Soool soool strålande soool!

Ah är ju helt underbart! Jag älskar att sola, blir rastlös av att bara ligga där men jag läser mer än gärna en bra bok samtidigt som jag blir brun (och fin?)
Var på H&M en sväng idag.. Jag är tjock.. Eller snarare flebbig, ni vet så där mjukt dallrig? Inte så hett.. Igår gick jag förbi vårat lokala sim och gym och hämtade en broschyr över priserna, ett steg i rätt riktning iaf.. Fan det skulle ju vara så nice att börja simma eller vad fan som helst! Bort med flebbet!
Men denna sommar kommer jag nog få vara flebbig.. Tyvärr. Men jag behöver ju inte vara flebbig OCH blek!
Mr kommenterade en bekant till oss för ett tag sedan, att hon gått ner i vikt. Jag vet att hon gjort det men ser ingen direkt skillnad "Gör du inte? Tycker det är stooor skillnad!"
Ok ok.. så där många O:n i "stor" hade han inte och dessutom inte ett utropstecken efter "skillnad" men det var så jag hörde det, så klart.
Jag jämförde mig med Moby Dick för ett tag sedan, en stor vit val..

Va fan!

Vad är det med folk? Blir så trött på en del människor..

För ett tag sedan så ringde exet, kände inte att jag ville prata med honom, så jag svarade inte.
Så började han nyss prata med mig på msn.. Han är dålig, alltså inte frisk, kroppsligen.. Och nu försöker han framställa mig som ett monster som inte förstår att han faktiskt är sjuk och inte kan städa. Ursäkta? Jag tycker det är skit illa att han är dålig, klart som fan jag vill att han ska må bra, men det här med brist på städande började när jag flyttade därifrån, inget som nyligen har hänt.
Så börjar han prata om stolthet och att han kanske får börja be folk om hjälp.. Asså hallååå? Hjälp med vad då? Jag förstår inte, ursäkta om jag kanske är lite väl hård nu.. Men han är fan inte döende! Inte vad jag vet iaf.. han säger ju inget.. Häromdagen bar han och jag ur hela vårt förråd och det var då inga problem. Och va fan se till att bli sjukskriven då? Är ju pga jobbet och mat att han mår som han mår..

Jobbe!

Japp ska ju jobba lite denna vecka, fyra pass för att vara exakt. Fint det, plus att de ringde från en annan butik och undrade om jag kunde jobba nästa vecka, absolut! Plus att hon frågade om jag kanske ville jobba lite i sommar! Kanon! Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu!
Ja bättre iaf..

Huvudvärk..

Usch har sån sjuk spänningshuvudvärk. Kanske inte jätte konstigt..
Skulle hem till exet för att hämta lite saker från hans balkong som är mina, lämnade skrutt och gick direkt dit.. Höll på att få slag när jag kom in för det såg ut som en knarkarkvart. Sååå jääkla stökigt och skitigt! Detta är inte första gången, känns si så där när man vet att skrutt ska dit om några timmar.. Så jag kunde i lämna det i det skick det var utan började städa lite..
Nu är det så att jag och mitt ex har en deal, jag städar hos honom och jag får behålla barnbidraget. Men det är fan inte värt att städa där för den summan plus att det ser ut som skit heelaa tiden ändå. Känns verkligen så trist att veta att skrutt ska dit och det är skitigt och stökigt och dammit. Jag tror inte ni kan föreställa er hur det ser ut..
Jag ringde till min mor och var arg och ledsen, ringde till Mr, alla tyckte att jag skulle prata med exet. Visst, absolut, vore ju inte första gången. Vet inte hur många gånger jag sagt till honom att han måste städa! Plus att han gärna intar försvarspossition på direkten, vilket ibland gör det omöööjligt att prata med honom..
Iaf så ringde jag, tog inte många sekunder innan jag stor grät, men jag fortsatte, jag skällde inte utan förklarade att jag tycker det är så trist att han inte kan städa. Han kan inte skylla på att han jobbar, som min mor sa:"Hur tror han att par där båda jobbar heltid gör?" Jo de städar!
Eftersom jag har pratat med honom om detta sååå många gånger så hade jag först tänkt att ringa hans morsa och förklara hur läget låg till, det var först när jag drog upp det som jag fick någon form av respons från honom.. Han försökte försvara sig med att han hade komptid som han hade tänkt ta ut idag för att åka hem tidigare och städa, eller huuur?! Snacka inte skit! Efter ett tag blev han lack och bad mig gå därifrån, ja visst är ju inte så att jag tycker det är kul att vara i den där svinstian..

Mmmys!

När man vaknar och detta är det första man ser då kan man inte annat än att le av lycka..


Skrutt med paraplyet!

Skrutt har tjatat sen innan julen om att hon velat ha ett praraply, men jag har inte köpt något. Så för ett tag sedan var vi på H&M och hittade en fin fint paraply. Och jag tänkte eftersom hon så länge har önskat sig ett så fick hon det. Hon har haft med sig det överallt tror jag, vare sig det har regnat eller inte.


Skit nöjd liten skrutt!


Sötaste lilla skrutt tjej! Och idag så kommer hon hit, så jag har saknat!

Bilder!

Ja jag harvart asdålig på att lägga upp "riktiga" bilder från mitt "spännande" liv..
Så här kommer några..


För ett tag sedan var jag och Mr och hälsade på Per i stora staden, vi åt kebab, drack folköl och solen sken på oss.


Utsikten gick inte av för hackor..


Gjorde inte denna karl heller..


Men det råder delade meningar om denna..

Åhh.. hur kan man annat än fälla en tår?

Ja av lycka när man får höra det finaste av den finaste någonsin?
"Du vet att du har allt som jag önskat hos en tjej"