Här omdagen när jag var på väg att göra älsklingen sällskap i soffan så utbrast han "Du är ju så lång!" Ehh va? "Du äär såå låång. Slår ju nästan huvudet i dörrkarmen!" Jag var så klart tvungen att gå tillbaka till dörren och måtta, det var långt ifrån att slå i huvudet.
Till historien hör ju att jag är 12 cm längre än min Mr.

Mammas skrutt

Exet var här, jag skulle lämna över papper som han skulle skriva under angående skrutts dagisplats (eller förskola om ni hellre vill det..) Skrutt blev jätte glad över att se mig, sen ville hon inte följa med sin pappa hem utan följa med mig hem, det kändes fint, samtidigt som jag kan tycka synd om exet och skrutt som inte får som hon vill. Knepigt det dära..

OM jag hade en son..

Eller OM jag får en son, så ska han ju heta Mr Junior. Det är ju bestämt sedan länge. Jag hittar väldigt mycket kläder åt denna Junior.. Bland annat så hittade jag idag ett par Adidas Samba i barnstorlek. Sååå sött!


Smink fyndat

Har jag berättat om mitt fynd som jag gjorde häromdagen?
Jag var på Kicks och letade hårfärg (ovanligt..)
Förut stegade jag mot IsaDora och liknande märken. Men helt plötsligt så står jag och kollar Clinique, Lancome och en massa annat spännande, kom på senare att det är Mr som förstört mig.. Sedan tog jag ett var runt de billigare märkena, å där på ett bord så står det en skylt allt på bordet 50:-/st! Ohooo! Massa fint Nouba smink! Köpte två lösa ögonskuggor och två "fasta", kanon fina är dom! Kollade just vad ögonskuggorna kostade, de lösa kostar på www.eleven.se 149:-/st och de "fasta" kostade 165:- toppen!
De som jag kallar fasta heter Nouba Single Eyeshadow och de lösa heter Nouba Spicegold. Hittade två fin fina Spicegold färger på www.eleven.se som jag kanske måsta unna mig någon dag :)
Men jag skulle vilja ha en som är riktigt äppelgrön, eller mörkare. Tips?



Titta vilken fin! Spicegold, Röd nr 33


Kan det bli mycket blåare? Spicegold, Klarblå nr 36


Sol! Sooool!

Åh härliga vårdag! Idag har jag befunnit mig på balkongen i säkert tre härliga timmar, ätit, läst, och fixat lite. Har bland annat rengjort räcket på "ballen", sopat, och lagt ut mattor. Hade tänkt hinna hem till exet och hämta hem mina fällstolar men jag kanske får ta det en annan dag.
Har iaf hämtat hem min dammsugare och förstärkare nu, shit vad tungt och otympligt det var att bära!
Behöver jag säga att jag svettades som en gris?

Ännu mer hår..

Ja alltså inte mer mängd hår än vanligt utan bara ännu mer skriverier..
Jag har ju gått omkring här med mitt gul-orange-bruna-guldiga hår och.. ja trivts. Lite ovant för mig att ha så ljus hår, sen att det var flammigt som fan är ju en annan femma. Så idag gick jag på hårfärgsjakt igen. Jag stegade på Apoteket och tänkte "Henna here I come!" Min tji fick jag.. de slutade sälja henna på Apoteket för flera år sedan för det var tydligen cancerframkallande.. Oj ja jag förstår att Apoteket inte vill förknippas med sådant, där ser man.. Bara för att det är naturligt behöver det inte vara snällt mot dig. Hoppade att gå in på Ica för där i färg hyllan har jag stått det senaste veckan så de skulle väl kalla på vakten om jag ytterligare en gång stod där och hängde. Så kom jag på att vi har ju faktiskt en frisör i vårt lilla centrum! Gick in där och köpte mig en hårfärg, hon ville bra gärna s hur mitt hår såg ut men jag vägrade ta av mig mössa.. Hon skulle nog bara komma med en predikan eller liknande, och det pallar jag inte.. Så nu sitter jag här med nytt klet i huvudet. Hoppas det blir som jag tänkt mig. Luktar gott gör det iaf!

Dammråttor

Dammråtorna är.. inte mina vänner. De smyger omkring här längs golven med stora vassa tänder. Våran dammsugare har ju havererat (onej) så nu i veckan så ska jag hämta min darlingbabe, skickade ett mess till exet och informerade om detta och att jag även skulle ta med mig min dvd. Så nu behöver inte skrutt okupera datorn när hon ska kolla film.

Hårkur!

Jag köpte glansdroppar åt mitt hår, igår när jag var hemma hos Frida märkte jag at jag kunde dra av mitt hår.. Blekning sliter en del på håret. Så idag köpte jag glansdroppar som skulle vara bra för slitna toppar samtidigt som det ger ett uv skydd. Och shit vilken skillnad! Helt plötsligt var mitt hår glansigt igen! 75 spänn på Ica Maxi men det var det värt, trots att flaskan var pyttepytte. Man behövde ju iofs inte alls mycket så den kommer räcka ett tag.


Fyndat!

För ett tag sedan när jag var med Annelie i Väsby centrum så hittade jag en fin sommarjacka åt skrutt, den hade kostat 249 (tror jag det var) men det var 50% på den. Fast jag köpte den inte, blev lite tveksam.. kanske hittar en finare? Jag ångrade mig så klart när jag kom hem.. Så idag var jag och skrutt på en liten tur, så hittade jag jackan på vårat H&M för 100 spänn! Denna gång köpte jag den! :)


Hittade jackan på H&M's hemsida, där kostar den fortfarande 249 konstigt.. Jag tycker iaf den är kanon fin! Den är tunn men ändå ett ordentligt tyg som tål lite lek.


Va fean då!

Försökte mig på att boka biljetter till Flioght of the conchords, gick inte alls.. Satt och kollade på lite kläder på H&M samtidigt, tänkte jag att eftersom det inte går att boka och köpa biljetter då kan jag ju beställa lite kläder från H&M istället.. Va? VA?! Hur tänkte jag nu? Jag var tvungen att dunka mitt huvud hårt i skrivbordet två tre gånger, jag beställde inte några kläder..
Mr köpte kläder igår, jätte fina!Ett par byxor typ chinos och en asfin vårjacka. Han har ett tag pratat om att han vill ha chinos, så jag hittade ett par Elvine, sen så hittade jag en jacka åt honom, också den var Elvine. Jag älskar Elvines jackor. Försökte ju hitta en vinterjacka till mig i märket men tyckte att det blev lite väääl dyrt.. Men fina jackor har dom iaf!


Denna jacka köpte Mr, finna på zoovillage.com för 999 spänn


Och dessa fin fina chinos köpte han, 799 kr på zoovillage.com


På´t igen!

Japp har gett mig på mitt hår igen.. Istället för att mörka min utväxt så försöker jag bleka upp resten av håret. Det behöver ju bara bli liite ljusare så kan jag bli rödhårig igen, smart va? Jag kunde inte kommit på det tidigare? Typiskt..

Saraaahhh!

En av mimna favoriter bland svenska kvinnliga sångerskor är Sarah Dawn Finer, nu har hon äntligen släppt en skiva som är bra också. Sarah Dawn Finer – Some Kind Of Peace denna spelade hon och sjöng i programmet "Plura och Mauros Kök" så sjuukt fin, grym röst! Satt och fick gåshud och blev lite tårögd.
Programmet var också jäkligt jkul, har inte sett nå avsnitt tidigare men det var ju riktigt kul! 

Dif!

Tjohoo!
Kollade ni hockeyn igår? Jäklar! Där hände det grejjer! Jag och Mr är glada, och jag lite stolt. Marcus Nilsson kommer ju nämligen från min hemort, det ni! ;)

Min lilla love skrutt!

Denna vecka har gått sååå snabbt! Tror det beror mycket på att skrutt har vart på så bra humör! Sjukt skönt efter de två helvetes veckor då jag sist hade henne. Nu är hon så go så! Har fått spontanpussar flera gånger per dag! Hoppas det håller i sig, peppar peppar..
Visst hon har väl haft sina små utbrott men eftersom det inte hänt stup i kvarten så har man liksom haft ork att tackla problemet annorlunda. Mys!

Sovmorgon!

Jag har sovit såå länge idag, lämnade lill skrutt på dagis sen gick jag och la mig hos Babe. Men sen låg jag även kvar när han gick, det var skönt, så skönt, men jag vågar verkligen inte säga när jag klev upp..

Färgat håret..

Färgade ju håret för ett tag sedan med den där Gyllencendré eller vad den nu hette.. Gjorde ingen större skillnad förutom att utväxten blev typ.. Gyllene.. Hade en förpackning kvar så jag körde i den dagen efter i förhoppning om att det skulle bli mörkare, icke.. Det blev bara ännu mer gyllene.. Tyiskt.
Ska nog köpa en färg som är.. ja bara brun. Utbudet av hårfärg är tyvärr inte så stort på vårat Ica så jag måste tyvärr bege mig någonstans och det vet jag inte om jag orkar idag.. Får helt enkelt gå med min gyllene utväxt..
Nej nu ska jag kolla om tvätten är klar sen ska jag ta mig en dusch sen blir det nog att bege sig till dagis för att hämta skrutt!

Sol!

På våran balkong är det nu 16 grader men det känns som 25! Man kan sitta i linne och det är fortfarande varmt! Jag var där ute för att spraymåla balkonglådan (orange), men sen var jag tvungen att sätta mig ett tag och njuta av värmen. Tror att ett par fräknar kan ha dykt upp på mig!
Har ju stora planer för min (okej.. våran..) balkong. Den kommer gå i orange, svart och vitt! Som sagt balkonglådorna blir orange och i dom kommer det antagligen sitta tagetes, inte min favorit blomma men de är helt rätt i färgen och tackasamma. Sen blir det en krasse i mixade orange färger som ska få klättra hejvilt på våran spalje. Är det nån som vet om alla krasseblommor är ätbara eller bara vissa sorter? Sen så skulle jag vilja ha någon solros, sån där djuupröd historia, ska kolla om jag kan hitta någon sort som inte blir 3 meter.. Jag vill ju njuta av dom, inte grannen..
Jag har några fällstolar från Ikea som jag ska hämta hos exet, de är vita men jag funderar på att sy nå enkla dynor, har hittat ett kanon fint tyg på Ikea, Gunilla heter det och kostar 49kr/m. Perfekt!



Detta är Gunilla, sååå snyggt!


Ohh ska bli så mysigt att få sätta igång på riktigt!


Moren och faren

Jag borde nog ringa min mor och far och höra om de vill komma förbi på födelsedagsfika, men jag vet liksom inte när.. Imorgon jobbar jag och Mr är ledig.. På torsdag är han också ledig OCH jag. Så då vill jag nog bara mysa med honom och min lilla skrutt!
På fredag kanske? Då är ju mor ledig också.. Eller i helgen, ja det visar sig. Kanske ska börja med att ringa dom och kolla om dom ens vill..

Födelsedags firande

I lördags så åkte jag och Mr in till stan för vi skulle fira min födelsedag genom att käka middag på Patricia. Vi åkte in i så pass god tid att vi hann med en öl på en uteservering på söder. Årets första! Inte öl utan årets första på uteservering. Sen fick vi "skynda" till Slussen. Det hade vi inte behövt göra. A to da M och Simpa skulle bli 20 min sena, och E och A kom senare de också.
Det var en trevlig middag med grymt god mat! Och så klart trevligt sällskap!
Sedan gick vi till Skeppsbar för lite dricka och snack, efter ett tag så åkte A och E hem. Men Per,Moa och Andrés kom förbi istället. Det var kanon trevligt.
Vi ett började jag känna mig trött.. Jag och Mr hade ju vart ute dagen innan så man var väl kanske inte helt hundra.. Iaf så åkte vi hem, så en bit från hemmet så får vi för oss att vi iaf ska ta en sväng förbi Garaget.. Hmm var ju intressant. För de första, de två som blev gladast av att se oss var typ de som man hänger med minst, kanske därför de blev glada. Sen de två absoluuut fullaste på stället är de två som sa att de inte hade några pengar och inte kunde följa med och käka, jag sa till Mr när jag fick reda på att de inte "kunde" för de inte hade några pengar, att: "Fan ta dom om jag ser dom på krogen nån helg resten av månaden! Då ska de fan sitta hemma också!" Jag visste ju att det inte skulle bli så, men så skönt att de känner att de måste urskulda sig själva, "Shit asså jag är sååå trött!" Nää du är full.
"Asså jag har verkligen druckit gratis två dagar i rad, folk som bjudit mig!" Yeah right..
Bara så jäkla trist.. Men men jag hade det trevligt iaf!

Rude Boy!

Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

Första gången jag hörde låten så såg jag även videon och tyckte att den sög. Men andra lyssningen tyckte jag det svängde satan!

Parvel..

Jag bor med en karl som bara har en matsked, för att han trott att han aldrig skulle bo med någon.


Friday!

Tjoho! Jobbade igår, känner mig lite trött.. Tror jag hade lite feber när jag stod där på jobbet, snorade och hostade som en tok gjorde jag iaf. Idag känns det bättre. Så jag har passat på att sopa (eftersom dammdugarn är sönder) svabbat, diskat, har även tryckt i lite hårfärg i håret så det håller på att verka..  Använder "såklart" Mood, billig och bra. Jag vill ju ha lite ljusare hår så att jag till våren/sommaren kan färga det kanon rött. Men jag vill inte bleka det igen, sliter som fan på håret, var inne på att göra slingor, men det kan ju också bli så sjukt fult.. Men så såg jag att den färgen jag valt ska tydligen göra mörkt hår lite ljusare, hur det nu ska gå till? Men jag håller tummarna, det vore ju kanon.


Gyllencendré heter färgen och kostade runt 5o spänn på Ica Maxi.