Jackan på väg!

Bestämde mig för den gröna jackan jag hittat på H&M, skulle för ett tag sedan beställa den. Efter att gått och skjutit på det ett tag (why? dunno) Iaf så kollade jag efter jackor idag igen för att kolla om det fann något annat man skulle kunna tänka sig, så såg jag att min storlek kommit in igen! Thohoo! Så jag beställde på direkten!
Jag har fått lånas Mr's skinnjacka, den är as snygg men en smuuula för liten då den är S och jag drar iaf en L, plus att den knarrar..
Så det ska bli nice med en egenjacka, lagom tills jag har fått den så blir det väl så kallt så man får dra fram vinterjackan..
Några som har riktigt snygga kappor är KappAhl! Skit snygga och sitter riktigt bra men jag kände inte att jag ville lägga runt en tusenlapp på en jacka/kappa..
Alla kapporna kommer från KappAhl, den svartvita pepitarutiga kostar 999:-, den vitsvarta med svarta ban runt ärmar och fickor kostar 999:-, den helsvarta nere till vänster kostar 899:-, den helsvarta med päls på kragen kostar 999:- och den övers på bilderna kostar även den 999:-. Alla är verkligen kanon fina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback