Ohh härliga liv!

Ja de senaste dagarna har verkligen vart grymma. Har vart så där riktigt, riktigt glad. Stort leende, så där så att man tackar att man har öron så det är nått som stoppar mungiporna.
I onsdags så sov Mr över här, när vi skulle gå och lägga oss så började vi prata om oss (smart att göra det när kl är typ 2 på natten) Jag grät, log, kände mig dum, grät, skrattade och grät lite till.  Det han "alltid" sagt när det gäller oss är att han "vet inte om det är så här det ska vara" och om han inte känner "tillräckligt" för att det ska vara ett förhållande. Innan hade han sagt att han tyckte att vi hade ett förhållande, så jag ifråga satte hur han då kunde säga "vet inte om det är så här det ska vara". Förklarade att jag kände det som att detta då dög för honom i väntan på att träffa tjejen som får honom på knä. Så var det inte menade han på, och förklarade att hur fan kunde han veta hur det var det skulle kännas? Och att det kanske var så det skulle vara för oss.
Oj det är verkligen svårt att återberätta, det låter jätte negativt, men icke! Snarare tvärtom.
Summa sumarum, han tycker om mig, massa? Och vi har ett fårhållande, oj.. är vi tillsammans då? Fast han sa ju igen att han inte är så där att han vill namnge saker.. Sen så pratade vi lite om när/om vi ska komma ut med det. Tror ju iofs dom flesta "vet", folk är ju inte dumma. Vet inte om vi kom fram till nått, jo att den dagen han ger mig en puss "offentligt" så vet jag, jag har inga problem med att "ha" de som det är nu, men det är upp till honom att ta det till the next level.. sen får man väl se, kanske inte ens blir nå next level.
Torsdag morgon gick han upp, jag höll på att dö så jag låg kvar i sängen, skulle inte börja förrän kl 11. Innan väckar klockan ringer så drömmer jag värsta mardrömmen, vaknade av att jag grät.
I drömmen så bodde jag och Inez hos mina päron i huset där jag växte upp, så minns jag att jag står framför huset, pga en massa stormar så har det blivit stora sprickor i husgrunden, sen rätt som det är så ser jag hur hela huset bara ger vika! Då slår det mig att Inez ligger där inne och sover! Jag bara rusar in i spillrorna av huset, gråter som en besatt och bara letar efter henne, någon säger åt mig att sluta leta, att vi kommer hitta henne för eller senare. Jag förstår inte hur denna människa kan säga så, hon menade på att Inez var död och låg kvar där hon låg. Hemskt! Rätt som det är så ser jag Inez ligga i en säng i det enda hela rummet i hela huset. Shit vad lyckan och lättnaden bara spred sig i bröstet på en, helt sjukt. Hemsk hemsk dröm..
Snoozar efter att ha vaknat från drömmen, sen så väcks jag igen av att det ringer på dörren "Fan!" då slår det mig att dom ska komma och kolla mina rör, i samma sekund så slår det mig att jag är naken. Slänger på mig en tröja och byxor, de har ju huvudnyckel så de skulle ju kunna komma in när som helst. Öppnar dörren och utanför står två unga pojkar i Blåkläder, ehh.. hej.. Ber dom komma in, tar mig en titt i spegeln och förstår varför de såg så chockade ut när jag öppnade dörren. Håret står på ända, jag funderar hur eller om jag någonsin kommer få ner min lugg som står raaakt upp, jag är svullen som en tok om ögonen efter nattens gråtatack, detta toppas med att ha gammalt smink utsmetat i ansiktet. Snyggt.. Ja jag glömde nämna att jag hade sjukt skitigt hår också..
Hinner inte duscha för rörsnubbarna håller på att fixa i mitt badrum, off and away to work then! Det bästa med att jobba till kl18 är att man kan få sällskap av Mr.
Vi hade planerat att vi skulle åka buss tillsammans, åka till Systemet, käka nått, sen åka hem och dricka lite för att sen kanske gå ut. Vi båda var lediga i fredags, klart man ska gå ut på en torsdag då!
Vi kom hem, under tiden jag duschade så fixade Mr maten (LYX!) sen så käkade vi, drack och lyssnade på musik. Efter en öl och en cider 7,0 så var jag typ full.. Mr försökte få tag på nån av sina vänner som kanske kunde tänka sig att haka på, inge resultat. Vi kom fram till att vi skulle gå till Bryggan, sagt och gjort!
Vi kommer dit och hamnar vid ett bord bredvid några små Hammarby-Aik-Dif-supportrar, de lät en heel del, så vi flyttade på oss. Det vara karaoke kväll.. hmm ja alla ska och kan inte sjunga, så enkelt är det ju. Men det var riktigt kul ändå.
Vi tog en svart taxi hem. Kommer hem och lägger oss, sen så går Mr upp för at lyssna på musik, jag kände att jag blev irriterad, för det var han som först hade vart trött och ville sova och nu var jag as trött och då skulle han lyssna på musik. Frågar om det är HIM han lyssnar på, "Ja, det är det" och på det svarar jag "Ja, det låter ju verkligen skit" Braaa där, jävligt bra sagt. Blir så tyst, så tyst från hans plats i soffan.. Sen efter ett tag hör jag hur han håller på att klä på sig, då var han på väg att gå! Jag blev så arg, hualigen. Ni vet så där arg så man är förbi "skrika och slå" man bara är hårt sammanbiten på nå vänster, jag sa det åt honom att om han gick så var det bra med det, jag kände att om han gick så hade jag verkligen lagt ner allt. Han stannade men han kände att han inte ville gå och lägga sig. Efter ett tag så får jag nån konstig känsla, så jag går upp och ser honom sitta i soffan invirad i min filt och inte se allt för glad ut. Sötaste raraste..
Sen gick vi iaf och la oss..
Dagen efter så skulle vi åka till Kista och shoppa lite. Vi låg läänge i sängen innan vi kom iväg. Komme rfram till Kista, vi käkar, jag träffar en gammal kompis där vi käkade, eller en bekant till mig men en kompis till A-B.
Sen så började vi shoppa, Mr eller jag, hittade en massa fina kläder åt honom, tror iaf han köpte tre st skjortor och så köpte han en cardigan, han köpte en vit skjorta med blåa rutor på, han testade den tillsammans med cardiganen som var mörkblå, så jäkla fin! Stod och fånlog. Tror han tyckte om att jag tyckte han var så fin som han var. Sen så köpte han ett par skor också.
Jag skulle kolla på jacka, och det gjorde jag också. Hittade en aaas fin historia på Vero Moda, en sån där i typ lite filt aktigt tyg, och så var den rutig, orange och svart om jag minns rätt. Den var kanon fin! mr tyckte det också, dock var den liite liten. Plus att jag inte vet om det är en sån jacka jag vill ha, vill ha en super varm, och det var nog inte den där. Kollade jacka på Stadium också. Sen köpte jag en jätte fin munkjacka som jag har kikat på tidigare, köpte även två klänningar på Indiska.
Sen åkte vi hem, kollade på hockey och tok myste!
Eftersom jag skulle jobba idag så gick Mr hem, jag somnade iofs på två sekunder så det kanske inte gjorde nått..
Idag efter jobbet hann jag med en tidigare buss, så när kl var elva över 13 så var jag redan på Märsta station, fick då ett mess av Mr! "Ehh jaha å varför är du så glad för det?" Jo för att det inte är ofta han hör av sig först, plus att det var lite rart att han mindes när jag slutade, tihii. Jag började svara på hans mess men kom på att jag ville ringa istället, han hade vart och klippt sig, var tydligen jätte kort, ja jag är lite orolig.. Iaf så frågade han vad jag skulle göra ikväll, sa att jag inte skulle göra nått. Han berättade att han skulle repa med David och att han sen kunde höra av sig. Jag tog det med en nypa salt men han hörde faktiskt av sig vid kl 18, dom skulle käka, kolla film och kanske gå ut, men han skulle höra av sig senare. Oj detta känns som ett eldprov, kommer han verkligen höra av sig en tredje gång? Jag är en smula skeptiskt faktiskt, men blir ju så klart kanon glad om han ger det!

Nej nu ska jag duscha.. Och plocka min ögonbryn.


Denna köpte jag på Stadium, 299;-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback