Finaste raraste älsklingen!

Idag var jag på Willys för att handla, när jag betalat och står och packar så hör jag någon säga "Nä men där är ju Inez mamma" Vänder mig om och ser ett myller av små barn. Letar reda på min lilla skrutt i vimlet och vi tokkramas! Å det var så mysigt att bara stöta på henne så där, sen så åkte vi buss tillsammans allihopa och jag gick med dom till dagis. Ahh hon är så fin min lilla spetta, jag hoppas att hon och hennes far vill komma på adventsfikat på söndag, vore as trevligt!

Iron Man!

Tycker filmen är kanon så jag blev väldigt glad när jag såg att den skulle gå på tv på lördag, tills jag kom på att jag jobbar ju då. Mr har inte sett den alls men ville gärna se den, så han fixade båda två filmera! Me like alot! Tycker om såna superhjälpte filmer, Batman, Spiderman, X-Men osv. Iron Man filmerna är riktigt bra, plus att om man är kär i Scarlett Johanson (som jag är) så är tvåan ett hett tips, liiite fånigt dock är att när hon blir "farlig" och ska slåss så får hennes hår en helt annan look.. Hmm ja bara sånt en tjej lägger märke till men det var lite fånigt.
Så är ju även Mickey Rourke med och spelar så klart bad guy, han hade jag en liten crush på när jag gick i högstadiet och sett Bullet..

Klart!

Ja iaf baket av lussekatter, så har jag även fixat min dörr krans, blev riktgt bra. Har dock inte hängt upp den än men det kommer. Nu funderar jag på om jag ska slå in julklappar och kanske arbeta på några julklappar? Ja vi får se!
Ho ho ho på er!

Baka baka liten kaka!

Här är det lussekatts bak som gäller! Nu står degen och jäser och det doftar så ljuvligt! Tänk sedan när de små rackarna ska gräddas! Mums! Poppar lite julmusik för att få lite extra stämning, jag är en av dom få (har jag märkt) som diggar julmusik, men då menar jag inte sådana julskivor som sprutar ut varje år, Måns Zelmerlöv, Perelli och Linda Lampenius. Usch nej, helst gammalt Ella Fitzgerald, Bing Crosby, Lennon.. Sen "nyare" är ju helt ok, jag gillar Wham!'s "Last Christmas" jag gör det och jag står fört! :) Sen Kylies "Santa Baby" är ju lite mysigt porrig ;) Adolphson & Falk "Mer jul" Och en massa massa annat, kanske ska göra en playlist och lägga upp? Hmm ja varför inte? Får bli lite senare!

Ärlig

Ok ok ok.. Jag ska väl erkänna att det vore nice och få lite gåvor och skit pga bloggandet, men det är inget jag strävar efter, ok?

What?! Whyyy?

Jag och Fröken satt och pratade lite om folk bloggar idag, hur lyckas folk få 400 besökare på en dag? Horar de läsare? Jag har inga visioner om att bli nån storbloggare. Skulle tycka det var jobbigt med alla bloggkrig som verkar pågå ;) Jag tycker det är kul om folk läser, thats it.
Satt hur som helst nyss och kollade bloggar nyss, blir bara så fundersam hur folk kan få sponsorer, gåvor och en massa annat skit för att de lägger upp tecknade bilder på sina hundar och en miljon bilder på sig själv och på sig och sin pojkvän som pussas, hur spännande är det? Iofs.. Jag har ju nu suttit här ett tag och läst.. Så dom har väl lyckats..

Ensamen igen..

Ja eller inte helt ensam är jag ju inte, Kattis är ju här Och Mr's pappa. Men Fröken gick för ett tag sedan, var iofs ett väldigt bra tag sedan men det tar ett tag för mig att inse att det är trist att vara själv.. Inte är man snabb inte ;)
Så dröjer det säkert två timmar innan Mr kommer hem. Buhuuu!

Ha ha korkad!

Såg nått i ögonvrån och blev skit rädd! Men då var det min egen spegelbild jag såg i skrutts spegel. Så ful är jag! :)

Kaffet är klart!

Japp så nu går jag här och väntar, kikar ut genom fönstret, snart, snart så kommer hon! :)

Apropå förkläde..

Så visade jag min mor mitt fin fina H&M köpta förkläde, hon tyckte det var kanon fint hon med och sa att hon också skulle vilja ha något sånt, men att hon redan hade så många (ännu en ursäkt för mig att köpa ettt till förkläde, mor min har iag tre!) Iaf.. så frågade hon mig vad det kostade, svarade då att det kostade 199 kr. Å det tyckte hon var jätte dyrt! Ehh va? Så jag kikade runt, visst det finns billigare men om du ska ha ett "finare" så kostar det ju, som med allt annat..

Från www.baldershage.se kostar 110:- (bland det billigaste och de finare jag hittade)




www.elsashem.se 315:- lite tråkigt om du frågar mig, lite för traditionellt.






Hittade detta på www.nyttadesign.se 495:- Lite dyrare, men attans fint plus att du "spar ju frisyren" genom att slippa trä något över huvudet ;)





Dessa hittade jag på en sida som heter www.carolynskicthenonline.com de hade såå mycket fina förkläden och även diskhandskar, rekommenderar dig verkligen att ta en titt!
Cupcakes förklädet kostar 42 USD
Förklädet med koppar på kostar också 42 USD
Randiga midjeförklädet 29,95 USD
Prickiga kostar 42 USD





Mer PiP!

Ahh har hittat ännu mer PiP grejjor jag vill ha..

Påslakanset för 695:- hittat på www.bluebox.se



Finns också i rött, samma pris 695:- också från ww.bluebox.se



Och underlakan! Smart att de har underlakan också så slipper man köpa nå annat kanske inte lika fint och i någon annan kvalitet, www.bluebox.se för 389:-




Hittade även detta förkläde! To die for! Så himla fint! Om det inte vore för att jag nyligen köpt ett förkläde så hade jag nog köpt detta.. Men man kan ju köpa en födelsedags present åt sig själv senare, eller hur? ;) www.bluebox.se för 299:-



Härliga vecka!

Denna vecka har skrutt vart hos mig, alltid när hon är på bra humör så tyckts veckorna gå så sjukt snabbt.. Så är det ju, times fly..
Hon är så mysig, kan komma och spontan kramas och mysa, varenda morgon när hon har vaknat har hon krypit ner hos mig i sängen. Sånt gillar jag! Sen när hon säger att jag är jääätte gammal, lika gammal som en tant, ja då.. då älskar jag henne fortfarande :)
Mormor och morfar var förbi i fredags, de kom innan skrutt skulle hämtas för vi skulle åka och stor handla, blev även några julklappar, bland annat en till Mr från Kattis Kattsson.
Så när jag ska betala så har jag tydligen inte pengar så det räcker! Pinsamt! Mamma kom i undsättning och räddade sitt lilla sockergryn ;)
Hämtade sen skrutt och gick hit och fikade, jag fick en jääätte fin julstjärna av mamma och pappa, jag har kikat på dem tidigare och tyckt att de vart så fina. Skrutt fick en liten minidocka, som hon blev väldigt glad över. Hon har gått omkring med den varenda dag sen i fredags.
En sådan fick jag, inte lika stor men minst lika fin!

OS och tandflisor

Detta var när Fröken och Tant och kompani hade kommit hem från sin kryssning, det var sagt att det skulle bli fest hemma hos Tant men precist när vi står i hallen redo för att gå så ser jag att jag fått ett mess om att festen är inställd. Lite trist men kan helt och hållet förstå om de var trötta :)
Jag och Mr återvänder till att lyssna på musik och dricka lite vodka kurant med russian, satans gott!
Sen så begav vi oss ner till garaget, inte en kotte man kände, alla var ju på maskeraden så det var ju kanske inte så konstigt. Mr stötte på en gammal kompis dock. Sedan gick vi och dansade eller rättare sagt jag dansade, Mr stod mest och tittade på. Men kul hade jag!
Sedan fick Mr ett mess från Börre då hade de kommit till garaget så vi gick dit. Alla hade inte pallat att dra ut, men det var iaf David, Jonas, Börre, Robert och Camilla. Var en sån där lagom kväll.
Sen när det var dags att åka hem tog vi en svart taxi och det visar sig att han som kör taxin ska delta i OS i sin sport, coolt! Låter dock lite sorgligt att han ska behöva försörja sig med att köra svarttaxi, var tydligen för att inte sponsorerna räckte till.. Han kan ju iofs snacka skit, men det kändes inte som det, varför ska man ljuga om nå sånt för två fyllskallar? Jo kanske för att det är sådana som går på det? ;)
Sen när vi kom hem så stod vi och borstade tänderna så fick jag sån lust att hånglas lite, Mr tyckte det var lite äckligt med allt tandkrämslödder, så jag fick kämpa mig till en puss. Detta slutade med att vi slog ihop våra tänder så där härligt brutalt, jag hörde att det lät lite konstigt och trodde att det var Mr's plasttand som lossnat. Men icke! Det hade gått en flisa från min tand! Jag blir ju så nojjig när det gäller tänder så jag sprang om kring här ett tag och ylade. Härliga helger!

Vet inte om jag kanske borde bli arg?

Kollade mitt konto här idag och märkte att jag inte fått nå pengar av skrutts pappa för alla regn och vinterkläder jag har köpt. Det är säkert över en månad sen jag räknade ut vad han skulle betala mig. Men icke..
Plus att han nu IGEN glömt (eller vad man ska säga) att fylla i inkomst upplysningarna som dagis vill ha så man betalar rätt. Saken är att jag får den hemskickad till mig, så ringde jag honom och sa att jag fått den och att jag skulle fylla i den sen så skulle jag lägga den i hans brevlåda. Detta är garanterat över en månad sen. Så igår när vi pratade så frågade han om jag lagt den i hans brevlåda, Jaaaa det har jag samma dag som jag fick den. Håll lite ordning på ditt skit så skulle den inte komma bort..
Blir inte arg längre, bara trött. Känns så otacksamt också, att jag ska ha koll, göra mat, städa och hålla det rent, uppfostra, och ändå så är det pappa som är favoriten..

Fån katt

Ja när vi skulle lämna skrutt i morse så kom jag på den briljanta idén att vi skulle ta med oss Kattis. Mr ifrågasatte min plan, "Hon kommer ju iaf inte gå" Mycket riktigt fick man bära henne större delen, hon ville inte alls gå, men kråkorna som kraxade var intressanta :)
Sen när vi väl kom hem så gick hon och tok jamade här ett tag, dax för en kastrering snart kanske? Julklapp? ;)
Nej nu ska jag se om man kanske kan få tag på Fröken, skickade ett mess tidigare men inte ett svar..

Fixa dona!

Efter att ha lämnat dottern på dagis och karl har lämnat hemmet så har fixandet fortsatt, har målat tallrikshyllan en gång (kommer nog bli riktigt bra!) har satt upp omtag på Gardinerna i skrutts rum, diskat och plockat ur diskmaskinen. Borde gå och kolla tvättid, nästan så jag hoppas att det inte finns nån ;) Fast en tur ner i källaren lär det bli ändå, har en del saker som måste ner..

Första julklapparna inhandlade!

Japp köpte tre st julklappar åt skrutt idag, ett pussel, en liten kassaapparat med pengar och grejer, sen så fick det bli en liten shoppingkorg med matvaror. Allt detta gick på under 300 spänn, mamma är glad. Innebär också att jag kan köpa nå fler klappar till henne. Får nog bli nån film, kanske en docka och möjligtvis en klänning :)
Så söt så! Fanns en i rosa förut men den är väl slut, skrutt hade nog velat ha en rosa men kan nog gilla en röd också. 299:- från H&M

Tvättstugan å jag

De senaste veckorna så tvättade vi inte så mycket hemma hos Mr's päron. Detta resulterade i ett enormt tvättberg, som ni kanske kan förstå. Vi hade även lite tvätt kvar här, så idag var det jag som bokade tid i tvättstugan. Satan vad kläder och rena handdukar vi kommer att ha!
Skrutt följde med min ner, trevligt med lite sällskap, hon satt och ritade och jag sorterade tvätt. Resten av gångerna kommer jag få gå ner själv.. Är lite läskigt där nere så jag hade gärna sett att hon följde med. Men hon måste sova annars så kommer hon vara så sjukt trött imorgon, och det vill jag inte!

Pip!

Har trott att Pip bara gör tapeter (myyycket fina sådana) men icke! Har även hittat lite porslin! Och väskor och handdukar. Jag vill ha allt!
Jag tycker dessa är så fina! Blir alldeles glad i själen. Tänk att få servera fika i dom där muggarna eller god mat på de tallrikarna? Hittade dessa på brorarne.se


Dessa är ju också fina men lite mer lugna och fina, lite mer "mormor".


Åhh dessa handdukar! Skulle iofs aldrig torka nån disk eller nått annat heller för den delen på dessa om de var mina. 130 kr hos brorarne.se

Idag

Idag så åker Fröken, D och Tant på kryssning, hoppas de får det kul och att banden är bra!
Själv så ska jag hem, till lägenheten, ska väl måla lite stol och hylla. Håller ju på med en sån tallrikshylla, den var i "ful furu" nu ska den bli bländande vit! Jag önskar att det var nå krokar i nederkant på den så man skulle kunna hänga nå fina koppar där, men det finns det inga. Men det är väl bara för mig att fixa!
Min hylla ser ungefääär ut så här, denna bild är hittad på nätet. Krokarna skulle jag vilja ha på hyllplanet längst ner, så man kan hänga tex koppar där..

Funderar på sådana här krokar, dessa är hittade på www.brorarne.se och kostar 39kr/st.
Är krokar så dyrt?

Äntligen!

Plötsligt så händer det, man ska få flytta hem. I helgen smäller det.
Ja det blev ingen fest, ingen kryssning i helgen men jag är glad bara jag får komma hem.
Ska jobba öppningspass imorgon, känner inte riktigt att jag vill eller har tid. Jag ska ju flytta! Så nu sitter jag här och messar runt till folk, i sista sekund..

Det händer saker!

Ja visst! Var på intervju igår, och trots att jag ordbajsade och kände mig allmänt förvirrad så gick det bra! Härligt! Kim Gums fyllde år igår så det var ju lägligt då att det var på hennes jobb jag var, hade köpt med mig en liten present. Men det visade sig att hon var sjuk :( Så jag lämnade den på hennes kontor.
Hon ringde imorse och tackade, tror jag lyckades få till en uppskattad present :) Så pratade vi lite om allt möjligt. Ska bli kul att få träffa henne lite oftare. Och Anna och min syster. Uppsala är bra skit.

But whyyy?

Satt och kikade ögonskuggor på ww.fyrinnae.com fiina och jag tycker dom är kanon bra, har fått några stycken av min syster. Så kom jag fram till att jag skulle beställa några st, blev även en rouge och en primer. Sen gick inte köpet igenom, verkade som att sidan hängde sig.. Suuurt!
Men jag ska försöka sen igen :)

Feting tv:n!

Japp Mr beställde en tv här för ett tag sedan, som han har tjatat om ny tv.. Men jag hartyckt att det är helt onödigt med tanke på att vi redan har en. Jag har tyckt att ett köksbord är viktigare. Så slog det mig, att det är ju för fan hans pengar, och om jag vill ha ett köksbord så får jag väl köpa ett.
Så häromdagen så beställde baby love sin tv.
Nyss fick jag ett mess från honom där han berättade att de skulle leverera tvn ikväll. Så han skulle åka dit efter jobbet, så frågade han mig om jag ville hänga i lägenheten. Ja jag hade ju tänkt och dra dit ändå för jag har packat ner skrutts saker och hade tänkt åka hem med dom.
Men om det inte vore för tvn så hade han nog inte åkt hem ;)

Utmaning: Fakta

Fyra arbeten som jag haft i mitt liv:
1. Florist
2. Kiosk personal (på Globen, Söderstadion osv)
3. "Runner"
4. Butiksbiträde
Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Dirt Dancing
2. Good Morning Vietnam
3. Juno
4. Star Wars: Return of the Jedi
Fyra ställen jag bott på:
1. Uppsala
2. Skarpnäck
3. Högdalen
4. Märsta
Fyra tv-serier jag gärna ser:
1. The Big Bang theory
2. Halv åtta hemma hos mig
3. Criminal Minds
4. CSI
Fyra ställen jag vill åka till:
1. London
2. Paris
3. Öland
4.Grekland
Fyra hemsidor jag besöker dagligen:
1. Facebook
2. Elsa Billgrens blogg
3. Fridas blogg
4. Min mail
Fyra favorit rätter:
1. Pizza!
2. Köttfärssås och spaghetti
3. Spansk fläskfilé
4. Mr´s paj!
Fyra ställen där jag trivs:
1. Hemma
2. Hemma hos Frida
3. Garage
4. Mamma och pappa
Fyra saker jag inte kan leva utan:
1. Skrutt
2. Mr
3. Pengar
4. Luft
Fyra saker du är rädd för:
1. Höjder
2. Mongos
3. Spindlar
4. Skräckfilmer..
Fyra saker som får dig att skratta:
1. Andras olycka
2. Big Bang Theory
3. Min mamma
4. Jag själv
Fyra länder som du besökt:
1. England
2. Finland
3. Frankrike
4. Sverige
Fyra bloggare jag vill utmana att svara på de här frågor:
1. Fröken Frida
2. Kim gums
Ja det är bara två men två gånger två blir fyra så shut the fuck up..

Tur är inte min grej

Förra veckan så uppmärksammade jag att jag bara hade en vecka kvar på mina p-piller och fick så klart lite panik. Varför ska jag jämt vara ute i sista sekunden när det kommer till sånt? Kollade iaf upp att de skulle ha drop in på onsdagar mellan 10-11. Perfekt!
Fri8da undrade om hon skulle följa ner som sällskap, ja visst det säger jag inte emot. När vi satt på bussen ner så frågade hon om tiden. Hon hade fått för sig att drop-in tiderna var tidigare i veckan och tidigare på dagen. Men jag hade ju kollat upp ju.. Så när vi kommer dit så ser vi att hon har ju rätt! Vad jag kollade för jäkla öppet tider vet jag ej.. Känner mig lite sterassad och irriterad. Så kommer min gamla barnmorska och frågar om vi vill ha hjälp, och jag berättar vad som hänt och som genom ett under så säger hon att hennes nästa patient inte kommit, så jag kunde ju få komma iställe! Tjoho! Tur är inte min grej, men ibland så!
Hon frågade bland annat hur jag mådde, jag svarade att jag mådde kanon! Och när jag säger det så känner jag att det verkligen menar det, jag mår kanon, jag har det bra, jag är lycklig. Barnmorskan tittar på mig och säger "Ja du behöver inte låta så förvånad" och ler varmt mot mig. Jo, det måste jag, för det är så himla lätt att man bara slänger ur sig "Det är bra" när någon frågar hur det är med en, och att då tänka efter och ge ett genuint svar kändes fin fint och för vånande. Oftast är det alltid nått som ligger och skaver, men inte nu. Allt känns fint :)

Åh fint!

Igår fick jag ett mess av finaste Kim som fick tårarna att välla fram, Mr undrade vad som stod på. Allt jag kunde få fram var "Fiiint!", "Kan du inte prata?" Jag skakade som en tok på huvudet, för jag visste att om jag skulle försöka prata så skulle rösten bara brytas av gråt. "Ska jag läsa istället?" Jag nickar febrilt. Finast Kim kände hur hennes bebis rörde sig. Åhh minns det så tydligt hur det kändes. Som en liten knackning av liv inne från.

Fast jag luktar kiss...

Har Frida sagt att hon kommer tycka om mig. Ja vi får väl se..

Helgen som var..

Usch.. Helgen var hemsk. Hade så tråkigt, Mr var inte så förstående med att jag ville hem och min dotter var minst sagt obstinat. Blev en del tårar, alla sorter. Arga, de klassiska ledsna och så klart de bästa.. Glädjetårar.

Kanske kanske imorgon, håll tummarna!

Imorgon kanske vi ska flytta hem, men jag tar det med en nypa salt. Har slutat hoppats vid det här laget. Men ack så jag längtar hem! Mina saker.. Mitt hem.. Man lär sig verkligen att uppskatta det man har när man är ifrån det..

Trotsa vädrets makter!

Idag skulle jag och Fröken (Läs:Tant) bege oss in till stan för hon skulle på intervju, men det blev inställt. Men vi kom fram till att jag ska åka hem till henne för lite häng. Så det blir att ta på sig yllelångkallingarna, overall, Helly Hansen vantar och en ordentligt mössa. Eller så tar jag bussen så slipper jag allt det där.

Lebbdröm..

Ja visst jag drömde en lebbdröm.. Var jag och en asiatisk tjej, känns så klyschigt! När jag var gravid drömde jag enbart lebbdrömmar, helst sjukt. Var nästan så man började fundera på hur det låg till.. ;)

Nervös..

Sitter här och smuttar nervöst på en Naturdiet Shake och hoppas på att bli smal ;)
Mailade just mitt cv till jobbet jag blev tipsad om och nu är jag nervös. Blir jämt sån här, lite rädd för nytt. IOfs har jag inte ens fått jobbet än så jag kanske kan sluta nojja? Men vad skulle det innebära? Nytt jobb.. I ny stad dessutom! Eller ny och ny.. Har bott och gått i skolan där och har i alla fall jobbat där tre gånger tidigare, men det var så länge sen. Så här länge som jag jobbat på mitt nuvarande jobb har jag nog aldrig gjort..
Skrämmande och spännande!
Vet inget om arbetstider och hur mycket man kan få chans att jobba dock.. Men det löser sig sa kärringen som sket i vasken!

Ojoj vågar man hoppas?

En vän till mig (närmare Kim Gums) berättade för mig att de söker extra personal på deras jobb! Oj oj så nu sitter jag här och väntar på ett mail med lite information. Spännande!

I Love Geeks!

Åhh jag är kär, Sheldon Cooper..
Har hittat en sida på nätet där man kan köpa denna t-shirt och en "Penny! *knock knock*" t-shirt. Grymma, men jag är ju inte nån direkt t-shirt tjej :)


Naaww!

Ångrar mig..

Japp jag ångrade mig efter en stund efter att jag lämnat dottern på dagis, för vad skulle jag nu göra? regnet öste ner och jag hade inga som helst planer. Hade jag haft skrutt hemma hade jag ju haft sällskap iaf.
Men tiden går snabbt, snart är klockan tre. Sen så slutar Mr tidigt idag så det ska bli härligt med alla mina älsklingar samlade!

Simma!

Idag var skrutt ledig från dagis pga att hennes dagis var stängt för att de skulle ha planeringsdag. Inga problem, passade perfekt för jag hade tänkt att vi skulle gå och bada. Så idag begav vi oss till simhallen, i början var hon lite feg men sen så blev hon så himla modig. Vågade tillslut hoppa från kanten :)
Efter att vi badat i över en timme tyckte jag att det fick vara nog, det tyckte inte skrutt, hon blev såå arg! Vägrade gå upp så jag fick bära henne, surmulet gick hon med in i duschen. Vi hade precist duschat klart och skulle gå och klä på oss så halkar hon! Stackars liten, så hon fick värsta rivmärkena på ena skinkan och på armbågen eftersom det är sånt där räfflat golv som gör att man inte ska kunna halka..
Hon klagar då och då över att det gör ont, men hon har som tur är inte blivit avskräckt från att gå och bada igen :)

Helgens bravader.. Pattknull och rosé..

Jag och Frida var ju ute och shoppade efter det så mötte hon upp sin D och jag mötte upp Mr . Fröken och D åkte hem och jag och Mr begav oss till Systembolaget. Vi hade pratat ganska länge om att vi skulle gå ut, vi hade först tänkt sthlm, men den ena av våra vänner vi hade tänkt möta upp var sjuk och den andra var upptagen, vi bestämde oss då för att stanna kvar i vår lilla "by".
Fröken och D skulle över till en kompis till henne och dricka lite, vi bestämde oss för att haka på. Saataan vilket liv he he. Tänk vad fyra människor kan föra liv, härligt! :) Vi satt där och drack och pratade och lyssnade på "musik". Efter några timmar så skulle våran värd sova så vi tog vårt pick och pack och drog hem till Frida, där bytte Fröken och D om för vi hade bestämt oss för att gå ner till "Bryggan". Under tiden hann jag både strippdansa och leka bakgrunds dansaren i Castaways Liar Liar "videon".
Sen begav vi oss ner till Bryggan, då bussarna inte gick så fick vi gå. Men det gick bra, allt går bra med rosé, av nån anledning så lämnade jag min flaska i Fridas kyl men Frida var snäll och delade med sig av sin :)
Vi kom fram och det var en del folk där, kändes som det var så himla länge sen jag träffade folk så det var kanon!
Fick kanske det sötaste välkomnandet av David: "Fan så snygg du är!" Han hade rätt, jag var ganska snygg ;)
Efter att ha suttit där ett tag så stängde dom, dom stänger ju kl 2.. Så vi bestämde oss för att åka till Garaget, eller var det jag som bestämde det? Jaja hur som helst åkte vi dit. Åhh hade riktigt kul! Fick tre gånger höra att jag var fin, kul att höra :)
Jag, Fröken och Jonas kom fram till att vi skulle göra sällskap och åka och bada på måndagen, lät ju som en bra idé, Men det slutade ju med att jag fick åka och simma själv i måndags, men det gick bra det med, vet jag att jag kan det också ;)
I söndags så pratade jag och Mr lite om fredagen, bland annat så hörde jag med honom om det var "oki" att Jonas följde med och simma, visst var inga problem. Så var jag tvungen att berätta för Mr att jag fått så många komplimanger. Då berättade han att en viss kille i umgänget hade när Sam slagit sig ner vid hans bord frågat "Såå har du pattknullat henne då?" Mr valde att inte svara, som den gentleman han är. Funderade på om det är ok att fråga nå sånt. Men jag och mina tjejer är ju inte så väna i munnen när vi är ensamma, så jag kom fram till att jag inte kunde bli upprörd. Ligger inte i min natur att bli upprörd över "såna" saker heller.
Hade för övrigt på mig min nya kanske favvor klänning, hittade den när jag och Frida var ute och shoppade. Har ju skrivit och lagt upp en bild här tidigare på en röd klänning med skärp, testade den i fredags men den var bara skum. Konstig passform och märkligt skärp. Hittade en annan rödhistoria, med lite puffärm, urringad och ett brett resårskärp. Kanon het! (Har försökt hitta en bild på den men icke..)
Gröna klänningen som jag la upp här igår var jag tvungen att beställa, hoppas att den ska vara minst lika bra som den röda! :)

Julklappar Del 3

Här kommer den enkla biten, julklappar JAG vill ha!
  • En liten kamera, gärna en grön..
  • Presentkort på Bolagret
  • Presentkort på Lagerhaus
  • Matta till vardagsrummet (finns en fin på thehome.se)
  • Kuddar till soffan i typ lila/turkost
  • Bio/middag med älskling
  • Resa till London för två
  • Sol och badresa för tre
Ja det var allt jag kunde komma på nu, men jag kommer nog på mer efter tiden ;)

Julklappar Del 2

Åt skrutt har jag tänkt att införskaffa nån Sylvanianfamilj (eller Skogsfamiljer som de hette när jag var liten) och kanske nått hus eller liknande. Hittade då deras engelska sida och det var braaa mycket billigare där. Sen ska man ju bara ta reda på vad frakten kostar..
Men asså shit vad grejjer de hade! Och de har en butik i London med bara Sylvanian grejjer, dit vill jag! Eller rättare sagt dit SKA jag om jag väl ska till London :)
Hon har önskat sig några filmer också, så nått sånt får det väl blir.

Julklappar

Försökte mig på att införskaffa julklapp åt Mr, han har tjatat om ett Xbox 360 Slim, eller vad det nu kan heta.. Så slog det mig att mitt ex har ju faktiskt kontakter på Game. Kanske kan man få utnyttja nån form av personalrabatt. Men tydligen hade personalen för Game så dålig rabatt så han rådde att gå till typ Siba eller liknande.. Jahapp.. Hur fan ska jag kunna ta mig dit obemärkt?

"Det är ett marsvin!"

Skrutt: "E det en kanin?"
Jag: "Nej det är ett marsvin"
Skrutt: "Jag vill haa ett marsviiin!! Mammaaa!"
Jag: "Nej det blir inget marsvin"
Skrutt: "E det en katt?"
Jag: "Neeej ett marsviiin!"
Skrutt: "Varför har den ingen svans?"
Jag: "*suck*"

Sötnöt

På Mr's sänghalva ligger nu en liten skrutt och sussar gott, vi låg och tittade på film och så somnade vi båda. Mys! Skillnaden är att mamma vaknade, bra iofs att inte hon gjorde det. Får hon sova ut ordentligt så att hon är pigg imorgon när vi ska bada :)

Tihi

Titta Frida vad jag hittade! Den är ju bara såå mycket Frida! Tänkt dig med dina skor till! ;)
249:- på H&M

Gröönt är skönt!

OM ni inte visste det så är grönt en av mina absoluta favorit färger! Alla sorters grön, men knallgrönt är något som ligger mig varmt om hjärtat. Så hittade jag denna goding på H&M's hemsida!
Är ju bara såå fin! To die for! Och priset sen! 49,50!!

Tänk vad lite smink kan göra ;)

I fredags så var jag och fröken Frida på en liten shopping tur, något vi båda var ute efter var en primer. Det ska tydligen vara effektivt om man vill hålla ögonskuggan på plats, även foundation och annat smink. Vi gick in på Kicks och vi frågade efter en som var i en lagom prisklass, det blev en Lumene. Fanns en primer som var för ögonen, och det var precist vad vi behövde. Vi har inge problem med att få annat smink att sitta på plats det är bara den där jekla ögonskuggan. Vi blev som två barn på julafton och stod nästan och hoppade och klappade i händerna av förtjusning. Jag kikade på en annan primer för hela ansiktet (också Lumene) som tydligen skulle motverka glansiga (läs: Flottiga) partier i ansiktet. Varför jag inte köpte en sån på direkten när den bara kostade 10 spänn mer vet jag inte, men det blir nog en sån också, sen.
Lumene Eye Primer 119:- hos Kick's



Fick även fröken att köpa världens, kanske bästa eyeliner. IsaDoras Glossy! Är den bästa vattenfasta eyelinern jag någonsin har testat. När jag var på jakt efter en vattenfast eyeliner så sa dom att det inte fanns.. Sen blev jag tipsad om ett ganska så dyrt märkte från en säljare som minsann skulle vara vattenfast. Men icke! Sen så hittade jag IsaDoras, lyckan var fullständig!
Waterproof Glossy Eyeliner, runt hundringen kostar den.


Något annat som IsaDora är bra på är nagellack, speciellt deras "Quick Dry" Torkar snabbt som attan och sitter riiiktigt bra!
Jag köpte för ett tag sedan fyra nya nagellack..
Jag köpte den mörkblåa "Blue Jeans" nr 702 och den mörkare av de två gröna "Jaded" heter den och har nr 704.
Köpte även den längst till höger "Mauvement" nr 710, men gillar den mörkgröna som fan. Har inte sett den i verkliga livet men om jag dyker på den så kommer jag nog ha svårt för att inte köpa den..
Köpte även ett Mineralpuder från IsaDora som jag tycker var riktigt bra, täcker ordentligt utan att det ser ut som en kaka, fett nice!